سلامم به همگی
متن طولانیه ولی لطفا اگر میخواین آزمون ثبت نام کنین بخونین. من میخوام تجربه ی خودمو از قلمچی بهتون بگم و این نقاب زشت مهربون و عالی بودنشو بردارم.
چون خیلی از بچه ها دارن شرایط درس خوندنشونو برای 406 فراهم میکنن خواستم ی تاپیک بزنم که مثل اکثر کنکوریها نره تو پاچتون
قلمچی خب رسما اولین آزمون آزمایشی ای بود که برای کنکور برگزار میشد و برای همین تو ذهن خیلیامون بهترین آزمونه . اما من امسال سومین سالی بود که قلمچی دادم(به اصرار بابام از سال یازدهم میدم&#128557)و دیگه امسال انقدر شورشو دراوردن که خود بابام ازم بابت اصرارهاش عدرخواهی کرد.من نسبت به این موسسه پر از خشمم و مشکلاتشو باهاتون به اشتراک میزارم خودتون تصمیم گیری کنین.
اول از همه امنیت بسیار بسیار بالای آزمون باعث میشه سوالا از چهارشنبه بیرون باشه و خب آره کسی که درس میخونه هیچوقت خودشو گول نمیزنه تقلب کنه اما باعث میشه ترازدهیش افتضاح باشه
دوما ی مورد خیلی خنده داری که امسال به ویژگی های بی نقصشون اضافه کردن اینه که آزمون آنلاینشون زمان نداره!!!!!!یعنی شما وقتی وارد آزمون آنلاین میشی هر وقت دلت خواست آزمونتو تموم میکنی(میدونم باورتون نمیشه منم باورم نمیشد تا خودم امتحان کردم) و خب همه ی آدمایی که آنلاین آزمون میدن توی جامعه آماریشون حساب میشن
بعدد برای اینکه تعداد آدمایی که آزمون میدن هی کم و کمتر میشه توی اکثر آزمونا این اجازه رو میدن که تا یکشنبه ی اون هفته ای که جمعه ش امتحان بوده تو آزمون شرکت کنی و همه ی اینها تو جامعه آماری فوق معتبرشون دخیل هستن
ی مورد دیگه پشتیبانشونن که شما اگر شمارتونو تو دیوار آگهی کنین کمتر مزاحم تلفنی خواهید داشت. یک سری آدم که 99 درصدشون بیسوادن و اصرار دارن بهت یاد بدن تو سال کنکور باید چیکار کنی و ول هم نمیکنن
کیفیت سوالاتشونم بحث خیلی مفصلیه در همین حد بگم که نصف سوالاتش سوالات نهایی سالهای گذشتست! استدلالشونم اینه که 60 درصد کنکور نهاییه. ی عاقلی نبوده بهشون بگه اولا سختی نهایی به تشریحی نویسیشه دوما من کنکوری میام قلمچی بدم که بفهمم تو کنکور چند مرده حلاجم، همین میشه که تو قلمچی میزنین ۷۰ تو کنکور ۲۰
و اینکه همتون میدونین انتخاب طراح سوال تو آزمونا چقدر مهمه حتی شما وقتی میخواین ی کتاب تست بخرین به نویسنده و طراحش توجه میکنین،اینکه خط فکری درستی داشته باشه و در حیطه ی کنکور سوال طرح بکنه. اما خب قلمچی اصلا همچین چیزی براش مهم نیست و اگه هر کدوممون امروز اقدام کنیم دو تا آزمون بعد میتونیم طراح سوال باشیم
بماند که کلی از سوالاتشم سوالای کتابای بی ارزش خودشه. نمیگم سوال خوب نداره ولی بالغ بر ۶۰ درصد سوالاش فاقد ارزشن و از همه ی اینا بگذریم میرسیم به پاسخنامه که چه بسا از خود سوال مهمتره چون تو قراره از توش ی جیزی یاد بگیری، اما شما وقتی داری پاسخنامه ی قلمچی عزیز رو میخونی انگار داری بخش علمی فرهنگی روزنامه ی کیهان رو میخونی. همونقدر بی محتوا و غیرقابل فهم. حالا شما بیا اینو در قیاس با پاسخنامه ای مثل ماز مثل خیلی سبز قرار بده تا عمق فاجعه رو متوجه شی
شما به تموم اینا کیفیت بد سایت و خریدن کتابهای اجباری و فلش کارت های مسخره و کیفیت افتضاح حوزه های حضوری رو هم اضافه کن.
اما در نهایت چیزی که منو کشوند تا بیام و این متن طولانی و پر از عصبانیتو بنویسم این بود که وقتی کنکور تعویق خورد موسسه های درست حسابی مثل ماز مثل خیلی سبز اومدن دو سه تا آزمون اضافه کردن و با کلی دلگرمی گفتن ما تا آخر پیشتونیم و فلان. اما قلمچی چیکار کرد؟هفته اول خرداد آخرین امتحانشو گرفت و خداحافظی کرد و گفت عملا تایم کنکورتون رسیده. حالا تعویق خورده؟به من چه مشکل خودتونه.
خلاصه که عزیزانم وقتی میتونین آزمونهای با کیفیتی مثل ماز مثل خیلی سبز بدین توروخدا پولتونو توی جیب این مافیای کثیف نریزین چون نه تنها باعث پیشرفتتون نمیشه بلکه باعث پسرفت و اعصاب خوردی شما هم میشه.
از ته قلبم امیدوارم مسیر درستی رو برای موفقیتتون انتخاب کنین❤️

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)
.gif)

.gif)