X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      Cic
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پشت کنکور و تغییر رشته به ریاضی

سلام ، امسال اولین سال پشت کنکورمه
      من رشتم تجربی بود ، دهم و یازدهم سمپاد بودم و اصلا درس نخوندم ، کار به جایی کشید که برای دوازدهم اخراج شدم و رفتم یک مدرسه عادی...
      تو اون مدرسه برای حفظ آبرو جلوی همکلاسی ها و اینکه ضایع نباشه اخراج شدم مجبور شدم درس بخونم ، معدل یازدهمم ۱۴ بود و معدل نهایی دوازدهمم شد ۱۸.۶ ( رتبه کنکورم شد ۲۶ هزار منطقه‌ دو )
      از همون اول تیر خودمو جمع و جور کردم و استارت کنکور ۱۴۰۵ و زدم
      برای اولین بار بود که داشتم زیست رو تست میزدم ! رسیدم فصل ۲ زیست دهم ... دیدم نه آقا من از اولشم مال این رشته نبودم ، چقدر دوستام بهم گفتن برو رشته ریاضی ولی من گوش ندادم .
      از ۹ مرداد تصمیم گرفتم کنکور ریاضی بدم ، از همون موقع دهمو شروع کردم
      ولی برنامه نداشتم و دیمی خوندم کلا
      الانم برنامه ریختم که دروس دهم تا ۱۵ مهر تموم شه ولی از استرس زیاد دارم میمیرم
      تا میشینم پای کتاب هی فکر و خیال میاد سراغم که من نمیتونم قبول بشم ( هدفم فقط مهندسی کامپیوتر شریفه هیچ چیز دیگه ای حاضر نیستم برم ) از استرس شبا خواب ندارم ، به برنامه نمی‌رسم. همش فکر میکنم که زمانم کمه و دیر شروع کردم ، نمی‌دونم چرا یهو انقدر استرس گرفتم ، من آدم استرسی نبودم ( شاید چون هدف نداشتم ، الان هدفم خیلی برام مهمه ) خواهش میکنم یک راه حلی بدید ،،، از هرچیزی که فکر میکنید بهم کمک می‌کنه تو این مسیر دریغ نکنید .

@Mazaheri @Shah1n @Username_Copied @0M0HamMad0 @Alir3zaa
      ویرایش توسط Cic : 28 شهریور 1404 در ساعت 00:07

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Cic نمایش پست ها
      سلام ، امسال اولین سال پشت کنکورمه دبیرستان تجربی بودم و سال آخر از سمپاد رفتم مدرسه عادی ( چون درس نمیخوندم ) برای اینکه تو اون مدرسه حفظ آبرو کنم (و ضایع نباشه که اخراج شدم !)مجبور شدم درس بخونم و معدل نهایی دوازدهمم شد ۱۸.۶ ( منی که ریاضی یازدهم رو با ۳ افتادم )
      همین خرداد بود که متوجه شدم به رشته ریاضی خیلی علاقه دارم و میخام برم مهندسی کامپیوتر شریف (رتبه کنکورم ۲۶ هزار منطقه دو شد و انتخاب رشته نکردم ) فعلا دارم دروس دهم رو میخونم اما خیلی استرس دارم همش دارم به این فکر میکنم که امسال قبول نمیشم و باز باید پشت بمونم چون دخترم و مشکل سربازی ندارم این فکر دائم رو مخمه و داره مغزمو میخوره
      می‌دونم که میشه همین امسال قبول شد ولی همه تمرکزمو ازم گرفته و هی به این فکر میکنم که قبولی ۱۴۰۶ خواهم بود .
      خواهش میکنم یک راه حلی بمن بدید دارم از استرس میمیرم (تا ۱۵ مهر دهم تموم میشه و یازدهم رو شروع میکنم روزانه ۹ ساعت مطالعه دارم و هنوز سراغ عمومی نرفتم, و اینکه واقعا واقعا فقط به کامپیوتر شریف فکر میکنم و دانشگاه دیگه ای حاضر نیستم برم ) @Mazaheri @Shah1n @Username_Copied @0M0HamMad0@Alir3zaa
      به شما تبریک میگم که اومدید ریاضی چون ریاضی خداست. بچه های ریاضی باهوش ترین هستند و من خیلی باهاشون حال می کنم. برای کامپیوتر شریف فکر می کنم باید حتما رتبه زیر 150 کشوری بیارید تا قبولی تون تضمین شده باشه که طبیعتا کار خیلی سختیه چون توی ریاضی بچه باهوش و نخبه و المپیادی کم نیست و شما هم از یک رشته دیگه اومدید و اونها طبیعتا از سال نهم و دهم دارن سخت می خونن. صد درصد شدنیه ولی شاید بد نباشه یه ذره فشار رو از روی خودتون بردارید و نگید من حتما باید کامپیوتر شریف بخونم. مثلا برق شریف یا مکانیک هم شاید بهشون علاقه مند باشید. یا حداقل کامپیوتر امیرکبیر اگر هدفتون فقط کامپیوتره و خدای نکرده رتبه اش رو نیاوردید. البته رشته علوم کامپیوتر هم شاید بهش علاقه مند باشید. خلاصه به نظرم تخت گاز همینجوری با روحیه و انگیزه بخونید چون هدف شما بهتون خیلی انگیزه میده. شما فقط می تونید روی مسائلی که روش کنترل دارید تمرکز کنید پس به بقیه چیزها فکر نکنید. فقط روی فردا تمرکز کنید و سعی کنید فردا بهترین عملکرد خودتون رو داشته باشید.

3. Top | #3
      Cic
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حقیقتا منم به خودم تبریک میگم که اومدم ریاضی
      الان اسم زیست و پزشک بشنوم خودزنی میکنم !
      حتی اون اولا که هنوز تجربی می‌خوندم هم هدفم شیمی محض شریف بود !
      می‌دونم اگر زیر ۵۰۰ کشوری بشم نه عقل نه منطقم اجازه نمیده که بازم پشت بمونم ، پس همه تلاشم اینه که زیر پونصدی بشم که می‌تونه بره کامپیوتر
      اما تو خوابم نمی‌دیدم روزی اضطراب مانع درس خوندنم بشه ، اصلا نمی‌فهمم علتش چیه ، از سه روز پیش درگیرشم.

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      می‌دونم اگر زیر ۵۰۰ کشوری بشم نه عقل نه منطقم اجازه نمیده که بازم پشت بمونم ، پس همه تلاشم اینه که زیر پونصدی بشم که می‌تونه بره کامپیوتر
      اما تو خوابم نمی‌دیدم روزی اضطراب مانع درس خوندنم بشه ، اصلا نمی‌فهمم علتش چیه ، از سه روز پیش درگیرشم.
      طبیعیه ، دلشوره شروعه ، شروع کن از یه گوشه اروم اروم ،خودش میره ، عین امتحانات ، اولش ده ثانیه استرس داری بعدش که درگیر میشی دیگه نداری.
      ای گفتی شیمی شریف، انتخاب رشته سنجش برام زده خیلی زیاد ، ولی من نزدمش خانواده داشتن تلاش میکردن من متقاعد بشم اونو بزنم
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      ویرایش توسط Loneman : 28 شهریور 1404 در ساعت 09:07

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من رشتم تجربی بود ، دهم و یازدهم سمپاد بودم و اصلا درس نخوندم ، کار به جایی کشید که برای دوازدهم اخراج شدم و رفتم یک مدرسه عادی...
      تو اون مدرسه برای حفظ آبرو جلوی همکلاسی ها و اینکه ضایع نباشه اخراج شدم مجبور شدم درس بخونم ، معدل یازدهمم ۱۴ بود و معدل نهایی دوازدهمم شد ۱۸.۶ ( رتبه کنکورم شد ۲۶ هزار منطقه‌ دو )
      برای اولین بار بود که داشتم زیست رو تست میزدم ! رسیدم فصل ۲ زیست دهم ... دیدم نه آقا من از اولشم مال این رشته نبودم ، چقدر دوستام بهم گفتن برو رشته ریاضی ولی من گوش ندادم .
      تا میشینم پای کتاب هی فکر و خیال میاد سراغم که من نمیتونم قبول بشم ( هدفم فقط مهندسی کامپیوتر شریفه هیچ چیز دیگه ای حاضر نیستم برم ) از استرس شبا خواب ندارم ، به برنامه نمی‌رسم. همش فکر میکنم که زمانم کمه و دیر شروع کردم ، نمی‌دونم چرا یهو انقدر استرس گرفتم ، من آدم استرسی نبودم ( شاید چون هدف نداشتم ، الان هدفم خیلی برام مهمه ) خواهش میکنم یک راه حلی بدید ،،، از هرچیزی که فکر میکنید بهم کمک می‌کنه تو این مسیر دریغ نکنید .

ببین یه جمله هست هر وقت استرس اومد سراغت با خودت تکرار کن.

