مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 33 از 33
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      حیف شد، چون اگه پشت بمونی این تراز سال بعد بدرد نمیخوره، سال بعد کلا تراز سیوی وجود نداره

حالا خدا بزرگه، الان زوده برای ناامیدی، کنکور تیر رو بده، انتخاب رشته کن، شاید خدا کمک کرد و تعهدی یا آزاد و پردیس شد، مخصوصا که بعضی مشاورا میگن سقف ترازی کاهش پیدا کرده و ممکنه تراز پایین رتبه بهتری بده
      دقیقا خیلی خیف شد ولی اخه نمره ها۱۳و۱۴هست نهایت منو یه یه پرستاری و تغذیه و مامایی و چیزی برسونه

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      نمیدونم چیو اشتباه متوجه شدم
      اگر دارید میخونید که خب دیگه فکر کردن به پشت کنکور برای چیه؟ کسی که میخواد حتما پشت بمونه که الان جامع کار نمیکنه. کسی هم که نمیخواد بمونه پشت و داره ازمون جامع کار میکنه پس حق نداره به پشت موندن فکر کنه
      ببین این فکر پشت کنکور موندن ادمو میکشه به خدا اصن نمیشه تمرکز کرد. من خودم وقتی این فکر میاد تو ذهنم به کل خودمو میبازم و میشینم با فکر کردن وقتمو تلف میکنم
      میدونید شما فکر کردید کاملا رها کردم واقعا ترجبح میدم با یه درصد خفن بمونم چون نهایی افتضاح واقعا افتضاح مثلا ۱۳ و ۱۲ و ۱۴ دلم میخواد یه اندک امیدی داشته باشم واسه سال بعد نه الان کاملا مثلا دارم به برنامه ریاضی امروز فکر میکنم

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anaaaaf نمایش پست ها
      میدونید شما فکر کردید کاملا رها کردم واقعا ترجبح میدم با یه درصد خفن بمونم چون نهایی افتضاح واقعا افتضاح مثلا ۱۳ و ۱۲ و ۱۴ دلم میخواد یه اندک امیدی داشته باشم واسه سال بعد نه الان کاملا مثلا دارم به برنامه ریاضی امروز فکر میکنم
      نه اینطور فکر نکردم. حالا اینکه الان درصد خفن بزنی دلیل نمیشه سال دیگه هم بزنی. تراز سیوی هم که نداریم. من جات بودم با این اوضاع نمیموندم پشت بازم خودت میدونی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن