X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چه مدل ایپد یا تبلتی بخرم

سلام دوستان.
      من کنکوری هستم. ی سری کتابا رو میخوام بصورت پی دی اف بخونم.
      کلاسای انلاینم هم هستن که میخوام ببینم.
      و ی سری کارای دیگه مثل جزوه نویسی و …
      خودم نظرم روی ایپد بود امروز قیمتاشو پرسیدم انگار تبلت سامسونگ ب صرفه تره.
      سرفیس و .. هم فروشنده‌ بهم معرفی کرد.
      شنیدم ایپد لوازم جانبیش گیر نمیاد راحت و کلی محدودیت داره تو ایران واسه نصب برنامه‌ها.
      تا ۱۵۰ یا نهایت ۲۰۰ تومن میتونم هزینه کنم. بیشتر یکم سخت میشه.
      بنظرتون چی و چه مدلی بگیرم و کلا اگه تجربه دارین برام بنویسین
      خودم اصلا نمیدونم از کجا تحقیق کنم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من تبلت لنوو tab 3 8 plus داشتم و نسبتا خوب بود و اکثر کتاب های کمک آموزشی که گرون بودن رو دانلود میکردم و تو اون نگاه میکردم
      برندهای سامسونگ و اپل هم خوبن ولی خب بستگی به بودجه شما داره. تو سایت ها خیلی خوب معرفی نمیشه معمولا، بهتره حضوری برید نمایندگی و خودتون از نزدیک ببینید. ولی خب ببینین باید بگم خریدن تبلت در این برهه زمانی خیلی مناسب نیست. خیلی از تبلت ها قدیمی و نا به صرفه نسبت به هزینه وارد بازار میشن و اصلا کارایی ندارن. تبلت خودم فقط ۴ سال اینا کار کرد بعد سوخت و کلا روشن نشد cpu اینا خراب شد قطعه هم نداشت و مجبور شدم گوشی بگیرم. پیشنهاد میکنم تبلت اینا رو بیخیال بشید و لپ‌تاپ بخرین اگه توان مالیشو دارین
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      من تبلت لنوو tab 3 8 plus داشتم و نسبتا خوب بود و اکثر کتاب های کمک آموزشی که گرون بودن رو دانلود میکردم و تو اون نگاه میکردم
      برندهای سامسونگ و اپل هم خوبن ولی خب بستگی به بودجه شما داره. تو سایت ها خیلی خوب معرفی نمیشه معمولا، بهتره حضوری برید نمایندگی و خودتون از نزدیک ببینید. ولی خب ببینین باید بگم خریدن تبلت در این برهه زمانی خیلی مناسب نیست. خیلی از تبلت ها قدیمی و نا به صرفه نسبت به هزینه وارد بازار میشن و اصلا کارایی ندارن. تبلت خودم فقط ۴ سال اینا کار کرد بعد سوخت و کلا روشن نشد cpu اینا خراب شد قطعه هم نداشت و مجبور شدم گوشی بگیرم. پیشنهاد میکنم تبلت اینا رو بیخیال بشید و لپ‌تاپ بخرین اگه توان مالیشو دارین

رو لپ تاب نمیتونه جزوه بنویسه
      https://uupload.ir/view/ghorshaye_khab_avar_lq4.mp3/

https://uupload.ir/view/mohsen_yeganeh_-_dele_tanha_(320)_(iromusic)_csi8.mp3/

https://uupload.ir/view/delakam_-_parsnava_r21a.mp3/

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      متشکرم بخاطر راهنماییتون . اخه خب راه دیگه‌ای به ذهنم نمیرسه . حقیقتا لپ تاپ دارم خودم و برای جزوه نوشتن کارایی نداره .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالا هرجور خودتون میدونید ولی من بودم اینهمه برای تبلت هزینه نمیکردم. کسی میره سراغ تبلت که بخواد از نظر مالی صرفه جویی کنه و به جای خرید کتاب از pdf استفاده کنه. فراتر از اون نوشتن روی صفحه نمایش اون حس روانی و سرعتی که روی کاغذ نوشتن داره رو بهتون نمید . بگذریم از اینکه چشم رو هم در طولانی مدت اذیت میکنه. در کل توصیه نمیکنم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)