سلام بر همه دوستان کنکوری،دانشجو و فارغ التحصیل
سلام بر همه دوستان کنکوری،دانشجو و فارغ التحصیل
ویرایش توسط HESAM.H : 27 تیر 1405 در ساعت 09:49
سلام داداش من خودم الان دو ساله پشت کنکور موندم البته قراره یه سال دیگه هم بمونم چون کلاً میخوام رشتهمو عوض کنم فهمیدم من به درد این رشته نمیخورم
اما اگه چند تا چیز بخوام بگم همون کمالگرایی که خودت گفتی از همه بدتر باشه پیوستگی هم به نظرم خیلی مهمه که واقعاً هر طور شده حفظ بشه یعنی مثلاً اگه الان تو ذهنت یک تاریخی برای شروع داری به نظرم بهتره مثلاً یه کاری بکنی هر روز حتی شده یک ربع فقط به قصد سال دیگه بخون و ننداز برای یه تاریخ شروع خاص
خیلی تاثیر داره واقعا این موضوع
موضوع بعد اینکه از همین الان یک عالمه منبع برای خودت به نظرم ردیف نکن بد نیست آدم من بهای زیادی بخونهها اما بذار همون یه دونه اولو تموم کنی قشنگ یاد گرفتی بعد برو سراغ بعدی هر چند تا میخوای تموم کن بعد
نگاه به نظرم مهمترین چیز حفظ روابط اجتماعی هست حالا هر چقدر کوچیکم باشن مهم نیست حتی شده یه پیادهروی خیلی داخل خونه نمون هم نیست چقدر قوی باشی باز در نهایت این ضعف زیادی برات ایجاد میکنه به نظرم
نه خیلی افراط کن به نظرم نه خیلی تفریط ه نظرم محتواهای مجازی تو مثلاً سعی کن به جای اینکه تو اینستا بچرخه حالا فیلم ببینی به نظرم بهتره چون حداقل فیلم یه موضوعیو دنبال میکنه فضای مجازی من مثلاً سایتهای خبری یا مثلاً ایکس اینو باعث میشن ذهنت اونجوری که باید آرامش نداشته باشه مخصوصاً که الان جنگ هم معلوم نیست تکلیفش به کی کشیده بشه
اون درسیو که به نظرم ضعیفتری از همه زودتر شروع بکن به نظرم خیلی مهمه نباید به تعویق بندازی
اینا دیگه تجربیات من بود حالا دیگه بنظرم خودتم قطعاً تجربیاتی داری و میدونی باید چیکار بکنی
ویرایش توسط HESAM.H : 27 تیر 1405 در ساعت 09:50 دلیل: نقل قول اضافه شد
اگر آزمون ها رو از مهر میخوای شروع کنی خب به نظرم بهتر اینه که اول. دهم رو ببندی و هر چقدر میتونی از یازدهم رو. و بعد که آزمونها از مهر شروع شد دیگه اونجا دوازدهم رو اضاف کنی و چون دهم رو بستی از برنامه یه جورایی جلوتری. حالا اینا به نظرم خیلی شخصی تره بستگی به خودت داره همش. که چقدر خوندی از دروس و چقدر تسلط هست و درصدات. چون هر کسی برای تسلط یک مبنایی داره شاید یک نفر هشتاد درصد کم باشه براش یکی هم پنجاه درصد اوکی باشه بستگی حالا به هدفی که داری و دانشگاهی که میخوای بری هم داره خیلی به نظرم.
به نظرم خوب نیست سه تا پایه رو با هم پیش ببری. حالا اگه کلاس های جامعه ثبت نام کردی. باز با اونا پیش بری خب. متفاوته قضیه اش. اما اینکه سه تا پایه رو همزمان شروع کنی نه ایده خوبی نیست حالا باز اگه مبحثی جمع کنی مثلا اگر. بگی برای ریاضی میشینم اول تابع رو کلشو میخونم خب باز اینجوری بهتره. اما اینکه سه تاشو همزمان استارت کنی توی همهی دروس نه، اصلاً به نظرم منطقی نیست و هیچ کس هم فکر نکنم این کارو انجام بده.
سلام به عنوان کسی که چند سال پشت مونده نظرم رو میگم
اول اینکه امسال با هر شرایطی که دارید تمام توانتون رو بزارید و کنار نکشید مغز وقتی تحت فشار زیاد قرار میگیره دنبال یه راه فراره و چی بهتر از فکر کردن به سال بعد و یه شروع بی نقص و عالی تو بازی مغز نیفتید و ادامه بدید و خاطره مثبت از ادامه دادن تو شرایط سخت برای خودتون بسازید
بعد از کنکور امسال به اندازه کافی وقت برای انتخاب منبع و این جور مسائل هست
من خودم اگه برمیگشتم به عقب هیچوقت به پشت موندن فکر نمیکردم
پشت کنکور بودن شاید از دور قشنگ باشه آدم با خودش میگه ایول از صبح تا شب وقت دارم مدرسه هم که نمیرم پس میترکونم و رتبه یک مال خودمه ولی وقتی میرید تو دل کار میبینید نه اینجوری هم که فکر میکردم راحت نیست فشار خانواده زیاد میشه دوری از فضای دبیرستان و همکلاسی ها و کمالگرایی که به حد خودش میرسه چون که پشت موندی با خودت میگی فقط فلان رشته و فلان دانشگاه و با چند روز درس نخوندن کم کم فکرای منفی میاد سراغ آدم و اگه شخص کنکوری خودش رو ببازه دوباره فکر پشت موندن میاد سراغت
خلاصه بخوام بگم امسال رو تا آخرش با هر توانی که دارید ادامه بدید اگر تصمیم به پشت موندن داشتید مشکلات رو پیدا کنید و به فکر درمانشون باشید موازی با درس خوندن ،به فکر تموم کردن چند تا منبع نباشید اگه کتابی دارید و هنوز کتاب سالمه و دست نخورده مونده برید سراغ همون تا وقتی تمومش نکردید کتاب دیگه ای نگیرید
اگر خواستید کلاس ببینید سراغ سالیانه نرید نکته تست کارو واقعا درمیاره بقیش فقط باید حل تست باشه
نهایی هارو از همون اول جدی بگیرید و در حد حفظ بودن کتاب بخونید
دنبال روز خوب نباشید من چند سال دنبال یه روز خوب بودم که از پنج صبح پاشم و با شور و شوق فراوان درس بخونم ولی خب اون روز هیچوقت نیومد
اگه میبینید به گوشی وابسته هستید یه بخشی از کلاس و جزوه هایی که لازم دارید رو دانلود کنید و سیم کارت رو از گوشی دربیارید تا سراغ مجازی نرید ، برای من کنترل کردنش خیلی سخت بود و تا همین الان نتونستم استفاده از گوشی رو کنترل کنم
ببخشید اگه طولانی شد اینا بخشی از تجربیات من به عنوان یه پشت کنکوری بود شاید فکر کنید پیامم یه جور ناامیدی داشت ولی دوست داشتم صادقانه حرف زده باشم به دور از حرف های انگیزشی زرد
سلام بنظرم داری راحت ترین کار رو میکنی
مثل اینکه بین زنده موندن تو سخت ترین شرایط و خودکشی، دومیو انتخاب کرده باشی ولی بعد از اونم شرایط افتضاح تر میشه.
هرچند اگر خانواده حمایتگری داری طوریکه میتونی الانم بهشون بگی تصمیمت رو، چه بهتر!
یه رقیب کمتر واسه امسال نه صرفا خودم، بلکه کسایی که فقط منتظرن کسایی مثل شما با پایه قوی از دور خارج بشن. از این لحاظ ممنون!
سلام، امروز همین تایپیک رو توی سایت سمپادیا هم گذاشتم و بازخوردها متفاوت از اینجا بود، هیچ کس یعنی حتی یک نفر هم در مو پشت کنکور راهنمایی نداد و همه گفتن چرا ادامه نمیدی، تصمیمم عوض شد هر چند ته دلم امید زیادی ندارم ولی حداکثر تلاشم رو براش میکنم، حداقل میگم تلاش کردم (تیکه های قوی ای انداختی انگیزه گرفتم ممنون&#128514![]()
ویرایش توسط HESAM.H : 27 تیر 1405 در ساعت 01:04
حس میکردم از همون اول یه جورایی تلقین شده بهم باید بریم تجربی یا مثلاً پزشک بشیم
اصلا مشخص بود
نمیگم استعداد خیلی خفنی داشتیم اما خب طبیعتاً تو ریاضی نسبت به بقیه چیزها خیلی بهتر بودم درصدهای سال اول پشت کنکور همم نشونگرش بود وقتی ریاضیمو ۸۰ میزدم تو کنکور بعد زیستمو به زور ۱۰% نتونستم بزنم
حتی الان با اینکه یه سال دیگه دوباره پشت موندم اما دوباره نتونستم اونجوری که میخوام بشم و بعد از اینکه کنکور ثبت نام کردم چند وقت بعدش به این نتیجه رسیدم که به درد واقعاً این رشته نمیخورم حتی اگه قبول هم میشدم
شما حتی اگر میخوای پشت کنکور بمونی ، احتیاج داری این مدت باقی مونده تا کنکور رو بهخودت ثابت کنی که میتونی یکاری رو انجام بدی !
مبحثی درس بخون و بولدوزری و سنگین . از پیش باخته نرو سر جلسه ، یا موفق میشی ، یا با افتخار میری برای سال بعد ، فعلا فکر سال آینده رو از ذهنت بکن بیرون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)