«من پیشگو نیستم!»

واقعا هم پیشگو نیستی که (اگر هستی همین الان بگو)

قسمتی که دست تو هست تلاش و درس خوندنه و سعی کن به بهترین نحو انجامش بدی. قسمتی هم که دست تو نیست نتیجه‌س.
      یکی ممکنه از اول تیر ماه خیلی عالی بخونه اما روز کنکور مریض شه و گند بزنه به کنکورش یا بهش نرسه.
      یکی هم ممکنه از مهر شروع کنه اما بهترین عملکرد خودشو داشته باشه.
      سعیت رو بکن و هر روز برو جلو جوری که روز کنکور پشیمون نباشی چرا از مهر عالی شروع نکردم.

من خودم از آبان شروع کردم و تا خرداد خوندم رتبه‌م شد ۱۷۰۰
      ماه آخر داییم فوت کرد و به لحاظ روحی بهم ریختم و نتونستم مرورهامو تکمیل کنم وگرنه رتبه‌م قطعا زیر ۱۰۰ بود. حتی اون سال نظام قدیم و جدید هم بود و به بچه های قدیم ظلم شد چون ما انتگرال داشتیم و نظام جدید یه سوال دنباله حسابی که فوق العاده راحت بود
      با اینکه به هدفم نرسیدم اما پشیمون نیستم
      من تلاشمو کردم تا جایی که در توانم بود و همین کافیه.
      LEFT
      4/19/2021

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر(:
      با اینکه تگ نشده بودم ولی خب این تاپیک برام جالب اومد خواستم پست بزارم در حد دانسته های خودم از کنکور ریاضی بگم...
      اول از اینم بگم که شاید پستم یکم روست آمیز باشه اگه طاقتشو نداری و فکر میکنی که توی روحیه ات تاثیر میزاره نخون!

خب بر خلاف بقیه که تبریک گفتن واسه اینکه اومدین کنکور ریاضی من بهتون تبریک نمیگم چون اگه واقعا علاقه اتون ریاضی بوده دیر متوجه اش شدین!
      درسته میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس ولی خب ماهی ای که قصد صید شو دارید خیلی بد قلق عه و فکر نکنم به این سادگیا صید بشه
      در مورد کنکور ریاضی بخوام بگم شاید یکم رقابت توی بعضی بازه های رتبه ای کمتر از تجربی باشه ولی برای رسیدن به اون اوج خفنی و رتبه ای که شما در نظر داری یعنی کامپ شریف کار یکی دو سال نیست بچه هایی دیدم با چشم خودم که چقدر براش تلاش کردن طی دو سه سال دبیرستان ولی نرسیدن خلاصه که رسیدن به کامپیوتر شریف کم از رسیدن به پزشکی تهران نداره!
      بهتون پیشنهاد میکنم هدف های منطقی در نظر بگیرید هدف های رویایی شاید شما رو ترغیب به درس خوندن کنن ولی وقتی بهشون نرسید عین یه برج بزرگ آوار میشن رو سرتون و در اومدن از ریز آوار کار هر کسی نیست...
      خلاصه کلام اگه برنامه ات اینه یسال پشت کنکور وایسی کامپ شریف بعید بدونم چون هدفی سه الی چهار ساله است و با این شرایط کنکور هر سال سخت تر و سخت تر هم میشه
      در کل اینا واقعیت هایی بود که بنظرم باید میدونستین موفق باشید

پ.ن: دوستان امیدوارم هیت ندین سر این پست و موضوعی که مطرح کردم چون واقعا بنظر من رویایی فکر کردن بیش از حد هم خوب نیست و صرفا اینارو گفتم که با چشم بازتری هدفشونو مشخص کنند.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما منطقه چند هستید؟
      حتما باید مهندسی کامپیوتر بخونید؟
      علوم کامپیوتر هم نمی زنید؟
      حتما باید شریف باشه؟
      مثلا دانشگاه تهران هم نمی رید؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم آرزوی موفقیت برات می‌کنم
      فقط به نظرم هدفگذاریتو بعد از یکی دوتا آزمون قلمچی انجام بده. هدفتو بذار برای رسیدن به تراز ۵۰۰ تا ۷۰۰ تا بالاتر از تراز دو آزمون اولت و همچنین نگهداشتن خودت در اون تراز. طبق دفترچه یادگار ماندگار قلمچی هم میتونی بفهمی که با اون تراز هدفت بچه‌های پارسال یا سالهای قبل توی کنکور چه نتیجه‌ای گرفتن.
      یه نکته دیگه هم این که الزاما علاقه همه ممکنه منطبق بر رشته ترند نباشه. منظورم اینه که م. کامپیوتر الان ترنده اما ببین توی درسها علاقه خودت به چه سمتیه. اگه فیزیک الکترومغناطیس رو زیاد دوست داری به درسهای برق هم علاقه خواهی داشت. اگه فیزیک مکانیک رو زیاد دوست داری درسهای مکانیک برات شیرین خواهند بود. و اگه شیمی رو دوست داری از درسهای م.شیمی بدت نخواهد اومد گرچه م.شیمی خیلی درسهای مهندسی مکانیک هم داره.
      اگه هم کلا فازت علم محضه و دوست داری تا عمق هر چیز علمی بری و نه فقط تا اونقدر که کارت راه بیافته به دروس رشته‌های علوم پایه علاقه خواهی داشت. گرچه این انتخاب لازمش اینه که علاقه جدی داشته باشی و بگی مثلا من ادمم ریاضی هستم یا ادم فیزیک.
      توی ایران به دلیل بازار کارش مهندسی بیش از حد بالا بولد شده در حالی که ارج و قرب رشته‌های علوم پایه در کشورهای صاحب علم بالاتره و استعدادهای برتربه سمت اون رشته‌ها میرن.

9. Top | #9
      Cic
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      شما منطقه چند هستید؟
      حتما باید مهندسی کامپیوتر بخونید؟
      علوم کامپیوتر هم نمی زنید؟
      حتما باید شریف باشه؟
      مثلا دانشگاه تهران هم نمی رید؟
      منطقه دو هستم ، خودمو میشناسم ، اگر قبول نشم بازم پشت میمونم
      نمیخام تا دم مرگ حسرت به دل بمونم ( ولی گفتم که اگر زیر ۵۰۰ شدم دیگه مجبورم یه چیزی بزنم چونکه هیچکی با همچین رتبه ای باز پشت نمی‌مونه )

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیخام تا دم مرگ حسرت به دل بمونم ( ولی گفتم که اگر زیر ۵۰۰ شدم دیگه مجبورم یه چیزی بزنم چونکه هیچکی با همچین رتبه ای باز پشت نمی‌مونه )
      می خواستم بدونم اولویت اصلی شما رشته است یا دانشگاه؟ یعنی حتما میخوای مهندسی کامپیوتر بخونی یا حتما میخوای بری شریف؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا فکر می‌کنید اگه کامپیوتر شریف قبول نشید حسرت به دل میمونید اونم تا دم مرگ؟!
      هدف واقع بینانه بذارید و از الان نگید زیر ۵۰۰ یا زیر ۱۰۰۰ چون بعدا استرس زیادی خواهید کشید

12. Top | #12
      Cic
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      می خواستم بدونم اولویت اصلی شما رشته است یا دانشگاه؟ یعنی حتما میخوای مهندسی کامپیوتر بخونی یا حتما میخوای بری شریف؟
      رشته هست

13. Top | #13
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام.
      مرسی که تگ کردی. راستش من ۷ سال پیش کنکور دادم و نظام قدیم بودم. به خاطر همین نمی‌تونم احتمالا توصیه ی درسی یا برنامه ریزی خاصی بکنم چون خیلی قدیمی شده اطلاعاتم.
      ولی در مورد مشکلی که داری به نظرم با مشاور و حتی دکتر حرف بزن. استرس و اضطراب باعث میشه خروجی و عملکرد آدم خیلی از پتانسیل واقعی‌اش کمتر باشه.

یه چیزی که برای خودم توی دوران کنکور جواب داد این بود که خیلی هدف‌گذاری بلند مدت نمی‌کردم در مورد رشته‌ای که میخوام قبول بشم. اگر هم هدف‌گذاری می‌کردم اسنایپری هدف‌گذاری نمی‌کردم. مثلا ۵ تا رشته و دانشگاه داشتم می‌گفتم یکی از اینا رو میخوام قبول بشم.
      ولی هدف‌گذاری‌های من اکثرا کوتاه مدت بود. مثلا آزمون‌های قلمچی که ۲ هفته یک‌بار برگزار می‌شد اکثر اوقات هدف‌گذاری من این بود که ۲ هفته بشینم این آزمون رو بخونم و یه نتیجه‌ی خوبی توش کسب کنم.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کاش یکم از عرضه تو رو من داشتم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)