X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 26 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 386
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Lightbulb با هم زبان بخونیم .

سلام و درود . سال نو همگی مبارک باشه . امیدوارم تو سال جدید به تصمیم های جدیدتون پایبند بمونید و سال خیلی خوبی داشته باشید . تازه عضو شدم نمیدونستم همچین تاپیکی هست یا نه ولی از اونجایی که من چند ساله برنامه خوندن و یادگیری زبان انگلیسی جز برنامه هام بوده و هیچوقت هم نتونستم ادامه دار پیش ببرم باهاش و به یه حدی برسونمش . کلاس و پکیج و همه چی بود ولی استتمراره خودم مشکل داشت . بعد الان که یکم مصمم تر میخواستم شروع کنم گفتم اگه کسی باشه که اونم بخواد بخونه شروع کنه ؛ اگه کسی خونده و کاربلد تره راهنما و پیگیرمون باشه . یه جورایی دست با دست هم بدیم و اینجا گزارش بدیم از خوندن و تلاش کردنهامون و اگه سوالی هم داشتیم از همدیگه بپرسم .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      منم میخوام شرکت کنم
      البته من برای آزمون ایلتس ۵ ۶ ماه دیگه قصد دارم شرکت کنم

همزمان یک سری کار های دیگه هم دارم
      ولی سعی میکنم روزی یک الی دو ساعت رو برای زبان وقت بذارم
      فعلا زمانم رو میذارم روی تقویت general english
      Great men are not born great but they grow great

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام منم هسستمممم
      یک عدد عاشق بارون که دلش میخواد .....
      شاید یه روز اون 3 نقطه پر شد

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چه جالب امروز داشتم سرچ میکردم همچین تاپیکی رو پیدا کنم
      منم هستم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      هستم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام منم هستم
      برنامه چیه ؟ با کدوم منبع ؟
      من کتاب های اینترچنج رو دارم و از سطح پایه برای مرور و محکم کاری قواعد و واژه ها استفاده میکنم
      البته کنارش اسپانیایی هم شروع کردم با کتاب suena کلا از زبونشون خوشم میاد باحاله

7. Top | #7
      Abi
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم هستم

8. Top | #8
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      چه جالب منم 8 روزه شروع کردم

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariaw نمایش پست ها
      سلام و درود . سال نو همگی مبارک باشه . امیدوارم تو سال جدید به تصمیم های جدیدتون پایبند بمونید و سال خیلی خوبی داشته باشید . تازه عضو شدم نمیدونستم همچین تاپیکی هست یا نه ولی از اونجایی که من چند ساله برنامه خوندن و یادگیری زبان انگلیسی جز برنامه هام بوده و هیچوقت هم نتونستم ادامه دار پیش ببرم باهاش و به یه حدی برسونمش . کلاس و پکیج و همه چی بود ولی استتمراره خودم مشکل داشت . بعد الان که یکم مصمم تر میخواستم شروع کنم گفتم اگه کسی باشه که اونم بخواد بخونه شروع کنه ؛ اگه کسی خونده و کاربلد تره راهنما و پیگیرمون باشه . یه جورایی دست با دست هم بدیم و اینجا گزارش بدیم از خوندن و تلاش کردنهامون و اگه سوالی هم داشتیم از همدیگه بپرسم .
      سلام عزیزم وقت بخیر
      من نمیدونم از چه منابعی میخوای بخونی و ایا برای ازمون خاصی میخوای اماده بشی یا نه
      ولی به طور کلی اگه بخوام یه نقشه راه بهتون بگم شما هر روز باید کلمات رو بخونید. یعنی اگه لیست کلمه ای داری روزانه مثلا ۵ تاشو بخون و حتما اگه امروز ۵ تا خوندی ۵ تایی که روز قبل خوندی رو دوره کن. اگه از روی کتابهایی که لیست کلمه ندارن میخوای زبان بخونی حتما یه دفتر بذار جلوت و خودت کلمات و معنیشون رو بنویس اینجوری خیلی راحت تر میتونی دورشون کنی
      درباره گرامر تو اگه امروز یک گرامر جدید رو خوندی حتما حداقل باید تا ۳-۴ روز روش کار کنی و تمرین حل کنی تا کامل روش مسلط بشی، حالا این تمرینات رو میتونی از ورک بوک و از یا سایت های داخلی مثل تحلیلگران استفاده کنی. به نظرم توی یک هفته اول هفته یک گرامر رو بخون و یک روز در میون روی همون کرامر تمرین حل کن تا اخر هفته و بعد برو سراغ گرامر بعدی
      مثلا روزهای زوج رو اختصاص بده به گرامر(به اضافه جمعه)
      میمونه روز های فرد که به نظرم روی لیسنینگ و اسپیکینگ کار کن. میتونی از فایل های صوتی کتاب استفاده کنی و برای اسپیکینگ یه تاپیک برای خودت در نظر بگیری و دربارش صحبت کنی و صداتو ضبط کنی.
      پس یعنی روزهای زوج + جمعه: کلمات و گرامر
      روزهای فرد: کلمات و اسپیکینگ یا لیسنینگ
      La vida sigue, sigue dando lecciones

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      سلام منم هستم
      من کتاب های اینترچنج رو دارم و از سطح پایه برای مرور و محکم کاری قواعد و واژه ها استفاده میکنم
      البته کنارش اسپانیایی هم شروع کردم با کتاب suena کلا از زبونشون خوشم میاد باحاله
      برای اسپانیایی اگه بتونی کتاب easy method زبان اسپانیایی رو گیر بیاری خیلی بهتر و روان تر از کتابایی مثل sueña یا nuevo prisma هست و یه خوداموزه کامله
      La vida sigue, sigue dando lecciones

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چقدر خوشحال شدم از همیاریتون امیدوارم که همگی بسته به تایم و هدفی که داریم به حداکثر عملکرد و بازدهی برسیم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      سلام منم هستم

سلامم وقتتون بخیر چقدر خوبه که دوتا زبان رو میخونید . راستش برنامه یکسان نداریم . هر کسی اینجا براساس برنامه خودش زبان میخونه . صرفا اینجا گزارش میدیم که پایبند باشیم هر روز بخونیم و تو جوی باشیم که هممسیر باهمیم .
      من خودم فعلا یه ازمون اکادمیک زبان علوم پزشکی دارم که برای اون با پکیج اموزشی پیش میرم . مباحث این ازمون تموم شه و برسم بهش . بعدش بخوام زبان جنرال بخونم کتابها اکسفورد ورد اسکیل برا لغت و گرامر این یوز شروع میکنم و مکالمه هم با آقای میرزایی که اگه کسی اینجا برنامه و منابعش اینجوریه باشه خوشحال میشم برنامه ریزی کنیم و باهم پیش بریم ولی البته این فعلا جز اولویت دومه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      سلام عزیزم وقت بخیر
      من نمیدونم از چه منابعی میخوای بخونی و ایا برای ازمون خاصی میخوای اماده بشی یا نه
      ولی به طور کلی اگه بخوام یه نقشه راه بهتون بگم شما هر روز باید کلمات رو بخونید. یعنی اگه لیست کلمه ای داری روزانه مثلا ۵ تاشو بخون و حتما اگه امروز ۵ تا خوندی ۵ تایی که روز قبل خوندی رو دوره کن. اگه از روی کتابهایی که لیست کلمه ندارن میخوای زبان بخونی حتما یه دفتر بذار جلوت و خودت کلمات و معنیشون رو بنویس اینجوری خیلی راحت تر میتونی دورشون کنی
      درباره گرامر تو اگه امروز یک گرامر جدید رو خوندی حتما حداقل باید تا ۳-۴ روز روش کار کنی و تمرین حل کنی تا کامل روش مسلط بشی، حالا این تمرینات رو میتونی از ورک بوک و از یا سایت های داخلی مثل تحلیلگران استفاده کنی. به نظرم توی یک هفته اول هفته یک گرامر رو بخون و یک روز در میون روی همون کرامر تمرین حل کن تا اخر هفته و بعد برو سراغ گرامر بعدی
      مثلا روزهای زوج رو اختصاص بده به گرامر(به اضافه جمعه)
      میمونه روز های فرد که به نظرم روی لیسنینگ و اسپیکینگ کار کن. میتونی از فایل های صوتی کتاب استفاده کنی و برای اسپیکینگ یه تاپیک برای خودت در نظر بگیری و دربارش صحبت کنی و صداتو ضبط کنی.
      پس یعنی روزهای زوج + جمعه: کلمات و گرامر
      روزهای فرد: کلمات و اسپیکینگ یا لیسنینگ
      سلاممم خیلیی ممنونم از وقتی که گذاشتی و توضیحات مفیدی که در اختیارمون گذاشتی ممنون عزیزمم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      برای اسپانیایی اگه بتونی کتاب easy method زبان اسپانیایی رو گیر بیاری خیلی بهتر و روان تر از کتابایی مثل sueña یا nuevo prisma هست و یه خوداموزه کامله
      کتاب و پی دی آف زیاد دارم ولی تا حالا اینی که گفتی به چشمم نخورده نمی‌دونم چطوریه
      یک سری دیگه از کتابها هستن به اسم step by step و خودآموزه و دارمشون ولی خشک و خشن نوشته شده ارتباط نگرفتم باهاشون
      البته من قبلاً تا نصف سطح A1 خواندم و تو کلاس های آنلاین هم بودم و یک چیزهایی هم یادم مونده و صفر صفر نیستم ...صرفا برای شروع مجدد و برای پرهیز از پراکنده خوانی و تمرکز روی یک کتاب دیدم sueña خوبه و ارتباط گرفتم باهاش که این خیلی مهمه

?Perdón señorita!¿Cuántos español habla¡

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariaw نمایش پست ها
      سلامم وقتتون بخیر چقدر خوبه که دوتا زبان رو میخونید . راستش برنامه یکسان نداریم . هر کسی اینجا براساس برنامه خودش زبان میخونه . صرفا اینجا گزارش میدیم که پایبند باشیم هر روز بخونیم و تو جوی باشیم که هممسیر باهمیم .
      من خودم فعلا یه ازمون اکادمیک زبان علوم پزشکی دارم که برای اون با پکیج اموزشی پیش میرم . مباحث این ازمون تموم شه و برسم بهش . بعدش بخوام زبان جنرال بخونم کتابها اکسفورد ورد اسکیل برا لغت و گرامر این یوز شروع میکنم و مکالمه هم با آقای میرزایی که اگه کسی اینجا برنامه و منابعش اینجوریه باشه خوشحال میشم برنامه ریزی کنیم و باهم پیش بریم ولی البته این فعلا جز اولویت دومه

خوبه میرزایی رو فکر کنم تو آرشیو داشته باشم
      هرچند ایمان پند هم دوره خوبی داره و خسته کننده نیست ولی برای شروع خوبه

صفحه 1 از 26 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)