X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چرا انجمن کنکور اینقد سوت و کور شده

سلام دلیل اینکه انجمن کنکور اینقد سوت و کور شده و دیگه پرنده توش پر نمیزنه چیه سالهای قبل اینقد کاربر زیاد آنلاین بود توی انجمن که پشت سر هم پیام میومد و جو خیلی خوبی توش حاکم بود ولی الان انگار خاک مرده ریختن روش و تعداد افراد آنلاین خیلی کم شده و فعالیت هم خیلی کم شده یاد ایام قدیم بخیر
      https://uupload.ir/view/ghorshaye_khab_avar_lq4.mp3/

https://uupload.ir/view/mohsen_yeganeh_-_dele_tanha_(320)_(iromusic)_csi8.mp3/

https://uupload.ir/view/delakam_-_parsnava_r21a.mp3/

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه کم فضای جذاب انجمن انگار کمتره هیچ چالشی هیچ تاپیک جدیدی نیست
      هیچ فعالیتی وجود نداره،و اینجا یه رقیب هم داره فکر میکنم شاید اونجا طرفداراش بیشتر شده به خاطر فعالیت و تعداد کاربرهای زیاد

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دلیل زیاد داره.
      اینجا فکر کنم سال 90 یا 91 راه اندازی شده تا الان میشه حدود 15 16 سال از عمر این سایت میگذره.
      این سایت در سالهای 90 تا 98 در اوج بود
      اما با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام کم کم کاربرا تو سایت کمتر فعالیت کردن بیشتر توی تلگرام و اینستاگرام به سر می برند.
      البته تغییر نظام هم چندان بی تاثیر نبود ، به نظر خودم کنکوریای نظام قدیم (97 و قبل تر) به مراتب از کنکوریهای نظام جدید فعالتر بودن. یعنی این سایت بیشتر روی کاکل بچه های اخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد میگشت ولی دوستان کنکوری نسل z که اکثریت اصلا در یک عوالم دیگه دارن سیر و سلوک میکنن.
      و در نهایت اینکه کلا هم نسبت به قدیم اقبال به کنکور کمتر شده
      ولی مهمترین دلیلش همون شبکه های تلگرام و اینستاگرامه ، به خصوص اینستاگرام که در واقعیت امر دشمن هر کنکوریه. اگر این دو تا از دسترس خارج بشن دوباره فعالیت کاربرا توی این سایت به شدت میره بالا.
      ویرایش توسط reza333 : دیروز در ساعت 23:26

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza333 نمایش پست ها
      دلیل زیاد داره.
      اینجا فکر کنم سال 90 یا 91 راه اندازی شده تا الان میشه حدود 15 16 سال از عمر این سایت میگذره.
      این سایت در سالهای 90 تا 98 در اوج بود
      اما با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام کم کم کاربرا تو سایت کمتر فعالیت کردن بیشتر توی تلگرام و اینستاگرام به سر می برند.
      البته تغییر نظام هم چندان بی تاثیر نبود ، به نظر خودم کنکوریای نظام قدیم (97 و قبل تر) به مراتب از کنکوریهای نظام جدید فعالتر بودن. یعنی این سایت بیشتر روی کاکل بچه های اخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد میگشت ولی دوستان نسل زد که اصلا در یک عوالم دیگه دارن سسیر و سلوک میکنن.
      و در نهایت اینکه کلا هم نسبت به قدیم اقبال به کنکور نسبتا کمتر شده ولی مهمترین دلیلش همون شبکه های تلگرام و اینستاگرامه. اگر اونا فرضا از دسترس خارج بشن دوباره فعالیت کاربرا توی این سایت به شدت میره بالا.

یه سایتی هست که در بستر وب هست، حالا نام نمی‌برم، ولی اونجا خیلی پر طرفدار هست، درسته تلگرام خیلی مخاطب کنکوری داره ولی اون سایت هم خلیلی شلوغه من فکر میکنم احتمالا اینجا جذابیتی برای کنکوری ها نداشته باشه، چون مدیرها و فعالیت زیادی توش نیست ، البته برای خودم که خیلی فضای دنجی هست

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      چون من گپ زدم بچه هارو بردم ازینجا : )))
      اگر کسی هم خواست بیاد پیام بده بهم تا لینک واسش بفرستم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم دلیل اصلیش وجود اینستا و تلگرام نیست
      چه بسا کسانی که واقعا درس رو شروع میکنن از این دو اپ فاصله میگیرن
      دلایل زیادی هست یکی از این دلایل اینه که سایت طراحیش قدیمیه و کند کار میکنه
      بنظرم این سایت جای پیشرفت زیادی داشت اگر مدیریت خوبی براش در نظر میگرفتن
      سایت های چرت و پرتی مثل نینیسایت و غیره صرفا چون مدیریت نرمالی دارن اون همه کاربر دارن
      اما سایت مفیدی مثل انجمن کنکور روز به روز بیشتر داره خاک میخوره
      و با احترام مدیر های فعلی هم هیچ اهمیتی نمیدن
      امیدوارم سایت از این حال و هوا در بیاد چون پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به یه سایت پر مخاطب رو داره
      یک عدد عاشق بارون که دلش میخواد .....
      شاید یه روز اون 3 نقطه پر شد
      ویرایش توسط BBbahar : امروز در ساعت 01:48

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 21 مهمان)