مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

استفاده از کتاب کمک درسی با pdf و فیلم‌های آموزشی ریاضی و استاد ملاک پور

سلام عزیزان، ببخشید مزاحمتون می‌شوم. من امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم، اما به دلایلی نتوانستم مطالعه کنم. تصمیم دارم این تابستان را به مطالعه کامل دهم اختصاص دهم. برای این کار، می‌خواهم درباره روش مطالعه درس ریاضی از شما کمک بگیرم.

* من تا به حال در هیچ کلاس آنلاینی شرکت نکرده‌ام و قصد دارم از تلگرام فیلم‌های آموزشی را آفلاین ببینم. در فیلم‌ها دیدم که استادها به دانش‌آموزان فرصت می‌دهند تا تست‌ها را خودشان حل کنند. آیا من هم باید همین روش را پیش ببرم و ویدیو را قطع نکنم تا از وقت‌ام به خوبی استفاده کنم؟ و ضمناً در کلاس‌های آنلاین، شما چگونه عمل می‌کردید بزای پرکردن جزوه و تست ها؟ آیا بعد از کلاس جزوه‌ها را پر می‌کردید؟

* همچنین، می‌دانید که هر دبیر یک جزوه و کتاب کمک درسی معرفی می‌کند. هزینه کتاب‌ها زیاد است و من می‌خواهم از فایل‌های pdf برای کتاب کمک درسی استفاده کنم. آیا استفاده از کتاب کمک درسی قلم چی آبی که رایگان دارم، به جای کتاب خیلی سبز با pdf مناسب تر است؟

* عزیزان لطفاً روش‌ مطالعه درس ریاضی را هم بهم بگید. و عزیزان من امسال یک دبیری داشتم که می گفت بهتر از ملاک پور برای آموزش ریاضی نیست و مفهومی آموزش می دهد ولی امّا متاسفانه ملاک پور دهم را آموزش نمی دهد، عزیزان لطفاً شما یک دبیر مثل ملاک پور خوب باشد بهم معرفی کنید برای دهم.

ممنون از راهنمایی‌هاتون.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      خدایی ملاک پور سطح بالا درس میده نمیشه
      ولی معین کرمی بهترینه حتی از ملاک پور هم بهتره یه جوری بها درس میده که تا آخر عمرت هم فراموش نکنی
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      ملاک پور عالیههه من داشتم پیشیمان نمیشی ازش

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ملاک پور هم خوبه اگه باهاش ارتباط میگیری، البته معین کرمی و عباسپور هم گزینه های خوبی اند. بله استپ کن و بشین تست حل کن و عجله نکن، من جزوه نمی نوشتم

آبی قلمچی خوب نیس، کتاب های بهتری هستند، اگه بتونی pdf آیکیو ریاضی دهم و یازدهم نوشته علی بیطرفان که دوسال پیش چاپ میشد رو گیر بیاری عالیه

روش خوندن هم چیز خاصی نداره، فیلم رو میبینی و بعد میای رو کتاب، با توجه به اینکه دهمی احتمالا تو تستا لنگی میزنی، ولی به قول استاد بزرگواری(مهدی آرتور) در این انجمن که بسیار از ایشان آموختم، آنقدر باید گرافیت مداد بر روی کاغذ خالی کنی تا در اثر حل سوالات ورزیده بشی و این مدت ها به طول خواهد انجامید. پس همزمان با pdf قلم و کاغذ فراموش نشود

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      ببین من خودم چندین ساله که دارم از روی pdf درس میخونم و به نظرم مشکلی نداره اگه بتونی از روش بیرون نیای و بری تو نت
      کتاب برای ریاضی وقتی شما کلاس بری بنظرم باید حداقل یه کتاب متوسط به بالا باشه و اینکه خوب سطح کتاب خیلی سبز پایین هست و مناسب نیست حداقل برای شما که دیگه تصمیم گرفتی از روی pdf بخونی
      برای کلاس هم کرمی مثل ملاگ پور درس میده ولی خب کلاس دهم هم دارم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش چخبره؟
      چند ماهه داری تو انجمن و گروه ها تاپیک میزنی.
      دیروز رفتم تو یک گروه که چند وقته چک نکردم بعد ی پیام از ۳ ماه پیش دیدم دقیقا خودت بودی
      صبح تاپیک زدی جواب دادم باز همون سوالا رو میپرسی
      ببین تو تاپیک قبلی جوابتو دادم برا هر درسی هم گفتم کیو ببینی
      اینجوری پیش بری تابستون تموم شده هنوز یک کلمه نخوندی
      دهم سنگینی خاصی نداره که اخه انقدر درگیری.
      ریاضی فقط معین کرمی برای دهمی ها حالا هر چی میخای بپرس هر جا میخای بپرس بهتر کرمی پیدا نمیکنی.
      با pdf خوندن هم اگه تبلت / کامپیوتر یا لب‌تاپ داری خوندنش خوبه وگرنه با گوشی بخونی باید دوبل قیمت کتاب ها پول عینک و دکتر بدی.
      کتاب دست دوم هم زیاده برو پیدا کن تو دیوار و بازار شهرتون.
      دیگه هم روزی ۱۰ بار تاپیک نزن اینجوری ادامه بدی یک سال دیگه میای باز دنبال دبیری ولی وقت نداری هیچکدوم رو تموم کنیا!
      الان که وقت هست برو همون دبیر ها که گفتم رو ببین
      دنبال موسسه های از تاریخ گذشته هم نباش اون دبیر هایی که بهت گفتم بهترینان
      حرف من رو هم گوش ندادی طوری نیستا ولی آخرش باز میرسی به حرفای من

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirz7 نمایش پست ها
      داداش چخبره؟
      دیروز رفتم تو یک گروه که چند وقته چک نکردم بعد ی پیام از ۳ ماه پیش دیدم دقیقا خودت بودی
      ریاضی فقط معین کرمی برای دهمی ها حالا هر چی میخای بپرس هر جا میخای بپرس بهتر کرمی پیدا نمیکنی.
      با pdf خوندن هم اگه تبلت / کامپیوتر یا لب‌تاپ داری خوندنش خوبه وگرنه با گوشی بخونی باید دوبل قیمت کتاب ها پول عینک و دکتر بدی.
      دیگه هم روزی ۱۰ بار تاپیک نزن اینجوری ادامه بدی یک سال دیگه میای باز دنبال دبیری ولی وقت نداری هیچکدوم رو تموم کنیا!
      سلام علیکم برادر عزیزم، بله شما کاملاً درست می می فرمایید.
      طبق توصیه های شما عمل خواهم کرد و هرچه سریعتر درس خواندن را شروع خواهم کرد.
      الآن رفتم تایپیک قبلی را دیدم و اسم دبیر هارو دیدم خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
      ضمناً فکر کنم سایت خرابه به این خاطر پیغام قبلی ات را شب دیدم زیرا اعلام برایم نیومد.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirz7 نمایش پست ها
      داداش چخبره؟
      سلام مجدد برادر عزیزم، از راهنمایی‌های ات سپاسگزارم. یک سوال دارم که امیدوارم بتوانی به من کمک کنی. فرض کن که امسال دبیر شیمی‌ام مصلایی است و سال آینده می‌خواهم از دبیر دیگری، مثلاً فراهانی، استفاده کنم. آیا این تغییر دبیر برای من مشکلی به وجود می‌آورد؟

به طور کلی، اگر در پایه دهم دبیر خاصی داشته باشم و در پایه‌های یازدهم یا دوازدهم از دبیران دیگری استفاده کنم، آیا مشکلی پیش نمی آید؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      این بستگی به شخصیت خودت داره.
      مصلایی جامع با پدرش هست.
      پدرش دانش خیلی خوبی داره ولی تدریسش ضعیفه انگار.
      اگه توانایی تو خودت میبینی که بتونی دبیر عوض کنی مصلایی ببین چون مصلایی دهم یازدهم واقعا خوبه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)