X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تعداد تست و آزمون

سلام عصرتون بخیر
      به نظرتون تعداد تست باید در روز چندتا باشه مثلا روزی ۸۰ تا کافیه ؟ من حساب کردم اگه با همین روزی ۸۰ تا پیش برم میتونم تا آخر اسفند کتابام و تموم کنم و اینکه من دیر شروع کردم احتمالا به دو سه تا آزمون اول ماز نرسم به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه ؟ نمیتونم دیگه جبرانش کنم ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط anahita00 نمایش پست ها
      سلام عصرتون بخیر
      به نظرتون تعداد تست باید در روز چندتا باشه مثلا روزی ۸۰ تا کافیه ؟ من حساب کردم اگه با همین روزی ۸۰ تا پیش برم میتونم تا آخر اسفند کتابام و تموم کنم و اینکه من دیر شروع کردم احتمالا به دو سه تا آزمون اول ماز نرسم به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه ؟ نمیتونم دیگه جبرانش کنم ؟

سلام
      تا زمستون هر روز سعی کنین بالای ۱۰۰. تا مثلا ۱۶۰ تست بزنین. بعد از دی ماه باید یکم بیشتر کنین، نه اینکه مثلا ۳۰۰ اینا. بعد دی ۲۰۰ تا خوبه و تا کنکور همین روند رو ادامه بدید. پایه رو یخونین و رفع اشکال هم کلا یادتون نره. ولی خب مهم تر از تعداد تست اینه که کیفیت تست زدن بالا باشه. یکی مثلا ۳۰۰ تا تست میزنه ولی سرسری رد میشه ولی ینفر مثلا ۱۰۰ تا میزنه ولی تا ته ته تست میره و کامل قورتش میده و روال کار رو دستش میگیره. شما با توجه به سطح تسلطت روی درسا شروع به کار کن و در کنارش به میزان مناسبم تست بزن
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      تا زمستون هر روز سعی کنین بالای ۱۰۰. تا مثلا ۱۶۰ تست بزنین. بعد از دی ماه باید یکم بیشتر کنین، نه اینکه مثلا ۳۰۰ اینا. بعد دی ۲۰۰ تا خوبه و تا کنکور همین روند رو ادامه بدید. پایه رو یخونین و رفع اشکال هم کلا یادتون نره. ولی خب مهم تر از تعداد تست اینه که کیفیت تست زدن بالا باشه. یکی مثلا ۳۰۰ تا تست میزنه ولی سرسری رد میشه ولی ینفر مثلا ۱۰۰ تا میزنه ولی تا ته ته تست میره و کامل قورتش میده و روال کار رو دستش میگیره. شما با توجه به سطح تسلطت روی درسا شروع به کار کن و در کنارش به میزان مناسبم تست بزن

۲۰۰ تا چه خبره فیلم هندیه مگه؟! با این حساب هر کتاب ۲۰۰۰ تستی در ۱۰ روز تموم میشه! خب کی این رو باور میکنه؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام

آخه من مدرسه میرم تا ساعت ۱۵ هم مدرسه ام اصلا فرصت نمیکنم این تعداد تست و بزنم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      ۲۰۰ تا چه خبره فیلم هندیه مگه؟! با این حساب هر کتاب ۲۰۰۰ تستی در ۱۰ روز تموم میشه! خب کی این رو باور میکنه؟
      روزی 40 تا 50 تست از هر درس رویاییه ؟
      هر ساعت 20 تا 25 تست بزنی
      200 تا تست میشه 8 ساعت
      عزیزم در جریانی که هدفت هم رویاییه
      ذهنت رو باز کن رقیبت فقط کلاس 30 نفرت نیست
      قراره با کل کشور رقابت کنی
      استرس نگیر میتونی کم کم زیادش کنی
      مثلا هفته ای 10 تست اضاف کنی به این عدد راحت میرسی و
      نکته اخر نسبت به نصیحت های بقیه گارد نگبر و منعطف باش و با منطقت تصمیم بگیر
      و یادت باشه یکی داره راهنماییث میکنه گاها شخص موذد نظرش شما نیستی بلکه داره به خود گذشته ش میگه
      موفق باشی گل

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Soniya2332 نمایش پست ها
      روزی 40 تا 50 تست از هر درس رویاییه ؟
      هر ساعت 20 تا 25 تست بزنی
      200 تا تست میشه 8 ساعت
      عزیزم در جریانی که هدفت هم رویاییه
      ذهنت رو باز کن رقیبت فقط کلاس 30 نفرت نیست
      قراره با کل کشور رقابت کنی
      استرس نگیر میتونی کم کم زیادش کنی
      مثلا هفته ای 10 تست اضاف کنی به این عدد راحت میرسی و
      نکته اخر نسبت به نصیحت های بقیه گارد نگبر و منعطف باش و با منطقت تصمیم بگیر
      و یادت باشه یکی داره راهنماییث میکنه گاها شخص موذد نظرش شما نیستی بلکه داره به خود گذشته ش میگه
      موفق باشی گل

بله میشه هر ساعت ۳۰ تا تست زد و فقط مستطیل های پاسخنامه رو سیاه کرد ولی شما اصلا این رو در نظر گرفتید که بعدش باید پاسخنامه رو هم دید و تست ها رو تحلیل کرد؟ اصلا در نظر گرفتید که بعضی درس ها ذاتا وقت گیرتر هستند؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kamran7 نمایش پست ها
      بله میشه هر ساعت ۳۰ تا تست زد و فقط مستطیل های پاسخنامه رو سیاه کرد ولی شما اصلا این رو در نظر گرفتید که بعدش باید پاسخنامه رو هم دید و تست ها رو تحلیل کرد؟ اصلا در نظر گرفتید که بعضی درس ها ذاتا وقت گیرتر هستند؟

خیلی موافقم، درسی مثل ریاضی رو حتی استاد کرمی هم بیشتر از 100 تا تست به عنوان تکلیف نمیدن مگه میشه اونو همشو توی یک روز زد اونم وقتی که میری مدرسه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس به نظرتون تعداد معقول تست توی روزهای مدرسه و روزهای تعطیل چه قدره؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان کنکوری عزیز
      لطفاا لطفااااا ازتون خواهش میکنم انقدر درگیر حاشیه ها نباشین
      اول اینکه مگه همه مثل همن که یه عدد ثابت اونم نه حدودی میدید
      دوما یه مبحثی رای یه نفر اب خوردنه برا یکی هیولا
      هدف ما اینه که به تسلط برسیم نه به ساعت مطالعه و تعداد تست
      اصلا هر چقدر میتونی تست بزن شاید توانت روزی 300 بود
      مهترین نکنه اینه که همه ی توانت رو بذار و استمرار داشته باش یعنی هر روز تست بزنی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن