سلام پشت کنکوریم و دو درس افتاذه دارم این ماه هم ک بزرگسال میشد امتحان داد ثبت نام کردم ولی نتونستم برم بدم. الان با این دیپلم ناقصم میتونم ترمیم معدل خرداد شرکت کنم؟
سلام پشت کنکوریم و دو درس افتاذه دارم این ماه هم ک بزرگسال میشد امتحان داد ثبت نام کردم ولی نتونستم برم بدم. الان با این دیپلم ناقصم میتونم ترمیم معدل خرداد شرکت کنم؟
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
سلام منم همین مشکلو دارم
اما میگن که برای ترمیم معدل ۱۴۰۵ حتما باید فارغ التحصیل شده باشی
با دیپلم ناقص نمیشه ثبت نام کرد
از چندتا مشاور تحصیلی هم پرسیدم نصف میگن میشه نصف میگن نمیشه حتما باید دیپلمت کامل باشه واقعا موندم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه 🙏
خیلی ببخشیدا، بیخود میکنن میگن.
کسی که واحد مانده داشته میره مدرسه بزرگسالان و برای پاس کردن واحداش در مدرسه ثبت نام میکنه.
کسی که فارغ التحصیل باشه در زمان اعلام شده میره از طریق سایت برای ترمیم نمره ثبت نام میکنه.
هردو گروه در امتحانات خرداد ماه شرکت میکنن و نمره ای که میگیرن ملاک سوابقشون میشه.
حالا این وسط، هر داوطلبی (چه واحد مانده چه فارغ التحصیل) که در امتحانات 1402 به بعد شرکت کرده باشه، تک تک دروسی که در زمانی غیر از خرداد ماه پاس کرده باشه رو معادل با نمره صفر براش در نظر میگیرن و باید در ترمیم شرکت کنه.
ثبت نام در ترمیم نمره هم برای همه از طریق سایت در هفته های آتی خواهد بود و تمام شرکت کنندگان باید تمام دروس رو انتخاب و ترمیم کنن.
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)