شرایط بد شده دیگه
استرس تو اوجه ، خوندن تو این شرایط برام شده مثل رفتن توی کوه و برگشتن
حالا من امسال دوازدهم نیستم، ولی از جمعه به بعد سر جمع چند ساعت بیشتر نشد چیزی بخونم. برای ریاضی کل کتاب سر جمع ۴ ساعت هم نخوندم.
همه همینن، خدا رحم کنه.
شرایط بد شده دیگه
استرس تو اوجه ، خوندن تو این شرایط برام شده مثل رفتن توی کوه و برگشتن
حالا من امسال دوازدهم نیستم، ولی از جمعه به بعد سر جمع چند ساعت بیشتر نشد چیزی بخونم. برای ریاضی کل کتاب سر جمع ۴ ساعت هم نخوندم.
همه همینن، خدا رحم کنه.
Bro I don't need motivation
My fav friend is alr inside me =) GlHf
خب شاید طرف شرایطشو نداشته باشه بره کاشان
راه حل میخوای ارائه بدی ، راه حل کلی ارائه بده که با توجه به وضع فعلی قابل انجام باشه
مثل توصیه های ایمنی در ساختمان و خارج از ساختمان
قصه تعریف نکن . این راه حل های در ظاهر مفید شما به ۱ درصد افراد هم کمکی نمیکنه
من کاری هم نکرده باشم ، با راه حل های عجیب و غریب مثل شما به مردم استرس وارد نمیکنم
بهترین جای پناهگیری در شرایط فوق اضطراری ، اول پارکینگ سه طبقه زیر زمینه حتی در برابر بمب اتم هم مقاومت داره نشت رادیواکتیو هم نداره ،ولی حتما حتما وسیله ببرید مثلا من تو ماشین بیست و چهار لیتر آب دارم و تو کوله چهارلیتر ، آب از همه چی مهمتره ، حتی زیر آوار اگه زنده بمونید آب نیاز دارید ,بدون غذا تا دو هفته زنده میمونید، اگه چربی زیاد داشته باشید که تا سه هفته هم اوکیه ، پس احتکار غذا نکنید ، به بقیه رحم کنید، گیاهای بیرون نصف به بیشتر خوردنی اند قارچ وحشی هرگز نخورید حتی کم ، بعد کفتر هم میشه خورد ، ملخ هم میشه ، پس از گشنگی نمیمیرید
کیف اضطراری رو آماده کنید ، هرچی وسع دارید توش بزارید از همه مهم تر آبه ، آب آب آب بویژه شهرای زیر حمله ، شهرستان ها هم آماده کنید بد نیست ، اصلا کیف ندارید ، بقچه اضطراری
ندارید و نمیشه؟،یه بطری آب بزرگ
اگه ماشین ندارید نزدیکترین پارکینگ زیرزمینی رو شناسایی کنید، حتی اگه ماشینم دارید تو ده دقیقه ممکنه مجبور به رفتن به پناهگاه باشید ، پس پیدا کنید
آمادگی جسمانی رو بالا ببرید ، امروز خودم رفتم پنج کیلومتر (شهر امنه تا کنون ) دور محله دویدم ، اگه شهر شما امن نیست تو خونه شنا سوئدی بزنید و بشین پاشو برای عضلات و burpee برای آمادگی تنفسی و عضلانی
باید تا حدی زیاد کنید آمادگی جسمانی رو که تا اولین پناهگاه مترو یا پارکینگ بدوید با وسایل اضطراری زمان باگ اوت، کلید خونه یادتان نرد ، معمولا برمیگردید بهش میگن باگ این
تو بحران به هم رحم کنید ، این مهمه
اگر راهنمایی های دیگه ای برای باگ اوت در شرایط اتمی جدا و شرایط جنگی نرمال میخواید ، بگید بازم میگم ، ایندفعه برای پناهگاه و مدت زمان موندن توی اونه
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
ویرایش توسط Loneman : 27 خرداد 1404 در ساعت 10:51
اونو خوندی کتاب where theres no doctor رو بخون خیلی کامله برای کمک اولیه
Austere surgery یا همون wartime emergency surgery رو در صورت علاقه به جراحی اضطراری بخونید کمک های ثانویه رو خوب توضیح داده ، هر دو انگلیسی اند کتابا
قابل توجه بقیه بچه ها ، پی دی افش هست باید سرچ کنید
قشنگ دارم بهتون بجا کنکور مهارت یاد میدم بهتون
ان شاالله هیچ وقت نیاز نباشه ، هر چه سریعتر اردر به کیوس برگرده و اوضاع اوکی بشه
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشکبه تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
ویرایش توسط Mr.vm : 27 خرداد 1404 در ساعت 11:07
سلام
خسته نباشید یسوال
شما
قبل عید رفتید دوره اردو عید و همه مباحثو خوندید؟
بعد از ۲۰ فروردین رفتید جمع بندی سه روز یبار و ازمون جامع
بعد ازمون اردیبهشت هم رفتید تو نهایی
و الان بعد اخرین ازمون خرداد ینی ۲۸ خرداد دوباره میرید ازمون ۳ روز یبار و جامع میزنید؟
درسته؟
۵ روز اخرم تورق سریع؟
بازه هارو درست کفتم؟
یعنی واقعا توی این شرایط اوج کمک کردنتون چرت وپرت گفتن و دعوا کردنه؟ منم شهرستانم تا الانم 10 15 نفر مردن. تهرانیا امدن اینجا مثلا امنیت بیشتر باشه
اینکه به یه نفر که بریده بگی وقتی بقیه نمیخونن توبخون جلو بیفتی چرت ترین جمله ایه که شنیدم خب اون یارو خودش عقل داره نیازی به گفتن شما نیست. وقتی طرف بریده و نمیتونه تمرکز کنه این حرفا فقط حالش رو بدتر میکنه.من یکی سه روزه دارم سر درس نخوندنم به همه جواب پس میدم.
بعد این همه فشار و استرس کنکور و امتحان نهایی وبیخوابی و هزار کوفت وزهرمار دیگه جنگ شده ای کاش یکمی حال ما رودرک میکردن. سنگ ترین ادم دنیا هم که باشی دلت برای هموطنات میسوزه.
من بعد سه سال زحمت کشیدن و جون کندن برای کنکور ده روز مونده و من واقعا دیگه حتی یه کلمه هم نمیتونم بخونم.الان توی شرایطیم که زنده بودنمم برام مهم نیست چه برسه کنکور
ای کاش میدونستم شماها چجوری میخونید واقعا
به قول loneman برای موفقیت توی کنکور باید ربات باشی. بعضیا بهتر از بقیه می تونند بخش احساسی وجودشون رو غیرفعال کنند و فقط به هدف فکر کنند.
میدونم....
من صبح یهو از خواب پریدم....ولی حس میکردم که با صدا بیدار شدم...بعد فک میکردم شایدم توهم زدم....
بعدا خبرگذاری ها اعلام کردن بله انفجار بوده !
شب ها هم کلا خواب های چرت و پرت میبینم...
من همیشه تلاش میکردم تو زمان حال باشم و به آینده فک نکنم...
ولی الان اتومات کلا تصویری از آینده ندارم...این واقعا ترسناکه
بدبختی اینه درآمد ما دولتی نیست...مثلا بگم هرجا بریم تعطیل بشیم باز حقوق رو میریزن! هر چی پول نقد هم داشتیم داديم وسایل خونه رو نو کردیم...سال قبل هم کلا طراحی خونه رو...قشنگ الان صفریم :/
تو دلم همش به خودم فحش میدم چرا نرفتم سرکار...حداقل الان خانوادم با حقوقم میفرستادم ی جای امن
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
بدبختی دیگه اینکه من الان بیمه ندارم...
یعنی چون شاغل نیستم رفتم به بیمه اطلاع دادم که برگردم رو بیمه سرپرست...اونم گفتن حالا بازرس باید بفرستن...کمش ی ماه طول میکشه...
الانم جنگ شد !بازرس کجا بود :/
گفتم شاید گفتن جنگ خودشون بیمه رو زدن...متأسفانه دیدم نخیر! فعلا عدم مشمول هستم...
من الان برم ویزیت ساده کم کمش 300 باید بدم ویزیت...داروهام که...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)