سلام دوستان من سال دیگه کنکور تجربی دارم و قصد دارم تو تابستون سعی کنم دهم و یازدهمم رو بخونم و تقریبا جمع کنم
اما یکم گیجم که چکار باید انجام بدم
اول اینکه نمیدونم مشاور لازمه داشته باشم یا نه چون من پارسال یک نفر یک هفته مشاور گرفتم واقعا اذیت شدم هم از نظر برنامه و توضیحاتی که اون خانم میدادن و همم اینکه کلا خودمم یه مشکلی که داشتم این بود که کل روز به گزارش کارم فکر میکردم و اینکه باید گزارش کار میدادم به یک نفر برام اذیت کننده بود 😑از هرکی هم میپرسم راجب مشاور میگه پیدا کردن مشاور خوب سخته و قبول هم دارم
موضوع دیگه اینکه میخوام فیلمای اموزشی استادا رو از تلگرام دانلود کنم و جامع سالیانه رو ببینم و کسایی که انتخاب کردم ریاضی کرمی . زیست حنیف . شیمی فراهانی . فیزیک قضاوتی (البته ایشونو فقط تعریفشو شنیدم خودم براتی و یحیوی دیدم ولی ارتباط نگرفتم)
میخوام جزوه های کلاسای جامع سالیانشونو پرینت کنم و تستاشو بزتم و.. اینا ولی کتاب تست هم میخوام بخرم ولی نمیدونم چی
سطحم هم اینطوریه که ریاضب و فیزیک صفر صفرم
زیست و شیمی متوسط و کمی ضعیف ( یازدهمم نسبت به دهمم خیلی بهتره ) حالا چه منبع تستی پیشنهاد میکنین
من نظر خودم اینه که کتاب جامع بگیرم چون پایه به پایه برای سال کنکور فک کنم وقتمو بگیره و ..
از طرف دیکه میشه روش تست زنی رو هم برام توضیح بدین مثلا چجور هم فیلما رو ببینم هم تست بزنم ؟
ببخشین زیاد شد 😅