مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: محاسبات

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

محاسبات

سلام.
      من قبلا عملیات ریاضی رو هوا حل میکردم...
      مثلا روی سوال رو که میخوندم یادمه اتومات واحد رو تبدیل میکردم...
      نمیدونم چطور توضیح بدم.
      متاسفانه بعد 7 سال دوری میشه گفت برگشتم ولی اصلا سر عت بالا ندارم! این موضوع داره عصبیم میکنه!
      رسما تو ضرب تقسیم میمونم.
      درسته مخالف حفظ کردن هستم ولی کتابی هست که عددها و تبدیل های معروف رو نوشته باشه؟
      تلگرام بالا نمیاد به کانال های کتب دسترسی ندارم.
      کتاب فروشی هام اکثرا بسته هستند.
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من زمان کنکورم یه کتاب تمرین محاسبات کنکورز از مهروماه داشتم کتاب خوبی بود موتورت رو روشن میکرد
      ببین هنوز هست یا نه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemehiyy نمایش پست ها
      سلام
      من زمان کنکورم یه کتاب تمرین محاسبات کنکورز از مهروماه داشتم کتاب خوبی بود موتورت رو روشن میکرد
      ببین هنوز هست یا نه
      فردا برم ببینم کجا بازه :/
      مرسی ❤️

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      فردا برم ببینم کجا بازه :/
      مرسی ❤️
      سلام. کتاب محاسبات مصطفی باقری که جیبی مهروماهه.
      کارگاه محاسبات هادیان فرد هم خوبه ولی بیشتر تو شیمی کاربرد داره
      کارگاه های دیگه هم هست اگر اشتباه نکنم بابک سادات یا اریان حیدری هم کارگاه داشتن
      ببین با کدوم راحت تری
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      سلام. کتاب محاسبات مصطفی باقری که جیبی مهروماهه.
      کارگاه محاسبات هادیان فرد هم خوبه ولی بیشتر تو شیمی کاربرد داره
      کارگاه های دیگه هم هست اگر اشتباه نکنم بابک سادات یا اریان حیدری هم کارگاه داشتن
      ببین با کدوم راحت تری
      الان نت ملی شده اینا رو از کجا پیدا کنم؟!

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان نت ملی شده اینا رو از کجا پیدا کنم؟!
      کارگاه هادیان فرد که خیلی کامله تو اپارات هست الان
      https://www.aparat.com/playlist/1021...A9%D9%88%D8%B1

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      کارگاه هادیان فرد که خیلی کامله تو اپارات هست الان
      https://www.aparat.com/playlist/1021...A9%D9%88%D8%B1

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      موفق باشی دوستم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

شما میخوای محاسبات ات قوی شه و خیلی ازین موضوع ناراحتی. درسته؟
      من سال کنکورم خیلی دنبال تکنیکای سریع محاسبات بودم، یادمه مهروماه یکسری کتابچه های معروف داشت که قلق ها رو یاد میداد، اینارو تابستون خوندم فایده نداشت، بعدا افتادم دنبال dvd محاسبات سریع از حرف آخر بگیر برو تا ناشناخته ترین و حتی دزد ترین آدمای این زمینه اومدم dvd همه رو دیدم ولی نتیجه نداد. خلاصه همه کار کردم ولی نشد. راستش هیچ راهی جز یه راه پیدا نکردم و میخوام اون راه رو به شما هم یاد بدم...
      این بود راه حل من:
      15 دفتر 100 برگ یعنی 3000 صفحه فقط برای دو درس ریاضی و فیزیک چرک نویس کردم. از سر تا پای کل صفحات کثیف می‌شد. کاغذ اون زمان به گرونی الان نبود ولی من شلخته درو نکردم تا چیزی گیر خوشه چین ها بیاد :-) کم کم فیزیکم از 16 درصد تو یه آزمون مرحله ای تو آبان رسید به 60-70 تو آزمونای جامع مشابه کنکور بعد عید. ولی راستش خودم نفهمیدم چی شد که قوی شدم، چون سرم فقط تو همین دفترا بود و بدونِ بلد بودنِ حتی یه دونه راه حل مخفی عجیب غریب یا درسنامه خاصی سر جلسه هر سوال قابل حلِ ریاضی/فیزیک رو میزدم.
      دوستِ خوب سرجلسه کنکور نه هر آزمونی این دستِ لعنتی سوالات رو با حافظه کاری یا فعال حل میکنه و فرصت برای استفاده از تکنیک یا کلک محاسباتی خاصی نیست، همین که 10 ثانیه فکر کنید این سوال کدوم تیپ بود؟ با کدوم کلک یا روش کلی که بلد بودم حل می شد؟ بازی رو باختی بدم باختی. شما باید با دیدن سوال دستت شروع کنه به نوشتن. باید انقدر با اعداد بازی کرده باشی انقدری ضرب و تقسیم روی کاغذ انجام داده باشی که دیگه حالت بهم بخوره از نوشتنِ خیلی موارد و حجم عمده این فرایندها صرفا در ذهن ات باشن و روی کاغذ چیزی رو بنویسی که مطمئنی ذهن لعنتی از پس محاسباتش قبلا برنیومده. دقت کن چی گفتم؟ " از پسش قبلا برنیومده " یعنی همین که سرجلسه ذهن شما به این فکر کنه که مشابه این سوال رو قبلا دیدم یا خیر بازی رو تو محاسبات باختی و این نکته ای هست که رتبه های برتر نمیگن و شما فکر می کنید این ها تکنیک های خاصی بلدن و سر کلاس های خاصی بودن. دوست عزیز آخرین مرحله تسلط اونجاییه که تو ذهنت همین که اون عدد رو دیدی کار محاسباتش رو استارت بزنی یه مقدار جلو بیای و وقتی کاملا قفل کردی یه سری اعداد بیاد رو کاغذ و به جواب آخر برسی. حالا خودت حساب کن رسیدن به این سطح از تسلط چه تمرین جانانه ای میطلبه.

حالا راه حل چیه جز نوشتن، جز عادت به حل هر سوالی؟ جز تکرار و تکرار و تکرار؟
      تنها راه حلی که دارم و مطمئنم روی هر دانش آموزی جواب میده همینه.

پس به نظرم یه بازنگری روی مسیری که قبلا طی کردی تا به این قدرتی که در قدیم داشتی برسی، داشته باش و همون راهی رو طی کن که اصولیه.
      میدونم و کاملا درک میکنم چی میگید!
      ولی من اون موقع چندین سال پی در پی دبیرستان درس و تست و...کار کرده بودم.الان ی انباری کتاب تست دارم...
      دقیقا همین هست که شما میفرمایید من اون موقع آنقدر حل کرده بودم که گفتم محاسبات رو تو ذهنم میرفتم و اصلا لازم نبود فرمول رو هم بنویسم...من تو قسمت حفظ ضعیف هستم نکنه نتونم اصلا تو کتم نمیره...یعنی حتی همون دینی رو تحلیل میکردم برا خودم
      برا همین اصلا نکته تستی حفظ نمیکردم....ولی چون اونقدر تست زده بودم خودم به صورت اتومات اون نکته رو درمیاوردم...مثلا تو فیزیک اینا تو هر تیپ مسئله برا خودم ی راه حل خاص داشتم که اغلب با ناشر متفاوت بود...منظورم اینه کلا شخصی سازی کرده بودم...
      با همه مشکلاتی که برام پیش اومد سال دوم پزشکی ت بریز آوردم ولی گفتم فقط تهران :/
      بعدا هم کلی مشکل پیش اومد...
      نمیدونم چون 405 دیگه واقعا میخوام پرونده کنکور رو ببندم! گفتم شاید راه میانبری یاشه !
      حس میکنم اصلا اصلا وقت ندارم...تو این اوضاع هم همش زیر ترقه هستیم...
      ممنونم بابت وقتی که گذاشتید!
      به نظرتون تو این شرایط چقدر ممکن هست زمان ببره! اخر تابستون اوکی میشم؟
      البته میدونم هر فرد منحصر به فرد هست و...
      هیلی استرس دارم.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.
      من قبلا عملیات ریاضی رو هوا حل میکردم...
      مثلا روی سوال رو که میخوندم یادمه اتومات واحد رو تبدیل میکردم...
      نمیدونم چطور توضیح بدم.
      متاسفانه بعد 7 سال دوری میشه گفت برگشتم ولی اصلا سر عت بالا ندارم! این موضوع داره عصبیم میکنه!
      رسما تو ضرب تقسیم میمونم.
      درسته مخالف حفظ کردن هستم ولی کتابی هست که عددها و تبدیل های معروف رو نوشته باشه؟
      تلگرام بالا نمیاد به کانال های کتب دسترسی ندارم.
      کتاب فروشی هام اکثرا بسته هستند.
      سلام
      من خیلی پیشنهاد نمیدم کتابایی که قلق یاد میدن و فلان و اینا.
      شما محاسبات هرچی داری رو کاغذ بنویس کامل حتی 2 در 2 هم
      دیدن اینا با چشم باعث میشه بره تو مغز
      من تقریبا هرچی محاسبات سنگین بود کنکور ارشد رو زدم بدون هیچ راه حل میانبری. ولی خب مینوشتم،

ضرب 3 رقم اعشار در هم و تقسیمای عجیب

بنویس رو کاغذ بعد خود به خود مغزت راه حل می‌سازه.
      به نظرم خیلی پیگیر راه های میانبر نباش به جاش سعی کن نترسی.

یه چیز دیگم هس اینه محاسبات ریاضی رو سعی کنی حدودی اولش جوابی داشته باشی

مثلا وقتی 20وخورده ای در 30 و خورده ای میخاد ضرب بشه میدونی حدودا دوروبر 800 ایناس.

باعث میشه وقتی برسی 5693 تعجب کنی خودت بدونی اشتباهه.
      جهان آلوده ی خواب است و من در وهم خود بیدار...

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شاید بشه گفت ساده ترین راهکار برا افزایش سرعت محاسبات و درگیر نشدن با اعداد عجیب و غریب و پیچیده ، اینهاست :
      ۱) در محاسبات سخت شیمی و فیزیک ، سعی کنید اعداد رو خرد کنید . تا جایی که امکان داره بخش پذیری ها رو بررسی کنید و اعداد رو به عامل های اصلیش تجزیه کنید
      ۲) حتما در سوالاتی که بین اعداد گزینه ها ، فاصله زیاد هست از تقریب استفاده کنید ( در شیمی و فیزیک خیلی به کار میاد ) و اینطوری میتونید خیلی از گزینه ها رو حذف کنید و حتی با همین تقریب به گزینه درست برسید
      ۳) به دنبال راهکارهای عجیب و غریب نباشید چون روز کنکور اونقدر ذهنتون درگیره که یا فرصت استفاده از راهکار های عجیب و غریب ندارید ، یا قاطی میکنید با همدیگه ، یا یادتون میره کلا که چی بود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن