X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خواهشاً خوهشا راهنمایی کنید مخصوصا کسایی که بلد هستند

نگاه کنید ماجرا از این قراره که بنده الان دو سال هست پشت کنکور هستم و رشته تجربی هستم حتی تا همین الان تا چند وقت پیش هدفمون دیگه طبق معمول پزشکی هستش و منم از این آدمایی نیستم که بگم مثلاً هدف خاصی داشتیم یه جورایی همون پول بوده اما الان که واقعاً چندین بار توی این سال اتفاق افتاده برام که مثلاً پشیمون بشم مثلاً هی به رشته ریاضی فکر می‌کنم چون یه جورایی علاقم داخل همونه
      و این تصمیمی که الان می‌خوام بگیرم یه تصمیم لحظه‌ای نیست که بگم تحت تاثیر یه هیجان قرار گرفتم چون تا حالا چندین بار پیش اومده و من تا مرز تغییر رفتم فقط یک چند تا مشکل وجود داره و اونم اینکه من الان کنکور ثبت نام کردم تجربی ثبت نام کردم البته رفتم سایت چک کردم گزینه تغییرش بود یعنی می‌شد عوضش کرد حالا نمی‌دونم بازم میشه یا نه در چه حتی اگه بازم نشه می‌خوام شاید حتی یه سال دیگه وایسم الان تقریباً ۱۹ سال و نیممه
      حقیقتاً حس می‌کنم تا حالا اونجوری که باید با خلوص نرفتم مثلاً سمت پزشکی من از این آدمایی نبودم که فکر کنم حتی یک بار روپوش سفید یا مثلاً بقیه چیزا رو تصور بکنم برای همین الان که واقعاً اومدم یکم با خودم فکر کردم منظورم از یکم خیلی زیاده واقعاً به این نتیجه رسیدم شاید بعد برم ریاضی بدم نمی‌خوام ادعای الکی بکنم
      حتی سال پیش داخل کنکور تجربی تراز ۱۱۳۰۰ گرفتم ولی خب به خاطر اینکه امتحان نهایی شرکت نکردم عملاً باعث شده اون تراز کنکورم هیچی ارزش نداشته باشه حالا اون دلیل شرکت نکردنم واقعاً برای خودم قابل قبول بودش نمی‌شد اصلاً واقعاً
      خدا الان برام سواله که مثلاً اصلاً میشه الان رفتش عوض کرد یا نه یا مثلاً به پشتیبانی مثلاً سنجش زنگ بزنم یا اصلاً پشتیبانی دارند هر کسی می‌تونه هر یک ذره راهنمایی بکنه من ممنون میشم ازش
      چون ترجیح میدم حداقل برم تو یک رشته‌ای که وقتی فکر می‌کنیم اگه حداقل پیر شدیم حداقل از اون خوشم بیاد نه اینکه توش بهترین بهترینا باشم ولی حداقل خوشم بیاد
      و حس می‌کنم برای رشته ریاضی اینطوریه حداقل از ریاضی خوشم میاد
      چون حداقل تو این چهار بار اخیری که کنکور دادم ریاضی ۸۰ زدم البته درسته الان دم کنکور واقعاً دیوونگی محضه اما خب می‌تونم دیگه انجامش بدم چیزیه که خودم می‌خوام
      اگه امسال بشه ثبت نامم درست بشه که مشکلی نیست خوشحال میشم و شرشو می‌کنم دیگه ولی اگرم نشد حالا سال دیگه‌ای هم هست می‌دونم زیاد می‌شه ولی خب بهتر از یه عمر پشیمونیه تازه سعی می‌کنم تو همین مدت خودم حداقل کارای دیگه‌ای بکنم که وقتم تلف نشه
      بازم ممنون میشم راهنمایی بکنید

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سایت سنجش هنوز بازه. برید گروه اصلی آزمون رو عوض کنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      لاک پشتها پرواز میکنند.
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظرم وقتی تراز کنکورت اینقدر خوب بوده برو نهایی همین رشته ای هستی رو شرکت کن وبرو به جای پریدن از این شاخه به اون شاخه اون
      بری از قبل انتخاب کردی بهتره بعضی چیزا هم از دور قشنگن وفکر میکنی کلی علاقه داری ولی همونارو هم واردش که میشی میبینی اون چیزی فکر میکردی نبوده !

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین عزیزم مسیر کنکور خیلیییی آسونتر از پزشکیه اگه شما در همین مرحله آسون احساس پشیمونی کردی قطعا بعدا هم احساس پشیمونی میکنی جلوی ظررم هرجا بگیری منفعته
      البته اینو خودت خیلی بهتر میدونی ممکنه اینجا یکی بیاد بگه نهههه ترازت خوب بوده بمون تجربی یکی بگه نههه ریاضیت خوب بوده برو ریاضی درحالی که هیچکس مثل خودت خودتو بلد نیست
      پس بشین با خودت دودوتا چارتا کن ببین چی‌میخوای
      ببین واقعا به پزشکی از ته دل علاقه داری؟یا مهندسی؟
      یه کاغذ بیار یه خط وسطش بکش یه سطرش بنویس پزشکی اونیکی بنویس مهندسی
      بعدش جلوی هرکدوم مزایا، معایب ،میزان علاقه،درامد،آینده و هرچیزی که باعث میشه بتونی هدفتو مشخص کنی بنویس و در آخر بهش نگاه کن ببین کدومو بیشتر؟؟
      یکبار به شما فرصت داده میشه پس از زندگی استفاده نه بلکه سؤاستفاده کنید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shila نمایش پست ها
      ببین عزیزم مسیر کنکور خیلیییی آسونتر از پزشکیه اگه شما در همین مرحله آسون احساس پشیمونی کردی قطعا بعدا هم احساس پشیمونی میکنی جلوی ظررم هرجا بگیری منفعته
      البته اینو خودت خیلی بهتر میدونی ممکنه اینجا یکی بیاد بگه نهههه ترازت خوب بوده بمون تجربی یکی بگه نههه ریاضیت خوب بوده برو ریاضی درحالی که هیچکس مثل خودت خودتو بلد نیست
      پس بشین با خودت دودوتا چارتا کن ببین چی‌میخوای
      ببین واقعا به پزشکی از ته دل علاقه داری؟یا مهندسی؟
      یه کاغذ بیار یه خط وسطش بکش یه سطرش بنویس پزشکی اونیکی بنویس مهندسی
      بعدش جلوی هرکدوم مزایا، معایب ،میزان علاقه،درامد،آینده و هرچیزی که باعث میشه بتونی هدفتو مشخص کنی بنویس و در آخر بهش نگاه کن ببین کدومو بیشتر؟؟

ضررو چرا اینجوری نوشتمم🤣یکی نیست بگه تو برو املاتو درست کن نمیخواد به بقیه مشاوره بدی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ؟؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اون که می‌دونم گل و بلبل نیستش همه چیز ولی خب حس می‌کنم شاید از این مسیری که می‌خوام برم بهتر باشه آخه اینجوری هم نیست که بگم مثلاً یکو تصمیم گرفتم و هیجانی شدیم دو دقیقه دیگه مثلاً چهار تا جمله خوندیم
      از همون اولم یه جورایی می‌دونستم یعنی من تو این فازا هستم که برم رشته ریاضی چون قشنگ خب علاقم به رشته ریاضی مشخص بود
      البته هنوز که عوض نکردم ولی خب هرچی فکر می‌کنم شاید بهتره همون مسیری برم که حداقل می‌خوام درسته همه میگن حالا مثلاً خوب نیست و از اینجور چیزا و پزشکی تضمینی‌تره اما خب داداش من وقتی فکر می‌کنم حس می‌کنم واقعاً کشش این مسیرهای تجربی رو ندارم منظورم اینه شاید واقعاً با دل و جون انجامشون ندم حس می‌کنم اگه برم کوفتم میشه شاید مثلاً اوایلش خوشحال باشم به خاطر اینکه مثلاً بقیه تشویقت می‌کنن یا حتی بابام یه جایزه خیلی گنده مثلاً برای ورودم گذاشته ولی خب ترجیح میدم همون چیزیو برم که بهتره برام

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییت نمی‌دونم منظورتون از مسیر آسون چیه ولی خب سال پیش دلیل خاصی داشتم که نرفتم امتحان نهاییا رو شرکت کنم یعنی اصلاً نتونستم برم با اینکه کنکور خوب داده بودم البته سال قبل‌ترش خوب نخونده بودم
      حالا بازم الان دوباره می‌شینم عمیق فکر می‌کنم ببینم واقعاً کدوم اوکیه و سبک سنگین می‌کنم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعد ببخشید یک سوال کار خاصی دیگه مثلاً لازم نیست انجام بدی مثلاً چون من تجربی هستم بخوام کنکور ریاضی بدم
      تعمیر معدل شروع نشده که مثلاً بخوام ثبت نام کنم یا مثلاً وقتی شروع شد باید برای رشته ریاضی ثبت نام کنم آیا؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_alien نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییت نمی‌دونم منظورتون از مسیر آسون چیه ولی خب سال پیش دلیل خاصی داشتم که نرفتم امتحان نهاییا رو شرکت کنم یعنی اصلاً نتونستم برم با اینکه کنکور خوب داده بودم البته سال قبل‌ترش خوب نخونده بودم
      حالا بازم الان دوباره می‌شینم عمیق فکر می‌کنم ببینم واقعاً کدوم اوکیه و سبک سنگین می‌کنم
      منظورم از مسیر آسون اینکه کنکور نسبت به پزشکی خیلی آسونه
      یعنی پزشکی درساش شیفتاش کتاباش همه اینا نسبت به کنکور سختتره و تقریبا کنکور نسبت به پزشکی یه شوخیه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_alien نمایش پست ها
      بعد ببخشید یک سوال کار خاصی دیگه مثلاً لازم نیست انجام بدی مثلاً چون من تجربی هستم بخوام کنکور ریاضی بدم
      تعمیر معدل شروع نشده که مثلاً بخوام ثبت نام کنم یا مثلاً وقتی شروع شد باید برای رشته ریاضی ثبت نام کنم آیا؟
      باید نهایی ریاضی ثبت نام کنی و تایید سوابق انجام بدی برای رشته ریاضی
      امسال نمیدونم یازدهم مثبته یا نه اما اگه نبود باید یازدهمم بدی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)