X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بیاید گریه کنیم و فحش دهیم.

سلام
      من یه پشت کنکوریم امسال سال دوم کنکورمه
      سال قبل همه چی گل و بلبل بود ولی درس نمیخوندم البته اتاقم نداشتم ولی خب بهانه بود دیگه!
      عملا زندگیم شده بود سریال های کره ای
      تابستون که تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم، قرار بود بیوتکنولوژی پیوسته قبول بشم...
      شاید ندونید ولی این رشته فقط دو رقمی می‌پذیره
      این بود اعتماد به نفسم. با ساعت مطالعه داغون و ۴_۵ ساعت ! تا اواسط آبان رفتم(از مهر بعد نتایج شروع کردم)
      بعد یه اتفاق خیلی بدی افتاد ، اتفاق که نه! این واقعا بهانه نبود و عملا من نمیتونستم درس بخونم، به زور ۴ ساعتو پر میکردم که از درس فاصله نگیرم...
      رسیدیم دی، با یه مشاور کار بلد رفتم تو این بازه و مثل بنز درس میخوندم، اون اتفاق بده همچنان بود ولی من ساعت چهار و نیم صبح از خواب میپریدم چون حالم از اطرافم بهم میخورد. حرص میخوردم من چرا باید تو اینجای داغون باشم.
      و تا شب درس میخوندم، البته خیلی زیادم نمیخوندم، در حد ۸، ۹ ساعت! ولی با اون دلیلی که گفتم واقعا این ساعت مطالعه عالی بود! دیگه بعدش نت قطع شد و ارتباطمو باهاش از دست دادم، اما بهمن شروع کردم رفتم کتابخونه و بهش عادت کردم، باز جنگ شد و اونجام بسته شد.
      بعد جنگ مشکل من تقریبا رفع شد و دیگه بهونه‌ای نمونده بود. اما همچنان درس نمیخوندم
      (نوسانی و کم میخوندم)
      تا همین الان که باز باهمون مشاور برداشتم؛ ولی هنوز آدم نشدم
      بهم میگه هنوز نفهمیدی تهش چی میشه وگرنه بدون آلارمم پا میشدی(درست مثل بازه‌ی دی)
      و راستم میگه.
      بچه ها من خیلی بدبخت میشم. درواقع امید خودم و خونوادمم. من باید یه رشته خوب قبول بشم و از اونجا که علاقمم پزشکیه پس باید قبول بشم.
      ولی نه هرجایی و نه تعهدی. روزانه‌ی یکی از کلان‌شهر ها، دانشگاه ایران" باشه که دیگه مشکلی ندارم.

جدیدا باز اون مشکله اومده تو زندگیم، به هیچ عنوان رفع نمیشه مگر اینکه خیلی عصبی باشم، ولی نیستم! ناامیدم خیلی... ناامید... دلم میخواد بشینم یه گوشه و خیره بشم به یه نقطه تا محو بشم!
      حتی خداهم نمیتونه منو در بیاره از این لجن...

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ایشالا موفق بشید
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.D.Y نمایش پست ها
      سلام
      من یه پشت کنکوریم امسال سال دوم کنکورمه
      سال قبل همه چی گل و بلبل بود ولی درس نمیخوندم البته اتاقم نداشتم ولی خب بهانه بود دیگه!
      عملا زندگیم شده بود سریال های کره ای
      تابستون که تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم، قرار بود بیوتکنولوژی پیوسته قبول بشم...
      شاید ندونید ولی این رشته فقط دو رقمی می‌پذیره
      این بود اعتماد به نفسم. با ساعت مطالعه داغون و ۴_۵ ساعت ! تا اواسط آبان رفتم(از مهر بعد نتایج شروع کردم)
      بعد یه اتفاق خیلی بدی افتاد ، اتفاق که نه! این واقعا بهانه نبود و عملا من نمیتونستم درس بخونم، به زور ۴ ساعتو پر میکردم که از درس فاصله نگیرم...
      رسیدیم دی، با یه مشاور کار بلد رفتم تو این بازه و مثل بنز درس میخوندم، اون اتفاق بده همچنان بود ولی من ساعت چهار و نیم صبح از خواب میپریدم چون حالم از اطرافم بهم میخورد. حرص میخوردم من چرا باید تو اینجای داغون باشم.
      و تا شب درس میخوندم، البته خیلی زیادم نمیخوندم، در حد ۸، ۹ ساعت! ولی با اون دلیلی که گفتم واقعا این ساعت مطالعه عالی بود! دیگه بعدش نت قطع شد و ارتباطمو باهاش از دست دادم، اما بهمن شروع کردم رفتم کتابخونه و بهش عادت کردم، باز جنگ شد و اونجام بسته شد.
      بعد جنگ مشکل من تقریبا رفع شد و دیگه بهونه‌ای نمونده بود. اما همچنان درس نمیخوندم
      (نوسانی و کم میخوندم)
      تا همین الان که باز باهمون مشاور برداشتم؛ ولی هنوز آدم نشدم
      بهم میگه هنوز نفهمیدی تهش چی میشه وگرنه بدون آلارمم پا میشدی(درست مثل بازه‌ی دی)
      و راستم میگه.
      بچه ها من خیلی بدبخت میشم. درواقع امید خودم و خونوادمم. من باید یه رشته خوب قبول بشم و از اونجا که علاقمم پزشکیه پس باید قبول بشم.
      ولی نه هرجایی و نه تعهدی. روزانه‌ی یکی از کلان‌شهر ها، دانشگاه ایران" باشه که دیگه مشکلی ندارم.

جدیدا باز اون مشکله اومده تو زندگیم، به هیچ عنوان رفع نمیشه مگر اینکه خیلی عصبی باشم، ولی نیستم! ناامیدم خیلی... ناامید... دلم میخواد بشینم یه گوشه و خیره بشم به یه نقطه تا محو بشم!
      حتی خداهم نمیتونه منو در بیاره از این لجن...

چقدر عجیب واقعا. اتفاقا منم سر مشکلی تو همین بازه مهر تا الان باعث شد نوسانی بخونم بعد راجب اینکه اگر نخونیم قطعا تهش بدبختیم کاملا درسته ینی خودمون هم میدونیم بیچاره میشیم راهی نداریم ولی بازم اهمال کاری داریم .
      ولی خب بالاخره تا روز آخر ۵۵ روز فرصت داریم باید بخونیم ببینیم چی پیش میاد
      الان چند وقته درس نمی خونی؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      میخوای بخوابی تو بیداری کابوس ببین
      بیا با هم به این دنیا فحش ناموس بدیم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      جالبه که هدفای کنکورمون شبیه همدیگس. من بدترم حالا باز 8 ، 9 ساعت خوندی منی که الان هنوز زور میزنم 7 ساعت نمیتونم بخونم چی؟ عمرا قبول شم بابا آخرشم منو از خونه شوت میکنن بیرون میرم کارتون خواب میشم تا بمیرم
      عیب نداره ته تهش نمیشه شایدم بشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      ایشالا موفق بشید

ممنون

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Selena g نمایش پست ها
      چقدر عجیب واقعا. اتفاقا منم سر مشکلی تو همین بازه مهر تا الان باعث شد نوسانی بخونم بعد راجب اینکه اگر نخونیم قطعا تهش بدبختیم کاملا درسته ینی خودمون هم میدونیم بیچاره میشیم راهی نداریم ولی بازم اهمال کاری داریم .
      ولی خب بالاخره تا روز آخر ۵۵ روز فرصت داریم باید بخونیم ببینیم چی پیش میاد
      الان چند وقته درس نمی خونی؟

دقیقا
      ن که نخونم، ولی خب نوسانی میخونم و به مشکلی که دارم بیشترش برمیگرده

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      میخوای بخوابی تو بیداری کابوس ببین
      بیا با هم به این دنیا فحش ناموس بدیم

چه گنگ

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohAmMad-H7 نمایش پست ها
      جالبه که هدفای کنکورمون شبیه همدیگس. من بدترم حالا باز 8 ، 9 ساعت خوندی منی که الان هنوز زور میزنم 7 ساعت نمیتونم بخونم چی؟ عمرا قبول شم بابا آخرشم منو از خونه شوت میکنن بیرون میرم کارتون خواب میشم تا بمیرم

درکت میکنم کاملا... ی وقتا حس میکنم شاید توهم شاگرد زرنگه داشتم و توی کنکور هیچ پخی نمیشم
      البته اگه همینجور پیش برم شاید بتونم تعهدی‌ای چیزی دربیام، شایدم نه
      ته تهش بدبخت میشم داداش... همه مسئولیت بقیه رو دوش منه الان مهم ارین اتفاق اینه ک من قبول بشم
      اگه قبول نشم یه عمر قراره بزنم تو سر خودم... خودمو میشناسم

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خواستن توانستن است. روحیه مثبت داشته باشید. برید کوه ورزش کنید. خواب وتغذیه سالم داشته باشید ناامید نباشید

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dara.pk نمایش پست ها
      خواستن توانستن است. روحیه مثبت داشته باشید. برید کوه ورزش کنید. خواب وتغذیه سالم داشته باشید ناامید نباشید

ممنون
      جدیدا یاد گرفتم واقعا یه سری چیزها بهانه نیست
      و هیچوقت خواستن توانستن نبوده مگه به شرط پا گذاشتن روی چیزا و کسای مهم زندگیت

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      میفهممتون در واقع همه کنکوری ها رو درک میکنم ...منم ده سااال پیش همین فکر و احساسات رو داشتم ...
      به عنوان یه دوست چند تا چیز که یاد گرفتم تو این چند سال رو بهتون میگم :
      ۱-تو ذهنتون زندگی نکنید و مشکلات رو بزرگ نکنید و بخاطر بهانه ها و مشکلات راحت give up نکنید ( مثل اینکه وای اگه قبول نشم بدبخت میشم و ...)
      ۲-خیلی به آینده فکر نکنید ... چون مطمئنا اینده اون چیزی نیست که تو ذهن محدود شماست ممکنه بدتر باشه ممکنه بهتر... فقط باید تو مسیر باشید و ادامه بدین
      ۳-برای دیگران زندگی نکنید
      ۴-هر چقدر برید جلوتر متوجه میشید فرصت های زیادی دارید که استقاده کنید ...البته نه اینکه به این امید همه فرصت ها رو بسوزونید ولی خب یعنی از همین الانتون استفاده کنید
      ۵-سعی کنید اون کاری که میخواید انجام بدین و با عشق و علاقه انجام بدین حتی شده بزور علاقه ایجاد کنید (یکی از راه های ایجاد علاقه برای من ، تبدیل اون کار به عادت بود)
      ۶-تو ذهنتون زندگی نکنید ...
      ذهنتون دشمن اصلی تونه ...
      Just do it
      ۷-با حسرت خوردن چیزی درست نمیشه

کلا ماهبت درس خوندن و تمرکز فقط روی یک چیز ذهن رو خسته میکنه
      اگر بتونید در حد روزی نیم ساعت یه فعالیتی که فیزیکی باشه مثل نقاشی و موسیقی و ورزش کمکتون میکنه
      اهنگ گوش دادن رو پیشنهاد نمیدم چون ذهن رو میبره تو خیال پردازی و خسته تر میشید
      Great men are not born great but they grow great
      ویرایش توسط The_Chemist : 04 تیر 1405 در ساعت 21:26

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The_Chemist نمایش پست ها
      میفهممتون در واقع همه کنکوری ها رو درک میکنم ...منم ده سااال پیش همین فکر و احساسات رو داشتم ...
      به عنوان یه دوست چند تا چیز که یاد گرفتم تو این چند سال رو بهتون میگم :
      ۱-تو ذهنتون زندگی نکنید و مشکلات رو بزرگ نکنید و بخاطر بهانه ها و مشکلات راحت give up نکنید ( مثل اینکه وای اگه قبول نشم بدبخت میشم و ...)
      ۲-خیلی به آینده فکر نکنید ... چون مطمئنا اینده اون چیزی نیست که تو ذهن محدود شماست ممکنه بدتر باشه ممکنه بهتر... فقط باید تو مسیر باشید و ادامه بدین
      ۳-برای دیگران زندگی نکنید
      ۴-هر چقدر برید جلوتر متوجه میشید فرصت های زیادی دارید که استقاده کنید ...البته نه اینکه به این امید همه فرصت ها رو بسوزونید ولی خب یعنی از همین الانتون استفاده کنید
      ۵-سعی کنید اون کاری که میخواید انجام بدین و با عشق و علاقه انجام بدین حتی شده بزور علاقه ایجاد کنید (یکی از راه های ایجاد علاقه برای من ، تبدیل اون کار به عادت بود)
      ۶-تو ذهنتون زندگی نکنید ...
      ذهنتون دشمن اصلی تونه ...
      Just do it
      ۷-با حسرت خوردن چیزی درست نمیشه

کلا ماهبت درس خوندن و تمرکز فقط روی یک چیز ذهن رو خسته میکنه
      اگر بتونید در حد روزی نیم ساعت یه فعالیتی که فیزیکی باشه مثل نقاشی و موسیقی و ورزش کمکتون میکنه
      اهنگ گوش دادن رو پیشنهاد نمیدم چون ذهن رو میبره تو خیال پردازی و خسته تر میشید

بسیار ممنونم از توصیه های ارزشمندتون

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohAmMad-H7 نمایش پست ها

ببخشید میپرسم شما پشت کنکوری هستی؟ سال چندمتون هست؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مجازی رو بزار کنار جدا میگم .... اون هدفت رو بزار توی ذهنت و براش برنامه بچین با مشاور یا خودت . این استرس و اضطراب و هر چی که داری رو بزاری کنار بازدهیت میره بالا و خوب مطالعه میکنی . ساعت خوابت رو درست کن .

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)