Mm
ببین شرایطت چی میگه.
آیا واقعا میتونی بشینی و بخونی؟ خرجتو ایا تو این یکسال میتونی تامین کنی و کار نکنی؟
آیا در حین تحصیل میتونی هزینه های زندگیتو تامین کنی؟
شرایط تو ۲۵ سالگی شبیه ۱۸ سالگی نیست قطعا اما اگر جوابت به سوالای بالا مثبته به نظرم یک بار امتحان کن و کنکور بده. اما فقط یکبار نه بیشتر چون وقتی برای هدر دادن نداری
LEFT
4/19/2021
افکار منفی وقتی به سراغت میاد که به آینده فکر میکنی
اصلی ترینش فکر هم اینه که تو قبول نمیشی
من خودم ترفندی دارم برای این شرایط که هر وقت فکر منفی در مورد آینده میاد سراغم میگم « من پیشگو نیستم »
و واقعا هم نیستم و نمیدونم قراره چی پیش بیاد پس امروزمو به خاطر فردایی که نمیدونم چیه خراب نمیکنم
بشین بخون قبولیت قطعیه برای رشته ای مثل پرستاری
یه ترفند دیگه هم هست که قبلا استفاده میکردم. هر وقت سراغم میومد میگفتم بزار برای آخر شب یا بزار برای بعدا. بعد که وقتشو داشتم کامل بهش فکر میکردم و روی کاغذ مینوشتم و بعد کاغذ رو پاره یا مچاله میکردم و مینداختم دور که اونم تاثیرگذار بود.
یکبار کامل فکر کن و ازش فرار نکن در نهایت سراغت اومد میگی من قبلا فکر کردم و تصمیمم رو گرفتم
LEFT
4/19/2021
سلام. اگر میتونید هزینه یکسال خودتون رو تامین کنین برای کنکور، قطعا داره.
هرکس گفت دیره و فلان... بدون که بالاخره که چی؟! وقتی راه همواره برات چرا انجامش ندی بذاری هم حسرت بمونه برات و هم کل زندگی آیندت رو تحت شعاع قرار بده.
درمورد هزینه های دانشگاه هم میتونی. از اونجایی که قبلا کار کردی ی مقدار سابقه داری و میتونی گاهی اوقات کار کنی(اداره کردن دانشگاه و کار خیلی سخته ولی وقتی مجبور باشی پس چیکار کنی!)
در آخر اگر تصمیم گرفتی کنکور بدی به این چیزا نمیگم فکر نکن ولی بگو برای هر مشکلی یه راه حلی هست و فعلا اولویت درس خوندنمه!
موفق باشین
درود
حرفی ندارم، فقط شما رو ارجاع میدم به این لینک:
https://www.kanoon.ir/Article/308413
موفق باشید.
داداش استرسی که داری کاملا طبیعیه و به تفسیر حرفای خودت الان زندگیت رو هواست اما اگه فکر میکنی دیر شده و این چیزا اصلا نگرانش نباش و بهش فکر نکن مطمئن باش که میتونی خودت میگی که اون موقع روش اشتباهی داشتم خوب الان که فهمیدی چرا نتونی؟! به خدا کنکور چیز خاصی نیست فقط برای کسی یه غوله که به خودش اعتماد نداشته باشه و تلاششو نکرده اما شما چی شما هم هوششو داری هم وقت مناسبشو پرستاری که هیچ به نظرم شما میتونید حتی پزشکی هم قبول بشید. به این نگاه نکنید که چند سال از درس دور بودید و این چیزا و فقط درست درس بخوانید اگه مباحث زیادی مشکل داری یا کامل یادت رفته ببین کدوم مهم تره و کدوم چالشی تره این ها رو بخون.. مثلاً اگه شما سوالا اسون و بزنید به راحتی تا ۲۰ درصد میتونید بزنید و اگه مباحث چالشی که بیشتر نقطه ضعف بچه هاست هم بخونید در کنارش قشنگ تا ۶۰ یا ۷۰ درصد هم میتونید بزنید پس اصلا سر این که نمیتونید و اینا مانور ندید و اعتماد به نفس داشته باشید و منظم ازمون بدید حتی اگه درصد ها تون بد بود
دوست عزیز سلام
همه از بالا رفتن سن میترسن و بقیه رو هم از این عدد لعنتی میترسونن ولی من همیشه میگم اتفاقا خودتون رو بندازین وسط چیزی که ازش میترسین . شما الان برو به 90 سالگیت مثلا اون زمان بعد از 90 سال زندگی خوب داری ریق رحمت رو سر میکشی ( دور از جون) ببین اگر این چیزی که الان هستی رو باشی حسرتی برات ایجاد نمیکنه ؟ مثلا الان مغازه داری حالا فرض کن اون موقع 10 تا نمایندگی هم زده باشی آیا حاضری اگر دوباره برگردی همین راهو بیای یا نه مثلا ته دلت میخواستی پرستار میشدی اگر چیزی باعث میشه که تو اون زمان احساس پشیمونی کنی از نرسیدن بهش همین الان برو دنبالش کاری هم به عاقبتش نداشته باش چون اگر 4 سال دیگه از کاری که الان شروع کردی پشیمون بشی خیلی بهتر از اینه که ته عمرت حسرتش رو دلت بمونه . موفق باشی
سلام و عرض احترام
اینکه پشت کنکور ارزش داره یا نه را خودتون باید بهش پاسخ بدید
چرا؟چون فقط خودتون نسبت به خودتون شناخت دارید که چه چیز هایی برای شما اولویت هستن
اگر اولویت درآمد خب این زمان را بگذارید و مهارت یادبگیرید زودتر به درآمد می رسید
اگر از محیط کار یه رشته خاص خوشتون میاد و برای رسیدن به اون ناچار هستید از گیت کنکور رد بشید خب طبیعتا انتخاب دیگری جز کنکور ندارید
اما در خصوص اینکه آقا پسر هستید باید حواستون به این باشه که حتی اگر کنکور دادید از همون سال های اول تحصیل یه کار جانبی را کنار درستون داشته باشید تا قبل از اینکه درس تون تموم بشه و بخواهید از اون پول در بیارید یه منبع درآمدی داشته باشید
ولی درخصوص سن شما ، من همکلاسی 50 و خرده ای ساله دارم تو دانشگاه پس این موضوع مهم نیست
پیشنهادم اینه رو یک کاغذ بیارید که چه چیز هایی اولویت بالاتری براتون داره
بر مبنای اون هدف گذاری کنید و جلو برید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)