از وقتی دانشگاه مجازی شده این ترم کلا تا سه چهار صبح بیدارم درحالی که ساعت ۱۰ امتحان عملی دارم و خوابم نمیبره روی ساعت مطالعمم خیلی تاثیر منفی داشته حتی اگه دوازده سرم رو بالش بزارم دو خوابم میبره نمیدونم چطور درستش کنم خسته شدم:/
از وقتی دانشگاه مجازی شده این ترم کلا تا سه چهار صبح بیدارم درحالی که ساعت ۱۰ امتحان عملی دارم و خوابم نمیبره روی ساعت مطالعمم خیلی تاثیر منفی داشته حتی اگه دوازده سرم رو بالش بزارم دو خوابم میبره نمیدونم چطور درستش کنم خسته شدم:/
برای تنظیم ساعت خواب یه سری اصول هست به نام «اصول بهداشت خواب» تو نت سرچ کنی برات میاره، مثلا اینکه وقتی میخوای بخوابی نور مهتابی و لامپ و نور گوشی نباشه یا لاقل نورگوشی به حداقل برسه و فیلتر نورآبی فعال باشه. سر یه بازه مشخص خودتو متعهد کنی بیدار بشی حتی اگه خیلی دیر هم خوابیدی و خواب ظهر نداشته باشی و در طول روز مخصوصا اول صبح خودتو در معرض نور طبیعی قرار بدی تا خوابت نبره، تا 8 ساعت قبل خواب کافئیین نخوری که شب خوابت ببره و.....
اگر هم خیلی حاد باشه که برای شما به نظر نمیاد باشه چون گفتی تازه این اتفاق افتاده، مراجعه به پزشک دارای مدرک فلوشیپ خواب و دارودرمانی زیر نظر ایشان
منم عین خودتم و دارم سعی میکنم درستش کنم
ولی دقیقا همون جمله معروف مامانا
بخواب خوابت میگیره
رو تخت بمون حتی از این شونهه به اون شونه میشی یکی دوساعت ولی بزار همینجوری بگذره اوکی میشه تهش
حتی اگه خوابت نگیره ولی سمت گوشیو.. این داستانا نرو
وقتی اغلب ۴ بیداری خیلی سخته یهو ساعت خواب رو بکشی پایین ۱۲ بخوابی و به مشکل برمیخوری ؛
۱.بهتره کم کم کمش کنی هر شب نیم ساعت
۲. استفاده نکنی از گوشی و لپ تاپ ۴۰ دقیقه یا بیشتر ۱ ساعت قبل خواب
🎆𝙳𝚒&#12046 1; 𝚢𝚘𝚞 𝚔𝚗𝚘&#12048 0;? 𝙿𝚎𝚘&#12047 3;𝚕𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚜𝚑𝚒&#12047 1;𝚎🪄
منم ریتم خوابم بدتر بهم ریخته. روزی ۱۰ ساعت میخوابم. زودتر زنگ میذارم بیدار شم ولی زنگو قطع میکنم و دوباره میخوابم.
سلام سعی کنید بعد از ظهر ها از ساعت چهار و پنج به بعد نخوابید
بیشتر از یکساعت 45 دقیقه نخوابید اگه اشتباه نکنم دچار اینرسی خواب میشید یعنی اون خستگی که بدن جمع میکنه تا شب راحت بخوابی برطرف میشه و مری توی فاز خواب عمیق
قبل خواب به جای کار کردن باگوشی سعی کن کتاب بخونی واقعا تاثیر داره
اللهم عجل لولیک الفرج
خدا محدود به زمان و مکان نیست
پس دغدغه زمان رو نداشته باش و مطمئن باش خدا تلاشات رو میبینه
برنامه ریزی کنید تا به موقع بخوابید
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)