مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

به نظرتون مشاورمو عوض کنم و کمی درد و دل از بابت پشت موندن

همه چیز توی انجمن هست
      خب من درصد زیستم منفی ۶ بود
      با کمک مشاورم رسید به درصد ۷۰ و ۶۸ و اردیبهشت هم ۵۴
      و بابت نهایی ها باید بمونم پشت کنکور به نظرتون مشاورمو عوض کنم؟چون نمیدونم واقعا پشت موندن چجوریه
      نمره ها به شدت بده یعنی ۱۴ و ۱۳و ۱۵ و اینا اصلا متاسفانه خوب نیستن بیشترشم بابت پیش فعالی که دارم
      و نهایی رو از تابستون بخونم؟
      چون امسال به شدت توی پرم زده
      الان همش میگم وایی با حرف های دیگران چیکار کنم
      چون توی لیست قلمچی بودم تو مدرسه به شدت روم حساب باز میکردن و من اینقدر غرق خوندن بودم که همه میگفتن این رفته وایی امان از زن داییم اصلا حوصله حرف هایی که قرار بزنن رو ندارم مدرسه ام عادی بود و گفته بودن که مدرسه عادی قبولی نمیده و تهش میشه پرستاری و اونا الان کاملا شاد شدن و من له له ام و میگم خدا دقیقا جایی که باید کمکم میکرد منو کاملا ول کرد و رفت

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      البته بگم که من امسال دوازدهمی بودم و درصد منفی مربوط به قلمچی هست

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anaaaaf نمایش پست ها
      همه چیز توی انجمن هست
      خب من درصد زیستم منفی ۶ بود
      با کمک مشاورم رسید به درصد ۷۰ و ۶۸ و اردیبهشت هم ۵۴
      و بابت نهایی ها باید بمونم پشت کنکور به نظرتون مشاورمو عوض کنم؟چون نمیدونم واقعا پشت موندن چجوریه
      نمره ها به شدت بده یعنی ۱۴ و ۱۳و ۱۵ و اینا اصلا متاسفانه خوب نیستن بیشترشم بابت پیش فعالی که دارم
      و نهایی رو از تابستون بخونم؟
      چون امسال به شدت توی پرم زده
      الان همش میگم وایی با حرف های دیگران چیکار کنم
      چون توی لیست قلمچی بودم تو مدرسه به شدت روم حساب باز میکردن و من اینقدر غرق خوندن بودم که همه میگفتن این رفته وایی امان از زن داییم اصلا حوصله حرف هایی که قرار بزنن رو ندارم مدرسه ام عادی بود و گفته بودن که مدرسه عادی قبولی نمیده و تهش میشه پرستاری و اونا الان کاملا شاد شدن و من له له ام و میگم خدا دقیقا جایی که باید کمکم میکرد منو کاملا ول کرد و رفت
      حرف دیگرانو بولش ، خودم نفر اول مدرسه بودم همه فامیل و معلما و معاونتی مدرسه ها میگفتن این یه ضرب قبوله ، ننه بابام هم اینو میگفتن چه برسه به بقیه
      اما رتبه بد آوردم و قبول نشدم یه جوری سرکیسه کردم اولش ولی بعدش حقیقتو گفتم ، بعد فهمیدم دیگران هیچ فکری درباره من نمیکنن تهش از نادانی چرت پرت بپرسن ، که حقیقتو گذاشتم کف دستشان و اونا هم کلا ساکت شدن خیلی راحت ، نگران حرف بقیه نباش
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      حرف دیگرانو بولش ، خودم نفر اول مدرسه بودم همه فامیل و معلما و معاونتی مدرسه ها میگفتن این یه ضرب قبوله ، ننه بابام هم اینو میگفتن چه برسه به بقیه
      اما رتبه بد آوردم و قبول نشدم یه جوری سرکیسه کردم اولش ولی بعدش حقیقتو گفتم ، بعد فهمیدم دیگران هیچ فکری درباره من نمیکنن تهش از نادانی چرت پرت بپرسن ، که حقیقتو گذاشتم کف دستشان و اونا هم کلا ساکت شدن خیلی راحت ، نگران حرف بقیه نباش
      وایی خیلی خوشحالم که پیداتون کردم
      چند تا سوال داشتم نهایی هانو فارسی و زبانو شروع کنم؟
      چون مشاورم گفت سختی های قبلی رو نداریم قرار شد تیرو بدم البته با شرط درصدای خوب یه دوهفته استراحتو استارت
      به نظرتون مشاورمو عوض کنم؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیز دل برادر، درمورد نهاییا خیلی داری سخت می گیری فقط باید کتاب درسیو لوله کنی البته اینکه لوله کنی هم به شکل درست نه اینکه بری ازشون تست حل کنی یا اینکه چی چون مدل کنکور با امتحان نهایی زمین تا آسمون فرق می کنه و خب متوجه هستی تا حد زیادی. این تصور اینکه بهت گفتن قطعاً قبولی و فکر می کنی نمیشی برای من هم اتفاق می افته چون خیلی مطلوب ندادم ولی برعکس شما نهاییمو بهتر از کنکورم دادم و به احتمال 99.99999% امسال پشت کنکور ریاضی‌ام.

تنها توصیه‌ام اینه که فارسی رو لطفاً از همین تابستون بخون، اینقدر بخون که دیگه متن درس هم برات تداعی بشه. برای دوازدهم باید عرض کنم با توجه به اینکه موضوعات پیشرفته تری هستن و Paragraph هم باید بنویسی بهتره شبی یک ربع لغت بخونی و سعی کنی هر چند هفته یک بار یه پاراگراف درمورد موضوعات مختلف بنویسی و برای تصحیحش می تونی از یک چت بات یا مدل مصنوعی مثل ChatGPT DeepSeek Gemini Grok و یا هر کدوم که درخوره کمک بگیری اینم ایده بدی نیست.

یه نصیحتی بهت بکنم، طراح سوال باش! خودتو بذار جای طراح سوال و تمامیت خباثت و خساست و قباحت خودتو به خرج بده تصور کن قراره از دانش آموزی امتحان بگیری که پدری ازت سوزونده و دنبال کشتنشی (با نمره البته ) و سوالای ایده دار و باحال از خودت بپرس. مثلاً یه خط از درس سلامت و بهداشت رو می خونی می بینی که فلان بیماری 3 تا علامت داره، یه سوال نیم نمره ای از خودت (توی ذهنت مثلاً یا حتی بنویس روی کاغذ) بپرس که فلان بیماری علاوه بر فلان علامت، چه علائم دیگری دارد؟ این طوری ذهنت مجبور میشه به جای ساده سازی و حفظ کردن اطلاعات ناقص به کلیت ماجرا پی ببره و هیچ چیز از قلم نیفته. برای مثال، خودم توی Word یه نمونه سوال کامل زبان انگلیسی نوشتم و خب سعی کردم بعد یه مدت طولانی از خودم امتحان بگیرم به قدری برای خودم دشوار بود که 19.25 شدم و اینکه خیلی خوب بود چون تونستم یک مدل جدید از طرح سوال Listening نهایی رو کامل پیش بینی کنم و اذیت نشم و اون سوالای جدید Listening همین 1404 بود!

توی نهایی نوشتن خیلی مهمه، من به طور ذاتی چون تا دوازدهم هیچ کار تستی ای نکرده بودم کلاً به نوشتار کتاب و راه حل های کامل عادت داشتم ولی همه پاسخنامه های تشریحی موسسات کنکوری که واسه آزمون های شبیه ساز نهاییشون می نویسن و از اون مهم تر نهایی های سال 98 تا 404 رو کامل نگاه بنداز و ببین چطوریه. نه خیلی خلاصه بنویس مثل اون، نه خیلی مطالب اضافی بنویس. مثلاً ممکنه مصحح به اینکه "مقدار" به کار بردی و بعدش نوشتی "غلظت" خیلی گیر بده و نمره کم کنه و با کمال بدبختی می تونی حقتو ازش بگیری

تکرار و تمرین خیلی خوبه همونطور که خودت هم می دونی پس این کتابای درسی چموش هرچقدر بیشتر خونده بشن و نکات بیشتری استخراج بشه ازشون خیلی جوابه.

