مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دی وی دی های حرف آخر

بچه ها یه سوال من دی وی دی های حرف اخر رو دارم یه سری از دوستان میگن به درد نمیخوره یه سری میگن به درد میخوره
      یه نظر گیری اینجا بکنیم ببینیم نظر شما عزیزان چیه
      اگه دلیلتون برای خوب یا بد بودن رو هم بگید عالیه
      من الان هم کتاب های خیلی سبز رو دارم برای همه دروس هم حرف اخر دو دلم چیکار کنم حرف اخر یا خیلی سبز؟ یا ترکیبی از این دو؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم استفاده نکردم
      ولی با یکی از دوستام صحبت میکردم که دوسال پیش رتبه ۴۰۰ کنکور شده بود
      میگفت من چند ماه وقتمو سر این فیلما هدر دادم و بعدش تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم
      دوباره از اول شروع کردم ولی آسیبش روی بعضی درسام مثل ریاضی موند
      کمترین درصدشم همون ریاضی شده بود

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من داشتم
      و فقط از عمومی هاش به جز زبان راضی بودم و بنظرم بقیه درساش اصلا به درد نمیخوره
      مطالب نظام قدیم خیلی توش دیده میشد . اکثرا استاداش سعی میکنن بگن که آره ما خیلی خفنیم میتونیم با سریع ترین راها و نقشه راه هایی که داریم به جواب برسیم و همین باعث میشد مفهمومی تدریس نشه . تو ریاضی مثلا، اومده بود قسمت اول تدریسش ( طبق برنامه ریزی خود بسته ) از مثلثات شروع کرده بود که خب دانش آموزی که پایه بلند نباشه لنگ میزنه . و قیمت بسیار بالای موسسه
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      حرف آخر افتضاحه.
      پول تو جوب ریختنه، پکیج الماس ماز رو بگیری خیلی بهتره
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. بعضی از این بچه ها یبار هم حتی ندیدن این منابع رو. من خودم چند سال پیش استفاده کرده بودم و واقعا میتونم بگم عالی بود. درمورد ریاضی میتونم بگم محشر بود . شما تلاشتون رو بکنید بقیش دیگه هرچی شد صلاح و قسمتتون بوده.

وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى : و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست سوره نجم آیه 39

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      بچه ها یه سوال من دی وی دی های حرف اخر رو دارم یه سری از دوستان میگن به درد نمیخوره یه سری میگن به درد میخوره
      یه نظر گیری اینجا بکنیم ببینیم نظر شما عزیزان چیه
      اگه دلیلتون برای خوب یا بد بودن رو هم بگید عالیه
      من الان هم کتاب های خیلی سبز رو دارم برای همه دروس هم حرف اخر دو دلم چیکار کنم حرف اخر یا خیلی سبز؟ یا ترکیبی از این دو؟
      متدهاش قدیمی شده
      و البته بیشتر گیج میکنه دانش آموز رو
      به جای اینکه مفهومی یاد بگیره ، فقط حفظ میکنه و این موضوع سر جلسه کنکور کار دستش میده
      سمت این جور پکیج ها نرید ترجیحا

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمدهادی نمایش پست ها
      سلام. بعضی از این بچه ها یبار هم حتی ندیدن این منابع رو. من خودم چند سال پیش استفاده کرده بودم و واقعا میتونم بگم عالی بود. درمورد ریاضی میتونم بگم محشر بود . شما تلاشتون رو بکنید بقیش دیگه هرچی شد صلاح و قسمتتون بوده.

وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى : و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست سوره نجم آیه 39
      میدونی من فیزیکشو دیدم استادش خیلی صبوره و کامل توضیح میده یکم حس میکنم بچه ها زیاده روی میکنن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن