مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشجوی ترم دو پزشکی هستم ولی...

ولی توی این دو ترم اناتومی و فیزیولوزی رو فقط در حد پاس شدن خوندم و خوب یادنگرفتم.از طرفی با تدریس استادهامون هم ارتباط نگرفتم...خواهش میکنم چندتا منبع کمک اموزشی خوب واسه این دوتا درس بهم معرفی کنید ..../منابعی بجز رفرنس اصلی یعنی اناتومی گری و اسنل و فیزیو گایتون و هال و خلاصه هاشون/مثلا درسنامه داشته باشه یا به زبون ساده تر توضیح داده باشه..مرسی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.sj نمایش پست ها
      ولی توی این دو ترم اناتومی و فیزیولوزی رو فقط در حد پاس شدن خوندم و خوب یادنگرفتم.از طرفی با تدریس استادهامون هم ارتباط نگرفتم...خواهش میکنم چندتا منبع کمک اموزشی خوب واسه این دوتا درس بهم معرفی کنید ..../منابعی بجز رفرنس اصلی یعنی اناتومی گری و اسنل و فیزیو گایتون و هال و خلاصه هاشون/مثلا درسنامه داشته باشه یا به زبون ساده تر توضیح داده باشه..مرسی
      میشه بپرسم کدوم شهر و ورودی چه سالی هستید
      ترازتون چقدر بود؟؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من دانشجوی پزشکی نیستم، پرستارم ولی چون آناتومی جز مباحث مورد علاقه ام هست چندتا پیشنهاد دارم:
      یکی از بهترین تدریس ها برای دکتر غلامرضا حسن زاده است، یکسری ویدیوهاش که مستقیم برای کلاسشونه و قدیمیه در آپارات موجوده ولی مباحث کمی رو پوشش میده
      یکسری مباحث هم در دوران کرونا به صورت ویدیو ضبط شده که اگه در گوگل سرچ کنی آدرس کانال یوتیوبش میاد و باید از یوتیوب نگاه کنی

در سایت مدرسه پزشکی نحوه رفرنس خوانی برای دانشجویان علوم پایه رو آموزش داده، فکر کنم یک ویدیوش هم مخصوص مطالعه اناتومی هست که چطوری بخونیم که بتونیم در بالین ازش استفاده کنیم

اولین بار تو سایت امیرمحمد قربانی، با دکتر نجیب اشنا شدم که اگر مشکل زبان نداشته باشی(هرچند میتونی با هوش مصنوعی ترجمه کنی) ویدیوهای خوبی هست و مباحث گوناگون رو پوشش میده، فقط یکم پیدا کردن ویدیوهای دکتر نجیب به صورت رایگان سخته ولی میتونی مبحثی در یوتیوب پیدا کنی

اپلیکیشن های آناتومی سه بعدی هم برای تجسم سازی خیلی خوبه

در کل پیشنهاد میکنم ویدیوهای خارجی یوتیوب رو ببینی، چون تصویر سازی خوبی دارند کمک کننده است

برای توضیحات بیشتر یا منتبع بیشتر حتما از هوش مصنوعی کمک بگیر خیلی کمک کننده است
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سری مجموعه ها مثل سیب سبز کنار یه سری درسنامه های راحت تر یه سری ویدیو هم دارن . یه سری مجموعه دیگه هم هستن که خودت باید بگردی.من خودم با ویدیو یوتیوب راحت ترم یا اگر یه پاراگراف رو نفهمی سرچ می کنم تو Gemini و می گم برام توضیح بده و واقعا هم خوب توضیح می ده
      در کل درس خوندن تو دانشگاه مثل کنکور نیست که واو به واو حفظ باشی
      به ویژه در علوم پایه ؛ بیشتر رو فهمیدن فوکوس کنید نه حفظ کردن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ورودی مهر 403/تراز کنکور تیر 8100 و نهایی 10200/تراز نهایی 9150 /نظام قدیم بودم/ نمره هامم زیست و فیزیک 19.5 سال 402/عربی و دینی و ادب و ریاضی 20 سال 403/بقیه دروس 19 سال 96

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا مرسی از راهنماییت موفق باشی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mamghavi نمایش پست ها
      میشه بپرسم کدوم شهر و ورودی چه سالی هستید
      ترازتون چقدر بود؟؟
      ورودی مهر 403/تراز کنکور تیر 8100 و نهایی 10200/تراز نهایی 9150 /نظام قدیم بودم/ نمره هامم زیست و فیزیک 19.5 سال 402/عربی و دینی و ادب و ریاضی 20 سال 403/بقیه دروس 19 سال 96

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      من دانشجوی پزشکی نیستم، پرستارم ولی چون آناتومی جز مباحث مورد علاقه ام هست چندتا پیشنهاد دارم:
      یکی از بهترین تدریس ها برای دکتر غلامرضا حسن زاده است، یکسری ویدیوهاش که مستقیم برای کلاسشونه و قدیمیه در آپارات موجوده ولی مباحث کمی رو پوشش میده
      یکسری مباحث هم در دوران کرونا به صورت ویدیو ضبط شده که اگه در گوگل سرچ کنی آدرس کانال یوتیوبش میاد و باید از یوتیوب نگاه کنی

در سایت مدرسه پزشکی نحوه رفرنس خوانی برای دانشجویان علوم پایه رو آموزش داده، فکر کنم یک ویدیوش هم مخصوص مطالعه اناتومی هست که چطوری بخونیم که بتونیم در بالین ازش استفاده کنیم

اولین بار تو سایت امیرمحمد قربانی، با دکتر نجیب اشنا شدم که اگر مشکل زبان نداشته باشی(هرچند میتونی با هوش مصنوعی ترجمه کنی) ویدیوهای خوبی هست و مباحث گوناگون رو پوشش میده، فقط یکم پیدا کردن ویدیوهای دکتر نجیب به صورت رایگان سخته ولی میتونی مبحثی در یوتیوب پیدا کنی

اپلیکیشن های آناتومی سه بعدی هم برای تجسم سازی خیلی خوبه

در کل پیشنهاد میکنم ویدیوهای خارجی یوتیوب رو ببینی، چون تصویر سازی خوبی دارند کمک کننده است

برای توضیحات بیشتر یا منتبع بیشتر حتما از هوش مصنوعی کمک بگیر خیلی کمک کننده است
      ممنونم از باسخ کامل و جامعت موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون
      موفق تر باشی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام
      برای آناتومی تدریس دکتر کاشانی رو ببین، برا فیزیولوژی هم اگه در حد آزمون علوم پایه میخوای سیب سبز، اگه بیشتر میخوای سیب سرخ.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      من تازه فارغ التحصیل شدم از پزشکی عمومی و خب تمام این افکاری که دارید و مشکلاتی که دارید رو درک میکنم (من خودم دانشجوی قوی نبودم ولی به مرور بهتر شدم)
      توصیه اکیدم اینه در مورد آناتومی ترکیب سیب سبز + جزوه + شکل های گری (وقت اضافه آوردید میتونید مرور بیشتر کنید یا گری رو بخونید)
      در مورد فیزیولوژی هم ترکیب جزوه + سیب سبز
      سعی کنید با رعایت یه حد فاصله ایمن (مثلا حدود نمره ۱۲ تا ۱۴ حداقل) این درسا رو پاس کنید
      در مورد اینکه این درسا رو فراموش میکنید یا فک میکنید عمقی یاد نگرفتید سخت گیر نباشید ... تمرکزتون همواره رو ترم فعلیتون باشه ... و اینم بگم اگه در حد سیب سبز مطلب از علوم پایه یادتون بمونه برا بعد از ۹۰ درصد دوستاتون در این زمینه جلویید
      اگه شما یا کس دیگه ای از دوستان ترمای اول پزشکی مشاوره میخواست میتونه تلگرام پیام بده تا راهنمایی کنم
      در حد یکی دو سوال هم رایگان جواب میدم
      موفق باشید
      آیدی تلگرام @deerdoctor
      همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
      ... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hameeed نمایش پست ها
      سلام
      برای آناتومی تدریس دکتر کاشانی رو ببین، برا فیزیولوژی هم اگه در حد آزمون علوم پایه میخوای سیب سبز، اگه بیشتر میخوای سیب سرخ.
      اما من شنیدم سیب سرح برای علوم بایه خوبه فقط نه طول ترم.با توجه به اینکه من ترم یک و دو کاملا شب امتحانی درس خوندم و از طرفی با تدریس و جزوه اساتید خودمون ابدا ارتباط نگرفتم میشه لطف کنید و منبع برای اناتومی و فیزیولوزی بهم معرفی کنید که تابستون بخونم البته به جز رفرنس که سنگین و حجیمه...اینم بگم بیشتر هدفم اینه واسه مقاطع بالاتر تسلط داشته باشم روی این دو درس و بعدها خدایی نکرده به مشکل نخورم...ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن