X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درجه بندی تست ها و کیفیت پاسخنامه کتب کنکوری

سلام دوستان انشالله که همگی در سلامت کامل باشید. واسه هر درس میخوام چند تا کتاب معرفی کنم و اگه هرکدوم رو خوندید بگید که سطح سختی تست هاش و کیفیت پاسخنامش از لحاظ جامع بودن چطوریه فقط حتما بگید که کدوم منبع رو مطالعه کردید.

زیست شناسی

۱- جامع نشرالگو
      ۲- خیلی سبز تک پایه
      ۳- جامع خیلی سبز
      ۴- آی کیو

فیزیک

۱- نشرالگو
      ۲- خیلی سبز
      ۳- آی کیو

شیمی

۱- تیتانیوم
      ۲- آی کیو
      ۳- مبتکران

ریاضی

۱- آی کیو
      ۲- خیلی سبز
      ۳- مهروماه
      ۴- نردبام

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش من شاید همشو خونده باشم ولی اولا هر کدوم مناسب سطح خاصی اند مثلا زیست تک پایه خیلی سبز برای دانش آموز یا فارغ تحصیلیه که تازه شروع کرده ثانیا ارتباط گرفتن با طرز نگارش و ادبیات کتاب برای هر کس متفاوته. شما فیزیک نشرالگو نام بردی من کلی ادم رتبه دیدم با این کتاب ارتباط گرفتن و درصد های خوبی زدن و از اون طرف خیلیا دیدم که رفتن سمت گزینه هایی مثل 4 جلدی خیلی سبز و 4 جلدی گاج یا آیکیو

برو تو کانال های تلگرامی pdf اش رو دانلود کن و خودت بررسی کنی بهتره. مخصوصا اگر قصد خرید فیزیکی داری که با این قیمت کتاب حتما باید با وسواس خاصی خرید انجام بدی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      داداش من شاید همشو خونده باشم ولی اولا هر کدوم مناسب سطح خاصی اند مثلا زیست تک پایه خیلی سبز برای دانش آموز یا فارغ تحصیلیه که تازه شروع کرده ثانیا ارتباط گرفتن با طرز نگارش و ادبیات کتاب برای هر کس متفاوته. شما فیزیک نشرالگو نام بردی من کلی ادم رتبه دیدم با این کتاب ارتباط گرفتن و درصد های خوبی زدن و از اون طرف خیلیا دیدم که رفتن سمت گزینه هایی مثل 4 جلدی خیلی سبز و 4 جلدی گاج یا آیکیو

برو تو کانال های تلگرامی pdf اش رو دانلود کن و خودت بررسی کنی بهتره. مخصوصا اگر قصد خرید فیزیکی داری که با این قیمت کتاب حتما باید با وسواس خاصی خرید انجام بدی
      نه قصد خرید فیزیکیشو ندارم. تمام این کتابا پی دی افاشونو دارم از طرفی حوصله خوندن درسنامه ندارم میخوام از روی تست و پاسخنامه جلو برم میخواستم ببینم واسه هر درس کدوم کتاب اولویتم باشه که هم سطح سوالاتش نزدیکتر به کنکور باشه و انسجام لازم رو داشته باشه از طرفی پاسخنامش کامل باشه که بتونم با اون جلو برم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Gladiator_ نمایش پست ها
      نه قصد خرید فیزیکیشو ندارم. تمام این کتابا پی دی افاشونو دارم از طرفی حوصله خوندن درسنامه ندارم میخوام از روی تست و پاسخنامه جلو برم میخواستم ببینم واسه هر درس کدوم کتاب اولویتم باشه که هم سطح سوالاتش نزدیکتر به کنکور باشه و انسجام لازم رو داشته باشه از طرفی پاسخنامش کامل باشه که بتونم با اون جلو برم
      خب اگر اینطوره تو کتابایی که گفتی
      زیست آیکیو جامع
      فیزیک آیکیوجامع
      شیمی تیتانیوم
      ریاضی آیکیوجامع. البته میگن مثل اینکه جامع مهروماه آپدیت شده هرچند خودم ندیدم

البته به نظرم همشو تو هارد داشته باش. حتی اونایی که نمیخوای رو. و حتما بانک تست دانلود کن. بانک تست های آقای کنکور و آینده سازان و و تیپ و تیک و بیگ بنگ و وینر خوبن و منتخب آزمونان که به نظرم برای زمانیه که تسلط اولیه رو کتاب تست های بالا داشته باشی

و یه بانک تست دیگه بانک تست کنکوری لایف هست که تمام تست های کنکور98 تا 1404 رو فصل به فصل با طبقه بندی منظم چیده. که به نظرم تست های کنکور ارزش هزار بار زدن رو دارن
      ویرایش توسط Friedrich : 11 مرداد 1405 در ساعت 18:57

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)