سلام دوستان عزیز✨️
به نظر شما برای سومین بار پشت بمونم یا نه؟
ممنون میشه از تجربیاتتون بگین
متاسفانه نمره های نهاییم باعث میشه تراز کنکورمم افت کنه ، نمره های نهاییم طبق چیزی که چک کردمم حتی نبود.
رشته داروسازی میخوام🥲
سلام دوستان عزیز✨️
به نظر شما برای سومین بار پشت بمونم یا نه؟
ممنون میشه از تجربیاتتون بگین
متاسفانه نمره های نهاییم باعث میشه تراز کنکورمم افت کنه ، نمره های نهاییم طبق چیزی که چک کردمم حتی نبود.
رشته داروسازی میخوام🥲
ویرایش توسط Zynb_2025 : 12 تیر 1404 در ساعت 01:06
من یه چیزی فقط بهت میگم هر برخوردی که الان داری و داخل موقعیت های حساس داری دوباره برات تکرار میشه تا زمانی که یه جا جلوشو بگیری و این جمله رو از من لطفا داشته باش مردمی که از تاریخ درس نمیگیرن محکوم به تکرارشند ، من الان حکم کسیو دارم که باختم ولی دارم تلاشمو تا حدودی میکنم که ابرومندانه ببازم ، اگر الان داخل این موقعیت تونستی پاشی و تا جایی که میتونی سعی خودتو کنی نمیگم ۱۴ ساعت اقا روزی ۵ ساعت اصن متوقف نشو... اگه تونستی بمون ولی اگر ول کردی بازم ول میکنی این نظر منه ، حقیقتا دستاوردی نداشتم ولی خب راهای اشتباه زیادیو رفتم راه های اشتباهمو میدونم خلاصه که موفق باشی
هم همنامم هستی، هم عین دیدگاهم رو داری
تو صد در صد موفق میشی با این روحیه جنگنده ات ، نگران نباش عزیزم
من امسال پشت کنکور بودم،خدا کمک کرد تا اینجا اتفاق بدی نیافتاد،لطفا بعد تیر تاپیک های که میزنم رو چک کن ،یه مجموعه تاپیک میزنم و راهنمایی میکنم راجب همه مسائل،فقد اگه واسه کنکور تیر نمی خونی الان حتما استراحت کن(یکی الی دو هفته واسه فارغ التحصیل ها لازمه)
شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)