مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

از وقتی میخوام تستی خوندنم رو شروع کنم مدام یه چیزی مانعش میشه

از وقتی میخوام تستی خوندنم رو شروع کنم مدام یه چیزی مانع ش میشه
      از این وضعیت جدید که فاکتور بگیریم و عملا من کسی ام که داره وضعیت همه رو کنترل میکنه و دارم مدام خودمو خونسرد نشون میدم تا بتونم همه رو آروم نگه دارم تا شرایط از اینی که هست بدتر نشه.از یه طرفم در کتابام که باز کردم یهو شوک فراموشی همه مطالب منو کشت. یه سری چیزهاش رو فهمیدم حتی اشتباه فهمیدم و تستارو مدام غلط می‌زنم. قبلا وقتی اشتباه نیزدم برام مهم نبود میگفتم اینکه کنکور نيست و میرفتم پاسخنامه شو میخوندم. اما الان یهویی انگار یه چیزی داره گلومو فشار میده. نمیدونم چجور بعضی که از همون روز اول مهر دو رقمی و تک رفمی شدنشون مشخص بود میان و میگن چیل براح درس بخون بهترین نتیجه آخه-
      حس میکنم شاید کنکور تیر نتونم میانگین ۲۰ درصد هم بزنم. بعد از نهایی یکم به خودم تشر زدم که نباید تنبلی بکنم و باید بخونم. اما همه شرایط و عالم و آدم انگار دست به دست هم دادن که مانع ش بشن
      از روزی که این ماجراها شروع شد چندبار توی فضای مجازی و واقعیت بهم پریدم بخاطر ابراز افکارم و سر همین همین الانم دارم با شک و تردید اینو مینویسم شایدم بعدشم حذفش کنم چون حتی یک مورد دیگه از قلدری های مجازی و واقعی رو نمی‌پذیرم و به این نتیجه رسیدم آینده ای که بقیه واسه خودشون انتخاب میکنن یا براشون اتفاق میفته هرچند وحشتناک به من دخلی نداره
      نمیدونم چجور بعضیا خوب *میفهمن*. سه ساعت باید به یه پاراگرف زیست شناسی خیره بشم تا بتونم بفهمم درمورد چی بلغور میکنه. تازه وقتیم میفهمم دو ساعت بعد همشو فراموش کردم. از تست زیست متنفرم باعث میشه سردرد بگیرم. نیم ساعت باید به تابع هایی که بیشتر شبیه دروازه های جهنمن خبره بشن و با خودم فکر کنم من مرتکب چه گناهی شدم که محکوم به حل این تستم. یا به سوالهای استوکیموتری شیمی نگاه میکنم و با خودم میگم چرا هیچ وقت نمیتونم بفهمم که چجوری به جوابش رسیدم. به سوالهای حرکت شناسی نگاه میکنم و با خودم میگم شاید نتیجه کنکور دوست هایی بود که در طی این مسیر بدست اوردیم. حتی زمین شناسی هم شده رفیق نیمه راه.
      بعضی روزا انقدر تست میزدم که آخر شب میگفتم گور بابای درس و آینده فقط میخوام بخوابم. اصلا برام مهم نبود. الان میگم شاید اشتباه میکردم و باید حتی شب هم دو ساعت بیشتر میخوندم. من یه مشکل دارم و اینکه نمیتونم به اندازه بقیه تمرکز کنم و سریع حواسم پرت میشه. خیلی از روابطم سر این خراب شد چون اونا فکر میکردن من بهشون اهمیت نمیدم در حالی که من یه مغز بدرد نخور و خراب دارم که برای بازدهی ای که افراد دیگه دارم باید کلی تمرین خاص انجام بدم یا از یه سری چیزا که همه استفاده میکنن دوری کنم تا وضعیتم حاد نشه.
      نمیدونم اصلا هدفم از این تاپیک چی بود. میدونم خیلیاتونم الان اینجوری هستین و راستش توقع نصیحت و پاشو برو درستو بخون ندارم چون حتی بعد از این پیام احتمالا یا خودمو مجبور میکنم یه کاری انجام بدم حتی اگر حواسم پرت بشه و خودمو گول میزنم.
      ویرایش توسط Kenshin : 26 خرداد 1404 در ساعت 00:32

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kenshin نمایش پست ها
      از وقتی میخوام تستی خوندنم رو شروع کنم مدام یه چیزی مانع ش میشه
      از این وضعیت جدید که فاکتور بگیریم و عملا من کسی ام که داره وضعیت همه رو کنترل میکنه و دارم مدام خودمو خونسرد نشون میدم تا بتونم همه رو آروم نگه دارم تا شرایط از اینی که هست بدتر نشه.از یه طرفم در کتابام که باز کردم یهو شوک فراموشی همه مطالب منو کشت. یه سری چیزهاش رو فهمیدم حتی اشتباه فهمیدم و تستارو مدام غلط می‌زنم. قبلا وقتی اشتباه نیزدم برام مهم نبود میگفتم اینکه کنکور نيست و میرفتم پاسخنامه شو میخوندم. اما الان یهویی انگار یه چیزی داره گلومو فشار میده. نمیدونم چجور بعضی که از همون روز اول مهر دو رقمی و تک رفمی شدنشون مشخص بود میان و میگن چیل براح درس بخون بهترین نتیجه آخه-
      حس میکنم شاید کنکور تیر نتونم میانگین ۲۰ درصد هم بزنم. بعد از نهایی یکم به خودم تشر زدم که نباید تنبلی بکنم و باید بخونم. اما همه شرایط و عالم و آدم انگار دست به دست هم دادن که مانع ش بشن
      از روزی که این ماجراها شروع شد چندبار توی فضای مجازی و واقعیت بهم پریدم بخاطر ابراز افکارم و سر همین همین الانم دارم با شک و تردید اینو مینویسم شایدم بعدشم حذفش کنم چون حتی یک مورد دیگه از قلدری های مجازی و واقعی رو نمی‌پذیرم و به این نتیجه رسیدم آینده ای که بقیه واسه خودشون انتخاب میکنن یا براشون اتفاق میفته هرچند وحشتناک به من دخلی نداره
      نمیدونم چجور بعضیا خوب *میفهمن*. سه ساعت باید به یه پاراگرف زیست شناسی خیره بشم تا بتونم بفهمم درمورد چی بلغور میکنه. تازه وقتیم میفهمم دو ساعت بعد همشو فراموش کردم. از تست زیست متنفرم باعث میشه سردرد بگیرم. نیم ساعت باید به تابع هایی که بیشتر شبیه دروازه های جهنمن خبره بشن و با خودم فکر کنم من مرتکب چه گناهی شدم که محکوم به حل این تستم. یا به سوالهای استوکیموتری شیمی نگاه میکنم و با خودم میگم چرا هیچ وقت نمیتونم بفهمم که چجوری به جوابش رسیدم. به سوالهای حرکت شناسی نگاه میکنم و با خودم میگم شاید نتیجه کنکور دوست هایی بود که در طی این مسیر بدست اوردیم. حتی زمین شناسی هم شده رفیق نیمه راه.
      بعضی روزا انقدر تست میزدم که آخر شب میگفتم گور بابای درس و آینده فقط میخوام بخوابم. اصلا برام مهم نبود. الان میگم شاید اشتباه میکردم و باید حتی شب هم دو ساعت بیشتر میخوندم. من یه مشکل دارم و اینکه نمیتونم به اندازه بقیه تمرکز کنم و سریع حواسم پرت میشه. خیلی از روابطم سر این خراب شد چون اونا فکر میکردن من بهشون اهمیت نمیدم در حالی که من یه مغز بدرد نخور و خراب دارم که برای بازدهی ای که افراد دیگه دارم باید کلی تمرین خاص انجام بدم یا از یه سری چیزا که همه استفاده میکنن دوری کنم تا وضعیتم حاد نشه.
      نمیدونم اصلا هدفم از این تاپیک چی بود. میدونم خیلیاتونم الان اینجوری هستین و راستش توقع نصیحت و پاشو برو درستو بخون ندارم چون حتی بعد از این پیام احتمالا یا خودمو مجبور میکنم یه کاری انجام بدم حتی اگر حواسم پرت بشه و خودمو گول میزنم.
      از متنت میفهمم وحشتناک خلاق و آی کیو بالایی داری، شوخی ندارم ، اندکی اوتیسمی طور ، ولی اوتسیتیک نیستی ، از اونایی هستی که یهچی اختراع کنی یا فرمول کشف کنی ، مثل انیشتین یا ادیسون، و قطب مخالف nerd بودن می باشی
      از مدلت خوشم میاد ، میخواستم اینو بگم خیلی وقته
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      از متنت میفهمم وحشتناک خلاق و آی کیو بالایی داری، شوخی ندارم ، اندکی اوتیسمی طور ، ولی اوتسیتیک نیستی ، از اونایی هستی که یهچی اختراع کنی یا فرمول کشف کنی ، مثل انیشتین یا ادیسون، و قطب مخالف nerd بودن می باشی
      حاجی بیخیال دهنم سرویس شده
      خیلی سخته مخصوصا وقتی مدام ازت سوال میشه چرا انقدر با خودت مشکل داری..‌ نه حاجی من نه ایکیو دارم نه چیز خاصی من یه دستگاه خرابم که خودمو بین بقیه آدما قاطی کردم و تمام زورمم میزنم که بقیه نفهمن. من با بچه هایی که اوتیسم داشتن دیدن کردم. این بندگان خدا حتی از کوچیک ترین چیزایی که انسان نرمال لذت میبره نمیتونن استفاده بکنن. حتی شدید هاشون نمیتونن زندگی معمولی رو تجربه کن. اونی که میاد میگا من اوتیسم دارم یا نوع خیلی خیلی خیلی خفیف شو داره که به احتمال زیاد ساپورت خانواده ش و با سری تمرین ها میتونه زندگی عادی تو جامعه رو تجربه کنه.. یا اینکه واسه ادا و جلب توجه هست. اونم فقط توی مجازی چون توی واقعیت مردم وقتی بهشون بگی، با ترحم بهت نگاه میکنن یا بدتر طردت میکنن
      ولی خب حس میکنم حرفت برای این بود که بتونی حواسم رو پرت کنی... و منو از چاله ای که خودم با دست خودم کندم بکشی بیرون. تشکرله...

