مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فیزیک نشرالگو پایه(10 11 ) یا تک پایه یا ایکیو

سلام دوستان من دنبال یه منبع برای زدن تست فیزیک هستم
      کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم

به نظرتون با این شرایط کتاب پایه نشر الگو رو بگیرم
      اونایی که استفاده کردن به نظرتون پایه سخت تره یا 10 و11 جدا

و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده
      به نظرتون چه کتابی بگیرم ایکیو تک پایه 12 خوبه یا چی

در این صورت کلا بع نظرتون بیام فقط ایکیو رو بگیرم و بیخیال نشر الگو ها بشم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این نشر الگو فیزیک الکی اسم در کرده،ایکیو بزن بعد برو ازمونای موسسات بزن،همین کافیه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad. نمایش پست ها
      این نشر الگو فیزیک الکی اسم در کرده،ایکیو بزن بعد برو ازمونای موسسات بزن،همین کافیه
      شما خودت ایکیو زدی یا نشر الگو

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حنیفیون نمایش پست ها
      شما خودت ایکیو زدی یا نشر الگو
      هرجفتشو زدم الگو رو تو سال پایه زدم دوازدهم هم زدم ایکیو یه چیز دیگه است بعد برو سراغ ازمونا

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هرجفتشو زدم الگو رو تو سال پایه زدم دوازدهم هم زدم ایکیو یه چیز دیگه است بعد برو سراغ ازمونا
      یه سوال دیگه ببخشید
      تطابق کدوم یکی با قلمچی بیشتره

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه ببخشید
      تطابق کدوم یکی با قلمچی بیشتره
      قلم چی بحثش جداست اینایی که میبینی حفن میزنن با یه منبع و دو منبع نیست،خیلی تست زدن پایه قوی دارن و تلاش کردن شم فیزیکی بالایی دارن ،اینا دبیراشون تستایی خوبی میدن بهشون،در کل برای قلم چی اگر پایه ات متوسط روبه بالاست ایکیو رو بزن برو تو سوالات موسسات ،نردبام هم حتی خوب نیست،

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قلم چی بحثش جداست اینایی که میبینی حفن میزنن با یه منبع و دو منبع نیست،خیلی تست زدن پایه قوی دارن و تلاش کردن شم فیزیکی بالایی دارن ،اینا دبیراشون تستایی خوبی میدن بهشون،در کل برای قلم چی اگر پایه ات متوسط روبه بالاست ایکیو رو بزن برو تو سوالات موسسات ،نردبام هم حتی خوب نیست،
      به نظرت این برنامه ای که دارم خوبه یا نه
      میخوام تو تابستون فیزیک پایه روکلاس یحیوی ببینم بخونم و تست بزنم و تو مهر به بعد برم برای 12
      توی طول سال هم برای مرور پایه سه سطحی بزنم که هم درصدم بره بالاتر برا قلمچی هم تست سخت بزنم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین برنامه شخصیه منتها من نظرمو میدم ممکنه درست نباشه،با فیلم دیدن نمیای بالا به نظرم تیپ تست قضاتی و رو ببین تستم از ایکیو بزن بعد سوالات قلم چی و ماز ،چون وقت نمیشه ضمنا اون سه سطحی گتاب خفنی نیست

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم

و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده

آزمون پلاس مهروماه و موج آزمون از لحاظ سطح تست نسبتا قوی هستن. تعداد تستشون هم متناسبه.
      پیشنهاد خودم برای طول سال کتاب ۴ جلدی جامع مهروماه هست. آیکیو هم خوبه. کلا برای طول سال با هدف کنکور ، بهتره کتابهای جامع زده بشه چون انواع تیپ‌ها و مطالب و درجات سختی رو پوشش میدن.

توی تاپیک قبلیتون گفته بودید هدفتون کنکور نیست و قلمچیه!!
      برای این هدف باید کتاب آبی قلمچی و تستهای ۳-۴ سال اخیر خود قلمچی رو بزنید.
      برای کنکور کافی نیست و مطالب رو کامل پوشش نمیده ولی برای بالا زدن آزمون قلمچی جوابه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فیزیک پایه الگو سطحش متوسطه و میشه گفت در بهترین حالت یه لول بالاتر از کنکوره(بیشتر هم سطح کنکوره)
      کتابای تک پایه الگو سطحشون بالاتره از جامع پایه
      آیکیو هم کتاب عجیب غریبی نیست، از سطح کنکور بالاتره ولی لایق عنوانش اصلا نیست.
      زیاد منابع فرقی ندارن واقعا
      یکی از دوستام پیارسال خیلی سبز میزد و سه سطحی، درصدش همیشه بالای 80 بود،
      خودم الگو جامعو وقتی چند بار میزدم و مرورش میکردم درصدم میومد بالا

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.EN نمایش پست ها

فیزیک پایه الگو سطحش متوسطه و میشه گفت در بهترین حالت یه لول بالاتر از کنکوره(بیشتر هم سطح کنکوره)
      کتابای تک پایه الگو سطحشون بالاتره از جامع پایه
      آیکیو هم کتاب عجیب غریبی نیست، از سطح کنکور بالاتره ولی لایق عنوانش اصلا نیست.
      زیاد منابع فرقی ندارن واقعا
      یکی از دوستام پیارسال خیلی سبز میزد و سه سطحی، درصدش همیشه بالای 80 بود،
      خودم الگو جامعو وقتی چند بار میزدم و مرورش میکردم درصدم میومد بالا

با توجه به وقتم میخوام ایکیو بگیرم خوبه به نظرت نسبت به کنکور بالاتر هست سطحش

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با توجه به وقتم میخوام ایکیو بگیرم خوبه به نظرت نسبت به کنکور بالاتر هست سطحش
      من خودم آیکیو نداشتم، دوستام گرفتن، سطحش خوبه، خیلی نسبت به کنکور سطحش بالا نیست و اتفاقا بنظرم از همین نظر خوبه.
      چیزی که مهمه اینه که هی مرور کنی تستارو و آزمون بزنی تا درصدت بره بالا.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)