دوستان کسی استفاده کرده؟ من روانشناس برام تجویز کرد اما هنوز مصرف نکردم. روی روند خوندن و حافظه تاثیر منفی نداره؟
دوستان کسی استفاده کرده؟ من روانشناس برام تجویز کرد اما هنوز مصرف نکردم. روی روند خوندن و حافظه تاثیر منفی نداره؟
داروی خوبیه از نظر کم بودن عوارض اما چنتا توصیه:
دارو آرامبخشه بهتره غروب بخوری که خواب راحتی داشته باشی نه صبح
بیشتر از دوز تعیین شده نخور یا با آرامبخش های دیگه نخور که ازون طرف پل میفتی و بی قرار ممکنه بشی
دارو هم زیر نظر پزشک قطع کن و باید تدریجی قطع بشه نه یک دفعه!
اگر میبینی دل پیچه گرفتی موقع مصرف دارو سعی کن با میان وعده ای چیزی بخوریش
اگر هم در شروع مصرف سردرد داشتی مخصوصا صبح ها بعد بیدار شدن چیزی نیست بعد یه مدت برطرف میشه و میتونی استامینوفن کوتاه مدت روزی یه دونه بخوری براش
شاید منظورت روان پزشکه. من خودم دو ساله مصرف می کنم و پشت کنکوری هم نیستم(یعنی از سال 11 ام). دوز من بالاترین دوزه یعنی 100 میلی گرم به علاوه ولبان و یک داروی دیگه هم مصرف می کنم تازه دارو هایی که برای یه بیماری دیگه (مربوط به چشمه) مصرف می کنم هم هست. ؤالا من به خاطر وسواس میخوردم و دکترم گفته بود بعد صبحانه و عملکردش محششششر بود در جهت رفع ocd. ؤلی اوایل حتی شتر رو هم زمین گیر می کنه از بس خواب آوره. تاثیر بدی هم روی درس نداشت آن چنان ، نشون به اون نشون که تراز کنکورم 11200 شد.
وقتی برات تجویز کرده مصرف کن دیگه. فکر میکنی اون به عوارضش آگاه نیست؟ حتما منفعتش خیلی بیشتره برات که تجویز کرده.
اگه دکتر تجویز کرده که هیچی ، ما کاره ای نیستیم
ولی بهتره قرص های آرامش بخش سرخود نخورین
قطع کردنش عذابیه برا خودش
منم این دارو رو مصرف میکنم. از پزشکم درمورد عوارضش پرسیدم و بهم گفتن تنها عارضهش اینه که خوب میشی! فقط حتماً آسنترا تهیه کنید که تحت لیسانسه. ایرانیش انگار آرده، همونقدر بیتاثیر...
Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)