به نظر من کسی در این شرایط می تونه موفق بشه که از لحاظ روانی زندگی و چالش هاشو به اصطلاح شل بگیره ( دنیا به کتفشم نباشه و کلا از overthinking به آینده پرهیز کنه ) و با کمترین چیز ها هم خوشحال باشه (در حد اینکه 5دقیقه با دوست بخندی یا پدر یا مادرت وسط درس خوندن واست یه چایی بیارن) و از اون طرف تلاش و پشتکارشو حفظ کنه
ادمای باهوش اصولا راحت طلبن خیلی سریع جا میزنن و اسیب میبینن. ادمای معمولی چون از اول مجبور بودن زیاد تر کار کنن ادمای سرسخت تری میشن. من خودمم باید پونصد بار یه چی بخونم یاد بگیرم خودمم این مشکل رو دارم ولی راستش هیچوقت نمیندازم گردن هوشم. میگم شاید شرایط روحی و ذهنی من با بقیه یکی نیست. به نظرم حتی اگر ادم ای کیو بالایی نداره باید حس کنه نابغه ست. اینطوری یه نابغه واقعی زاده میشه.
نمیدونم عادلانه بودن از نظر شما چیه. ولی از نظرمن همین فرصتی که در اختیارمونه برای تلاش کردن یعنی خدا عادله. یعنی به همه ی بنده هاش فرصت برای شکوفا شدن میده. حالا اینکه یه نفر با 5 ساعت خوندن کارش راه میفته یا 10 ساعت دیگه بستگی به خیلی چیزا داره همیشه هم به هوش نیست. درکل به نظرم اگر قرار بود همه به فرض با 10 ساعت خوندن نتیجه یکسان بگیرن که دیگه دنیا خیلی تکراری میشد. ولی اینم باید توجه کرد خیلی وقتا ادم نتیجه ی تلاشاش رو سریع و انی نمیگیره خیلی وقتا دیر میاد ولی بالاخره میاد. در عین حال زندگیم همش درس نیست که. شاید تو توی روابط اجتماعیت بهتر باشی یا شاید توانایی های هنریت بهتر باشه. قرار نیست همه مثل هم باشن که. منم خیلی به این چیزا فکر میکنم راستش ولی توی این موقعیت ها به هدف نهاییم فکر میکنم. از کجا معلوم توی هدف نهاییم هم فلانی از من بهتر باشه؟
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!
شکست رو قبول کن و برو دست بوس خاله ات وگرنه خاله ها دهن صاف میکنن،بعدم یه آب خنک بخور و هی به خودت بگو من حسود نیستم ،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)