X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      Koy
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Post ۴ سال پشت کنکور

دختری هستم ۲۱ ساله
      فارغ التحصیل سال ۱۴۰۱
      دو سال اول کنکورم هیچی نمی خوندم و طبیعتاً خراب کردم و ۵۰ هزار شدم سال ۴۰۳ خوندم و رتبه ۱۹ هزار و قبولی پرستاری آزاد مشهد اما متاسفانه در تایم ثبت نام دانشگاه پدربزرگم فوت کرد و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم حدود کمتر از یکماه مادربزرگم نیز فوت کردن و باز بعد از گذشت یک ماه حال مادرم بد شد و ناچار به انجام عمل جراحی شدند که من یک ماه رو هم درگیر انجام کارهای مادرم بودم
      رسید بهمن ماه و من هیچی نخونده بودم استارت جدی زدم تا کنکور اردیبهشت فقط کنکوری خوندم و تراز کنکورم خوب شد اما نهایی رو خیلی خراب کردم
      کنکور با تراز ۸۰۰۰و نهایی۶۵۰۰ احتمالا رتبم ۲۷ هزار اینا بشه به خاطر تاثیر ۶۰ درصدی معدل اگه ترازم ۸۰۰۰ بود نهایی رتبه ام حدود ۹ میشد
      خانواده ام با پشت کنکور ماندن ام مخالف اند
      قصد دارم به ترم برم آزاد و کنارش کنکور بخونم بنظرتون چیکار باید بکنم ؟

2. Top | #2
      MnT
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام نمیدونم امکانش هست یا نه ولی اگر که واقعا خواستید به پرستاری ازاد برگردید، با اموزش دانشگاه قبولی صحبت کنید ببینید راهی برای ورودتون نیست، شاید سخت قبول کنن یا اصلا نکنن
      ولی فکر میکنم تا قبل از ورود ۴۰۴ یی ها بتونن یکاری بکنن
      امید الکی نمیدم ولی شاید شد

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Koy نمایش پست ها
      دختری هستم ۲۱ ساله
      فارغ التحصیل سال ۱۴۰۱
      دو سال اول کنکورم هیچی نمی خوندم و طبیعتاً خراب کردم و ۵۰ هزار شدم سال ۴۰۳ خوندم و رتبه ۱۹ هزار و قبولی پرستاری آزاد مشهد اما متاسفانه در تایم ثبت نام دانشگاه پدربزرگم فوت کرد و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم حدود کمتر از یکماه مادربزرگم نیز فوت کردن و باز بعد از گذشت یک ماه حال مادرم بد شد و ناچار به انجام عمل جراحی شدند که من یک ماه رو هم درگیر انجام کارهای مادرم بودم
      رسید بهمن ماه و من هیچی نخونده بودم استارت جدی زدم تا کنکور اردیبهشت فقط کنکوری خوندم و تراز کنکورم خوب شد اما نهایی رو خیلی خراب کردم
      کنکور با تراز ۸۰۰۰و نهایی۶۵۰۰ احتمالا رتبم ۲۷ هزار اینا بشه به خاطر تاثیر ۶۰ درصدی معدل اگه ترازم ۸۰۰۰ بود نهایی رتبه ام حدود ۹ میشد
      اگر وارد دانشگاه آزاد بشید ، میتونید سال بعد در کنکور شرکت کنید . اما اگر رشته روزانه برید ( فرقی نمیکنه چه رشته ای ) ، از شرکت در کنکور ۱۴۰۵ محرومید
      درضمن برای ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ باید قبل از ثبت نام ، از رشته خودتون انصراف قطعی بدید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Koy نمایش پست ها
      دختری هستم ۲۱ ساله
      فارغ التحصیل سال ۱۴۰۱
      پیام نور به نسبت آزاد کمتر وقتتون رو می گیره چون کلاس ها مجازی
      مسیر سختی پیش روتون هست اما با تلاش می تونید از پسش بر بیایید و نگرانی نداره و ارزشش رو داره
      شروع کنید این باز از اول نهایی تو برنامه تون باشه
      باتوجه به اینکه پارسال یه چیزایی خوندید خیلی هم صفر نیستید و مسیر هموار تره برای شما
      حتما استراحت داشته باشید بعد کنکور وگرنه کم میارید
      به کسی هم جز یه نفر نزدیک دز خانواده
      نگید برای کنکور می خونید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن