وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
من سال پیش معدل وزنیم ۱۸.۸۴ شده بود و تراز ۹۰۴۷ داد بهم . با اینکه تخمین بهمنی واسم حد پایین ۹۶۰۰ میداد ! یعنی حدود ۵۵۰ واحد کمتر داد
امسال معدل وزنیم ۱۹.۳۵ شد و حد پایین تخمینش بهم ۹۸۰۰ داده
از طرفی سال پیش به معدل ۱۹.۳۵ تراز ۹۴۰۰ تا ۹۷۰۰ داده بود طبق کارنامه های مختلفی که دیدم ( بسته به نمره هر درس متفاوته )
حالا به این مسائل باید تغییر ضرایب رو هم اضافه کرد که تغییر نسبتا زیادی داشته
امیدوارم کمتر از حد پایینش تراز میده هم اختلاف زیادی نداشته باشه
واگرنه خیلی عجیب میشه دیگه
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
اصولا مشاورا ملاکشون کنکور سال پیشه. برای پارسال هم برای همین تخمین رتبه ها خیلی غلط از اب درومد چون 402 هم کنکورش سخت تر بود هم امتحاناش. معدل بالای 19 خیلی کم بود اون سال. برای همین مشاورا اکثرا داشتن 403 رو با 402 مقایسه میکردن. امسال اونقدری خطا نداشتن چون ترازای کنکور تقریبا مثل تیر پارسال شد. بچه ها هم نسبت به پارسال کمتر تعجب کردن از دیدن ترازای کنکور اردیبهشت
باز حالا شما چون یه سری درساتون ترمیمی هست خیلی نمیتونید رو تخمین ترازا حساب کنید
ویرایش توسط sweetdream : 16 تیر 1404 در ساعت 00:41
اره خب اینم هست
البته من سال قبل چهارتا نمره از خرداد ۹۸ داشتم و بی دلیل نبود تراز کمم
تازه بنظرم با وجود چهار نمره قدیمی ، تراز همچین بدی هم نداده بود
امیدوارم امسال اوضاع ترازهای سوابق بهتر باشه باز هم
هرچند قابل پیشبینی نیست هیچ جوره . درس به درس متفاوته و غیرقابل پیشبینی
امید به خدا
چیزی که شدیدا غیر قابل پیش بینی میکنه اینه که ضریب فارسی خیلی افت کرده ، شال قبل ۲۵ صدم توش از ۱۰۰۰۰ میاورد ۹۶۰۰ ، امسال اسیب شدید اینجوری نمیزنه
امسال سه حالت داره :
تراز سال پیش ۱۰۰ تا افت کنه بدون ترمیم هیچ درس
یا تراز سال قبل بمونه ، نمرات جدید تراز بهتری بدن ، مثلا دوازدهمی ها
یا سنجش غافلگیر کنه همرو![]()
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
بعضی وقت ها باید برای چیزهایی که ارزش جنگیدن دارن بجنگی!
https://cdn.behmelody.in/1404/01/23/...Vu%20(128).mp3
jony![]()
مثلا همین کاهش ضریب فارسی به نفع من شد چون کمترین نمره ام برای فارسیه
این کاهش ضرایب عمومی امسال باعث میشه افرادی که اختصاصی بهتری دادن ، به نفعشون بشه در کل
من سال پیش از تراز پایین نمره ۲۰ دینی ( امسال هم مجدداً دینی نمرات خوب زیاد داشت ) و نمره کمتر فارسی بین سایر دروس آسیب دیدم که امسال بهتر شد با تغییر ضرایب
حالا اگه ینفر عمومی هاش نمره بهتری داشته ، این کاهش ضرایب عمومی به ضررش شده
فکر میکنم برای یه عده تا ۲۰۰ واحد تراز سوابق جابجا کنه همین تغییر ضرایب ( بدون ترمیم )
دقیقا ، مثلا اگه خودم تخصصی هارو ترمیم نمی کردم ،صددرصد اوت بودم بی شک مثلا 16 فیزیک پارسال تقریبا کم ارزش بود با ضریب 6(نسبت به زیست ضریب 15) اما امسال ضریبش 8 شده در مقایسه با زیست که ده هستش این یعنی اومده جزو اصلی ها
تغییر ضرایب باعث منطقی تر شدن ترازدهی میشه ،بشرطی که سنجش هم منطقی عمل کنه
بخاطر همو نمره هم میگم بعیده بهت زیر 9800 بده ،چون ضریبش مناسب شده و نمره زیر 19.5 هم نداری که جز اون
ویرایش توسط Loneman : 16 تیر 1404 در ساعت 17:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)