مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

درصد زیست کنکور

سلام من کنکور اردیبهشت زیست رو 40 زدم به نظرتون تواین وضعیت بشینم یه بار دیکه ای کیو یازدهم . دوازدهم رو بزنم اونم فقط ضریب دار یا ازمون موسسات بهتره ؟اخه معلوم نیست کنکور تا کی به تعویق بیفته که بلا تکلیفم در حال حاضر هم تمرکز کردن برام سخت شده تو درس های خوندنی بازدهی افت کرده

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hly نمایش پست ها
      سلام من کنکور اردیبهشت زیست رو 40 زدم به نظرتون تواین وضعیت بشینم یه بار دیکه ای کیو یازدهم . دوازدهم رو بزنم اونم فقط ضریب دار یا ازمون موسسات بهتره ؟اخه معلوم نیست کنکور تا کی به تعویق بیفته که بلا تکلیفم در حال حاضر هم تمرکز کردن برام سخت شده تو درس های خوندنی بازدهی افت کرده
      آزمون موسسات بهتره ، نکته نویسی تو کاغذ جدای زیستو جدی بگیرید و دوره ای مرورش کنید ،نکته ها شامل بی دقتی رایج ، و توجه ویژه به شکلا و ارتباط مفهومیه که سخته پیداکردنشون
      حذفیات زیست=درصد زیر 50 حتی یه گفتار
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اصلا سراغ کتاب نرید فقط جامع اونم از
      ماز
      مدارس برتر
      آرمان
      زیست پلاس
      گزینه دو
      زیستاز سخته
      من اینارو زدم
      آیکیو هم زدم الان وقتش نیست
      نهایت کتاب اگه خواستید از فصل و موج آزمون استفاده کنید

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hly نمایش پست ها
      منم خیلی سختمه بشینم کتاب رو دوباره بخونم طبیعیه چون هزار بار خوندیم مغزمون فرار میکنه. به نظرم ازمون جامع زیست حالا از کنکور یا موسسات رو داشته باش و کنارش تست مبحثی هم بزن. اگر دوپینگ های ماز رو نزدی بزن اگر زدی میتونی از کتاب فصل ازمون یا کتابای مشابه که برای جمع بندین استفاده کنی. اگر فکرمیکنی همه چیزوبلدی نردبام زیست هم خوبه. برای یادگیری تست های مشابه کنکور ایده خوبی نیست البته چون نکات پرت وپلا زیاد داره ولی برای مرور و یادگیری دیدگاه های جدید خوبه. اگر وقت زیاد داری و میخوای تست زیاد بزنی کتاب ایکیو جامع هم خوبه. ولی بازم به نظرم حتما کنارش ازمون جامع زیست بزن بهتره از موسسه هایی مثل ماز و زیستاز و خیلی سبز باشه. قلم چی هم خوبه ولی گزینه دو و سنجش سوالای چرت زیاد دارن خیلیاشون اصن غلطه. و اینکه یه فرصتی بذار در روز فقط شکل ها رو شخم بزن. همین کار کردن شکل ها خودش 60 درصد کنکور رو تضمین میکنه
      اگر فیلم هم میخوای ببنی فرهمند بهترین گزینه ست . هرجا مشکل داشتی تدریسش رو ببین قشنگ شیرفهم شی. خودمم جدیدا دارم همایش جمعبندی اردیبهشتش رو نگاه میکنم به نظرم چیز خوبیه اگر حوصله ام بکشه تا اخر ببینم
      ویرایش توسط -Mahta- : 31 خرداد 1404 در ساعت 12:10

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم زیستمو 80 زدم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)