مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

ممنون میشم راهنماییم کنید

خب خب حالا که نمرات نهایی اومده خیلی دقیق تر میتونیم تصمیم بگیریم واسه ایندمون
      من دو دل هستم از یه طرف دارم فکر میکنم که پیرا پزشکی ازاد (اتاق عمل یا پرستاری )انتخاب کنم و از اون طرف هم زمان واسه کنکور 1405 هم بخونم از یه طرف دیگه میگم برم پرستاری و با اون حالا مهاجرت کنم البته از مهاجرت هیچ چی نمیدونم و پولم هم ندارم
      میشه کسایی که دانشجو بودن بگن چقدر از وقتشون ازاد بوده و اصن شدنیه که هم دانشگاه رو ساپورت کنم هم کنکور رو ؟به خصوص موقع خرداد امتحانات تداخل نداره؟
      لطفا هم نگید که کنکور تیر مونده حالا چون تنها حالتی که میشه نمرات رو با کنکور جبران کرد 100 زدن همه دروسه
      خیلی اعصابم خورده چون دوباره دروس عمومی رو خراب کردم با اینکه کلی خونده بودم شاید یه خنگ به تمام معنا باشم...و یه حس شرم دارم از اینکه بچه های همسن من تو فامیل اینقدر قشنگ دارن پیشترفت میکنن ولی من نه تو بازه 15 سالگی فکر نمی کردم اینقدر شرایط الان داغون باشه و چون درسم خوب بود به همهه یه حس دید از بالایی داشتم ولی الان دیگه نه

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hly نمایش پست ها
      من دو دل هستم از یه طرف دارم فکر میکنم که پیرا پزشکی ازاد (اتاق عمل یا پرستاری )انتخاب کنم و از اون طرف هم زمان واسه کنکور 1405 هم بخونم از یه طرف دیگه میگم برم پرستاری و با اون حالا مهاجرت کنم البته از مهاجرت هیچ چی نمیدونم و پولم هم ندارم
      میشه کسایی که دانشجو بودن بگن چقدر از وقتشون ازاد بوده و اصن شدنیه که هم دانشگاه رو ساپورت کنم هم کنکور رو ؟به خصوص موقع خرداد امتحانات تداخل نداره؟
      لطفا هم نگید که کنکور تیر مونده حالا چون تنها حالتی که میشه نمرات رو با کنکور جبران کرد 100 زدن همه دروسه
      خیلی اعصابم خورده چون دوباره دروس عمومی رو خراب کردم با اینکه کلی خونده بودم شاید یه خنگ به تمام معنا باشم...و یه حس شرم دارم از اینکه بچه های همسن من تو فامیل اینقدر قشنگ دارن پیشترفت میکنن ولی من نه تو بازه 15 سالگی فکر نمی کردم اینقدر شرایط الان داغون باشه و چون درسم خوب بود به همهه یه حس دید از بالایی داشتم ولی الان دیگه نه
      من خودم دانشجو بودم اما قبل از ثبت نام کنکور امسال ، انصراف قطعی دادم و نشستم پای کنکور
      به دو علت :
      ۱) دانشجوهای ۴۰۲ به قبل ، نمیتونستن بدون انصراف از دانشگاهشون ، توی کنکور امسال شرکت کنن
      ۲) احساس کردم که وقتش رو ندارم که هم بخوام کلاس های دانشگاه رو برم و هم برای کنکور بخونم

شرایط فعلی و قوانین الان جوریه که : شما برای سال بعد هم باید ۱۶ تا امتحان نهایی توی خرداد بدی ( تازه اگر دروس یازدهم همون ۶ تا بمونه و بیشتر نشه که مشخص نیست ) و هم اینکه در همون بازه زمانی امتحانات دانشگاه رو شرکت کنی
      پس خیلی سخت میشه کارت
      از طرفی در طول سال هم باید کلاس های دانشگاه رو شرکت کنی و هم برای کنکور بخونی و هم برای امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم بخونی .
      پس بنظر من منطقی تره که یا کلا انتخاب رشته نکنی و بشینی واسه کنکور سال بعد بخونی ، یا اینکه انتخاب رشته کنی و بیخیال کنکور مجدد بشی
      البته قوانین شاید تا مهر تغییر کنه و قطعی مشخص نیست چه تصمیمی برای سال بعد بگیرن

3. Top | #3
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ممنون از پاسختون
      شرایط برای ورودی 1404 که برای دانشگاه ازاد یا شهریه پرداز ککه اینطور نیست ؟ اصلا نمیتونم یکسال دیگه خونه نشینی رو تحمل کنم میتونم یه ترم برم ترم دو رو مرخصی بگیرم؟شما رشتتون چی بود و دانشگاه چقدر از وقتتون رو میگرفت؟مشکل اصلی من تداخل نهایی خرداد با امتحان ترم دانشگاه هستش

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از پاسختون
      شرایط برای ورودی 1404 که برای دانشگاه ازاد یا شهریه پرداز ککه اینطور نیست ؟ اصلا نمیتونم یکسال دیگه خونه نشینی رو تحمل کنم میتونم یه ترم برم ترم دو رو مرخصی بگیرم؟شما رشتتون چی بود و دانشگاه چقدر از وقتتون رو میگرفت؟مشکل اصلی من تداخل نهایی خرداد با امتحان ترم دانشگاه هستش
      در حال حاضر برای آزاد و شهریه پرداز رشته های غیرتاپ محدودیت شرکت در کنکور نذاشتن و احتمالا هم نمیذارن
      بله میتونید در دانشگاه ترم مهر قبول بشید و از ترم بهمن مرخصی تحصیلی با احتساب سنوات بگیرید
      من دامپزشکی شبانه میخوندم که انصراف قطعی دادم و نامه ش رو هم گرفتم تا بعد از قبولی به دانشگاه جدید ارائه بدم .
      من عملا ترم پنجم بودم و خب وقت زیادی ازم میگرفت
      البته میتونستم دو ترم نخونم و مشروط شم و فورس بذارم روی کنکور ولی چون با محدودیت ثبت نام درکنکور مواجه بودم ، انصراف دادم و مسیرم رو عوض کردم بعد از ۴ سال

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیزم منم مثل شما کم کاری کردم و الان حدودا چهار ساله پشت کنکوریم اما اون روز تاپیک زدم و به خودم و بچه ها قول داد بشینم بخونم برا ۱۴۰۵ اگه مثل من عاشق پزشکی دندون دارو هستی یکبار دیگه پشت کنکور بمون ولی قول بده که حتی یک لحظه هم از وقتتو تلف ندی و همشو صرف خوندن و تست کنی
      نکته خیلی مهم اگه خواستی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونی حتما حتما حتما بالای شصت روز وقت بذار برای نهایی ها یعنی شما اسفند ماه دیگه همه درسای کنکورو باید تموم کرده باشی چون معلوم نیست تاثیر یازدهم مثبت بشه. و شما باید برای دو سال امتحان نهایی بخونی پس ۳۰ روز به هیچ دردی نمیخوره حداقل سه ماه زمان لازمه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)