مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تروخدا همگی بیاید / شیمی و راه سخت تابستان 🤲🏼👇🧪

سلام علیکم 🌹 ببخشید که مزاحمتان می‌شوم. بنده قبلاً یک تایپیکی زده بودم و شرایط سختم را گفته بودم😔. برای کسایی که نمی دونید بخوانید : ''من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما متأسفانه به دلیل مشکلاتی نتوانستم هیچ‌یک از دروس خود را مطالعه کنم و در حال حاضر احساس می‌کنم که در نقطه صفر هستم. وقتی که در پایه دهم تجربی بودم، متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این مسئله باعث شد که احساس کنم درس خواندن برای من فایده‌ای ندارد و به همین خاطر انگیزه‌ام را برای درس خواندن از دست دادم و نتوانستم چیزی یاد بگیرم. و بنده اکنون می‌خواهم شروع کنم به درس خواندن به امید روزی که این شرایط تغییر کند حالا لطفاً برای درس شیمی روش مطالعه ی مناسب را بهم بگید.''

✍️ عزیزان این متن بالای من بود که با کمک شما توانستم روش مناسب مطالعه ی درس شیمی را پیدا کنم که این متن پایین روش مطالعه ی بنده هست 👇:
      📖روش مطالعه درس شیمی :
      1. پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
      2. خواندن کتاب درسی.
      3. حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضرت حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
      4. مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.
      آیا عزیزان این روش مطالعه هیچ اشکالی ندارد؟ و اگر نکته ای هستش لطفاً به بنده بگویید و ضمناً برای اون تست های زمان دار چقدر وقت بگزارم؟ برای هر تست فعلاً 3 دقیقه وقت بذارم خوبه؟ و ضمناً آیا لازم است نکات مهم کتاب خیلی سبز را در کتاب درسی ام یادداشت کنم؟

از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم. 🤲🏼
      با احترام.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی نبود راهنمایی ام کند؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر من تعریف کلاس های شیمی جشانی زیاد شنیدم اما
      این مشکل هم وجود دارد که زمان کلاس ها خیلی زیاده و واقعا کلاس ۱۰ درصد کاره نهایتا به نظر من با استاد دیگه پیش برو و بیشتر وقتت و رو تست و خواندن بزار اگر بخوای این همه ساعت برای شیمی فقط وقت بزاری برای بقیه درسها زمان کم میاد با یک جستجوی ساده هم میتونی بهترین استاد های شیمی رو پیدا کنی یک جلسه از کلاس هر کدومشون و ببین و با هرکس راحت تر بودی پیش برو

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببین بحث اصلی واقعا روش نیست..تایه حدی میتونه موثر باشه..ا
      گه بخوای بشینی تک به تک وسواس به خرج بدی که روشم فلانه و بهمانه زمانت تموم میشه و میره..روش هرکسی منحصر به فرده و تو باید اینو از روی نتایج ازمونات استخراج کنی
      یه روشو امتحان کنی دو سه تا ازمون باهاش پیش بری ببینی جواب میده یا نه..کمکی به درصدت میکنه یا نه
      بعد اگه خوب نبود بری سراغ یه روش دیگه..ولی باز اینم اسمش روش های متفاوته..واقعا همگی به هم شبیهن و فقط ترتیب وقایع متفاوته ..اینکه یکی اول فیلم اموزشی میبینه بعد میره سراغ کتاب یا یکی اول کتابو میخونه و فیلم میبینه فقط اشکالاتشو رفع میکنه..اینا همگی بستگی به تو داره
      من خودم سر این وسواس بهترین راه و بهترین دبیر و بهترین کتاب و بهترین زمان و ...خیلی تایم از دست دادم..فقط شروع کن ..تست بزن با ازمون پیش برو و ایراداتت رو از روند ازمون دادنت بکش بیرون..موفق باشی
      که گمان داشت که هست اینهمه درد
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      من نمیدانستم معنی هرگز را.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در رابطه با دبیر هم باید بگم به نظر من دبیر این شاخص ها رو داشته باشه خوبه:
      خودت باهاش کنار بیای ..مطلبو بفهمی و بتونی تست بزنی
      کلاساش خیلی طولانی نباشه و مطلبو کش نده
      فقط دنبال چاپیدن دانش اموز نباشه و اهمیت بده به یادگیری دانش اموز
      جزوه مرتب باشه و همه مطالبو شامل بشه
      به پیشینش هم محض احتیاط دقت کن و پرس و جو
      بیشتر از این هم وسواس برای بهترین دبیر اشتباهه.همینکه خودت باهاش کنار بیای کافیه
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم بابت راهنماییتون بله کاملاً درست می فرمایید واقعاً ویدیو های جشانی پور خیلی طولانی هست امّا خوب راهی نیست فقط ایشان هست در گوگل که رایگان و تستی آموزش میدن بقیه ی آموزش ها تشرحی هست چیکار کنم؟؟ و جدا از آن خواستم در تلگرام ویدیو های فراهانی یا مصلایی را ببینم اما اونها هم از جشانی پور طولانی تر بودند خب حالا چیکار کنم؟ ضمناً حدوداً حجم ویدیو های جشانی پور 85 ساعته.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ضمناً ببخشید من اگه برم ویدیو های یک استاد که در رهپویان قرار دارد را بخرم خوبه؟ ساعات آموشش 15 ساعته؟ خیلی می ترسم بخرمش می ترسم نتیجه نگیرم و خانواده ام کلی سرزنشم کنند هرچند که آنها اطلاع زیادی ندارند. مسئله اصلی پولشه هزینه 500 هزار تومانه الآن من چیکار کنم؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عرض کردم که ببینید با کدوم بیشتر کنار میاید ..در مقابل ساعتهای طولانیی که قراره درس بخونید 85 ساعت چیزی نیست به نظرم..ولی باید دبیرمتناسب با خودتونو انتخاب کنید.اکثرا تایمای تدریس همینقدره یا یکم بیشتر یا کمتر.
      در ضمن میتونی سرعتشو زیاد کنی.من خودم اکثرا روی سرعت 2xمیدیدم نصف میشد زمان فیلم دیدنم.
      در جواب سوال دومتون فکر نکنم بشه اصلا شیمی رو توی 15 ساعت جمع کرد مگر اینکه همایشی چیزی باشه برای یه نگاه کلی.وگرنه تدریس 10 فصل توی 15 ساعت خیلی غیر منطقیه.اکثر این موسسات گمنام و پکیج فروشا هم فقط سر دانش اموزو شیره میمالن.بازم بستگی به خودت داره.و نتیجه گرفتن یا نگرفتن شاید 20 درصد به دبیر بستگی داره.تستی که میزنی ساعتی که به مطالعت اختصاص میدی و ..خیلی خیلی مهم ترن.
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از تون ببخشید این تایپیکی که گذاشته ای مناسب من هست چونکه من پایه دهم تحربی هستم؟ و ضمناً کامل بخوانمش و ببخشید شما مشاور هستید؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از تون. فقط ببخشید با 2x کامل متوجه می شوید؟ برای تست هم روی این حالت می گذارید؟ و ضمناً من پایه دهم تجربی هستم و اون پکیجی که گفتم مال دهم هست و رفتم اطلاعات کامل کسب کردم 18 ساعت بود ولی نمی گیرمش زیرا جزوه نداردگ

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله با 2xمتوجه میشم هرجا نمیفهمم میزنم عقب.
      خیلیم عالی موفق باشی
      فقط چرا پیاما رو ریپلای نمیزنید؟اینطوری بقیه نمیفهمن شما جواب پیامشونو دادید.
      پایین هر پیام سمت چپ نوشته *پاسخ *
      بزنید روی اون و جواب هر پیامو بدید
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والله نمی دونم خب که جوابشونو دادم!؟ یعنی اعلان براتون نمی یاد؟ خب من روی همین پاسخ ضربه می زنم حالا چیکار کنم؟ تازه وارد سایت شدم و ضمناً شما که این پیغامو به من دادی برام اعلان نیومد! و ضمناً هر اعلانی برام میاد متاسفانه نمی توانم واردش شوم.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از تون. ببخشید این تایپیکی که گذاشته ای مناسب من هست چونکه من پایه دهم تحربی هستم؟ و ضمناً کامل بخوانمش و ببخشید شما مشاور هستید؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

دوست خوب
      بهتره یه نگاه به مطلبی که به تاریخ 6 بهمن 1401 در ارتباط با کلاس و نحوه برنامه ریزی و روش درس خواندن گفتم بندازی:
      https://forum.konkur.in/thread79053.html
      خیلی ممنونم از تون ������ ببخشید این تایپیکی که گذاشته ای مناسب من هست چونکه من پایه دهم تحربی هستم؟ و ضمناً کامل بخوانمش و ببخشید شما مشاور هستید؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه برام اعلان نیومد.
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)