مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

📖 روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪👇🤲🏼

سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم 🌹 من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.

✍️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟

✍️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم😢؟

✍️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روش‌هایی را که استاد براتون می‌گفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار می‌گرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!

لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      به به چه بچه مودبی
      خیلی برای خودت سختش نکن روش مطالعه مختص خودتو پیدا کن ببین چجوری بخونی بازدهی بیشتری داره. تست زیاد بزن به فیلم و جزوه استاد بسنده نکن.عموما دبیرا طوری درس میدن هم نهایی هم کنکورو پوشش داده بشه.من عادت داشتم فیلمو میدیدم سعی میکردم همراهش نکته حفظی چیزی هست یاد بگیرم یا چیزی نمیفهمیدم استپ میزدم دوباره میدیدم و جزوه رو پر نمیکردم که دفعه بعد خواستم بخونم خودم تو چکی نویس حل کنم ببینم بلدم یا نه نیازه دوباره ببینم.حالا اگه نکته اضافه تری تو حرفا میگفت مینوشتم.بعد فیلم تدریس نباید زیاد تا تست زنی فاصله بیوفته احتمال فراموشی زیاده.حتی حس میکنی یه سری مطالب مسلط نیستی باز تست بزن ضعفت موقع تست زنی رفع میشه میفهمی کجاها مشکل داری برمیگردی بیشتر کار میکنی.کلا با تست درسارو مرور کنی خیلی بهتره تا فقط و فقط به جزوه و تست استاد بسنده کنی.تست میزنی جایی مشکل داشتی جزوه استادو مجدد میخونی لازم بود فیلم میبینی.درکل میگم وسواس به خرج نده.حالا میتونی یه دفتر جدا برداری و نکات مهم و برای مرورو بنویسی ولی خب گوشه کتاب یا جزوه بنویسی بهتره به نظرم تو چشم تره.تستی هم که به نظرت نکات خوبیو پوشش میداد علامت دار میکنی تا دور بعدی یا برای مرور دوباره کارشون کنی.
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ✍️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریوان نمایش پست ها
      ✍️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.

یه دور خوندن کتاب قبل دیدن فیلم میتونه کمک کننده باشه تا حدی دستت میاد موضوع درس چیه به چی مربوطه.کتاب مسائل سخت انچنانی نداره.بعد فیلم دیدن خودت میتونی حلشون کنی نیاز نداری فیلمی مضاف براون ببینی.
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)