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش الان حال یه ایران همینه
      منم رو هوام
      هیچی نمیفهمم
      قوی باش
      برات ارامش میخوام

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      لئون داداش میخونی یا چی؟
      پایه کاری؟

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خیلی سخته مخصوصا وقتی مدام ازت سوال میشه چرا انقدر با خودت مشکل داری..‌ نه حاجی من نه ایکیو دارم نه چیز خاصی من یه دستگاه خرابم که خودمو بین بقیه آدما قاطی کردم و تمام زورمم میزنم که بقیه نفهمن. من با بچه هایی که اوتیسم داشتن دیدن کردم. این بندگان خدا حتی از کوچیک ترین چیزایی که انسان نرمال لذت میبره نمیتونن استفاده بکنن. حتی شدید هاشون نمیتونن زندگی معمولی رو تجربه کن. اونی که میاد میگا من اوتیسم دارم یا نوع خیلی خیلی خیلی خفیف شو داره که به احتمال زیاد ساپورت خانواده ش و با سری تمرین ها میتونه زندگی عادی تو جامعه رو تجربه کنه.. یا اینکه واسه ادا و جلب توجه هست. اونم فقط توی مجازی چون توی واقعیت مردم وقتی بهشون بگی، با ترحم بهت نگاه میکنن یا بدتر طردت میکنن
      ولی خب حس میکنم حرفت برای این بود که بتونی حواسم رو پرت کنی... و منو از چاله ای که خودم با دست خودم کندم بکشی بیرون. تشکرله...
      نه بابا حواس پرت کنی چیه
      من واقعا میبینم که با بقیه فرق داری ، تقریبا شبیه خودمی ، تا ۶۰ درصد ، از لحاظ شخصیت
      چون ربات نیستی و از زندگی رباتی خوشت نمیاد ، از منطق رباتی و قاعده مندی انسانی بیش از حد خوشت نمیاد ، من ندیدم کسیو که آنقدر پیگیر یه چیزای خاصی باشه ، کتاب متفرقه خوندنو دوست داشته باشه و غرقش بشه ، خیلی تحقیق کنه ، دستگاهی که از بقیه متفاوت کار می‌کنه رو مردم میگن خراب ، ولی اون یه نابغه است
      این سمفونی مردگان تاثیر ناجوری روت گذاشته ها ، سامورایی ! کتاب ماجرایی طنز یکم بخون ، پیرمرد صد ساله ای که از پنجره گریخت خیلی خوب بود .
      کنکور میزان ربات بودن اشخاصو میسنجه، و من خبر ندارم و اهمیت نمیدم چطور دادیش ،چون هر کی رباتی تر عمل کنه و با رباتی بودن سازگار بشه می‌بره ، هارد اکسترنال و رم و سی پی یو رو قبول می‌کنه ، نه نورون و دل و روحو
      خلاقیت و بی نظمی دشمن کنکورن، کسی که اینا رو بصورت فعال داشته باشه کنکورو متوسط رو به پایین میزنه
      متفاوت بودن از بقیه حتی تو رفتار هم باعث میشه اونا طردت کنن ، این قابل درکه

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      لئون داداش میخونی یا چی؟
      پایه کاری؟
      آره مشتی میخونم ، در حد مرگ
      بجهت سرویس کاری دهن کنکور
      عجب اسمی گذاشتیم هرکی یه چی می خوندش ، لئون ، یاد ژان رنو و فیلم لئون افتادم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه بابا حواس پرت کنی چیه
      من واقعا میبینم که با بقیه فرق داری ، تقریبا شبیه خودمی ، تا ۶۰ درصد ، از لحاظ شخصیت
      چون ربات نیستی و از زندگی رباتی خوشت نمیاد ، از منطق رباتی و قاعده مندی انسانی بیش از حد خوشت نمیاد ، من ندیدم کسیو که آنقدر پیگیر یه چیزای خاصی باشه ، کتاب متفرقه خوندنو دوست داشته باشه و غرقش بشه ، خیلی تحقیق کنه ، دستگاهی که از بقیه متفاوت کار می‌کنه رو مردم میگن خراب ، ولی اون یه نابغه است
      این سمفونی مردگان تاثیر ناجوری روت گذاشته ها ، سامورایی ! کتاب ماجرایی طنز یکم بخون ، پیرمرد صد ساله ای که از پنجره گریخت خیلی خوب بود .
      کنکور میزان ربات بودن اشخاصو میسنجه، و من خبر ندارم و اهمیت نمیدم چطور دادیش ،چون هر کی رباتی تر عمل کنه و با رباتی بودن سازگار بشه می‌بره ، هارد اکسترنال و رم و سی پی یو رو قبول می‌کنه ، نه نورون و دل و روحو
      خلاقیت و بی نظمی دشمن کنکورن، کسی که اینا رو بصورت فعال داشته باشه کنکورو متوسط رو به پایین میزنه
      متفاوت بودن از بقیه حتی تو رفتار هم باعث میشه اونا طردت کنن ، این قابل درکه
      چی بگم دا
      ممنونم از تعریف کردنت .. خودمم خیلی وقته قبولش کردم فقط وقتایی که اینجوری میشه مثل یه چجوری بگم یه حالت "به خانه باز میگردیم" دوباره یادش میفتم و غمبرک می‌گیرم
      ولی به هر حال امیدوارم تو ام نتیجه جنگیدنت رو بگیری

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مردم به اوتیسم که فکر میکنن یاد فیلم rain man می‌افتند. فکر می کنند اینا حتما مهارت های ویژه ای مثلا در ریاضیات باید داشته باشند. در حقیقت بین savant و autism تفاوت نمیذارن.

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میگم علاقه ای به هنر یا فلسفه نداری؟ دوست نداری تجربه اش کنی؟ شاید واقعا این سرنوشتت باشه که بشی یه نویسنده یا فیلسوف.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      adhd نداری؟
      رویاپردازی ناسازگار چی؟

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lawliet نمایش پست ها
      adhd نداری؟
      رویاپردازی ناسازگار چی؟
      اقا از کجا بفهمیم اینارو داریم یا ن
      این دومیه چیه
      من خیلی فانتزی فکر میکنم ممکنه دومی باشم/:

شما اینارو از کجا بلدید)؛

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اقا از کجا بفهمیم اینارو داریم یا ن
      این دومیه چیه
      من خیلی فانتزی فکر میکنم ممکنه دومی باشم/:

شما اینارو از کجا بلدید)؛
      ای دی اچ دی خفیف تمرکز روی کارهای ذهنی تقریبا داره
      شدیدش اصلا نمیتونه تمرکز ذهنی کنه ، کار جسمی خوب انجام میده
      رویاپردازی ناسازگار منم دارم ، تشدیدم شده ، همون چاخان گویی گستره است

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ای دی اچ دی خفیف تمرکز روی کارهای ذهنی تقریبا داره
      شدیدش اصلا نمیتونه تمرکز ذهنی کنه ، کار جسمی خوب انجام میده
      رویاپردازی ناسازگار منم دارم ، تشدیدم شده ، همون چاخان گویی گستره است
      تمرکز کردن واقعا برام سخته
      این دومی من چاخان نمیکنم
      ‌ولی رویابافی ثابت زندگیمه)؛
      دوتارو دارم؟

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      تمرکز کردن واقعا برام سخته
      این دومی من چاخان نمیکنم
      ‌ولی رویابافی ثابت زندگیمه)؛
      دوتارو دارم؟
      آدمای الانی دنبال درد و مرض میگردن تو خودشون
      اسمای قلنبه سلنبه هم میزارن
      اصلا دیوانه هم باشی دیوانه ای
      همچین چیزی عجیبی نیس ، زندیگتو بکن بابا اصلا گوربابای بیش فعالی و دوقطبی و اسکیزوفرنی و رویاپردازی ناسازگار
      روانپزشک دنبال درد و مرض میگرده بهت دارو بده همش ، الان بری روانپزشک میگه آره داری چهارتا چیز دیگه هم میزنه تنگت :yahoo (23:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)