مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      واقعا خودمم نمیدونم چرا اینجوریه این زندگی
      دیگه تلاش کردن هم نتیجه نمیده
      چقدر درکت میکنم همین بلا سر من اومده نه یه نه دوبار بلکه صدها بار
      از تفریحاتم گذشتم از کارای موردعلاقم گذشتم ولی نتیجش این بود دوستام نمراتشون بالاتر از نمرات من شد درحالی که اونا درگیر خوش گذرونی و تفریح و عشق و حال فقط شب امتحانی میخوندن
      حتی تو درس خوندن هم دیگه عدالتی وجود نداره..
      اما اوج درد اونجاش بود که گفت رز فرق تویی که کل سال خوندی با منی ک یک ماه فقط خوندم چیه؟؟؟
      بارش حققققققققققق - واسه منم عین همین پارسال پیش اومد امیدوارم پارسال آخرین باری بوده باشه که تجربش کردم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من کسی در این شرایط می تونه موفق بشه که از لحاظ روانی زندگی و چالش هاشو به اصطلاح شل بگیره ( دنیا به کتفشم نباشه و کلا از overthinking به آینده پرهیز کنه ) و با کمترین چیز ها هم خوشحال باشه (در حد اینکه 5دقیقه با دوست بخندی یا پدر یا مادرت وسط درس خوندن واست یه چایی بیارن) و از اون طرف تلاش و پشتکارشو حفظ کنه

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      نه بابا عدالت کجا بود.. ما شرایط زندگیمون زمین تا آسمون با هم فرق داره. یکی تو بدبختی به دنیا میاد یکی تو خوشبختی. از اون بدتر حتی ژنتیکم تعیین کنندست. من باید ده بار یه درسو بخونم تو ذهنم فرو بره یکی یه بار
      لامصب نمیشه هم مقایسه نکرد آدم ناخودآگاه فکرش درگیر میشه.

من خودم همیشه سعی می کنم به خودم یادآوری کنم که این افکار توهمن. زندگی بقیه واقعا ربطی به خوشبختی من نداره. اینکه اون قبول شه یا نه تاثیری تو زندگی من، آینده من، اینکه به آرزوم میرسم یا نه، نداره.
      گفتم نقطه شروع و مسیر هر کس متفاوته. من با توجه به شرایط خودم برای زندگیم تصمیم می گیرم. به من چه که فلانی چی قبول شد چی کار کرد. واقعا بهش فکر کنی می بینی خیلی کار پوچیه. عذر می خوام گور باباش.

برا من فقط زندگی خودم مهمه
      ادمای باهوش اصولا راحت طلبن خیلی سریع جا میزنن و اسیب میبینن. ادمای معمولی چون از اول مجبور بودن زیاد تر کار کنن ادمای سرسخت تری میشن. من خودمم باید پونصد بار یه چی بخونم یاد بگیرم خودمم این مشکل رو دارم ولی راستش هیچوقت نمیندازم گردن هوشم. میگم شاید شرایط روحی و ذهنی من با بقیه یکی نیست. به نظرم حتی اگر ادم ای کیو بالایی نداره باید حس کنه نابغه ست. اینطوری یه نابغه واقعی زاده میشه.
      نمیدونم عادلانه بودن از نظر شما چیه. ولی از نظرمن همین فرصتی که در اختیارمونه برای تلاش کردن یعنی خدا عادله. یعنی به همه ی بنده هاش فرصت برای شکوفا شدن میده. حالا اینکه یه نفر با 5 ساعت خوندن کارش راه میفته یا 10 ساعت دیگه بستگی به خیلی چیزا داره همیشه هم به هوش نیست. درکل به نظرم اگر قرار بود همه به فرض با 10 ساعت خوندن نتیجه یکسان بگیرن که دیگه دنیا خیلی تکراری میشد. ولی اینم باید توجه کرد خیلی وقتا ادم نتیجه ی تلاشاش رو سریع و انی نمیگیره خیلی وقتا دیر میاد ولی بالاخره میاد. در عین حال زندگیم همش درس نیست که. شاید تو توی روابط اجتماعیت بهتر باشی یا شاید توانایی های هنریت بهتر باشه. قرار نیست همه مثل هم باشن که. منم خیلی به این چیزا فکر میکنم راستش ولی توی این موقعیت ها به هدف نهاییم فکر میکنم. از کجا معلوم توی هدف نهاییم هم فلانی از من بهتر باشه؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      ادمای باهوش اصولا راحت طلبن خیلی سریع جا میزنن و اسیب میبینن. ادمای معمولی چون از اول مجبور بودن زیاد تر کار کنن ادمای سرسخت تری میشن. من خودمم باید پونصد بار یه چی بخونم یاد بگیرم خودمم این مشکل رو دارم ولی راستش هیچوقت نمیندازم گردن هوشم. میگم شاید شرایط روحی و ذهنی من با بقیه یکی نیست. به نظرم حتی اگر ادم ای کیو بالایی نداره باید حس کنه نابغه ست. اینطوری یه نابغه واقعی زاده میشه.
      نمیدونم عادلانه بودن از نظر شما چیه. ولی از نظرمن همین فرصتی که در اختیارمونه برای تلاش کردن یعنی خدا عادله. یعنی به همه ی بنده هاش فرصت برای شکوفا شدن میده. حالا اینکه یه نفر با 5 ساعت خوندن کارش راه میفته یا 10 ساعت دیگه بستگی به خیلی چیزا داره همیشه هم به هوش نیست. درکل به نظرم اگر قرار بود همه به فرض با 10 ساعت خوندن نتیجه یکسان بگیرن که دیگه دنیا خیلی تکراری میشد. ولی اینم باید توجه کرد خیلی وقتا ادم نتیجه ی تلاشاش رو سریع و انی نمیگیره خیلی وقتا دیر میاد ولی بالاخره میاد. در عین حال زندگیم همش درس نیست که. شاید تو توی روابط اجتماعیت بهتر باشی یا شاید توانایی های هنریت بهتر باشه. قرار نیست همه مثل هم باشن که. منم خیلی به این چیزا فکر میکنم راستش ولی توی این موقعیت ها به هدف نهاییم فکر میکنم. از کجا معلوم توی هدف نهاییم هم فلانی از من بهتر باشه؟
      حرفامون تا حدودی مشابه هم هست
      اصلا درگیر اینکه کی بالاتره یا پایین تر نباید شد. باید مسیر زندگی خودمونو بریم، با همه پستی بلندی هاش

موضوع گردن هوش انداختن نیست اونو مثال زدم فقط
      راجع به عادلانه بودن یا نبودن زندگی هم، بیشتر به اعتقادات افراد بستگی داره نمیشه دربارش بحث کرد
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Qetuo نمایش پست ها
      بارش حققققققققققق - واسه منم عین همین پارسال پیش اومد امیدوارم پارسال آخرین باری بوده باشه که تجربش کردم
      امیدوارم اخرین تجربت باشه عزیز
      والا اون موقع رو حاضری با صدتا چاقو تیکه تیکه ات کنن ولی اون لحظه هارو نبینی و ندونی که چ بلایی سرت اومده
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شکست رو قبول کن و برو دست بوس خاله ات وگرنه خاله ها دهن صاف میکنن،بعدم یه آب خنک بخور و هی به خودت بگو من حسود نیستم ،

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن