بچهها شماها خسته نیستین؟من انگار دیگه نمیکشم که درس بخونم😭دارم خودمو به زور میکشم
یکم از احوالاتتون یا تجربه های قبلیتون بگین شاید که راحت تر شد این مسیر
بچهها شماها خسته نیستین؟من انگار دیگه نمیکشم که درس بخونم😭دارم خودمو به زور میکشم
یکم از احوالاتتون یا تجربه های قبلیتون بگین شاید که راحت تر شد این مسیر
روح و روانم و جسمم خسته است. بیشتر از یکساله که درگیر کنکور هستم و فقط دارم سگدو میزنم. ولی خب چه میشه کرد کم مونده و دیگه آخراش هست. فقط امیدوارم دیگه بیشتر از این کش نیاد.
خوشبحالتون که سه هفته مونده
ما که ۳۵ واحد امتحان داریم میدیم از ۶ تیر شروع شده تا آخر مرداد ادامه داره. (امتحانات دی سال پیش که به خاطر جریانات عقب انداختن و امتحانات نیمسال بعدش که جنگ شد.) هر دو رو باهم میدیم و خستگی شده اسم وسطمون
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
من از نهایی ها به بعد هیچی نخوندم واقعا مغزم نمیکشه احتمالا از فردا شروع کنم باید این چندروز رو بنظرم استراحت میدادی به خودت
گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
بنظر طولانی میاد
میگذره فاکین بد میگذره
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
این روزای اخر هر لحظه اش مثل پرتره شام آخره! خداروشکر بچه های دیگه نهایی هارو تموم کردن. ما جنوبی ها که تا دقیقه نود امتحان نهایی داریماین چندروز هم از عملکردم راضی نبودم و بشدت خسته و دلواپسم
امیدوارم همگی قبول بشن و خستگیشون دربیاد! من که میدونم به اندازه کافی تلاش نکردم نه خودم تلاش کافی داشتم نه شرایط نرمال بود..بگذریم! امیدوارم زندگی برای شما و همگی مناسب ترین مسیر رو روشن کنه
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)