مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درخواست راهنمایی درباره برنامه‌ریزی تحصیلی و استفاده از قلم چی 🌟

سلام علیکم عزیزان 🌹ببخشید که مزاحمتان می‌شوم. بنده امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما متأسفانه به دلیل مشکلاتی نتوانستم هیچ‌یک از دروس خود را مطالعه کنم و در حال حاضر احساس می‌کنم که در نقطه صفر هستم. وقتی که در پایه دهم تجربی بودم، متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این مسئله باعث شد که احساس کنم درس خواندن برای من فایده‌ای ندارد و به همین خاطر انگیزه‌ام را برای درس خواندن از دست دادم و نتوانستم چیزی یاد بگیرم. اما اکنون می‌خواهم شروع کنم به درس خواندن به امید روزی که این شرایط تغییر کند. حالا بنده سؤالاتی دارم که لطفاً راهنمایی‌ام کنید.

✍️ عزیزان، من برنامه‌ام را برای این تابستان طبق برنامه قلم چی نوشتم و می‌خواهم از اولین آزمون مبحثی که در قلم چی شروع شد، من هم با آن ادامه بدهم. در حال حاضر در حال یادگیری روش‌های مطالعه هستم. سوال من این است که آیا قلم چی خوب است؟ بسیاری می‌گویند سؤالات غیر استاندارد دارد و مضر است. حالا من چه کار کنم گیج شده ام؟ جدا از آن، من کتاب خودآموزی قلم چی و دفتر مشاوره قلم چی را دارم که تصمیم داشتم این تابستان پرشون کنم. خیلی‌ها گفتند که ممکن است قلم چی باعث کاهش انگیزه تراز منفی و ... شود. واقعاً من سردرگم هستم و گیج شده‌ام.

✍️ همچنین، من به ماندن در قلم چی نیاز دارم چون متأسفانه توانایی خرید کتاب و … را ندارم و قلم چی کد کتاب می‌دهد. حالا من چه کار کنم؟ آیا بمانم یا نه؟ لطفاً به‌طور کامل راهنمایی کنید.

باتشکر از شما 🤲🏼🌼.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من فقط تا اونجا خوندم که گفتی لباس...
      هر قومی ی مدل لباس داره ...الان به نظرت اجازه میدن مردم لرستان مخصوصا خانومش با دامن چین چین و ...بره دانشگاه!
      یا اصلا خود ترک ها ...
      من کامل نخوندم...ولی ذهنت ی آپ دیت کن.
      سم خالص بود.
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      هر قومی ی مدل لباس داره ...الان به نظرت اجازه میدن مردم لرستان مخصوصا خانومش با دامن چین چین و ...بره دانشگاه!
      یا اصلا خود ترک ها ...
      سم خالص بود.
      ✍️ در مورد صحبت شما باید بگویم که هر قومی حق دارد با لباس خود به دانشگاه برود. درست است که هر قومی لباس خاص خود را دارد، اما نکته اینجاست که لباس کوردی نه تنها نماد هویت ماست، بلکه لباس پیغمبر هم نیز هست.

✍️ خب اگر آخوندها با لباس آخوندی وارد دانشگاه می‌شوند، چرا نباید ما با لباس کوردی وارد شویم؟ این موضوع به هویت و فرهنگ ما مربوط می‌شود و ما حق داریم که این لباس را بپوشیم.
      از طرفی، امام شافعی (رحمت الله علیه) فرموده‌اند: “همت من چون همت شاهان است، و من آزاده مردی هستم که ذلت و خواری را کفر و گمراهی می‌دانم.” بر اساس این فرمایش، نداشتن اجازه ورود به دانشگاه با لباس کوردی به معنای قبول کردن خواری است و ما این را نخواهیم پذیرفت!

✍️ امیدوارم که درک کنید که این موضوع برای ما چه معنایی دارد و ما به سُنی بودن و فرهنگ خود افتخار می‌کنیم.
      با احترام ✊

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام و احترام خدمت شما
      زمینه و موضوع برای ناامید شدن زیاده. اگر واقعا هدفتون کنکور هست، سعی کنید خیلی به حواشی و دلایل برای ناامیدی فکر نکنید.

برنامه تابستان یازدهم قلمچی بد نیست. سعی کنید بخش اجباری که همون جمع کردن دهم هست رو بهش برسید. بخصوص زیست دهم رو با تست‌زنی یکبار تموم کنید. شیمی و فیزیک ریاضی رو فقط میتونید پیشنیازها رو بخونید (اگر کمبود وقت دارید).
      پیشروی اختیاری یازدهم رو شاید بهتر باشه تا موقعی که دهم رو جمع نکردید از تابستون شروع نکنید.

در مورد کیفیت قلمچی، همه‌ی آزمونهای همه‌ی موسسات چندین بدی و مشکل دارن. هیچ آزمون عالی و پرفکت نداریم. از بین همین‌هایی که هستن باید یکی رو انتخاب کنید و بدی‌هاش رو تحمل کنید. برای همه همینه.
      برای پایه دهم و یازدهم، به نظر من فقط قلمچی و گزینه ۲ به درد میخورن. موسسات دیگه خیلی بی‌برنامه و با شرکت‌کنندگان کم و سوالات بی‌کیفیت و خدمات بسیار ضعیف هستن. اگر آزمون شرکت می‌کنید، پیشنهاد میکنم از لین ۲ تا انتخاب کنید چون بقیه‌ی موسسات فقط پول هدر دادن هستند.
      دوازدهم آزمونهای خوب دیگه مثل سنجش و خیلی سبز و تا حدودی گاج هم هستن ولی اینها برای دهم و یازدهم خیلی بی‌کیفیتن.
      آزمون‌های صرفا آنلاین رو هم خیلی توصیه نمیکنم.

همه‌ی آزمون‌ها از جمله قلمچی، گاهی سوالات چرت و پرت یا سلیقه‌ای دارند. اینکه قلمچی بمونید یا نه، خودتون باید تصمیم بگیرید. مسئولیت نتایج و عواقب تصمیماتتون هم با خودتون هست.
      موفق و پاینده باشید
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      سلام و احترام خدمت شما
      زمینه و موضوع برای ناامید شدن زیاده. اگر واقعا هدفتون کنکور هست، سعی کنید خیلی به حواشی و دلایل برای ناامیدی فکر نکنید.

برنامه تابستان یازدهم قلمچی بد نیست. سعی کنید بخش اجباری که همون جمع کردن دهم هست رو بهش برسید. بخصوص زیست دهم رو با تست‌زنی یکبار تموم کنید. شیمی و فیزیک ریاضی رو فقط میتونید پیشنیازها رو بخونید (اگر کمبود وقت دارید).
      پیشروی اختیاری یازدهم رو شاید بهتر باشه تا موقعی که دهم رو جمع نکردید از تابستون شروع نکنید.

در مورد کیفیت قلمچی، همه‌ی آزمونهای همه‌ی موسسات چندین بدی و مشکل دارن. هیچ آزمون عالی و پرفکت نداریم. از بین همین‌هایی که هستن باید یکی رو انتخاب کنید و بدی‌هاش رو تحمل کنید. برای همه همینه.
      برای پایه دهم و یازدهم، به نظر من فقط قلمچی و گزینه ۲ به درد میخورن. موسسات دیگه خیلی بی‌برنامه و با شرکت‌کنندگان کم و سوالات بی‌کیفیت و خدمات بسیار ضعیف هستن. اگر آزمون شرکت می‌کنید، پیشنهاد میکنم از لین ۲ تا انتخاب کنید چون بقیه‌ی موسسات فقط پول هدر دادن هستند.
      دوازدهم آزمونهای خوب دیگه مثل سنجش و خیلی سبز و تا حدودی گاج هم هستن ولی اینها برای دهم و یازدهم خیلی بی‌کیفیتن.
      آزمون‌های صرفا آنلاین رو هم خیلی توصیه نمیکنم.

همه‌ی آزمون‌ها از جمله قلمچی، گاهی سوالات چرت و پرت یا سلیقه‌ای دارند. اینکه قلمچی بمونید یا نه، خودتون باید تصمیم بگیرید. مسئولیت نتایج و عواقب تصمیماتتون هم با خودتون هست.
      موفق و پاینده باشید
      باتشکر از راهنمایی های خوبتون ⚘️.
      انشاالله همین کار را خواهم کرد و دهم را کامل این تابستان می خوانم.

