نگاه کنید ماجرا از این قراره که بنده الان دو سال هست پشت کنکور هستم و رشته تجربی هستم حتی تا همین الان تا چند وقت پیش هدفمون دیگه طبق معمول پزشکی هستش و منم از این آدمایی نیستم که بگم مثلاً هدف خاصی داشتیم یه جورایی همون پول بوده اما الان که واقعاً چندین بار توی این سال اتفاق افتاده برام که مثلاً پشیمون بشم مثلاً هی به رشته ریاضی فکر میکنم چون یه جورایی علاقم داخل همونه
و این تصمیمی که الان میخوام بگیرم یه تصمیم لحظهای نیست که بگم تحت تاثیر یه هیجان قرار گرفتم چون تا حالا چندین بار پیش اومده و من تا مرز تغییر رفتم فقط یک چند تا مشکل وجود داره و اونم اینکه من الان کنکور ثبت نام کردم تجربی ثبت نام کردم البته رفتم سایت چک کردم گزینه تغییرش بود یعنی میشد عوضش کرد حالا نمیدونم بازم میشه یا نه در چه حتی اگه بازم نشه میخوام شاید حتی یه سال دیگه وایسم الان تقریباً ۱۹ سال و نیممه
حقیقتاً حس میکنم تا حالا اونجوری که باید با خلوص نرفتم مثلاً سمت پزشکی من از این آدمایی نبودم که فکر کنم حتی یک بار روپوش سفید یا مثلاً بقیه چیزا رو تصور بکنم برای همین الان که واقعاً اومدم یکم با خودم فکر کردم منظورم از یکم خیلی زیاده واقعاً به این نتیجه رسیدم شاید بعد برم ریاضی بدم نمیخوام ادعای الکی بکنم
حتی سال پیش داخل کنکور تجربی تراز ۱۱۳۰۰ گرفتم ولی خب به خاطر اینکه امتحان نهایی شرکت نکردم عملاً باعث شده اون تراز کنکورم هیچی ارزش نداشته باشه حالا اون دلیل شرکت نکردنم واقعاً برای خودم قابل قبول بودش نمیشد اصلاً واقعاً
خدا الان برام سواله که مثلاً اصلاً میشه الان رفتش عوض کرد یا نه یا مثلاً به پشتیبانی مثلاً سنجش زنگ بزنم یا اصلاً پشتیبانی دارند هر کسی میتونه هر یک ذره راهنمایی بکنه من ممنون میشم ازش
چون ترجیح میدم حداقل برم تو یک رشتهای که وقتی فکر میکنیم اگه حداقل پیر شدیم حداقل از اون خوشم بیاد نه اینکه توش بهترین بهترینا باشم ولی حداقل خوشم بیاد
و حس میکنم برای رشته ریاضی اینطوریه حداقل از ریاضی خوشم میاد
چون حداقل تو این چهار بار اخیری که کنکور دادم ریاضی ۸۰ زدم البته درسته الان دم کنکور واقعاً دیوونگی محضه اما خب میتونم دیگه انجامش بدم چیزیه که خودم میخوام
اگه امسال بشه ثبت نامم درست بشه که مشکلی نیست خوشحال میشم و شرشو میکنم دیگه ولی اگرم نشد حالا سال دیگهای هم هست میدونم زیاد میشه ولی خب بهتر از یه عمر پشیمونیه تازه سعی میکنم تو همین مدت خودم حداقل کارای دیگهای بکنم که وقتم تلف نشه
بازم ممنون میشم راهنمایی بکنید

LinkBack URL
About LinkBacks