مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شریف تو سن بالا

سلام بچه‌ها؛ من چند سال قبل از رشته‌ی پرستاری انصراف دادم و مجدد تو کنکور تجربی شرکت کردم و داروسازی پردیس قبول شدم اما چون هزینه‌ش برام خیلی زیاد بود ثبت‌نام نکردم. امسال‌ کنکور ریاضی دادم و تراز اردیبهشتم شد ۱۰۶۰۰، نهایی‌ها رو هم خوب دادم و چون بومی تهرانم مطمئنم‌ رشته‌ی مورد علاقه‌م رو تو شریف قبول می‌شم. اما امسال ۲۷ سالم میشه و با وجود اینکه خیلی برای رشته‌م ذوق دارم، خیلی هم نگران سن‌م هستم چون تو رشته‌‌های مهندسی برعکس علوم پزشکی سن بالا رایج نیست. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ از لحاظ ارتباط گرفتن با بقیه و موارد دیگه؟ خیلی ممنونم ازتون
      Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه تینیجرای ۱۹ ساله که یه سال پشت موندن این حرف رو بزنن یه چیزی ولی دیگه از شما که پخته شدی این حرفا بعیده. این همه آدم کار درست و خفن هستن که بعد یه مدت فهمیدن باید مسیرشون رو تغییر بدن و خیلی هم موفق شدن.
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو دانشگاه های رنک یک مثل شریف داشتن دوست و.... خیلی هم مهم نیست اکثرا تمرکزشون رو درسه
      یعنی اوج اوجش دیگه همون بگو بخند سر کلاسه
      ولی خوب یه چیزی بهت میگم که واقعا کاربردیه
      اگه درست خیلی خوب باشه بهت نیاز پیدا میکنن و میان سمتت و کمتر احساس تنهایی می کنی
      و در نهایت ممکنه یکم احساس غریبی بکنی ولی به نظرم تمرکزت رو بزار رو درس و کاری پیش رفتن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام شیطان آتش.
      از اونجایی که کلا اکادمی هایی که رنک شون بالاست کمن پس کسایی هم که اونجا درس میخونن خود آگاه چه ناآگاه دچار یه حالت من حتما یه خدایی چیزیم وگرنه فرق من با بقیه چی بود میشن و بری متوجه میشی تا تقی به توقی میخوره اظهار نظر میگنن و آخرشم غر میزنن که ما این همه درس خوندیم واسه یه همچین جایی اونوقت فلان عیب و ایراد تو فلان جای این سیستم هست
      اگر دیدی خیلی حال نمیکنی خب با کسایی که تو دانشکده های دیگن یا هم رشته ایت و هم دوره ایت نیستن معاشرت کن که از شر کافران در امان باشی

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خفنه که اجازه ندادین کلیشه هایه عموم شمارو از چیزی ک دلتون رو شاد میکنه دور کنه و پاش موندید و حرف دور اطراف اصلا براتثن مهم نیست
      ینی وصف ناپذیر باید باشه

واقعا ادمای مثل شما خیلی کمن
      همه فقط بلدن رها کنن
      خیلی زنی شما
      دمتون گرم
      امیدوارم بتونم همچین روحیه ای تو زندگیم داشته باشم
      ویرایش توسط Mr.vm : 02 تیر 1404 در ساعت 17:21

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یک‌ دنیا از همگی ممنونم
      حتماً راهنمایی‌هاتون رو بخاطر می‌سپارم❤️
      Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر
      برام جالب بود که مسیر تحصیلی شما به چه صورت پیش رفت از انصراف پرستاری تا قبولی داروسازی پردیس و بعدش مهندسی شریف!
      تقریبا برای من همینطور هستش ولی برعکس - یعنی قصد دارم از مهندسی که بودم به سمت دارو سازی برم - و برای نهایی و کنکور 405 اقدام کنم - رشته من در دبیرستان ریاضی فیزیک بود و زمان ما فقط کنکور بود نه نهایی.
      مدت تقریبا زیادی هستش که با دروس درسی مدرسه دور بودم و آشنایی با دروس تخصصی تجربی ندارم و برای این مسیر کمی گیج شدم ( از منابع خوب تا برنامه ریزی - چالش هزینه زیاد و...) مبخواستم بدونم شما چطور مسیر قبولی داروسازی پردیس پیش بردید؟ ( اگر مایل بودید محل قبولی و با چه رتبه ای هم بگید ممنون میشم)

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      روزی میرسه که میگی کاش انجامش میدادم.
      همین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)