X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاوره تحصیلی

سلام وقت بخیر
      من امسال وارد پایه یازدهم میشم و رشتم ریاضی فیزیکه و در مدرسه تیزهوشان تحصیل میکنم
      چند وقتی هست که به تغییر مسیر به رشته تجربی و رشته دندانپزشکی فکر میکنم اما امکان تغییر رشته در مدرسه ما وجود نداره
      من با چند نفر صحبت کردم و با یک خانم دندانپزشک که فارغ التحصیل مدرسه ما بودن، ایشون به من گفتن که به هیچ عنوان مدرسه سمپاد رو از دست ندم و در همین رشته ریاضی بمونم و با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم و حداقل یکسال پشت کنکور بمونم با توجه به اینکه مدارس عادی شهر ما تقریبا هیچ قبولی رشته تاپی ندارند
      الان خیلی سردرگم هستم و استرس دارم و فکر به اینده کل ذهنم رو درگیر کرده و از همه چی نا امید شدم
      میشه اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید؟🙏🏻😭

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمیتونی یازدهم کمتر بری مدرسه بشینی درسای تجربی و تست بزنی؟
      دوست من بخاطر انسانی مدرسه سمپاد قید تجربیو زد الان بشدت پشیمونه
      یک عدد عاشق بارون که دلش میخواد .....
      شاید یه روز اون 3 نقطه پر شد

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیدونم حقیقتش فکر کنم فقط چهارشنبه ها رو بتونم بمونم خونه و در طول هفته زنگ های دروس عمومی که مهم نیستن رو برم کتابخونه مدرسه درس بخونم😭
      شما می‌دونید برای امتحانات نهایی با این وضع تکلیف من چی میشه و چیکار باید بکنم؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nonoli نمایش پست ها
      نمیدونم حقیقتش فکر کنم فقط چهارشنبه ها رو بتونم بمونم خونه و در طول هفته زنگ های دروس عمومی که مهم نیستن رو برم کتابخونه مدرسه درس بخونم😭
      شما می‌دونید برای امتحانات نهایی با این وضع تکلیف من چی میشه و چیکار باید بکنم؟
      کی گفته دروس عمومی مهم نیست؟چه کنکور تجربی چه ریاضی تاثیر معدل داره که عمومی ها درصد زیادی رو به خودشون اختصاص میدن

به حرف اون دندون پزشک توجه نکنید
      یه جلسه تلفنی با مشاور تحصیلی بگیرید بهتر راهنمایی میکنه
      یک عدد عاشق بارون که دلش میخواد .....
      شاید یه روز اون 3 نقطه پر شد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی که ریاضی سمپاد میخونه به راحتی از پس کنکور تجربی برمیاد ریاضی فیزیک شیمی که فوله فقط میمونه زیست

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khargooshi نمایش پست ها
      کسی که ریاضی سمپاد میخونه به راحتی از پس کنکور تجربی برمیاد ریاضی فیزیک شیمی که فوله فقط میمونه زیست

واقعا؟ این چند روز همه نا امیدم کردن، به نظرتون واقعا شدنی هست که شروع کنم و مشاور بگیرم؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا؟ این چند روز همه نا امیدم کردن، به نظرتون واقعا شدنی هست که شروع کنم و مشاور بگیرم؟

اره

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      من امسال وارد پایه یازدهم میشم و رشتم ریاضی فیزیکه و در مدرسه تیزهوشان تحصیل میکنم
      چند وقتی هست که به تغییر مسیر به رشته تجربی و رشته دندانپزشکی فکر میکنم اما امکان تغییر رشته در مدرسه ما وجود نداره
      من با چند نفر صحبت کردم و با یک خانم دندانپزشک که فارغ التحصیل مدرسه ما بودن، ایشون به من گفتن که به هیچ عنوان مدرسه سمپاد رو از دست ندم و در همین رشته ریاضی بمونم و با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم و حداقل یکسال پشت کنکور بمونم با توجه به اینکه مدارس عادی شهر ما تقریبا هیچ قبولی رشته تاپی ندارند
      الان خیلی سردرگم هستم و استرس دارم و فکر به اینده کل ذهنم رو درگیر کرده و از همه چی نا امید شدم
      میشه اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید؟🙏🏻😭
      سلام دوست عزیز
      درباره تغییر رشته از ریاضی به تجربی که نمیتونم نظری بدم چون یه تصمیم شخصی هست و به علاقه خودت بر میگرده
      درباره عوض کردن مدرسه نگفتی کدوم شهر هستی . آیا مدرسه بهتری تو شهرتون هست ؟ مثلا اگر مدرسه غیر انتفاعی خوب دارین میتونی هزینه بدی یا باید بین دولتی و سمپاد انتخاب کنی ؟ و اینم بدون خوبی یک مدرسه یعنی جو درسی حاکم توی اون مدرسه . یعنی فضای علمی و رقابتی بین دانش آموزای مدرسه زیاد باشه وگرنه داشتن دبیر خوب و امکانات خیلی مهم نیست چون تو نهایتا برای کنکور با این وضعیت مملکت حتما به کلاس های آنلاینی مثل تام لند و ماز احتیاج پیدا میکنی و چون از نظر زمانی نمیتونی هم مدرسه بری هم کلاس آنلاین ببینی مجبور میشی کمتر مدرسه بری
      اما مهمتر از همه توصیه اون خانم دندانپزشک درباره موندن تو رشته ریاضی و حداقل یکسال پشت کنکور بودن ایشون خیلی راهنمایی غلطی کردن . شما تازه میری یازدهم اگر تراز بچه های دهمی و یازدهمی قلمچی رو بررسی کنی میبینی اکثراتراز های بچه های رتبه برتر از سال یازدهم تازه جهش پیدا میکنه ساده تر بگم دانش آموز دبیرستانی تازه از یازدهم به خودشون میان و خوب درس میخونن پس تو وقت کافی از الان تا کنکورت داری و لازم نیست یک سال پشت کنکور بشینی و اتفاقا اگر از همین الان خودت رو وارد رشته تجربی کنی انگیزه و شناختت از رشتت بیشتر میشه و زودتر تو مسیر کنکور تجربی قرار میگیری چون دانش آموزای تجربی الان بر خلاف نسل های گذشته از بچه های ریاضی درس خون تر و جدی ترهستن بخاطر اینکه میدونن برای رسیدن به رشته های تاپ باید رقابت سختی رو انجام بدن در صورتیکه اون رشته ریاضیه میدونه با یه خوندن ملایم هم میتونه رشته و دانشگاه خوب قبول بشه
      در آخر من جای تو باشم یه مدرسه پیدا میکنم که از همین الان رشته تجربی برم و دانش آموزاش خر خون باشن برای پیدا کردن چنین مدرسه ای هم میتونی از لیست قبولی های تجربی سال های گذشته اون مدرسه بفهمی . مدرسه خوب مدرسه ای هست که قبولی های زیادی در تجربی داشته نه یه لیست بلند بالا از قبولی های مهندسی دولتی و آزاد اصلا یه شگرد مدارس غیر انتفاعی اینه که دانش آموزایی که برای ثبت نام میان رو از طریق مشاورشون سوق میدن به رشته ریاضی که لیست قبولی های کنکورشون بیشتر بشه
      ویرایش توسط رامون کاخال : 25 تیر 1405 در ساعت 10:39

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)