X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اگه زیست رو با استاد خادم نژاد خوندید بیاید

سلام دوستان ، ممکنه تجربتونو بنویسین؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من یازدهم کلاس ایشون بودم
      دوازدهم کلاس ماز رو دیدم
      ماز بهتر بود

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط در-مسیر-رویا نمایش پست ها
      سلام دوستان ، ممکنه تجربتونو بنویسین؟
      من سالی که دوازدهم بودم کلاسش رفتم. راضی نبودم. اولا از همون جلسه اول شروع کرد سطح بالا تدریس کردن و نکته گفتن. پایه رو تدریس نمیکرد. دانش آموزانی مثل من که پایه شون ضعیف بود و نیاز به تدریس داشتن و تعدادشون هم کم نیست به مشکل خوردن. برای پایه فیلم های سال های قبل رو آفلاین باز کرده بود گفته بود برید خودتون ببینید و بخونید که بدرد نمیخورد. هفته ای یک جلسه تست زنی داشت اونم خیلی سطح بالا بود و تست های ترکیبی کار میکرد و به درد منم نخورد. هزینه کلاسش هم خیلی زیاد بود. در کل خادم نژاد واسه کسایی خوبه که از دهم باهاش بودن و خوندن و کسایی که خودشون خوندن و پایه شون قویه. واسه کسی که پایه اش ضعیفه صفره یا تغییر رشته ای هستش اصلا توصیه نمی کنم. از کلاس های دیگر اساتید مثل تاملند یا ماز استفاده کنید بهتره. من امسال تو تاملند با حنیف عظیمی برداشتم. از همون اول سال شروع کرد از دهم جز به جز تدریس کرد ، تو کلاس بخ اندازه کافی تست هم حل میکرد. منی که ضعیف بودم خیلی خوب متوجه شدم و یاد گرفتم. توی دوره نیترو و همایش های توربو هم در هفته های آخر کلی تست خوب و سطح بالا کار کرد. تعریف ماز رو هم شنیدم.
      ویرایش توسط Alireza1234 : دیروز در ساعت 10:05

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ، ببین من خودم خیلی دنبال اساتید خوب زیست بودم و در نهایت ب این نتیجه رسیدم 😂: اگه زیستت از ۶۰ درصد کمتر فرهمندنیا ماز بهتره ، ولی اگه بالای ۶۰ میزنی شاید خادم نژاد بهتر باشه درکل من برای دوازدهمیا توصیه میکنم کلاسهای سالیانه فرهمندنیا رو ببینن و کتاب تست آیکیو رو کار کنن ولی برای جمعبندی جمعبندی استاد خادم نژاد رو نگاه کنن خدایی جمعبندی خیلی خفنی بود امسال از اسفند جمعبندی رو شروع کردن فک کنم ، هزینه ثبت نامش از سایت اپکس ۳ تومن بود ولی هر جلسه کوئیز کلاسی داشت آزمون داشت و تست تمرینی گلچین کرده بودن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تبلیغ روت اثر کرده؟
      من کلا برای زیست ویدیو ندیدم فقط موقاری‌ الا رو دیدم اونم نه سال کنکور سالهایی که مدرسه میرفتم
      کلا ماز دبیراش بهترن (خودم نداشتم)
      موقاری‌ هم بدک نبود خادم نژاد فقط از تبلیعه اسمش رو دیدم نمیشناختم
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تشکر از همگی🌸

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 24 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن