مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نمره‌هایی نهایی

سلام بچه ها
      امیدوارم خوب باشید
      نمرات نهایی یازدهم خواهر من اینان. چون من خیلی ساله از کنکورم میگذره و نظام قدیم بودم و رشته‌ام هم ریاضی بوده نمیتونم کمکش کنم و میذارم اینجا که اگه کسی میتونه راهنماییش کنه.
      متاسفانه خیلی نگرانه و استرس داره و حس می‌کنم همین استرس باعث شده نمراتش خراب بشه. فعلا خودش توی شرایط روحی خوبی نیست که بتونه از کسی کمک بگیره.
      اما میخواستم بپرسم توی شرایط فعلی امکان ترمیم تک درس براش وجود داره یا نه و امکان لغو تاثیر یازدهم سال آینده وجود داره یا نه.

من ۷ سال پیش کنکور دادم و خیلی از فضای کنکور دور شدم و نمیتونم خیلی کمکش کنم.

2025-07-04-14.49.53.jpg
      ویرایش توسط Alir3zaa : 13 تیر 1404 در ساعت 23:21

2. Top | #2
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر طبق قانونی که در حال حاظر وجود داره ترمیم باید برای همه درس ها انجام بشه و همون براش قرار میگیره و اینطوری نیست که نمره بهتر براش در نظر گرفته بشه هیچ امتحانی رو هم نباید غیبت کنه طبق قانونی که الان وجود داره یازدهم ۱۷ درصد و دوازدهم ۴۳ درصد تأثیر قطعی داره احتمال تغییر قوانین هم هست
      هم اونایی که بار اول ترمیم میکنن هم اونایی که بار چندمشونه باید همه رو امتحان بدن
      ولی امکان تغییر قوانین هستش
      ویرایش توسط hly : 13 تیر 1404 در ساعت 23:55

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الهی اشکال مداره میتونه ترمیم کنه
      در طول سال نهایی ها رو جدی بگیره از کلاس و سوالات سال های قبل استفاده بکنه
      ایشالا موفق میشه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alir3zaa نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      امیدوارم خوب باشید
      نمرات نهایی یازدهم خواهر من اینان. چون من خیلی ساله از کنکورم میگذره و نظام قدیم بودم و رشته‌ام هم ریاضی بوده نمیتونم کمکش کنم و میذارم اینجا که اگه کسی میتونه راهنماییش کنه.
      متاسفانه خیلی نگرانه و استرس داره و حس می‌کنم همین استرس باعث شده نمراتش خراب بشه. فعلا خودش توی شرایط روحی خوبی نیست که بتونه از کسی کمک بگیره.
      اما میخواستم بپرسم توی شرایط فعلی امکان ترمیم تک درس براش وجود داره یا نه و امکان لغو تاثیر یازدهم سال آینده وجود داره یا نه.

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2025-07-04 14.49.53.jpg
مشاهده: 132
حجم: 25.1 کیلو بایت
      بهش بگو نگران نباشه و میتونه جبران کنه
      تاکید کن که نگران نباشه و استرس نگیره
      دو سه روز ذهن شو جمع کنه و استارت بزنه درس خوندن . اول یازدهم همین دروس . بعدش 12م . دروس عمومی دوازده رو میتونه خودش بخونه .و از همین الان نمونه سوال حل کنه . حین نمونه سوال حل کرد ضعیفه اشکالات رو برطرف کنه چه لحاظ درسی چه لحاظ نحوه خوندن واینا. اگه تابستون نهایی 11 تکمیل کنه و یکم 12 خصوصا عمومی ها شاهکاره .
      اگه هدف کنکور خوب هم داره همین درسایی که نهایی میخونه رو تست بزنه . اگه خوب جلو رفت و توانایی بیشتر داشت که دوس کنکور رو بیاره بیشتر تو برنامه ش

نکته طلاییی بگو بهش اگه کنکوری هم نخوندی فداسرت جاش نهایی رو بترکون
      کنکور رو سال بعدش هم میتونی بدی . اگه نهاییت بمونه دست و پاگیره . کنکور رو میشه یه کاریش کرد . نهایی فوق العاده فرسایشیه.نذار از این بابت پشیمون شی . الان من نهاییم حدودی میشه 7000 با تراز نه هزار خورده ای کنکور رشته پزشکی قبول نممیشم با ناامیدی و حسرت و سالها عمر برباد رفته خدمت شمام. بهش امید بده و خانواده بهش فشار وارد نکنن . عوامل حواسپرت هم دور کنه مهم بود اخری

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      حالا با توجه به تاپیکی که استارتر زدن،به نظرتون یازدهم برداشته میشه یا نه؟
      یا در بدترین حالت واقعا امکان ۱۶ تا امتحان نهایی پشت هم با نمره خیلی خوب امکان پذیر هست؟مخصوصا چون بعدش کنکوره(هدفم دندون روزانه هست)
      من خودم متاسفانه چون زیست شیمی ادبیات کم شدم نهاییم تراز خوبی نمیده ادبیات ۱۶.۵ شیمی ۱۷.۷۵ عربی ۱۸.۲۵ زیست ۱۸

6. Top | #6
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pretty_Lover نمایش پست ها
      حالا با توجه به تاپیکی که استارتر زدن،به نظرتون یازدهم برداشته میشه یا نه؟
      یا در بدترین حالت واقعا امکان ۱۶ تا امتحان نهایی پشت هم با نمره خیلی خوب امکان پذیر هست؟مخصوصا چون بعدش کنکوره(هدفم دندون روزانه هست)
      من خودم متاسفانه چون زیست شیمی ادبیات کم شدم نهاییم تراز خوبی نمیده ادبیات ۱۶.۵ شیمی ۱۷.۷۵ عربی ۱۸.۲۵ زیست ۱۸
      واقعا قابل پیش بینی نیست ما پارسال تا عید درگیر بودیم که تاثیر یازدهم مثبت هست یا قطعی خیلی بلاتکلیف بودیم امید وارم امسال زود تر تعیین تکلیف کنن

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alir3zaa نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      امیدوارم خوب باشید

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2025-07-04 14.49.53.jpg
مشاهده: 132
حجم: 25.1 کیلو بایت
      خب نمراتشون واقعا پایین شده و جالب نیست
      اما میتونن ترمیم انجام بدن خرداد ۴۰۵
      یعنی همزمان هم امتحانات نهایی دوازدهم رو بدن و‌ هم این شش درس رو ترمیم کنن و نمره بالایی بگیرن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)