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      از عجیب ترین مطالبی بود که اینجا خوندم..بند اول
      به هرحال موفق باشین
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم لباس کوردستان و فرهنگ کوردستان بسیار زیباست
      کوردهای کشورمون هم مردمی بسیار نجیب و عالی هستند
      ولی شما هر جای دنیا هم بری با همه آزادیشون باز تو محیط های اموزشیشون لباس فرم یا به اصطلاح درس کد دارن
      رو این مسائل گیر نباش
      تلاشتو تو رسیدن به اهداف بذار

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریوان نمایش پست ها
      سلام علیکم عزیزان 🌹ببخشید که مزاحمتان می‌شوم. بنده امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما متأسفانه به دلیل مشکلاتی نتوانستم هیچ‌یک از دروس خود را مطالعه کنم و در حال حاضر احساس می‌کنم که در نقطه صفر هستم. وقتی که در پایه دهم تجربی بودم، متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این مسئله باعث شد که احساس کنم درس خواندن برای من فایده‌ای ندارد و به همین خاطر انگیزه‌ام را برای درس خواندن از دست دادم و نتوانستم چیزی یاد بگیرم. اما اکنون می‌خواهم شروع کنم به درس خواندن به امید روزی که این شرایط تغییر کند. حالا بنده سؤالاتی دارم که لطفاً راهنمایی‌ام کنید.

✍️ عزیزان، من برنامه‌ام را برای این تابستان طبق برنامه قلم چی نوشتم و می‌خواهم از اولین آزمون مبحثی که در قلم چی شروع شد، من هم با آن ادامه بدهم. در حال حاضر در حال یادگیری روش‌های مطالعه هستم. سوال من این است که آیا قلم چی خوب است؟ بسیاری می‌گویند سؤالات غیر استاندارد دارد و مضر است. حالا من چه کار کنم گیج شده ام؟ جدا از آن، من کتاب خودآموزی قلم چی و دفتر مشاوره قلم چی را دارم که تصمیم داشتم این تابستان پرشون کنم. خیلی‌ها گفتند که ممکن است قلم چی باعث کاهش انگیزه تراز منفی و ... شود. واقعاً من سردرگم هستم و گیج شده‌ام.

✍️ همچنین، من به ماندن در قلم چی نیاز دارم چون متأسفانه توانایی خرید کتاب و … را ندارم و قلم چی کد کتاب می‌دهد. حالا من چه کار کنم؟ آیا بمانم یا نه؟ لطفاً به‌طور کامل راهنمایی کنید.

باتشکر از شما 🤲🏼🌼.
      سلام
      اگر برای صحبتتون مدرکی دارید قرار بدین، چون در آیین نامه های دانشگاه همچین چیزی جزو مقررات پوشش نیست و تفاوتی بین اهل سنت و بقیه نمی باشد
      چیزی که خودم مشاهده کردم در دانشگاه تهران هم اهل سنت ایرانی و هم اهل سنت نیجریه ای داشتیم که با پوشش خاص کشورشون به دانشگاه می امدند(نوعی پیراهن رنگی طرحدار و مقنعه های بلند دارند) و احترام کافی رو داشتند و همچنین امکانات ویژه برای این عزیزان مثل محل مخصوص وضو نیز در دانشگاه قرار داده شده بود.
      مردم هر شهری با هر دینی عزیز و قابل احترام هستند و تفاوتی بینشون نیست.
      اگر خواستید تحقیق کنید و ببینید در مدارس فرانسه چه برخوردی با پوشش دارند و رفتار دانش اموزها چیست و با این همه سختی همه شون دنبال علم می روند و مدرسه رو رها نکردند.
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ArweNN نمایش پست ها
      عزیزم لباس کوردستان و فرهنگ کوردستان بسیار زیباست
      کوردهای کشورمون هم مردمی بسیار نجیب و عالی هستند
      ولی شما هر جای دنیا هم بری با همه آزادیشون باز تو محیط های اموزشیشون لباس فرم یا به اصطلاح درس کد دارن
      رو این مسائل گیر نباش
      تلاشتو تو رسیدن به اهداف بذار
      باتشکر ازتون ولی با این حال، می‌خواهم چند نکته را درباره لباس در دانشگاه‌ها مطرح کنم. اولاً، در بسیاری از کشورها، دانشجویان از حق انتخاب لباس خود برخوردارند و لباس فرم به معنای محدودیت در لباس نماد هویت فرهنگی نیست ! به عنوان مثال، در برخی از دانشگاه‌ها، دانشجویان از لباس‌های ملیتی خود استفاده می‌کنند و این امر نه تنها نشان‌دهنده احترام به فرهنگ‌های مختلف است، بلکه تنوع فرهنگی را نشان می دهد.

دوم، بله ممکنه در برخی از دانشگاه ها لباس فرم وجود داشته باشد، اما این موضوع به هیچ وجه به این معنا نیست که باید هویت فرهنگی یک گروه و ... نادیده گرفته شود. به عنوان مثال، چرا باید لباس فرم در دانشگاه‌ها به لباس فارسی محدود شود، در حالی که کوردها (اهل سُنت) و دیگر اقوام نیز حق دارند لباس‌های خود را بپوشند و هویت خود را ابراز کنند؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      سلام
      اگر برای صحبتتون مدرکی دارید قرار بدین، چون در آیین نامه های دانشگاه همچین چیزی جزو مقررات پوشش نیست و تفاوتی بین اهل سنت و بقیه نمی باشد
      چیزی که خودم مشاهده کردم در دانشگاه تهران هم اهل سنت ایرانی و هم اهل سنت نیجریه ای داشتیم که با پوشش خاص کشورشون به دانشگاه می امدند(نوعی پیراهن رنگی طرحدار و مقنعه های بلند دارند) و احترام کافی رو داشتند و همچنین امکانات ویژه برای این عزیزان مثل محل مخصوص وضو نیز در دانشگاه قرار داده شده بود.
      مردم هر شهری با هر دینی عزیز و قابل احترام هستند و تفاوتی بینشون نیست.
      اگر خواستید تحقیق کنید و ببینید در مدارس فرانسه چه برخوردی با پوشش دارند و رفتار دانش اموزها چیست و با این همه سختی همه شون دنبال علم می روند و مدرسه رو رها نکردند.
      علیکم السلام

از شما بابت نظرتان سپاسگزارم. من نمی‌دانم که در آیین‌نامه‌های دانشگاه چه مواردی وجود دارد، اما تقریباً دو سال پیش، یک دانشجو که لباس کوردی به تن داشت و اهل سُنت بود، به خاطر این پوشش و سُنی بودن توسط حراست از دانشگاه اخراج شد. این موضوع نشان‌دهنده این است که در عمل، تفاوت‌هایی وجود دارد و اهل سُنت به عنوان شهروندان درجه چهارم ایران شناخته می‌شوند که این وضعیت قابل قبول نیست !

همچنین، من تجربه‌ای دارم که می‌خواهم به شما بگویم. زمانی که من پایه نهم بودم، برادرم بیمار بود و برای درمان او به تهران آمده بودیم. در مسجد ترمینال غرب، وقتی می‌خواستم نماز بخوانم، پس از نماز یک فرد شیعه به من به خاطر اهل سُنت بودنم توهین کرد، فحش داد و بی‌احترامی کرد. به خاطر اینکه مادرم همراه من بود و برادرم بیمار بود، نتوانستم واکنشی نشان دهم، اما اگر خودم تنها بودم قطعاً همونجا اعلام جهاد می کردم.

در نهایت، من هم به دنبال علم هستم و امیدوارم همه ما بتوانیم به یکدیگر احترام بگذاریم. همچنین، ببخشید مقایسه ایران با فرانسه اصلاً درست نیست، زیرا ایران کشوری با ملیت‌های مختلف و فرهنگ‌های گوناگون است و باید به این تنوع احترام گذاشته شود.

با تشکر از شما.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      علیکم السلام

از شما بابت نظرتان سپاسگزارم. من نمی‌دانم که در آیین‌نامه‌های دانشگاه چه مواردی وجود دارد، اما تقریباً دو سال پیش، یک دانشجو که لباس کوردی به تن داشت و اهل سُنت بود، به خاطر این پوشش و سُنی بودن توسط حراست از دانشگاه اخراج شد. این موضوع نشان‌دهنده این است که در عمل، تفاوت‌هایی وجود دارد و اهل سُنت به عنوان شهروندان درجه چهارم ایران شناخته می‌شوند که این وضعیت قابل قبول نیست !

همچنین، من تجربه‌ای دارم که می‌خواهم به شما بگویم. زمانی که من پایه نهم بودم، برادرم بیمار بود و برای درمان او به تهران آمده بودیم. در مسجد ترمینال غرب، وقتی می‌خواستم نماز بخوانم، پس از نماز یک فرد شیعه به من به خاطر اهل سُنت بودنم توهین کرد، فحش داد و بی‌احترامی کرد. به خاطر اینکه مادرم همراه من بود و برادرم بیمار بود، نتوانستم واکنشی نشان دهم، اما اگر خودم تنها بودم قطعاً همونجا اعلام جهاد می کردم.

در نهایت، من هم به دنبال علم هستم و امیدوارم همه ما بتوانیم به یکدیگر احترام بگذاریم. همچنین، ببخشید مقایسه ایران با فرانسه اصلاً درست نیست، زیرا ایران کشوری با ملیت‌های مختلف و فرهنگ‌های گوناگون است و باید به این تنوع احترام گذاشته شود.

با تشکر از شما.
      قوانین پوشش رو می توانید با حستجو مطالعه کنید و اخراج اصلا نمی تواند توسط حراست انجام شود، ابتدا کمیته انضباطی و..تشکیل می شود و اگر پوشش نامناسب باشد نهایت ممکن است اخطار یا یک ترم تعلیق بگیرد. و چون پوشیدن لباس محلی خلاف قوانین نیست دانشگاه اجازه اخراج ندارد و در صورت اخراج فرد می تواند شکایت قانونی کند.
      متاسفم که تجربه بدی داشتید ولی در دانشگاه ما کنارهم نماز میخوندیم و دوستان اهل سنت هم داشتم و معمولا شکایتی از این بابت نداشتند.
      ولی ممکن است در هر جامعه ای افرادی کم دانش باشند و برخوردهای اشتباهی از سر بی عقلی کنند ولی این دلیل نمی شود که این رفتار رو به کل جامعه تعمیم داد.
      مثال فرانسه برای این خاطر بود که در ظاهر کشوری با ازادی و داشتن یهودی و مسیحی و مسلمان و... ولی با حجاب برخورد شدیدی دارند. و اگر همه افراد با حجاب به این دلیل ترک تحصیل می کردند،جامعه مسلمان رو به نابودی می رفت.

امیدوارم موفق باشید و اطلاعات درست رو از منابع صحیح پیدا کنید و صرفا به دیده ها و شنیده ها اکتفا نکنید.
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      قوانین پوشش رو می توانید با حستجو مطالعه کنید و اخراج اصلا نمی تواند توسط حراست انجام شود، ابتدا کمیته انضباطی و..تشکیل می شود و اگر پوشش نامناسب باشد نهایت ممکن است اخطار یا یک ترم تعلیق بگیرد. و چون پوشیدن لباس محلی خلاف قوانین نیست دانشگاه اجازه اخراج ندارد و در صورت اخراج فرد می تواند شکایت قانونی کند.
      متاسفم که تجربه بدی داشتید ولی در دانشگاه ما کنارهم نماز میخوندیم و دوستان اهل سنت هم داشتم و معمولا شکایتی از این بابت نداشتند.
      ولی ممکن است در هر جامعه ای افرادی کم دانش باشند و برخوردهای اشتباهی از سر بی عقلی کنند ولی این دلیل نمی شود که این رفتار رو به کل جامعه تعمیم داد.
      مثال فرانسه برای این خاطر بود که در ظاهر کشوری با ازادی و داشتن یهودی و مسیحی و مسلمان و... ولی با حجاب برخورد شدیدی دارند. و اگر همه افراد با حجاب به این دلیل ترک تحصیل می کردند،جامعه مسلمان رو به نابودی می رفت.

امیدوارم موفق باشید و اطلاعات درست رو از منابع صحیح پیدا کنید و صرفا به دیده ها و شنیده ها اکتفا نکنید.
      من والله نمی دونستم دانشگاه اینطوریه.
      بله کاملاً درست می فرمایید و بنده هم درس خواندن و کسب دانش را بسیار دوست دارم امّا نمی دانم چرا این موضوع مشکل جدی ام شده و خیلی نگرانم از این بابت ولی خب به هر حال همانطور که شما گقتی باید سازش کرد.
      باشتکر از راهنمایی های خوبتون.

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      علیکم السلام

با تشکر از شما.
      بعضی شیعه ها میخارن ، سگ تعصب بازی در میارن باعث دردسرن ، ماهم درسته سگ تعصبیم و عقاید شدیداً مخالف هم داریم ، ولی عمرا ابراز کنیم ، و باعث دردسر بشیم ،خودم تو شمال شرق ایران رفیق سنی دارم که میاد اینجا از گنبد کاووس برای معامله ، هم‌تیمی های گیم اهل سنت بنگلادش و اندونزی دارم ،اگر دیدی یکی اینچنین رفتار کرد ، فکر کن سگ بسته بهت پارس کرده ، سگ بسته رو که نمی زنی، بدی رو نباید با بدی جواب داد اگرچه حقته ولی با خوبی جواب دادن باعث شرمندگی اشخاص میشه و باعث هدایت( برای تویی که معتقدی) ولی به زبون ما (نمکی کنف شده) ، البته خودم دو باری کردستان اومدم و یه بار مثل شیعه وضو گرفتم چپ نگاه میکردن، البته تقصیر بعضی هاست که خوبی مردم مشتی اهل سنت کورد(تاکید) رو با بدی جواب دادن(ما بهش میگیم قضیه ((توالت عمومی کردن اشخاص )) البته ناجوره ها ولی تو فرهنگ پایین شهر اینجا یعنی خوبی رو با با بدی جواب دادن(خواستی تو شخصی برات توضیح میدم چیه)
      بعد دگماتیسم رو کاهش بده که البته به مرور زمان خودش کم میشه (نزار محو بشه ها)، و سازگار شدن بدون تغییر ماهیت رو یاد بگیر (مثل آفتاب پرست)، روزگار طوریه که یاد میگیری سخته ولی یاد میگیری داش
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
      ویرایش توسط Loneman : 07 تیر 1404 در ساعت 10:03

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      یا اصلا خود ترک ها ...
      سم خالص بود.
      یکمی کوردها رو خودشون متعصب هستن ...
      برای جلوگیری از بحث و دلخوری واضح نمیگم امیدوارم خودتون منظور منو متوجه بشین

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ✍️ در مورد صحبت شما باید بگویم که هر قومی حق دارد با لباس خود به دانشگاه برود. درست است که هر قومی لباس خاص خود را دارد، اما نکته اینجاست که لباس کوردی نه تنها نماد هویت ماست، بلکه لباس پیغمبر هم نیز هست.

✍️ خب اگر آخوندها با لباس آخوندی وارد دانشگاه می‌شوند، چرا نباید ما با لباس کوردی وارد شویم؟ این موضوع به هویت و فرهنگ ما مربوط می‌شود و ما حق داریم که این لباس را بپوشیم.
      از طرفی، امام شافعی (رحمت الله علیه) فرموده‌اند: “همت من چون همت شاهان است، و من آزاده مردی هستم که ذلت و خواری را کفر و گمراهی می‌دانم.” بر اساس این فرمایش، نداشتن اجازه ورود به دانشگاه با لباس کوردی به معنای قبول کردن خواری است و ما این را نخواهیم پذیرفت!

✍️ امیدوارم که درک کنید که این موضوع برای ما چه معنایی دارد و ما به سُنی بودن و فرهنگ خود افتخار می‌کنیم.
      با احترام ✊������
      باشه !
      پس نیا دانشگاه بشین شلوار کردی بپوش :/
      اگه بجای شلوار کردی و...یکم تلاش میکردین که ی بیمارستان و...درست و حسابی داشته باشین !
      الان کل بیمارستان های مجاور رو پر نمیکردین:/
      نیاز نبود مهاجر باشید
      جالبه بیمارستان های شهرتون نیرو حداقل در پرستاری نیاز به نیرو نداره...هر موقع مجوز استخدامی میاد بچه های کورد میان ظرفیت پر می‌کنند! شاید بگید درس میخونن فلان
      اصلا بحث درس نیست!
      آقا الان ی بیمارستان شلوغ نیرو به صورت حاد نیاز داره...چون اون بیمارستان شلوغ هست و کسی نمیخواد بره...قبل برگزاری نمیگن کدوم بیمارستان نیرو میخواد! بعد اومدن نتایج
      بچه های بومی متوجه میشن و...انصراف میدن!
      میرسه به ذخیره ها و...بچه های کرد خودشون میکشن که نه فلان و بهمان هستیم...میایم .
      بعد ی یا 2 سال ی فیلمی یازی میکنن که بیا ببین..آی زنم افسرده شده ...بعد مجبوری انتقالشون میدن به شهرهای کردنشین!
      بعد این چرخه همچنان ادامه دارد:/
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)