X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سال دوازدهم مدرسه برم یا نرم؟

سلام وقت همگی بخير
      من یازدهم تجربی ام و سال دیگه که دوازدهم هستم نمیخوام مدرسه برم، ولی معلم زیست شناسی مدرسه خیلی عالیه و دانش آموزانی داشته که درصد های ۸۰ به بالا داشتن، با این وجود مدرسه رو چیکار کنم؟
      فشار مدرسه و ساعتش خیلی زیاده و حتی از همین خرداد تا مهر هم باز هم کلاس داریم و تایم زیادی ازمن میگیره و خیلی خستم میکنه...‌.

راستی فکر نمی کنم مدیر اجازه بده فقط کلاس زیست رو شرکت کنم....

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برو مدرسه
      ......

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین شاید پشت کنکوری ها اینو واضح نگن، ولی من بهت میگم اکثررررررر پشت کنکوری ها یک مشکل روحی پیدا کردن، دلیلش؟ مشخص نیست
      ولی فکر میکنم به خاطر بیش از حد تنها بودن تو خونه یا شاید تنها خوندنه، حدس می‌زنم دلیلش ایناست، از هرکسی بپرسی رو نمیدونم
      ولی نظر من اینه میگم دانش آموزا تو مدرسه تون غاز می چرونن؟ برو همینم فعالت جالب و عالیه!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه چیزی بگم؟
      بچه های مدرسه ما یه طوری رفتار می کنن که آدم تو مدرسه افسرده میشه.....
      با رفتارشون هم فشار روانی وارد میکنن، از اونجایی که میگرن هم دارم ، من امسال بعد اومدن به خونه به سختی درس میخوندم)
      ویرایش توسط Aban.B : 29 خرداد 1405 در ساعت 22:47

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظرتون در مورد حنیف عظیمی چیه؟
      من فیلمشو نگاه نکردم نمیدونم زیاده یانه
      به نظرتون میشه درصد ۸۰ به بالا زد یا همون خودم تست بزنم بهتره؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چقدر جالب منم دقیقا پارسال یه مشکلی داشتم که از میگرن شما بدتر بود (میگم بدتر، قطعا هیچ دردی از درد دیگه بدتر نیست منظورم چیز دیگه هست)بازهم با این وضعیت اگر پارسال برگردم بازم میرم مدرسه، بعضی رتبه های خوب و پزشکی هامون همونایی بودن که نمره‌های کلاسی شون کم بود من باید همه رو میرفتم، نمیدونم ولی اگر امسال تازه اینجوری شدید( طبق تجربه خودم فقط میگم) 90 درصد از اضطرابه تا دیر نشده از مشاور کمک بگیری میتونی تا آخر سال بری جلو، حتی اگر نمیتونی مشاور بگیری، خانوادت همراهی نمی کنن و.......
      یه کم با مشاوره های رایگان تلفنی (خدمات اجتماعی) صحبت کن حالا نمیدونم شمارشون چنده از مشاوره مدرسه تون بپرسید، یا از همون مشاور مدرسه کمک بگیرید، این مسئله رو کم کم درست کنید فکر نکنید وقتتون رو باید بزاری روی درس و فلان، وقت ندارید و.... اگر روی اضطراب تون کار نکنید ماه‌های آخر همون میگرن جلوی پیشرفت تون رو میگیره،
      من دیدم آدمی که تو سالن مطالعه ماه های منتهی به کنکور، زنگ تفریح خوب بود شروع زنگ مطالعه سر دردش شروع می‌شد!!!!!
      ویرایش توسط ملکا : 30 خرداد 1405 در ساعت 01:36

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aban.B نمایش پست ها
      نظرتون در مورد حنیف عظیمی چیه؟
      من فیلمشو نگاه نکردم نمیدونم زیاده یانه
      به نظرتون میشه درصد ۸۰ به بالا زد یا همون خودم تست بزنم بهتره؟

آقای مظاهری رو تگ کنید
      البته که برای هر کسی متفاوته، نگاه کن یکی دو جلسه اگر پیشرفتت خوب بود نگاه کن.............

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه چیزی بگم؟
      بچه های مدرسه ما یه طوری رفتار می کنن که آدم تو مدرسه افسرده میشه.....
      با رفتارشون هم فشار روانی وارد میکنن، از اونجایی که میگرن هم دارم ، من امسال بعد اومدن به خونه به سختی درس میخوندم)
      باید حتما بری دکتر برای کنترل میگیرن وگرنه هی مشکل ایجاد میشه برات موقع درس سر جلسه امتحان نهایی شب قبل امتحان نهایی سر جلسه کنکور
      ......

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نرو مدرسه اگر واقعا وضعیت جالب نیست
      ولی ولییی دقیققق سر همون تایم نه کمتر نه بیشتر ، بیدارشو حاضری بزن صبحونه بخور و شروع کن به درس خوندن تاا دقیقا سر همون زمانی که مدرسه تعطیل می‌شه
      بعد یه دوساعت استراحت بازم همینجوری تا شب مثلا ساعت ۸ اینا... بعد شام یه پارت سبک مثلا درسی که برات راحته، مرور، چند تا مسئله شیمی اینارو امتحان کن...
      البته برای عوض شدن جو بهت پیشنهاد می‌کنم بعصی روزا مکان مطالعت رو عوض کنی (حالا نه فرت و فرت) ولی خب مثلا همیشه سر میز می‌خونی یه روز بی‌حوصله‌ای نشسته بخون .
      یا اون روز برو کتابخونه
      یاا اگر نشد نهایت مدرسه، اینکه ببینی بچه های کلاستون تو چه وضعیتی هستن شاید کمک کنه. من بودم بیشتر انرژی می‌گرفتم. اگه کسی درس نمی‌خوند با خودم بیشتر حال می‌کردم و می‌گفتم تو یه ادم خوبی و درحال تلاش و اینو بیشتر می‌کردم.
      اگه کسی می‌خوند هم ازش الگو می‌گرفتم. "چقدر خوبه فلانی می‌خونه منم باید اینجوری باشم"
      اثرات محیطه اینا...
      و در نهایت، خودتی که انتخاب می‌کنی اخرش، هر طور تو راحتی! هرطور که‌آزمایش کردی و نتیجه بهتری گرفتی!
      موفق باشی

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام وقت همگی بخير
      من یازدهم تجربی ام و سال دیگه که دوازدهم هستم نمیخوام مدرسه برم، ولی معلم زیست شناسی مدرسه خیلی عالیه و دانش آموزانی داشته که درصد های ۸۰ به بالا داشتن، با این وجود مدرسه رو چیکار کنم؟
      فشار مدرسه و ساعتش خیلی زیاده و حتی از همین خرداد تا مهر هم باز هم کلاس داریم و تایم زیادی ازمن میگیره و خیلی خستم میکنه...‌.

راستی فکر نمی کنم مدیر اجازه بده فقط کلاس زیست رو شرکت کنم....

سلام. تراز قلمچیت حدودا چنده؟
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آزمون قلمچی ندادم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      سلام. تراز قلمچیت حدودا چنده؟

آزمون قلمچی ندادم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      @Mazaheri
      آقای مظاهری ممنون میشم من رو راهنمایی کنید(بالا مشکلم رو توضیح دادم )

14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      @Mazaheri
      آقای مظاهری ممنون میشم من رو راهنمایی کنید(بالا مشکلم رو توضیح دادم )
      بیماریها باید درمان بشن یعنی برای اضطراب و میگرن حتما باید برید پیش پزشک.

حنیف عظیمی خوبه. برای درصد بالای ۷۰، هیچ معلمی کافی نیست. باید بعد از تدریس معلم، خودتون کلی تست بزنید و مرور کنید. ۸۰ درصد زیست، به سادگی بدست نمیاد وگرنه همه ۸۰ میزدن. خودتون هم باید حسابی تلاش کنید

توی ویدیوی همایش شروع از تابستون که پارسال گذاشتم توی فروم، درباره مدرسه نرفتن هم توضیح دادم. خلاصه حرفم اینه:
      در حد ۲ هفته خودتون مدرسه نرید و اگر تونستید میانگین روزانه ۱۰-۱۲ ساعت مفید بخونید، دیگه مدرسه نرید. ولی اگر خودتون نمیخونید، اجبارا برید مدرسه. حتما حتما برید مدرسه.
      اگر با مدرسه‌تون مشکل دارید، والدین رو بفرستید که با مدیر صحبت کنن یا مدرسه‌تون رو عوض کنید. همین الان که سال تحصیلی شروع نشده، برید مدرسه‌ای که باهاتون به مشکل نخوره.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 30 خرداد 1405 در ساعت 16:33

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      بیماریها باید درمان بشن یعنی برای اضطراب و میگرن حتما باید برید پیش پزشک.

حنیف عظیمی خوبه. برای درصد بالای ۷۰، هیچ معلمی کافی نیست. باید بعد از تدریس معلم، خودتون کلی تست بزنید و مرور کنید. ۸۰ درصد زیست، به سادگی بدست نمیاد وگرنه همه ۸۰ میزدن. خودتون هم باید حسابی تلاش کنید

توی ویدیوی همایش شروع از تابستون که پارسال گذاشتم توی فروم، درباره مدرسه نرفتن هم توضیح دادم. خلاصه حرفم اینه:
      در حد ۲ هفته خودتون مدرسه نرید و اگر تونستید میانگین روزانه ۱۰-۱۲ ساعت مفید بخونید، دیگه مدرسه نرید. ولی اگر خودتون نمیخونید، اجبارا برید مدرسه. حتما حتما برید مدرسه.
      اگر با مدرسه‌تون مشکل دارید، والدین رو بفرستید که با مدیر صحبت کنن یا مدرسه‌تون رو عوض کنید. همین الان که سال تحصیلی شروع نشده، برید مدرسه‌ای که باهاتون به مشکل نخوره.
      متوجه شدم ممنونم 🙏🙏

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)