X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور در سن ۲۶ سالگی

سلام دوستان. این اولین پست من تو انجمنه. من سال ۹۸ دیپلم گرفتم و الان میخوام کنکور بدم تو رشته ریاضی اما هیچ اطلاعی ندارم از جریان حاضر کنکور. چون شنیدم خیلی تغییر کرده. میشه به طور کلی بهم بگید الان کنکور چطوریه و چه درساییه و آیا اینکه در دو نوبته؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1نوبته
      17درصد نهایی یازدهم
      43درصد نهایی دوازدهم
      40درصد کنکور سراسری اثر داره
      https://t.me/Bazgir_Mohamad

کانال تلگرام

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nathan نمایش پست ها
      سلام دوستان. این اولین پست من تو انجمنه. من سال ۹۸ دیپلم گرفتم و الان میخوام کنکور بدم تو رشته ریاضی اما هیچ اطلاعی ندارم از جریان حاضر کنکور. چون شنیدم خیلی تغییر کرده. میشه به طور کلی بهم بگید الان کنکور چطوریه و چه درساییه و آیا اینکه در دو نوبته؟

درود بر شما ، کنکور فعلا در سال ۴۰۵ تک نوبته است و برای سال ۴۰۶ هم فعلا گفته شده یک نوبت تیر هستش. علاوه بر اون کنکور سهم ۴۰ درصدی و سوابق تحصیلی ۶۰ درصدی شده. شما باید نمرات دوازدهم خودتون رو ترمیم کنید و به عبارتی ایجاد سابقه کنید. یعنی با پرداخت هزینه ترمیم ازمون هارو ثبت نام کنید و نمره جدید براتون ثبت شه . فعلا برای ۴۰۵ تاثیر پایه دوازدهم ۶۰ درصد و یازدهم به صورت تاثیر مثبت و کنکور ۴۰۶ تاثیر ۲۰ درصد نمرات ۶ درس یازدهم و ۴۰ درصد تمام دروس دوازدهم هستش.

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ۲۶.
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما 17 درصد امتحان نهایی یازدهم رو دارید که باید 6 درس بدید. 4 تا عمومی بعلاوه 2 تا اختصاصی. (البته به احتمال قوی بردارن تاثیر قطعی یازدهم رو ، در سه سال گذشته که برداشتن. فکر کنم 406 هم بردارن. منتها همیشه نزدیکای کنکور و نهایی میگن) 43 درصد هم امتحان نهایی دوازدهم دارید که تمامی دروس هستش. عمومی و اختصاصی. 40 درصد هم کنکورتون هستش. حواستون باشه که نهایی رو دست کم نگیرید اصلا. نگذارید آخر سال یا دو سه ماه مونده به امتحان. از همین اول سال بخونید. اگر ضعف جدی دارید تدریس ببینید و کلی سوال حل کنید برای نهایی ها. نهایی ها هم کم کم داره به کنکور نزدیک میشه و چالشی تر و مفهومی تر میشه. دست کم نگیرید نهایی رو.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن