X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پشت کنکور موندن و همزمان سرکار رفتن

سلام دوستان. من ازتون مشورت می‌خوام. من یه کاری بهم پیشنهاد شده حقوق و مزایا و مهارتی که یاد می‌گیرم که حتی برای بعدهامم مفیده خیلی خوبه، ۹ ساعت کار می کنم. جوری برنامه ریزی تایمی کردم ۹ ساعتم می‌تونم درس بخونم (به جز استفاده از تایمای مرده و رفت و آمد و..) برای ۴۰۶ می‌خوام پشت بمونم و می‌شه چهارمین سال پشت موندنم. ۴۰۲ فارغ التحصیل شدم.
      به نظرتون ۹ ساعت مطالعه برای کل سال حداقل تا اسفند اوکیه؟ اینم بگم جمعه ها کامل برای خودمه و می‌تونم هرچقدر بخوام درس بخونم. سرکار نمی‌رم اون روز.
      پنجشنبه ها هم تایم کارم ۵ ساعت می شه کلا.
      پایمم ضعفه و این سالا که پشت موندم خیلی تنبلی کردم و درس نخوندم زیاد. رتبه هام بین ۳۵ هزار تا ۴۷ هزار بودن همش
      به نظرتون اوکیه ۹ ساعت درس خوندن در روز و سرکار رفتن؟ با ۹ ساعت می‌تونم موفق بشم؟ برای ۴۰۶ خیلی جدی و خسته ام. و مطمئنم این خستگیم از کنکور برام انگیزه می‌شه تا شل نکنم و همون ۴۰۶ پرونده کنکور رو برای همیشه ببندم. هدفم پزشکی دولتیه.
      لطفا نظر صادقانه‌تون رو بهم بگید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید چجوری ۱۸ ساعت کار و درسه؟ انسان حداقل به ۶ ساعت خواب نیاز داره، دیگه زمان رفت و امد، سرویس و حمام و کارهای شخصی و ... رو در نظر نگرفتم
      سخت نگیرید به خودتون
      اگر واقعا می‌خواین برای ۴۰۶ درس بخونین تا اسفند روزی ۶ ساعت خالص خیلی خوبه.
      توی زمان های مرده هم می‌تونین بخونین می‌تونیدم نخونید
      ولی بعد از فروردین دیگه کل روز اگر اختصاص داده بشه به خودتون عالیه.. درواقع واجبه..
      بله قطعی می‌شه اما بستگی داره به اینکه الان استراحتتونو در کنین و از لحاظ جسمی و ذهنی اماده بشین اما زیادم تعویق نندازینش
      موفق باشین

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      يا کلا کار کن یا فول تایم بخون
      هردو رو نمیتونی هندل کنی
      چون اونقدر بهت فشار میاد که از دو جهت مستهلک میشی
      فراموش خواهی شد، چنانکه هرگز نبوده‌ای

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگر دوتا خرگوش رو دنبال کنی هیچکدومشون نمیگیری.
      (من نظرم رو عوض میکنم. اینکار رو مدتی امتحان کن خودت متوجه میشی که میشه یا نمیشه)
      ویرایش توسط Kamran7 : 20 مرداد 1405 در ساعت 18:02

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم بتونی من نمیشناسم تورو چون یسریا میتونن ولی یسریا از هر دوتاشم میمونن ...بنظر من بتونی و اینکه میتونی سر کار هم به بقیه کارها بپردازی و موقع درس خوندن فقط تمرکزت درس یاشه اصلا میتونی یه هفته امتحانی هم بری سر کار هم بخونی اگه تونستی ادامه بده اره خوبه
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      دقت کردید تمام چیزایی که توضیح دادید در حد احتمالات و روی کاغد درست و حتمی هست ؟ چه خوب بودن کارتون که ممکنه چند ماه بعد متوجه بشید مزایایی که دربارش فکر میکردین در عمل اتفاق نیوفتاده مثلا استخدام قطعی یا محیط قابل موندن و ادامه دادن و ...نداره چه مدت زمان 9 ساعته که فکر میکنید بعد از کار میتونید مفید درس بخونید چون من خیلیارو میشناختم که سال ها مشغول کاری بودن و شناختشون از خودشون و کارشون از شما بیشتر بوده بعد تصمیم گرفتن بدون ول کردن کار کنکور هم شرکت کنن و بعد از چند هفته بیخیال درس شدن شما حتی سر این کار نرفتید که بدونید آیا بعد از کار حال روحی و جسمیتون چطوری هست که بتونید بعدش بیاید 9 ساعتم مفید درس بخونید . حالا من باشم چیکار میکنم ؟ گذشتن از یه کاری که ممکنه بتونه هم نیاز من رو از نظر مالی برای تهیه امکاناتی که برای کنکور دادن احتیاج دارم برطرف کنه و بهم استقلال مالی بده هم به قول شما برای آیندم مفید باشه کار اشتباهیه پس من کار رو قبول مبکنم و یه برنامه موقتی و قابل تغییر دو ساله درسی میریزم یعنی 1 سال دروس پایه رو بخونم و یک سال دروس دوازدهم بهمراه جمع بندی جامع و آمادگی برای کنکور 407 حالا میرم سر کار و هر روز سعی میکنم درس هم بخونم بعد از یه مدت همه چی برام روشن میشه . یا میبینم کارم خوب پیش میره اما ساعت مطالعاتیم فقط به همین دروس دهم و یازدهم میرسه پس همین پلن کنکور 407 رو پیگیری میکنم یا میبینم که کارم خوبه و منم ساعت مطالعم انقدر بالا و مفیده و پر انگیزه هستم که برای کنکور 406 میتونم خودم رو برسونم پس دروس دوازدهمم میارم تو درسام یا ممکنه ببینم کاره به درد بخور نبود پس پلن کارو تعطیل میکنم و تمام تایمم رو میدم به کنکور 406 . به این میگن یه برنامه منعطف که نه کارت رو از دست دادی نه درست رو . موفق باشید
      ویرایش توسط رامون کاخال : 20 مرداد 1405 در ساعت 17:59

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر نظر من رو بخواید یا کار کنید یا درس بخونید. روی یکیش تمرکز بکنید. اولش آدم شاید بگه آره میتونم چیزی نیست ولی وقتی اجراش بکنید سخت میشه. به هر حال شما باید استراحت کافی هم داشته باشید. مخصوصا اینکه گفتید پایه ضعیفی دارید باید بیشتر کار کنید.

8. Top | #8
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      کنکور بدون تمرکز کامل امکان نداره

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      علم بهتر است یا ثروت ؟
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها
      علم بهتر است یا ثروت ؟
      ثروت قطعا تولید علم هم میکنه ولی لزوما علم تولید ثروت نمیکنه آمریکا اگه شده قطب برتر تکنولوژی دنیا به خاطر تولید علم نبوده بلکه در وهله اول به خاطر تولید ثروت بوده وقتی تونست آزادی و ثروت تولید کنه نوابغ و دانشمندانی مثل اینشتین و تسلا و بی شمار افراد تاثرگذار دیگه ای از سراسر دنیا از جمله کشور خودمون مهاجرت کردن به آمریکا

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Arnold;2004369][SIZE="3"]علم بهتر است یا ثروت
      مگه این سوال هنوزم هست ؟ معلومه ثروت

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من کلا به اینکه حتما باید ساعت مطالعه بالای داشته باشی تا قبول بشی اعتقاد ندارم که بخوام بگم 9 ساعت کمه و فلان اتفاقا خوبه
      اماااا شما کشش اینو دارید روزی 18 ساعت فعالیت داشته باشید بهتون فشار نمیاد ایا
      اینکه فقط درس نخونید توی روندتون هم تاثیر داره ولی به هر حال حاشیه های خودشو داره
      اللهم عجل لولیک الفرج
      خدا محدود به زمان و مکان نیست
      پس دغدغه زمان رو نداشته باش و مطمئن باش خدا تلاشات رو میبینه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن