مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaydaa نمایش پست ها
      خطاب به استارتر و کل بچه های دوازدهم که قراره پشت بموندد،لطفا لطفا تابستون حداقل دو هفته استراحت کن ،فعالیت درسی نداشته باش،الان آتیشت داغه ،میخونی ولی میرسی اسفند ماه دیگه نمی خونی،لطفا حتما تابستون استراحت کن
      وایی نه من کلی،زحمت کیشیدم امسال قطعا یه استراحت دوهفته ای میکنم
      شما پشت بودی؟
      خیلی بده؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anaaaaf نمایش پست ها
      وایی نه من کلی،زحمت کیشیدم امسال قطعا یه استراحت دوهفته ای میکنم
      شما پشت بودی؟
      خیلی بده؟
      ببخشید شاید فکر کنی دارم بی احترامی میکنم ولی اینطور نیست
      چرا انقدر بچه ها باهات حرف میزنن ولی به یه تار موت هم نمیگیری؟؟؟ مگه نمیگی درصدات بالا ۵۰ هستن؟؟ چیزی که خیلی از بچه ها ارزوشونو دارن؟؟ تو که تونستی تو این مدت این درصدارو ب دست بیاری پس تو این مدت باقی مونده هم میتونی معجزه کنی خواهشا انقدر رو اعصاب هم نرو همشم حرف خودتو نزن که وایییی من نمیتونم وای من قراره پشت بمونم دیگه کلمه پشت کنکوری رو از تو ذهنت خارج کن، این هفته هارو یکم کمتر بخواب بیشتر بخون ولی برسون خودتو می ارزه، آنقدر بچه ها باهات حرف زدن انگار که آب تو هاون کوبیدن/:
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      ببخشید شاید فکر کنی دارم بی احترامی میکنم ولی اینطور نیست
      چرا انقدر بچه ها باهات حرف میزنن ولی به یه تار موت هم نمیگیری؟؟؟ مگه نمیگی درصدات بالا ۵۰ هستن؟؟ چیزی که خیلی از بچه ها ارزوشونو دارن؟؟ تو که تونستی تو این مدت این درصدارو ب دست بیاری پس تو این مدت باقی مونده هم میتونی معجزه کنی خواهشا انقدر رو اعصاب هم نرو همشم حرف خودتو نزن که وایییی من نمیتونم وای من قراره پشت بمونم دیگه کلمه پشت کنکوری رو از تو ذهنت خارج کن، این هفته هارو یکم کمتر بخواب بیشتر بخون ولی برسون خودتو می ارزه، آنقدر بچه ها باهات حرف زدن انگار که آب تو هاون کوبیدن/:
      نه اصلا اینجوری نیست میفهمید مشکل چیه مشکل نمره هاست اتفاقا من به حرف های بچه ها هم خیلی احترام گذاشتم
      شما فکر میکنی الان افزایش درصد خیلی خفنی میتونم داشته باشم با حذفیاتم خیلی
      الان نمیتونم بیام یه سری چیزا رو رها کن و بچسپم به نخونده هام تا درصدا رو بیارم بالا
      بیشتر به فکر تثبیت همینام
      میدونم میدونم چی میگی
      الان ببین نهایی ۶۰ درصده با نمره های من تهش بشه پیرا

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نه اصلا اینجوری نیست میفهمید مشکل چیه مشکل نمره هاست اتفاقا من به حرف های بچه ها هم خیلی احترام گذاشتم
      شما فکر میکنی الان افزایش درصد خیلی خفنی میتونم داشته باشم با حذفیاتم خیلی
      الان نمیتونم بیام یه سری چیزا رو رها کن و بچسپم به نخونده هام تا درصدا رو بیارم بالا
      بیشتر به فکر تثبیت همینام
      میدونم میدونم چی میگی
      الان ببین نهایی ۶۰ درصده با نمره های من تهش بشه پیرا
      تنها در صورتی حق اینو داری که به پشت موندن فکر کنی بعد کنکور تیره. یعنی قبل از اون حق نداری که بهش فکر کنی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تنها در صورتی حق اینو داری که به پشت موندن فکر کنی بعد کنکور تیره. یعنی قبل از اون حق نداری که بهش فکر کنی
      دختر شاید باورت نشه تاالان ۱۰ ساعت خوندم
      من هنوزم واسه این کنکور میخونم
      ولی میدونی چیه همین الان گریه هامو کردم که نتایج اومد دوباره گریه نکنم نمره ها خرابه یعنی نمی رسونه منو در صورتی که تراز و به یازده هزار و خورده ای برسونم که وافعا بابت فیزیک و ریاضی نمی تونم

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ولی میدونی چیه همین الان گریه هامو کردم که نتایج اومد دوباره گریه نکنم نمره ها خرابه یعنی نمی رسونه منو در صورتی که تراز و به یازده هزار و خورده ای برسونم که وافعا بابت فیزیک و ریاضی نمی تونم
      خداروچه دیدی؟ شاید شد
      اولا ریاضی فیزیک اونقدری تراز نمیدن . شیمی و زیست بالای 70 80 بزنی اون دو تا جبران شده. بعدم تو همین الانم قطعا با وجود حذفیاتت بالای 60 درصد مباحث رو بلدی. اگر درست بخونی و مرورشون کنی میتونی راحت ازشون استفاده کنی. ختی به نظرم اگر حذفیاتت کمه بشین بخون یه بخشیشون رو. من راستش کلا با حذف کردن موافق نیستم قطعا سوال ترکیبی زیاده توکنکور. ولی با این وجود میتونی اونا رو در حد50 60 بزنی . زیست و شیمی هم برسونی 70 80 ترازت رفته بالای 11 هزار. انقدر پیچیده بهش فکر نکن. کافیه چند تا از غلط هات کم کنی فقط. یه مبحث حذفی رو هم بخونی حل میشه. درصدات الان بالاست. تو کنکور اگر با تمرکز بری سر جلسه بالاتر هم میشه. خدایی انقدر نا امید نباش. بیا و تمام تلاشتو بکن این دو هفته. ذهنیتت هم عوض کن. شاید نمرات کل کشور پایین بود به نمرات تو تراز خوبی دادن. خدا بزرگه نا امید نشو لطفا

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      خب پس چته؟؟؟؟ ببین یه بار دیگه بگو پشت کنکور میام پیدات میکنم و موهاتو میكَنَم نذار خشونت علیه هم جنس بشه ها ببین بخدا تو میتونی فقط کافیه این افکار منفی رو از خودت دور کنی، ریاضی و فیزیک هم آنچنان مهم نیستن نه که در کل مهم نیستا ولی خب به اندازه زیست و شیمی مهم نیست همینارو درصد بالا بزن اوکی میشه بخدااااا فقط یه بار دیگه بگو پشت کنکوری
      طرف ترازش ۵۰۰۰ شده میگه من قطعا پزشکی که چه عرض کنم دندونپزشکی رو میارم حالا شما چی؟؟؟؟؟؟؟
      ویرایش توسط Rozali : 13 تیر 1404 در ساعت 21:51

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      ببین من میدونم چی میگیا این اصلا دست خودت نیست منم گاهی اوقات همچین فکرایی میاد تو سرم که همون موقع از درس که نه از زندگی سیر میشم فقط باید خودتو کنترل کنی خواستن توانستن است فقط باید بتونی مطمئنم که موفق میشی

9. Top | #24
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خب پس چته؟؟؟؟ ببین یه بار دیگه بگو پشت کنکور میام پیدات میکنم و موهاتو میكَنَم نذار خشونت علیه هم جنس بشه ها ببین بخدا تو میتونی فقط کافیه این افکار منفی رو از خودت دور کنی، ریاضی و فیزیک هم آنچنان مهم نیستن نه که در کل مهم نیستا ولی خب به اندازه زیست و شیمی مهم نیست همینارو درصد بالا بزن اوکی میشه بخدااااا فقط یه بار دیگه بگو پشت کنکوری
      طرف ترازش ۵۰۰۰ شده میگه من قطعا پزشکی که چه عرض کنم دندونپزشکی رو میارم حالا شما چی؟؟؟؟؟؟؟
      بند آخرت فقط
      این همکلاسی پارسالمه
      بند خدا هنوز تو فاز رتبه برتر شدنه با تراز ۸۰۰۰ ، تیرم نمی‌ده !
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      بند آخرت فقط
      این همکلاسی پارسالمه
      بند خدا هنوز تو فاز رتبه برتر شدنه با تراز ۸۰۰۰ ، تیرم نمی‌ده !
      شما میشه یه راهنمایی کنی منو؟؟؟
      خودتون الان چند ساله پشت هستی؟مشاور داشتی تو ایام پشت کنکوری؟ سالی که دوازدهم بودی مشاور داشتی؟؟؟
      ببین من مشاور دارم ولی خب اون اوایل خیلی خوب بودا من میخواستم یه فرق داشته باشم با بقیه دانش اموزا اینم این بود که من تو ایام امتحانات فرجه هاشون رو فقط مرور کنم مرور هم نمونه سوال حل کردن باشه یعنی از لحاظ متن کتاب مشکلی نداشته باشم ولی به ایشون گفتم که شما برای من مرور نذاشتین و من تو ایام امتحانات همون دانش آموز پارسالی بودم و صد البته که ایشون هم گفتن من برای شما مرور گذاشتم اما من حس نکردم که مرور تا ب حال گذاشته باشه ������ خلاصه فاز برداشته و ساز مخالف میزنه ( اما ایشون اعتماد نفسشون بسیار بالاست و میگه برنامه من بی نقصه و تقصیر خودتونه )
      به نظرت کار درستیه که دیگه تمدیدش نکنم؟؟
      اما از ی طرف هم خوب بود که من پایبند به درس خوندن بودم یعنی پیوسته میخوندم و صرفا برای امتحانای کلاس نمیخوندم.
      ولی این کاراش داره عصبیم می‌کنه ، مثلا ازش یه انتقاد میکنم میگه مشکل خودتی وگرنه من مشکلی ندارم
      میتونم به موسسه بگما ولی دوست ندارم حس مخبری بهم دست میده
      در کل منظورم اینه که عوضش کنم یا کلا تمدید نکنم نظر شما چیه؟؟
      خیلی تردید دارم
      شما دیگه جای آقای مظاهری رو گرفتی مجبوری مارو راهنمایی کنی

11. Top | #26
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      شما میشه یه راهنمایی کنی منو؟؟؟
      خودتون الان چند ساله پشت هستی؟مشاور داشتی تو ایام پشت کنکوری؟ سالی که دوازدهم بودی مشاور داشتی؟؟؟
      ببین من مشاور دارم ولی خب اون اوایل خیلی خوب بودا من میخواستم یه فرق داشته باشم با بقیه دانش اموزا اینم این بود که من تو ایام امتحانات فرجه هاشون رو فقط مرور کنم مرور هم نمونه سوال حل کردن باشه یعنی از لحاظ متن کتاب مشکلی نداشته باشم ولی به ایشون گفتم که شما برای من مرور نذاشتین و من تو ایام امتحانات همون دانش آموز پارسالی بودم و صد البته که ایشون هم گفتن من برای شما مرور گذاشتم اما من حس نکردم که مرور تا ب حال گذاشته باشه ������ خلاصه فاز برداشته و ساز مخالف میزنه ( اما ایشون اعتماد نفسشون بسیار بالاست و میگه برنامه من بی نقصه و تقصیر خودتونه )
      به نظرت کار درستیه که دیگه تمدیدش نکنم؟؟
      اما از ی طرف هم خوب بود که من پایبند به درس خوندن بودم یعنی پیوسته میخوندم و صرفا برای امتحانای کلاس نمیخوندم.
      ولی این کاراش داره عصبیم می‌کنه ، مثلا ازش یه انتقاد میکنم میگه مشکل خودتی وگرنه من مشکلی ندارم
      میتونم به موسسه بگما ولی دوست ندارم حس مخبری بهم دست میده
      در کل منظورم اینه که عوضش کنم یا کلا تمدید نکنم نظر شما چیه؟؟
      خیلی تردید دارم
      شما دیگه جای آقای مظاهری رو گرفتی مجبوری مارو راهنمایی کنی�������������� ���
      یه سال پشتم
      درباره مشاور چیزی نمی دونم ، دوازدهم که اصلا نداشتم تو فاز کنکور نبودم ، پشت کنکور یکی از همکلاسی های قدیمم بود که خوب بود برنامه میداد بعد نظر خودمو میپرسید و بعد دوباره برنامه میداد ، راهنمایی خاصی ندارم ، چی بگم
      آقا مظاهری چشم ما ان

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      یه سال پشتم
      درباره مشاور چیزی نمی دونم ، دوازدهم که اصلا نداشتم تو فاز کنکور نبودم ، پشت کنکور یکی از همکلاسی های قدیمم بود که خوب بود برنامه میداد بعد نظر خودمو میپرسید و بعد دوباره برنامه میداد ، راهنمایی خاصی ندارم ، چی بگم
      آقا مظاهری چشم ما ان
      بله راهنمایی های جناب بهترینه.
      اینکه اطلاعاتی درموردشون نداری بده چون من خودم اعضای خانوادم دور وبر کنکور نیستن خواستم نظر کنکوریا یا پشت هارو بدونم خودمم هنوز تجربه زیاد ندارم، یعنی اگه تمدید نکنم لطمه نمیخورم؟
      الان شما اون نتیجه ای که باید رو گرفتی ؟؟؟

13. Top | #28
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بله راهنمایی های جناب بهترینه.
      اینکه اطلاعاتی درموردشون نداری بده چون من خودم اعضای خانوادم دور وبر کنکور نیستن خواستم نظر کنکوریا یا پشت هارو بدونم خودمم هنوز تجربه زیاد ندارم، یعنی اگه تمدید نکنم لطمه نمیخورم؟
      الان شما اون نتیجه ای که باید رو گرفتی ؟؟؟
      واقعیتش اون که کار خاصی نمیکنه بجا من بره و... از این چیزا که
      ولی تا تیرو ندم نمیتونم بگم ، کنکور اول نرسیدم برنامه برا تیر چیده بودیم

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همه چیز توی انجمن هست
      خب من درصد زیستم منفی ۶ بود
      با کمک مشاورم رسید به درصد ۷۰ و ۶۸ و اردیبهشت هم ۵۴
      و بابت نهایی ها باید بمونم پشت کنکور به نظرتون مشاورمو عوض کنم؟چون نمیدونم واقعا پشت موندن چجوریه
      نمره ها به شدت بده یعنی ۱۴ و ۱۳و ۱۵ و اینا اصلا متاسفانه خوب نیستن بیشترشم بابت پیش فعالی که دارم
      و نهایی رو از تابستون بخونم؟
      چون امسال به شدت توی پرم زده
      الان همش میگم وایی با حرف های دیگران چیکار کنم
      چون توی لیست قلمچی بودم تو مدرسه به شدت روم حساب باز میکردن و من اینقدر غرق خوندن بودم که همه میگفتن این رفته وایی امان از زن داییم اصلا حوصله حرف هایی که قرار بزنن رو ندارم مدرسه ام عادی بود و گفته بودن که مدرسه عادی قبولی نمیده و تهش میشه پرستاری و اونا الان کاملا شاد شدن و من له له ام و میگم خدا دقیقا جایی که باید کمکم میکرد منو کاملا ول کرد و رفت
      سلام
      چرا میخوای مشاورت عوض کنی
      تو کی ساعت مطالعه بالایی داشتی ببین چی باعث شده که امتحانات کم بگیری

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا از همه نظر مثل منی، منم نهایی گند زدم ریاضی کنکور 57 درصد زدم ولی میخوام بمونم دقیقا مثل خودت هی میگن نه برا تیر بخون میتونی 70 80 درصد بزنی، نمیدونن که باید برا هر درصد جون بکنی..
      خلاصه همه جوره درکت میکنم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن