مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question کنکوری ۴۰۵ ایا مشاور لازمه ؟ چجور شروع کنم ؟منبع تست ؟

سلام دوستان من سال دیگه کنکور تجربی دارم و قصد دارم تو تابستون سعی کنم دهم و یازدهمم رو بخونم و تقریبا جمع کنم
      اما یکم گیجم که چکار باید انجام بدم
      اول اینکه نمیدونم مشاور لازمه داشته باشم یا نه چون من پارسال یک نفر یک هفته مشاور گرفتم واقعا اذیت شدم هم از نظر برنامه و توضیحاتی که اون خانم میدادن و همم اینکه کلا خودمم یه مشکلی که داشتم این بود که کل روز به گزارش کارم فکر میکردم و اینکه باید گزارش کار میدادم به یک نفر برام اذیت کننده بود 😑از هرکی هم میپرسم راجب مشاور میگه پیدا کردن مشاور خوب سخته و قبول هم دارم
      موضوع دیگه اینکه میخوام فیلمای اموزشی استادا رو از تلگرام دانلود کنم و جامع سالیانه رو ببینم و کسایی که انتخاب کردم ریاضی کرمی . زیست حنیف . شیمی فراهانی . فیزیک قضاوتی (البته ایشونو فقط تعریفشو شنیدم خودم براتی و یحیوی دیدم ولی ارتباط نگرفتم)
      میخوام جزوه های کلاسای جامع سالیانشونو پرینت کنم و تستاشو بزتم و.. اینا ولی کتاب تست هم میخوام بخرم ولی نمیدونم چی
      سطحم هم اینطوریه که ریاضب و فیزیک صفر صفرم
      زیست و شیمی متوسط و کمی ضعیف ( یازدهمم نسبت به دهمم خیلی بهتره ) حالا چه منبع تستی پیشنهاد میکنین
      من نظر خودم اینه که کتاب جامع بگیرم چون پایه به پایه برای سال کنکور فک کنم وقتمو بگیره و ..
      از طرف دیکه میشه روش تست زنی رو هم برام توضیح بدین مثلا چجور هم فیلما رو ببینم هم تست بزنم ؟
      ببخشین زیاد شد 😅

2. Top | #2
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ه بنظرتون ترکیبی بخونم یا پایه به پایه ؟
      ازمون ازمایشی چی ثبت نام کنم قلمچی یا ماز ؟
      مثلا اگه براساس برنامه راهبردی قلمچی پیش برم خوبه ؟

3. Top | #3
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان چند تا تاپیک دیدم که یکسریا میگفتن دیدن فیلم اموزشی زیاد استباهه و اموزش با تست زنی بهتره ولی اخه چجوری ؟
      من وابسته شذم به فیلم اموزشی بعد اگه نبینم فک میکنم کلی عقب میفتم میشه راهنمایی کنین . مثلا پارسال زیست رو از روی درسنامه خوندم چند بار اصلا نمیفهمیدم خیلی حجم درسنامه زیاد بود (زیست خیلی سبز بود )

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      ببین تو یک مبحث رو اگه روکتاب یاد نگرفتی دراون صورت میتونی بری فیلم ببینی
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meo نمایش پست ها
      الان چند تا تاپیک دیدم که یکسریا میگفتن دیدن فیلم اموزشی زیاد استباهه و اموزش با تست زنی بهتره ولی اخه چجوری ؟
      من وابسته شذم به فیلم اموزشی بعد اگه نبینم فک میکنم کلی عقب میفتم میشه راهنمایی کنین . مثلا پارسال زیست رو از روی درسنامه خوندم چند بار اصلا نمیفهمیدم خیلی حجم درسنامه زیاد بود (زیست خیلی سبز بود )
      تو برای زیست باید مهم ترین منبعت کتاب باشه متن کتاب رو میخونی و شکلاشو هم میخونی دقیق بررسی میکنی که چی ب چیه اون موقع میری سراغ تست هرتستی که خراب یا درست یا اصلا نزدی رو میری تحلیل میکنی از تو پاسخنامه و نکاتشو تو دفتر مینویسی
      اوایل تست زنیت افتصاحه ولی به مرور بهار میشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      خوندنت برای زیست اینجوری باشه مثلا بار اول برای خودت همینجوری میخونی انگار که داری روزنامه میخونی بار دوم فرق داره میای از دوباره میخونی ولی این بار با دقت ( حق نداری مداد تو دستت باشه یا کلمات رو دورشون خط بکشیااا) خب دفعه سوم هم برای خودت توضیح میدی و دفعه چهارم میری تست میزنی تست که زدی باعث میشه که بفهمی کدوم قسمت رو مشکل داری باز میری یه دور دیگه اون قسمت رو میخونی و از دوباره تست میزنی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من سال دیگه کنکور تجربی دارم و قصد دارم تو تابستون سعی کنم دهم و یازدهمم رو بخونم و تقریبا جمع کنم
      اول اینکه نمیدونم مشاور لازمه داشته باشم یا نه چون من پارسال یک نفر یک هفته مشاور گرفتم واقعا اذیت شدم هم از نظر برنامه و توضیحاتی که اون خانم میدادن و همم اینکه کلا خودمم یه مشکلی که داشتم این بود که کل روز به گزارش کارم فکر میکردم و اینکه باید گزارش کار میدادم به یک نفر برام اذیت کننده بود از هرکی هم میپرسم راجب مشاور میگه پیدا کردن مشاور خوب سخته و قبول هم دارم
      موضوع دیگه اینکه میخوام فیلمای اموزشی استادا رو از تلگرام دانلود کنم و جامع سالیانه رو ببینم و کسایی که انتخاب کردم ریاضی کرمی . زیست حنیف . شیمی فراهانی . فیزیک قضاوتی (البته ایشونو فقط تعریفشو شنیدم خودم براتی و یحیوی دیدم ولی ارتباط نگرفتم)
      میخوام جزوه های کلاسای جامع سالیانشونو پرینت کنم و تستاشو بزتم و.. اینا ولی کتاب تست هم میخوام بخرم ولی نمیدونم چی
      زیست و شیمی متوسط و کمی ضعیف ( یازدهمم نسبت به دهمم خیلی بهتره ) حالا چه منبع تستی پیشنهاد میکنین
      من نظر خودم اینه که کتاب جامع بگیرم چون پایه به پایه برای سال کنکور فک کنم وقتمو بگیره و ..
      از طرف دیکه میشه روش تست زنی رو هم برام توضیح بدین مثلا چجور هم فیلما رو ببینم هم تست بزنم ؟
      ببخشین زیاد شد
      برای ریاضی و فیزیکت خیلی سبز بخر بهترین منبع برای شروع زیست هم خیلی سبز شیمی هم همینطور در کل باید خیلی سبز تک پایه بخری چون بهترینه و تو داری تازه آموزش میبینی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      اول اینکه نمیدونم مشاور لازمه داشته باشم یا نه چون من پارسال یک نفر یک هفته مشاور گرفتم واقعا اذیت شدم هم از نظر برنامه و توضیحاتی که اون خانم میدادن و همم اینکه کلا خودمم یه مشکلی که داشتم این بود که کل روز به گزارش کارم فکر میکردم و اینکه باید گزارش کار میدادم به یک نفر برام اذیت کننده بود از هرکی هم میپرسم راجب مشاور میگه پیدا کردن مشاور خوب سخته و قبول هم دارم
      ببخشین زیاد شد
      من نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی دهم رو حذف کن، الان موقع وقت تلف کردن نیست..
      نمیتونی برای همه درسا فیلم ببینی کدوم درس رو بیشتر مشکل داری؟؟ ریاضی و فیزیک؟؟ تو یک ساعت و ربع رو میتونی فیلم ببینی و یک ساعت و ربع رو میتونی تست بزنی..
      اول با چهار باکس شروع کن ( باکس ها یک ساعت و ربعه باشن) البته من ترجیحم اینه که اون قسمتایی که مشکل داری رو فیلم ببینی یا درسی که خیلی ضعیف هستی برای تست زدن از ماشین حساب به هیچ عنوان استفاده نکن بذار یکساعت درگیر حساب کردن باشی ولی سمت ماشین حساب نرووووو
      برای فیزیک تو چیزای خیلی پایه رو باید یاد داشته باشی (دسی سانتی میلی اینارو )

9. Top | #9
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      ببین تو یک مبحث رو اگه روکتاب یاد نگرفتی دراون صورت میتونی بری فیلم ببینی

پس اول سعی کنم با درسنامه اموزش ببینم بعد اگه دیدم متوجه نمیشم برم سراغ فیلم ؟
      اخه درسنامه خیلیی حجیمه و وقت میبره نظرتون چیه؟

10. Top | #10
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوندنت برای زیست اینجوری باشه مثلا بار اول برای خودت همینجوری میخونی انگار که داری روزنامه میخونی بار دوم فرق داره میای از دوباره میخونی ولی این بار با دقت ( حق نداری مداد تو دستت باشه یا کلمات رو دورشون خط بکشیااا) خب دفعه سوم هم برای خودت توضیح میدی و دفعه چهارم میری تست میزنی تست که زدی باعث میشه که بفهمی کدوم قسمت رو مشکل داری باز میری یه دور دیگه اون قسمت رو میخونی و از دوباره تست میزنی
      ممنون بابت اوضیح دادنتون بعد یک سوال مرورکردن باید چجور باشه ؟ تا مطالب فراموش نشن
      و روش تستی زوج و فرد چیه شما چیزی راجبش میدونین؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      فیزیک و ریاضی فقط باید خودتو با مسئله درگیر کنیی قشنگ باید اونقدر مسئله حل کنی که انگشتات درد بگیرن

12. Top | #12
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای ریاضی و فیزیکت خیلی سبز بخر بهترین منبع برای شروع زیست هم خیلی سبز شیمی هم همینطور در کل باید خیلی سبز تک پایه بخری چون بهترینه و تو داری تازه آموزش میبینی
      اخه تک پایه زمان بر نیس ؟ مثلا بیام برای دهم و یازدهم جامع بزنم بعد دوازدهم رو هم جامع رو بزنم هم پایه بخرم ؟
      برای ریاضی و فیزیک خیلی سبز مناسبم هستند ؟ چون صفر صفرم
      شنیدم مهروماه برای ریاضی خوبه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      پس اول سعی کنم با درسنامه اموزش ببینم بعد اگه دیدم متوجه نمیشم برم سراغ فیلم ؟
      اخه درسنامه خیلیی حجیمه و وقت میبره نظرتون چیه؟
      نه درسنامه نه، درسنامه یادگیری کاذبه‌‌
      برای ریاضی و فیزیک و شیمی میتونی درسنامه بخونی ولی برای زیست به هیچ عنوان، زیست فقط و فقط کتاب باید بخونی کتابو که خوندی میری تست میزنی اوایل که نتونستی تستاشو بزنی مشکلی نداره به جاش میری تحلیل میکنی اون تست رو نکات رو یاد میگیری بذار یکم امید بهت بدم من از هر ده تست زیست نه تاش رو خراب میزدما،

14. Top | #14
      Meo
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی دهم رو حذف کن، الان موقع وقت تلف کردن نیست..
      نمیتونی برای همه درسا فیلم ببینی کدوم درس رو بیشتر مشکل داری؟؟ ریاضی و فیزیک؟؟ تو یک ساعت و ربع رو میتونی فیلم ببینی و یک ساعت و ربع رو میتونی تست بزنی..
      اول با چهار باکس شروع کن ( باکس ها یک ساعت و ربعه باشن) البته من ترجیحم اینه که اون قسمتایی که مشکل داری رو فیلم ببینی یا درسی که خیلی ضعیف هستی برای تست زدن از ماشین حساب به هیچ عنوان استفاده نکن بذار یکساعت درگیر حساب کردن باشی ولی سمت ماشین حساب نرووووو
      برای فیزیک تو چیزای خیلی پایه رو باید یاد داشته باشی (دسی سانتی میلی اینارو )
      اره تبدیل واحد و اینارو بلدم ولی بقیشو نه
      اها خیلی ممنون از راهنپاییتون
      بنظرتون مشاور لازمه بگیرم با توجه به چیزایی که گفتم یا نه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت اوضیح دادنتون بعد یک سوال مرورکردن باید چجور باشه ؟ تا مطالب فراموش نشن
      و روش تستی زوج و فرد چیه شما چیزی راجبش میدونین؟
      من مرور کردن رو هنوز نمیدونم چیزی راجع بهش ولی زیست رو باید آخر هفته ها مرور کنی،
      زوج و فرد ؟؟ همون یکی درمیون هست مثلا تو تست شماره یک رو زدی تست شماره دو رو نمی‌زنی به جاش میری تست شماره سه رو میزنی و باز همینطور تست شماره پنج اینجوریه و تحلیل کردن تستات هم همون موقع باشه نه که دوساعت بعدش

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)