سلام و درود . امیدوارم حال همگی خوب باشه. با توجه به شرایط پیش اومده ؛ شاید خیلی هامون دیگه اون حوصله و انگیزه درس خوندن رو نداشه باشیم و اگه قرار بوده صبح رو به مطالعه اختصاص بدیم ؛ به خودمون اومدیم و دیدیم ظهر شده و هنوز یک ساعت رو هم نخوندیم . شاید این تاپیک برای یه سری از بچه ها باعث حواس پرتی باشه و برای یه سری ها هم من جمله خودم دلیلی باشه برای پایبندی و هدر ندادن زمان ؛ اگه جز گروه اول نیستید قراره اینجا هر کی قراره درس بخونه بیاد و تایم هاش رو بذاره ؛ مثلا من قراره از ساعت ۹_۸ درس بخونم ؛ میام و تایم رو اینجا اعلام میکنیم و میگیم و اگه کسی خواست درس بخونه اونم این تایم رو باهامون همراه میشه و میریم سراغ کتاب و جزوه و بعد ۹ برمیگردیم و گزارش اتمام رو میدیم و همینطور پارت بعدی ..

LinkBack URL
About LinkBacks
. با توجه به شرایط پیش اومده ؛ شاید خیلی هامون دیگه اون حوصله و انگیزه درس خوندن رو نداشه باشیم و اگه قرار بوده صبح رو به مطالعه اختصاص بدیم ؛ به خودمون اومدیم و دیدیم ظهر شده و هنوز یک ساعت رو هم نخوندیم . شاید این تاپیک برای یه سری از بچه ها باعث حواس پرتی باشه و برای یه سری ها هم من جمله خودم دلیلی باشه برای پایبندی و هدر ندادن زمان ؛ اگه جز گروه اول نیستید قراره اینجا هر کی قراره درس بخونه بیاد و تایم هاش رو بذاره ؛ مثلا من قراره از ساعت ۹_۸ درس بخونم ؛ میام و تایم رو اینجا اعلام میکنیم و میگیم و اگه کسی خواست درس بخونه اونم این تایم رو باهامون همراه میشه و میریم سراغ کتاب و جزوه و بعد ۹ برمیگردیم و گزارش اتمام رو میدیم و همینطور پارت بعدی ..