X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

از استرس دارم خفه میشم کمکم کنید..

Mm
      ویرایش توسط Pejman79 : 02 آبان 1404 در ساعت 00:48

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pejman79 نمایش پست ها
      سلام من متولد ۷۹ هستم سال ۹۷ ک کنکورو بود سه سال پشت کنکور موندم و هیچ موقع نشد تو این سه سال من بعد عید درس بخونم اونموقع نمیدوستم الان میدونم به علت کمالگرایی و کودن بود و عدم دیدگاه نسبت ب اینده بوده ، منی ک راحت راحت به دو سه ماه خوندن میتونستم پرستار بشم حداقل که از کارگری نجات پیدا کنم و الان برای خودم خونه زندگی داشته باشم....خلاصه نخوندم رفتم خدمت بعد دو سال برگشتم ی مدتی هم سر کار بودم کلا از کنکور دور.. منتها تازه فکر درس افتاده به سرم من به دنبال پزشکی و این چیزا نیستم الان واقعا فقط صحبتم اینه که من با توجه شرایط خانواده و محل زندگیم قطعا یا بنای ساختمان باید بشم یا هنر کنم برم آشپز رستوران بشم،
      که شغل های خوبی هستن ولی واقعا هیچ علاقه به اینا ندارم من ،،دوستان بنظرون ارزش داره توی ۲۵ سالگی دوباره کنکور بدم؟ واقعا استرس بدی گرفتم از طرفی از کنکور خیلی خاطره بدی دارم از طرفی دیگه ام چاره دیگه ندارم ؟
      من مغزم الان جواب نمیده خواهش میکنم شما از بیرون نگاه کنین راهنماییم کنین..
      در مورد پایه درسیم هم بگم که معدل نهایی اک ۱۸ بود ریاضی و زیستم خوب بود و عمومیا نقطه ضعفم بود ک حذف شده خداروشکر اون دو سه سال سر هم شاید ی پنج ماهی خونده باشم بخاطر همین صفر صفر نیستم ولی خب چیز خاصی هم بارم نیست...
      شما نگاه کنید ب زندگی من آیا دیر نیست؟ من هدفم حتما رشته های تاپ نیست یعنی میخوام بگم اون کمالگرایی رو کنار گذاشتم یعنی الان پرستاری قبول بشم شیرینی میدم..
      منتها به این فکر میکنم من یک سال کنکور بدم ۴ سال دانشگاه تو این پنج سال تو کار آزاد ی میلیارد در میارم خیلی هم تنبل باشم ولی خب با خودم میگم خب بعدش چی؟ چهل سالگی چی؟ تا کی میخوام شغلی که دوست ندارم و آرامش روانی نداره رو از این شهر ب اون شهر انجام بدم؟
      نمیدونم این فکرا ذهنم رو به معنای واقعی ساییده خواهش میکنم بخونید و بگید چیکار کنم؟ اگه از الان خودمو پاره کنم و فرضا داروسازی قبول بشم ایا ارزش داره ۶ سال برم دانشگاه بدون هیچ درامدی؟ کی زن بگیرم ؟ کی تفریح کنم؟ نظر شما چیه ؟
      ببین شرایطت چی میگه.
      آیا واقعا میتونی بشینی و بخونی؟ خرجتو ایا تو این یکسال میتونی تامین کنی و کار نکنی؟
      آیا در حین تحصیل میتونی هزینه های زندگیتو تامین کنی؟
      شرایط تو ۲۵ سالگی شبیه ۱۸ سالگی نیست قطعا اما اگر جوابت به سوالای بالا مثبته به نظرم یک بار امتحان کن و کنکور بده. اما فقط یکبار نه بیشتر چون وقتی برای هدر دادن نداری
      LEFT
      4/19/2021

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

ببین شرایطت چی میگه.
      آیا واقعا میتونی بشینی و بخونی؟ خرجتو ایا تو این یکسال میتونی تامین کنی و کار نکنی؟
      آیا در حین تحصیل میتونی هزینه های زندگیتو تامین کنی؟
      شرایط تو ۲۵ سالگی شبیه ۱۸ سالگی نیست قطعا اما اگر جوابت به سوالای بالا مثبته به نظرم یک بار امتحان کن و کنکور بده. اما فقط یکبار نه بیشتر چون وقتی برای هدر دادن نداری
      ممنونم شما تنها کسی بودی که پاسخ دادی...
      واقعا تنها مشکلم اینه که بتونم افکارم رو کنترل کنم . افکار منفی وقتی شروع میکنم درس خوندن...
      به هر حال سپاسگزارم..

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنونم شما تنها کسی بودی که پاسخ دادی...
      واقعا تنها مشکلم اینه که بتونم افکارم رو کنترل کنم . افکار منفی وقتی شروع میکنم درس خوندن...
      به هر حال سپاسگزارم..
      افکار منفی وقتی به سراغت میاد که به آینده فکر میکنی
      اصلی ترینش فکر هم اینه که تو قبول نمیشی
      من خودم ترفندی دارم برای این شرایط که هر وقت فکر منفی در مورد آینده میاد سراغم میگم « من پیشگو نیستم »
      و واقعا هم نیستم و نمیدونم قراره چی پیش بیاد پس امروزمو به خاطر فردایی که نمیدونم چیه خراب نمیکنم
      بشین بخون قبولیت قطعیه برای رشته ای مثل پرستاری
      یه ترفند دیگه هم هست که قبلا استفاده میکردم. هر وقت سراغم میومد میگفتم بزار برای آخر شب یا بزار برای بعدا. بعد که وقتشو داشتم کامل بهش فکر میکردم و روی کاغذ مینوشتم و بعد کاغذ رو پاره یا مچاله میکردم و مینداختم دور که اونم تاثیرگذار بود.
      یکبار کامل فکر کن و ازش فرار نکن در نهایت سراغت اومد میگی من قبلا فکر کردم و تصمیمم رو گرفتم
      LEFT
      4/19/2021

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام من متولد ۷۹ هستم سال ۹۷ ک کنکورو بود سه سال پشت کنکور موندم و هیچ موقع نشد تو این سه سال من بعد عید درس بخونم اونموقع نمیدوستم الان میدونم به علت کمالگرایی و کودن بود و عدم دیدگاه نسبت ب اینده بوده ، منی ک راحت راحت به دو سه ماه خوندن میتونستم پرستار بشم حداقل که از کارگری نجات پیدا کنم و الان برای خودم خونه زندگی داشته باشم....خلاصه نخوندم رفتم خدمت بعد دو سال برگشتم ی مدتی هم سر کار بودم کلا از کنکور دور.. منتها تازه فکر درس افتاده به سرم من به دنبال پزشکی و این چیزا نیستم الان واقعا فقط صحبتم اینه که من با توجه شرایط خانواده و محل زندگیم قطعا یا بنای ساختمان باید بشم یا هنر کنم برم آشپز رستوران بشم،
      که شغل های خوبی هستن ولی واقعا هیچ علاقه به اینا ندارم من ،،دوستان بنظرون ارزش داره توی ۲۵ سالگی دوباره کنکور بدم؟ واقعا استرس بدی گرفتم از طرفی از کنکور خیلی خاطره بدی دارم از طرفی دیگه ام چاره دیگه ندارم ؟
      در مورد پایه درسیم هم بگم که معدل نهایی اک ۱۸ بود ریاضی و زیستم خوب بود و عمومیا نقطه ضعفم بود ک حذف شده خداروشکر اون دو سه سال سر هم شاید ی پنج ماهی خونده باشم بخاطر همین صفر صفر نیستم ولی خب چیز خاصی هم بارم نیست...
      شما نگاه کنید ب زندگی من آیا دیر نیست؟ من هدفم حتما رشته های تاپ نیست یعنی میخوام بگم اون کمالگرایی رو کنار گذاشتم یعنی الان پرستاری قبول بشم شیرینی میدم..
      منتها به این فکر میکنم من یک سال کنکور بدم ۴ سال دانشگاه تو این پنج سال تو کار آزاد ی میلیارد در میارم خیلی هم تنبل باشم ولی خب با خودم میگم خب بعدش چی؟ چهل سالگی چی؟ تا کی میخوام شغلی که دوست ندارم و آرامش روانی نداره رو از این شهر ب اون شهر انجام بدم؟
      نمیدونم این فکرا ذهنم رو به معنای واقعی ساییده خواهش میکنم بخونید و بگید چیکار کنم؟ اگه از الان خودمو پاره کنم و فرضا داروسازی قبول بشم ایا ارزش داره ۶ سال برم دانشگاه بدون هیچ درامدی؟ کی زن بگیرم ؟ کی تفریح کنم؟ نظر شما چیه ؟

سلام. اگر می‌تونید هزینه یکسال خودتون رو تامین کنین برای کنکور، قطعا داره.
      هرکس گفت دیره و فلان... بدون که بالاخره که چی؟! وقتی راه همواره برات چرا انجامش ندی بذاری هم حسرت بمونه برات و هم کل زندگی آیندت رو تحت شعاع قرار بده.
      درمورد هزینه های دانشگاه هم می‌تونی. از اونجایی که قبلا کار کردی ی مقدار سابقه داری و می‌تونی گاهی اوقات کار کنی(اداره کردن دانشگاه و کار خیلی سخته ولی وقتی مجبور باشی پس چیکار کنی!)
      در آخر اگر تصمیم گرفتی کنکور بدی به این چیزا نمی‌گم فکر نکن ولی بگو برای هر مشکلی یه راه حلی هست و فعلا اولویت درس خوندنمه!
      موفق باشین

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درود
      حرفی ندارم، فقط شما رو ارجاع میدم به این لینک:
      https://www.kanoon.ir/Article/308413
      موفق باشید.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش استرسی که داری کاملا طبیعیه و به تفسیر حرفای خودت الان زندگیت رو هواست اما اگه فکر میکنی دیر شده و این چیزا اصلا نگرانش نباش و بهش فکر نکن مطمئن باش که میتونی خودت میگی که اون موقع روش اشتباهی داشتم خوب الان که فهمیدی چرا نتونی؟! به خدا کنکور چیز خاصی نیست فقط برای کسی یه غوله که به خودش اعتماد نداشته باشه و تلاششو نکرده اما شما چی شما هم هوششو داری هم وقت مناسبشو پرستاری که هیچ به نظرم شما میتونید حتی پزشکی هم قبول بشید. به این نگاه نکنید که چند سال از درس دور بودید و این چیزا و فقط درست درس بخوانید اگه مباحث زیادی مشکل داری یا کامل یادت رفته ببین کدوم مهم تره و کدوم چالشی تره این ها رو بخون.. مثلاً اگه شما سوالا اسون و بزنید به راحتی تا ۲۰ درصد میتونید بزنید و اگه مباحث چالشی که بیشتر نقطه ضعف بچه هاست هم بخونید در کنارش قشنگ تا ۶۰ یا ۷۰ درصد هم میتونید بزنید پس اصلا سر این که نمیتونید و اینا مانور ندید و اعتماد به نفس داشته باشید و منظم ازمون بدید حتی اگه درصد ها تون بد بود

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز سلام
      همه از بالا رفتن سن میترسن و بقیه رو هم از این عدد لعنتی میترسونن ولی من همیشه میگم اتفاقا خودتون رو بندازین وسط چیزی که ازش میترسین . شما الان برو به 90 سالگیت مثلا اون زمان بعد از 90 سال زندگی خوب داری ریق رحمت رو سر میکشی ( دور از جون ) ببین اگر این چیزی که الان هستی رو باشی حسرتی برات ایجاد نمیکنه ؟ مثلا الان مغازه داری حالا فرض کن اون موقع 10 تا نمایندگی هم زده باشی آیا حاضری اگر دوباره برگردی همین راهو بیای یا نه مثلا ته دلت میخواستی پرستار میشدی اگر چیزی باعث میشه که تو اون زمان احساس پشیمونی کنی از نرسیدن بهش همین الان برو دنبالش کاری هم به عاقبتش نداشته باش چون اگر 4 سال دیگه از کاری که الان شروع کردی پشیمون بشی خیلی بهتر از اینه که ته عمرت حسرتش رو دلت بمونه . موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام و عرض احترام
      اینکه پشت کنکور ارزش داره یا نه را خودتون باید بهش پاسخ بدید
      چرا؟چون فقط خودتون نسبت به خودتون شناخت دارید که چه چیز هایی برای شما اولویت هستن
      اگر اولویت درآمد خب این زمان را بگذارید و مهارت یادبگیرید زودتر به درآمد می رسید
      اگر از محیط کار یه رشته خاص خوشتون میاد و برای رسیدن به اون ناچار هستید از گیت کنکور رد بشید خب طبیعتا انتخاب دیگری جز کنکور ندارید
      اما در خصوص اینکه آقا پسر هستید باید حواستون به این باشه که حتی اگر کنکور دادید از همون سال های اول تحصیل یه کار جانبی را کنار درستون داشته باشید تا قبل از اینکه درس تون تموم بشه و بخواهید از اون پول در بیارید یه منبع درآمدی داشته باشید
      ولی درخصوص سن شما ، من همکلاسی 50 و خرده ای ساله دارم تو دانشگاه پس این موضوع مهم نیست
      پیشنهادم اینه رو یک کاغذ بیارید که چه چیز هایی اولویت بالاتری براتون داره
      بر مبنای اون هدف گذاری کنید و جلو برید

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeho6of نمایش پست ها
      سلام و عرض احترام
      اینکه پشت کنکور ارزش داره یا نه را خودتون باید بهش پاسخ بدید
      چرا؟چون فقط خودتون نسبت به خودتون شناخت دارید که چه چیز هایی برای شما اولویت هستن
      اگر اولویت درآمد خب این زمان را بگذارید و مهارت یادبگیرید زودتر به درآمد می رسید
      اگر از محیط کار یه رشته خاص خوشتون میاد و برای رسیدن به اون ناچار هستید از گیت کنکور رد بشید خب طبیعتا انتخاب دیگری جز کنکور ندارید
      اما در خصوص اینکه آقا پسر هستید باید حواستون به این باشه که حتی اگر کنکور دادید از همون سال های اول تحصیل یه کار جانبی را کنار درستون داشته باشید تا قبل از اینکه درس تون تموم بشه و بخواهید از اون پول در بیارید یه منبع درآمدی داشته باشید
      ولی درخصوص سن شما ، من همکلاسی 50 و خرده ای ساله دارم تو دانشگاه پس این موضوع مهم نیست
      پیشنهادم اینه رو یک کاغذ بیارید که چه چیز هایی اولویت بالاتری براتون داره
      بر مبنای اون هدف گذاری کنید و جلو برید
      از شما و همه دوستانی که کمک کردن ممنونم
      تصمیم رو گرفتم و از تجربیات ارزشمند همه ممنونم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)