X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به مشاور نیست بخداکاش زمانت رو با غصه این موضوع نگذرونی من خودم سال کنکورم و قبلش به اصرار خانواده (یعنی اونا گرفتن و من راضی نبودم)داشتم و کلی تحت فشار و استرس بودم و دیگه همه چیزو ول کردم و از یجایی بهش دروغ میگفتم تا که تموم شد همین انجمن رو زودتر شناخته بودم همون موقع می‌رسیدم به چیزی که میخوام بگرد همینجا تجربه بچه ها خیلی کمک کننده تره تا مشاور که خیلیاشون اصلا به ظرفیت تو توجهی نمیکنن و فقط یه برنامه همینجوری میدنمهم ترین چیزی که داری زمان هست و خب بخون فقط بخون همین!وقتی زیاد بخونی خودت میدونی کجاها رو ایراد داری و خب سرچ میزنی و پیدا میکنی چیکار باید براش بکنی وقتی نخونی فکر میکنی هیچی بلد نیستی و خب تلاشی هم نمیکنی شروع کن به عادی خوندن دستت میاد
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مشاور مثل کتاب تست نیست که ضروری باشه. چه توی مجازی چه توی واقعیت بیشتر اونایی که مشاور داشتن رو وقتی دیدم از مشاور راضی نبودن.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aban.B نمایش پست ها
      ممنونم
      امیدوارم کمکم کنه
      مطمئن باش که اگر خوب به حرفاش عمل کنی چند ماه بعد از همه ی دوستات که مشاور داشتن و اندازه ی تو تلاش کردن جلو میفتی. دلیلشم اينه كه محتوایی مثل محتوای یوحنا بهت کمک میکنه تا خودت مشاور خودت بشی و خودتو بهتر بشناسی و بر اساس این برنامه ریزی کنی و پیش بری، در صورتی که هیچ مشاوری این شناختو از تو نداره و بر اساس ی الگوی تکراری باهات برخورد میکنه. اولش خیلی سردرگم میشی ولی کم کم دستت میاد. و حتی اگر روزی خواستی مشاور بگیری اینو بدون هرکی اداش بیشتر سوادش کمتر.
      موفق باشی

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پیدا کردن مشاور خوب مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاه هست. قیمت هم کف کف از 2 تومن ماهانه شروع میشه و حتی به رقم های چند ده میلیونی ماهانه هم میرسه و احتمالا خیلی معروفاش از چند ده میلیون هم بیشتر ) خلاصه که به نظرم بیشتر پول تو جوب ریختنه. مگر زمانی که مطمن باشی طرفت مشاور واقعا عالی و پیگیریه که میگم تعدادشون کمه تو این بلبشوی کنکور که هر کسی برای خودش مشاور شده

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیق یادمه دقیقا 1 تیر 1404 رفتم مشاوره واسه کنکور
      فرمودند که ماز خیلی خوبه برو نمایندگی بگو من معرفیت کردم هواتو دارن تخفیف میدن
      یعنی پورسانت بگیره یارو
      خلاصه دیگه همون شد بار اخر
      البته یه بار دیگه اذر پیش معروفترین مشاور شهر رفتم واسم عیناً برنامه کنکور کپی پیست کرد یعنی واقعا کپی پیست کرد
      گفتم استاد! من کلاس ریاضی دارم و تا ساعت 4 مدرسم
      گفت که هدفت چیه؟
      اگه بخوای میتونی
      همینقدر مسخره و دروغین (البته برنامه 8 ساعته نوشته بود درحالی که من 7 تا 4.5 بعد از ظهر مدرسه بودم و 5 میرسیدم خونه!)
      خلاصه اینا دروغه بخدا دنبال پولن
      کمال گرایی رو بریز دوز
      مشاور کاری نمیکنه واست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)