مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چجوری واسه تابستان شروع کنم!

من مهر ماه میرم یازدهم
      میدونم هم باید سال دهم رو مرور کنم، و یازدهم رو پیشخوانی کنم
      اما خب مشکل اینه حوصلم نمیشه درس بخونم
      مشکلی با اتفاقات اخیر ندارما، الان که یذره از این موضوعات گذشته کمتر روی اعصابم می‌ره و انشاالله به زودی همه چیز به نفع ما تموم بشه
      ولی خب مشکلی که الان دارم اینه که خیلی می‌خوابم 😂، و خیلی خوابالو شدم
      یذرع میخونم ولی زود خسته میشم
      حداکثر مثلا روزی دو کتاب رو میخونم، که زیست پایه ثابتشه
      اما می‌خوام بیشتر بخونم، این خواب آلودگی هم دور کنم،
      می‌خوام اگه شد تابستون سریع دهم رو ببندم و کل یازدهم هم یه دور پیشخوانی کنم
      اما با سرعتی که دارم یذره دور از انتظاره برام
      شما الان که تابستونه چجوری میتونید درس بخونید؟

ببخشید طولانی شد

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

دوست عزیز ساعت مطالعه ت چقدره؟
      اگر پایین هست طبیعنا نمیرسی دو پایه رو باهم جمع کنی،
      پیشنهادم اینه ریاضی و فیزیک رو مطابق برنامه ای که چند سال پیش در این تاپیک برای بچه های پایه توضیح دادم بیاری جلو و از تصمیمات شتاب زده دوری کنی:
      https://forum.konkur.in/thread77459.html
      سلام ، کم نیست
      فعلا میتونم حداکثر تا روزی ۸ ساعت بخونم، تقریبا هر چهار درس روزی دو ساعت
      ولی خب مشکل اصلیم اینه الان خیلی می‌خوابم و تنبلم، می‌خوام اینو حل کنم ، بعدش دیگه مطمئنم همچی درست پیش می‌ره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر دسترسی به کتابخونه داری من پیشنهادم اینه که بری اونجا بخونی
      ولی اگر نداری و مجبوری خونه باشی خب باید خودتو سازش بدی
      ببین هیچکس نمیتونه دو تا پایه رو تو سه ماه جمع کنه اکثر کسایی که ناموفق عمل کردن تو کنکور، از این تصمیمات میگیرن و کمالگرایی باعث میشه تابستون که یه فرصت بسیار طلایی هست رو از دست بدن
      من پیشنهادم اینه که فعلا فقط ر‌و دهم تمرکز کنی چون همونطور که میدونی مطالب دهم پیش نیاز یازدهمه
      اما خب اگر دیدی وقت داری و اون اخرا مثلا تا اخر مرداد یا نیمه شهریور دهمت تموم شد، از ریاضی یازدهم یه سری مباحث بخون مثل مثلثات و تابع
      ولی من باز میگم بهتره که رو دهمت تمرکز کنی . اگر وقت داشتی منبع دوم یا آزمونی بزن واسه دهم و سراغ یازدهم فعلا نرو ( با توجه به ساعت مطالعه ات و شرایطی که از خودت گفتی )
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maximilianous نمایش پست ها
      سلام ، کم نیست
      فعلا میتونم حداکثر تا روزی ۸ ساعت بخونم، تقریبا هر چهار درس روزی دو ساعت
      ولی خب مشکل اصلیم اینه الان خیلی می‌خوابم و تنبلم، می‌خوام اینو حل کنم ، بعدش دیگه مطمئنم همچی درست پیش می‌ره
      برای تنظیم خواب هم اینجوری نباش که آره من باید ۷ صبح ۶ صبح پاشم بخونم اگر شد ۸ پس کنسله
      نه ببین اصولا چون تو تابستون معمولا سایر اعضای خانواده ام خوابشون بیشتر میشه یکم سخته که تو بخوای زودتر از بقیه پاشی خصوصا الان با این شرایط . پس سخت نگیر زیاد
      بنظر من همون شب ساعت ۱۲ اینا بخوابی و صبح ساعت ۸،۹ پاشی واقعا میتونی بهترین استفاده رو داشته باشی
      البته چون دانش آموز پایه هستی اینجوری میگم وگرنه دانش آموز کنکوری باید به خودش سخت بگیره و خوابش رو کمتر کنه
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      برای تنظیم خواب هم اینجوری نباش که آره من باید ۷ صبح ۶ صبح پاشم بخونم اگر شد ۸ پس کنسله
      نه ببین اصولا چون تو تابستون معمولا سایر اعضای خانواده ام خوابشون بیشتر میشه یکم سخته که تو بخوای زودتر از بقیه پاشی خصوصا الان با این شرایط . پس سخت نگیر زیاد
      بنظر من همون شب ساعت ۱۲ اینا بخوابی و صبح ساعت ۸،۹ پاشی واقعا میتونی بهترین استفاده رو داشته باشی
      البته چون دانش آموز پایه هستی اینجوری میگم وگرنه دانش آموز کنکوری باید به خودش سخت بگیره و خوابش رو کمتر کنه
      سلام دوست عزیز
      من امسال میرم دوازدهم و کنکوریم دیگه و همین شرایط ایشون رو دارم
      طبق برنامه ریزی هایی که کردم (واقعا کمالگرایانه نیست منطقیه ) روزی باید 10 ساعت بخونم و در بعضی روزا هم که تونستم برم تا 11 12 ساعت
      ولی مشکلم اینه که میخوابم تا 11 ظهرم مجبورم ساعت 4 دوباره بخوابم
      بخدا که میخوام بخونم و در بقیه روز تلاشمو میکنم ولی مغزم خسته میشه و مجبور میشم زیاد بخوابم
      چیکار کنم کمترش کنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حنیفیون نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      من امسال میرم دوازدهم و کنکوریم دیگه و همین شرایط ایشون رو دارم
      طبق برنامه ریزی هایی که کردم (واقعا کمالگرایانه نیست منطقیه ) روزی باید 10 ساعت بخونم و در بعضی روزا هم که تونستم برم تا 11 12 ساعت
      ولی مشکلم اینه که میخوابم تا 11 ظهرم مجبورم ساعت 4 دوباره بخوابم
      بخدا که میخوام بخونم و در بقیه روز تلاشمو میکنم ولی مغزم خسته میشه و مجبور میشم زیاد بخوابم
      چیکار کنم کمترش کنم
      سلام دوستم
      خب نمیدونم چقدر از مصاحبه رتبه های برتر رو خوندی اگر توجه کرده باشی اکثرا میگن اون آخرا نزدیک کنکور رسوندن به ۱۲ ساعت اونم رتبه های زیر صد !
      میدونی میخوام چی بگم ؟ میخوام بگم از الان بخوای ۱۰ به بالا بخونی قطعا کم میاری حالا این نظر منه ممکنه خیلی ها موافقش نباشن
      ولی اگر نظر منو میخوای کمالگرا نباش و از الان کم کم از ۵،۶ ساعت شروع کن اماااااا پیوستههههه ! یعنی یه روز ۱۰ ساعت بخونم فرداش ۳ ساعت هییچ فایده ای نداره
      پس از ۵، ۶ ساعت شروع کن و آروم آروم فیکسش کن رو ۸ . همزمان با اون، تایم خوابت رو هم به تدریج اوکی کن ‌. از مهر که مدرسه میری روزای مدرسه همون ۵، ۶ اوکیه روزای تعطیلم ۸ ، ۹
      دیگه آخرا حوالی بهمن به بعد برسون رو ۹ ، ۱۰
      من خودم دو سال اول کنکورم از همین مورد ضربه خوردم .. میومدم تو برنامه ریزیم مینوشتم باید ۱۰ ساعت بخونم در حالی که مثلا تا یه ماه قبلش هیچی نخونده بودم
      لطفا کیفیت رو فدای کمیت نکن .. فک نکن بیشتر بخونی موفقی . آره درسته ولی باید درست و با کیفیت هم خونده باشی
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن