X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دیپلمه قبل سال 84

سلام دوستان
      بنده دیپلمه تجربی قبل سال 84 هستم میخوام کنکور 1408 شرکت کنم میتونم سال یازدم رو در خرداد 1407 سابقه ایجاد کنم و دوازدهم رو در خرداد 1408 یا باید همه رو تو یه سال ایجاد کنم؟بعد اگر به این شکل بشه و جدا سابقه ایجاد کنم یعنی یازدهم رو در یک سال و دوازدهم رو سال بعدش ترازم دقیقا مثل دانش اموزا میشه ؟ممنون میشم جواب بدید
      یعنی اصلا امکان اینکه یه نفر مثل من یازدم رو سال 1407 و دوازدهم رو سال 1408 امتحان بده هست؟
      اگر به این صورت امتحان بدم یازدهم من تو کنکور 1408 تاثیر داره یا باید سال 1408 خرداد یازدهم و دوازدهم رو باهم سابقه ایجاد کنم تا تاثیر بدن،
      ممنون میشم جواب بدید

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali138886 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      بنده دیپلمه تجربی قبل سال 84 هستم میخوام کنکور 1408 شرکت کنم میتونم سال یازدم رو در خرداد 1407 سابقه ایجاد کنم و دوازدهم رو در خرداد 1408 یا باید همه رو تو یه سال ایجاد کنم؟بعد اگر به این شکل بشه و جدا سابقه ایجاد کنم یعنی یازدهم رو در یک سال و دوازدهم رو سال بعدش ترازم دقیقا مثل دانش اموزا میشه ؟ممنون میشم جواب بدید
      یعنی اصلا امکان اینکه یه نفر مثل من یازدم رو سال 1407 و دوازدهم رو سال 1408 امتحان بده هست؟
      اگر به این صورت امتحان بدم یازدهم من تو کنکور 1408 تاثیر داره یا باید سال 1408 خرداد یازدهم و دوازدهم رو باهم سابقه ایجاد کنم تا تاثیر بدن،
      ممنون میشم جواب بدید

بله امکانش هست که یازدهم رو ۱۴۰۷ و دوازدهم رو ۱۴۰۸ امتحان بدید. دقیقا همونطور که دانش آموزها هم امتحان میدن.

نیازی نیست همه در یک سال ایجاد سابقه یا ترمیم بشه.

البته فرض بر اینه که تا سال ۱۴۰۸ هنوز تاثیر قطعی سوابق باقی بمونه. طبیعتا اگر تاثیر هر کدوم از پایه‌ها مثبت بشه، نیاز به ترمیم یا ایجاد سابقه نداره.

نمراتتون هم ذخیره میشه و محدودیت اعتبار زمانی نداره. مثلا میتونید ۴۰۶ یازدهم رو امتحان بدید و ۱۴۱۰ کنکور شرکت کنید و از تاثیر نمرات استفاده کنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      بله امکانش هست که یازدهم رو ۱۴۰۷ و دوازدهم رو ۱۴۰۸ امتحان بدید. دقیقا همونطور که دانش آموزها هم امتحان میدن.

نیازی نیست همه در یک سال ایجاد سابقه یا ترمیم بشه.

البته فرض بر اینه که تا سال ۱۴۰۸ هنوز تاثیر قطعی سوابق باقی بمونه. طبیعتا اگر تاثیر هر کدوم از پایه‌ها مثبت بشه، نیاز به ترمیم یا ایجاد سابقه نداره.

نمراتتون هم ذخیره میشه و محدودیت اعتبار زمانی نداره. مثلا میتونید ۴۰۶ یازدهم رو امتحان بدید و ۱۴۱۰ کنکور شرکت کنید و از تاثیر نمرات استفاده کنید.

جناب مظاهری بی نهایت سپاس از شما

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)