سلام علیکم 🌹 ببخشید که مزاحمتان میشوم. بنده قبلاً یک تایپیکی زده بودم و شرایط سختم را گفته بودم😔. برای کسایی که نمی دونید بخوانید : ''من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما متأسفانه به دلیل مشکلاتی نتوانستم هیچیک از دروس خود را مطالعه کنم و در حال حاضر احساس میکنم که در نقطه صفر هستم. وقتی که در پایه دهم تجربی بودم، متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم میشود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این مسئله باعث شد که احساس کنم درس خواندن برای من فایدهای ندارد و به همین خاطر انگیزهام را برای درس خواندن از دست دادم و نتوانستم چیزی یاد بگیرم. و بنده اکنون میخواهم شروع کنم به درس خواندن به امید روزی که این شرایط تغییر کند حالا لطفاً برای درس شیمی روش مطالعه ی مناسب را بهم بگید.''
✍️ عزیزان این متن بالای من بود که با کمک شما توانستم روش مناسب مطالعه ی درس شیمی را پیدا کنم که این متن پایین روش مطالعه ی بنده هست 👇:
📖روش مطالعه درس شیمی :
1. پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
2. خواندن کتاب درسی.
3. حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضرت حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
4. مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.
آیا عزیزان این روش مطالعه هیچ اشکالی ندارد؟ و اگر نکته ای هستش لطفاً به بنده بگویید و ضمناً برای اون تست های زمان دار چقدر وقت بگزارم؟ برای هر تست فعلاً 3 دقیقه وقت بذارم خوبه؟ و ضمناً آیا لازم است نکات مهم کتاب خیلی سبز را در کتاب درسی ام یادداشت کنم؟
از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم. 🤲🏼
با احترام.