راستی یه چیزی خیلی کمکم کرد. برو و حتماً بعد همه این کار ها اطلاعات سوخته رو در ذهنت نگه دار ولی برو سراغ چیزهایی پنهان که تا حالا سوال نشدن و زوم کن. مثلاً امسال سوال فیزیک از یک آشکار ساز دود اومده بود که من اونو توی کتاب درسی علامت زده بودم «سوال نشده!» و توی آزمون آزمایشی هم ازش سوالی ندیدم حتی ولی توی نهایی اومد و حتی پرسید واکنش کلی این ذره رو بنویس که مربوط بود به واپاشی آلفا. من اینو شب امتحان هر درس انجام دادم هر درسی 1/5 تا 2 نمره جواب بود متاسفانه فارسی در حد 0/25

حالا اینایی که یادم بودو نوشتم، خلاصه اگر بازم کمکی نیاز داشتی در خدمتم. سعی می کنم بازم یادم اومد بنویسم!
      ویرایش توسط ReversedProgram : 12 تیر 1404 در ساعت 23:02

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه چیزی بگم..با خودت صادق باش
      من پارسال اصلا نتیجه ای که درحد تلاشم بود رو نگرفتم
      میتونستم راحت بندازمش گردن مشاور بهش فحش بدم و سال دوم باهاش برندارم ولی منطقی فکر کردم
      گفتم من درسته خودمو تو طول سال نابود کردم بخاطر درسا ولی اواخر بریده بودم
      تایم مطالعم اومده بود پایین تمرکزم پایین بود
      سال دوم با همون مشاور قبلی برداشتم و نتیجه ای که خواستم رو تا حدودی گرفتم
      و صادقانه بگم از مرداد پارسال تا الان حتی فامیلای نزدیکمم ندیدم چون منم مثل خودت بودم همه ازم انتظار رتبه دو سه رقمی داشتن
      کاملا قطع رابطه کردم باهاشون
      با خیلی از دوستای نزدیکم قطع ارتباط کردم
      اینستا رو حذف کردم
      و همه ی اینا با اینکه سخت بود ولی نتیجه داشت
      توام با خودت صادق باش ببین کجارو بریدی کجا رو غلط رفتی و اصلاحش کن
      مسئله مشاور و اطرافیان نیستن..مهم فکر و تصمیم خودته

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      وایی خیلی خوشحالم که پیداتون کردم
      چند تا سوال داشتم نهایی هانو فارسی و زبانو شروع کنم؟
      چون مشاورم گفت سختی های قبلی رو نداریم قرار شد تیرو بدم البته با شرط درصدای خوب یه دوهفته استراحتو استارت
      به نظرتون مشاورمو عوض کنم؟
      زبان رو باید تخصصی کار کنی روزی ده تا لغت حفظ کنی و کار کنی
      فارسی هم باید از راهنمایی کار کنی قواعدشو
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReversedProgram نمایش پست ها
      سلام عزیز دل برادر، درمورد نهاییا خیلی داری سخت می گیری فقط باید کتاب درسیو لوله کنی البته اینکه لوله کنی هم به شکل درست نه اینکه بری ازشون تست حل کنی یا اینکه چی چون مدل کنکور با امتحان نهایی زمین تا آسمون فرق می کنه و خب متوجه هستی تا حد زیادی. این تصور اینکه بهت گفتن قطعاً قبولی و فکر می کنی نمیشی برای من هم اتفاق می افته چون خیلی مطلوب ندادم ولی برعکس شما نهاییمو بهتر از کنکورم دادم و به احتمال 99.99999% امسال پشت کنکور ریاضی‌ام.

تنها توصیه‌ام اینه که فارسی رو لطفاً از همین تابستون بخون، اینقدر بخون که دیگه متن درس هم برات تداعی بشه. برای دوازدهم باید عرض کنم با توجه به اینکه موضوعات پیشرفته تری هستن و Paragraph هم باید بنویسی بهتره شبی یک ربع لغت بخونی و سعی کنی هر چند هفته یک بار یه پاراگراف درمورد موضوعات مختلف بنویسی و برای تصحیحش می تونی از یک چت بات یا مدل مصنوعی مثل ChatGPT DeepSeek Gemini Grok و یا هر کدوم که درخوره کمک بگیری اینم ایده بدی نیست.

یه نصیحتی بهت بکنم، طراح سوال باش! خودتو بذار جای طراح سوال و تمامیت خباثت و خساست و قباحت خودتو به خرج بده تصور کن قراره از دانش آموزی امتحان بگیری که پدری ازت سوزونده و دنبال کشتنشی (با نمره البته ) و سوالای ایده دار و باحال از خودت بپرس. مثلاً یه خط از درس سلامت و بهداشت رو می خونی می بینی که فلان بیماری 3 تا علامت داره، یه سوال نیم نمره ای از خودت (توی ذهنت مثلاً یا حتی بنویس روی کاغذ) بپرس که فلان بیماری علاوه بر فلان علامت، چه علائم دیگری دارد؟ این طوری ذهنت مجبور میشه به جای ساده سازی و حفظ کردن اطلاعات ناقص به کلیت ماجرا پی ببره و هیچ چیز از قلم نیفته. برای مثال، خودم توی Word یه نمونه سوال کامل زبان انگلیسی نوشتم و خب سعی کردم بعد یه مدت طولانی از خودم امتحان بگیرم به قدری برای خودم دشوار بود که 19.25 شدم و اینکه خیلی خوب بود چون تونستم یک مدل جدید از طرح سوال Listening نهایی رو کامل پیش بینی کنم و اذیت نشم و اون سوالای جدید Listening همین 1404 بود!

توی نهایی نوشتن خیلی مهمه، من به طور ذاتی چون تا دوازدهم هیچ کار تستی ای نکرده بودم کلاً به نوشتار کتاب و راه حل های کامل عادت داشتم ولی همه پاسخنامه های تشریحی موسسات کنکوری که واسه آزمون های شبیه ساز نهاییشون می نویسن و از اون مهم تر نهایی های سال 98 تا 404 رو کامل نگاه بنداز و ببین چطوریه. نه خیلی خلاصه بنویس مثل اون، نه خیلی مطالب اضافی بنویس. مثلاً ممکنه مصحح به اینکه "مقدار" به کار بردی و بعدش نوشتی "غلظت" خیلی گیر بده و نمره کم کنه و با کمال بدبختی می تونی حقتو ازش بگیری

تکرار و تمرین خیلی خوبه همونطور که خودت هم می دونی پس این کتابای درسی چموش هرچقدر بیشتر خونده بشن و نکات بیشتری استخراج بشه ازشون خیلی جوابه.

راستی یه چیزی خیلی کمکم کرد. برو و حتماً بعد همه این کار ها اطلاعات سوخته رو در ذهنت نگه دار ولی برو سراغ چیزهایی پنهان که تا حالا سوال نشدن و زوم کن. مثلاً امسال سوال فیزیک از یک آشکار ساز دود اومده بود که من اونو توی کتاب درسی علامت زده بودم «سوال نشده!» و توی آزمون آزمایشی هم ازش سوالی ندیدم حتی ولی توی نهایی اومد و حتی پرسید واکنش کلی این ذره رو بنویس که مربوط بود به واپاشی آلفا. من اینو شب امتحان هر درس انجام دادم هر درسی 1/5 تا 2 نمره جواب بود متاسفانه فارسی در حد 0/25

حالا اینایی که یادم بودو نوشتم، خلاصه اگر بازم کمکی نیاز داشتی در خدمتم. سعی می کنم بازم یادم اومد بنویسم!
      سلام واقعا واقعا ممنونم از وقتتون واقعا کمک کنندهدو کامل بود مشاورم گفته با این درصدام اگه بمونم واسه سال بعد بابد دیگه رتبه ام عالی بشه حتما نهایی ها رو زود تر شروع میکنم که ضربه ای که امسال خوردمو و نزنه بهم دیگه و بتونم جبران کنم
      فقط یکم میترسم که نکنه بازم نمره ها خراب بشه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baby_shark نمایش پست ها
      یه چیزی بگم..با خودت صادق باش
      من پارسال اصلا نتیجه ای که درحد تلاشم بود رو نگرفتم
      میتونستم راحت بندازمش گردن مشاور بهش فحش بدم و سال دوم باهاش برندارم ولی منطقی فکر کردم
      گفتم من درسته خودمو تو طول سال نابود کردم بخاطر درسا ولی اواخر بریده بودم
      تایم مطالعم اومده بود پایین تمرکزم پایین بود
      سال دوم با همون مشاور قبلی برداشتم و نتیجه ای که خواستم رو تا حدودی گرفتم
      و صادقانه بگم از مرداد پارسال تا الان حتی فامیلای نزدیکمم ندیدم چون منم مثل خودت بودم همه ازم انتظار رتبه دو سه رقمی داشتن
      کاملا قطع رابطه کردم باهاشون
      با خیلی از دوستای نزدیکم قطع ارتباط کردم
      اینستا رو حذف کردم
      و همه ی اینا با اینکه سخت بود ولی نتیجه داشت
      توام با خودت صادق باش ببین کجارو بریدی کجا رو غلط رفتی و اصلاحش کن
      مسئله مشاور و اطرافیان نیستن..مهم فکر و تصمیم خودته
      هیچ چیزی تقصیر مشاورم نیست واقعا نیست اتفاقا خیلی کمکم کرده
      بخشیش بابت پیش فعالی که دارم مورد بعدی اینه من خیلی دور یعنی دقیقا فرجه دو هفته ای برای نهایی ها شروع کردم و این دقیقا هودش باعث اینا شد

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هیچ چیزی تقصیر مشاورم نیست واقعا نیست اتفاقا خیلی کمکم کرده
      بخشیش بابت پیش فعالی که دارم مورد بعدی اینه من خیلی دور یعنی دقیقا فرجه دو هفته ای برای نهایی ها شروع کردم و این دقیقا هودش باعث اینا شد
      مطمئن باش سال دیگه حالت خوب خواهد بود
      مشخصه بچه ی پرتلاشی هستی
      به حواشی توجه نکن..یک سال آینده خیلی قراره برات سخت باشه ولی نتیجش شیرینه
      موفق باشی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مطمئن باش سال دیگه حالت خوب خواهد بود
      مشخصه بچه ی پرتلاشی هستی
      به حواشی توجه نکن..یک سال آینده خیلی قراره برات سخت باشه ولی نتیجش شیرینه
      موفق باشی
      ممنونم از پیامتون
      چه فایده اخه از تلاش گر بودن
      نمرات گند زدن به کل رویا ها

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم از پیامتون
      چه فایده اخه از تلاش گر بودن
      نمرات گند زدن به کل رویا ها
      پارسال وضع خراب تر بود
      ترازای افتضاح و رتبه هایی که دوبرابر شده بود و نمره هایی که با ترازا نمیخوند
      خیلی از دوستام بریده بودن و خسته شده بودن و انتخاب رشته کردن و رفتن
      منم خیلی داغون بودما ولی موندم بازم تلاشمو کردم
      الان همون بچه ها پشیمونن که پشت نموندن
      همین که الان تصمیم خودتو گرفتی از خیلیا جلوتری

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پارسال وضع خراب تر بود
      ترازای افتضاح و رتبه هایی که دوبرابر شده بود و نمره هایی که با ترازا نمیخوند
      خیلی از دوستام بریده بودن و خسته شده بودن و انتخاب رشته کردن و رفتن
      منم خیلی داغون بودما ولی موندم بازم تلاشمو کردم
      الان همون بچه ها پشیمونن که پشت نموندن
      همین که الان تصمیم خودتو گرفتی از خیلیا جلوتری
      میدونید چیه
      اصلا حاضر نیستم برم رشته ای دوست ندادم
      چون واسه دو درصدی که بیاد زحمت کشیدم
      میدونم اگه انتخاب رشته کنم مثلا برم مامایی باز یک ماه دانشگاه نرفته برمیگردم میخونم براش حقیقتش نمیخوام خودمو گول بزنم نمره ها بده و خب نمیتونم بگم وایی نه بخون تیرو پزشکی میاری اتفاقا واسه تیرم میخونم خوبم میخونم ولی دوست ندارم حسرت بشه هر چند که توی تموم امسال پشت کنکوری شدن برام عذاب اور بود یه دیدید به شدت بد و ترسناکی نسب بهش داشتم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونید چیه
      اصلا حاضر نیستم برم رشته ای دوست ندادم
      چون واسه دو درصدی که بیاد زحمت کشیدم
      میدونم اگه انتخاب رشته کنم مثلا برم مامایی باز یک ماه دانشگاه نرفته برمیگردم میخونم براش حقیقتش نمیخوام خودمو گول بزنم نمره ها بده و خب نمیتونم بگم وایی نه بخون تیرو پزشکی میاری اتفاقا واسه تیرم میخونم خوبم میخونم ولی دوست ندارم حسرت بشه هر چند که توی تموم امسال پشت کنکوری شدن برام عذاب اور بود یه دیدید به شدت بد و ترسناکی نسب بهش داشتم
      حستو درک میکنم
      منم همینطور بودم
      ولی نتیجه ای که میخوای رو امسال شاید نه ولی سال بعد میگیری مطمئن باش

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خطاب به استارتر و کل بچه های دوازدهم که قراره پشت بموندد،لطفا لطفا تابستون حداقل دو هفته استراحت کن ،فعالیت درسی نداشته باش،الان آتیشت داغه ،میخونی ولی میرسی اسفند ماه دیگه نمی خونی،لطفا حتما تابستون استراحت کن
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن