مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

وقتی که میدونید پشت موندنتون تاحدی قطعی شده چکار میکنید؟

امسال به اون چیزی که میخوام نمیرسم.خیلی خودمو سرزنش نمیکنم چون تلاشمو کردم.شاید کافی نبود. اره اینو میپذیرم.اشتباهاتی داشتم اینم قبول میکنم ..بعضیارو تونستم جبران کنم و بعضیاشو نه.با این وجود هیچوقت نذاشتم وقفه ای بین درس خوندنم بیوفته میخوندم حتی شده با ساعت مطالعه پایین ولی پیوستگی رو بهم نزدم.شاید یکی از دلایل فکر کردن به این موضوع همین بود.که عادت کردم به خوندن.
      به نظرتون چه کاری درسته؟میدونم الان زمانش نیست ولی من تا زمانی که افکارمو ننویسم کلافه ام نمیتونم تمرکز کنم اونم با وضعیت الان که درجریانید چقدر کلافه کنندست..میگن اینو بیشتر کن که جبران اون بشه و من واقعا نمیدونم چه ربطی به هم دارن.نهایی های امسال از نظر اکثریت سطح بالایی داشت.لااقل کسی نمیتونه بگه اسون بود با یه دور خوندن و نمیدونم شب امتحانی اینا نمره بالایی میشه گرفت خلاصه.و از این بابت معتقدن تراز خوب میده مثل پارسال نمیشه.ولی بعد از ترازدهی اردیبهشت قابل پیش بینیه چه اتفاقی قراره بیوفته.
      حالا یعنی هرچی شد بزنم و برم فقط؟مامان میگه ارزش نداره موندن عمرت هدر میره! یعنی اکثرا میگن.برای من سواله یه سال مجددا تلاش کردن اسمش هدر دادن عمره یا درس خوندن تو رشته تو دانشگاه و بعدها کار کردن تو محیطی که هیچ علاقه ای نداری؟نمیشه یه فرصت ..فقط یه فرصت دیگه به خودم بدم؟ ..البته به مامان حق میدم خودش تجربه بدی داشته.میترسه من با موندن نتونم پیشرفت کنم که هیچ وضعیت بد بشه.نمیدونم! شاید حق با اونه هرچی شد برم بهتره!
      نمیتونم انقدر راحت شکستو بپذریم و باهاش کنار بیام.. بگم اوکی توقعتو بیار پایین بابا کلا توانت همین بوده دیگه هرچی اوردی چشم بسته برو! تو موارد دیگه شاید قبول کنم ولی درمورد درس نه نمیتونم.بیشتر دلم به حال خودم میسوزه تمام این 12 سال مطلقا فقط درس بهم تحمیل شد فقط و فقط درس! با اینم کنار میام با خودم میگم افرادی مثل من مگه با درس خوندن بتونن به جایی که میخوان برسن یعنی باید رو پای خودشون وایستن و گلیمشونو یه جوری از اب بکشن بیرون و اینطور نیست که راه ها و پلنای مختلفی جلوت باشه بگی درس نشد میرم سرووقت کار دیگه ام اینهمه گزینه روی میزه! من نظرم اینجوریه..یعنی دلم نمیخواد پرونده این 12 سال اینجوری بسته شه.مث این میمونه که هیچکاری نکردمو باز باید از صفر شروع کنم.متوجهید؟
      دوهفته سختیه نمیدونی چکار کنی چیو مرور کنی ولی ادامه میدم باز.ناامیدم ولی خب این چیزا که مهم نیست..فقط اینکه نمیدونم چی میشه میذارن بمونم یا باید برم کمی اذیت کننده است.بحث کنکور صرفا مدرک گرفتن و دانشگاه رفتن نیست خب بحث یه عمر زندگی ادمه حق بدین این اشفتگیارو.اینکه تو این سن باید مشخص کنی شغلت محل زندگیت حتی جایگاهت تو جامعه و محل کارت و هرچی! یعنی چیز الکی ای نیست که بشه بیخیالش شد ازش راحت گذشت.فقط میشه کمتر بهش فکر کرد
      شرمنده زیاد شد.واقعا نمیگفتم فکرم ازاد نمیشد
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام
      توی ماه اخر همههه جا میزنن
      حتی اونی که قراره دو رقمی هم شه قطعن شبای زیادی رو با گریه خوابیده و به این فک کرده مجبوره یک سال دیگه بمونه پشت کنکور
      خودتو نباز
      این افکار سراغ همه میاد
      تو تلاشتو کردی
      این تایم باقیمونده رو تمرکز کن رو آزمون جامع و خودتو بسنج
      ببین آیا واقعن وضعیتت همونطوره که فک میکنی؟ آیا حتی نمیتونی بالای ۲۰ درصد سوالا رو پاسخ بدی؟ ایا هیچی از مطالب یادت نیس؟ اگه اینطوری بود شرایط، بعد به این فکر کن که واقعن میخای بمونی پشت کنکور یا نه؟
      اینم بدون که هیچ کسی وقت نمیکنه همه اشکالاتشو رفع کنه و صددرصد مطالب رو کار کنه
      من خودم به شخصه پارسال وقتی رفتم سر جلسه کنکور که نصف فیزیک و ریاضی دوازدهم رو حذف کرده بودم . ولی همونایی که بلد بودم رو خوب روش کار کرده بودم و جواب دادم و نتیجه هم رضایت بخش شد
      پس به این فک نکن که تو این تایم باقیمونده تو حتمن باید تمااام دروس رو مسلط باشی و اگه یه درس رو مسلط نبودی ینی باختی! اصلن اینجوری نیس
      کنکور ینی تو قدرت اینو داشته باشی یه چیزایی رو هم حذف کنی. چون واقعن قرار نیس تو به تمام سوالات جواب بدی رو همش فک کنی یا حتی همه سوالا رو بخونی! یه چیزایی رو باید حذف کنی. چیزایی که اهمیتشون کمتره سوال کمتر قراره ازشون بیاد. و وقتی که حذف کردی دیگه به هیچ وجه نباید سراغشون بری. نه مرورش کنی نه بخونیش. توی ازمونات هم یه سوال مرتبط با اون دیدی روش خط میکشی و حتی وقتتو برای خوندن صورت سوال هدر نمیدی
      تمام تمرکزت رو بزار رو چیزایی که بلدی
      تو این بازه هم ازمون جامع بزن تا قشنگ دستت بیاد چه مباحثی رو مسلطی و چه مباحثی رو اصلن مسلط نیستی
      مبحثی که مسلط نیستی رو بدون تردید حذف کن . چون الان فرصت این نیست که بخای مطلبی که بلد نیستی رو روش کار کنی. الان باید اونایی که مسلطی رو تقویت کنی که سر جلسه هرسوالی از اون مباحث دیدی جواب بدی. من از ریاضی هندسه و مثلثات رو حذف کردم. با اینکه همه میگفتن مثلثات مبحث مهمیه و هندسه هم سوالاش رو راحت میتونی حل کنی ولی من تسلط نداشتم روش و حال نمیکردم با سبک سوالاش. برا کم شدن فشار روانیم هم که شده اون سوالا رو حذف کردم
      اینو بدون که بازهم بمونی پشت کنکور، هیچ وقت قرار نیس با صددرصد آمادگیت بری سر جلسه. هیچ وقتتتتت هیچ کس صددرصد آمادگی نداره.
      فقط و فقط قراره آمادگی اینو داشته باشی که از دانسته هات تمام استفاده رو کنی. دانسته هات حتی میتونن فقط ۵۰ درصد کنکور رو پوشش بدن ‌ این هیچ اشکالی نداره. خیلیا رو داشتیم فقط با میانگین ۵۰ درصد هم تونستن رشته های خوبی بیارن
      خلاصه که الان وقت باختن بازی نیس
      تمام قدرتتو بزار
      هرچی بلدی رو تقویت کن
      هرچی بلد نیستی رو حذف کن
      جامع زیاد بزننننن و تحلیل کن تحلیل کن تحلیل کن
      تحلیل کن که قشنگ با همه وجودت بفهمی به چی مسلطی به چی مسلط نیستی که سر جلسه بدونی کدوم سوال رو میتونی جواب بدی کدوم رو نمیتونی
      وقتی نتیجه کنکور اومد بعد به پشت موندن یا نموندن فک کن. الان اصلننننن نباید به این موضوع فک کنی
      تلاشتو بکن تو میتونی همین امسال قضیه رو جمع میکنی من میدونم
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

3. Top | #3
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      امسال به اون چیزی که میخوام نمیرسم.خیلی خودمو سرزنش نمیکنم چون تلاشمو کردم.شاید کافی نبود. اره اینو میپذیرم.اشتباهاتی داشتم اینم قبول میکنم ..بعضیارو تونستم جبران کنم و بعضیاشو نه.با این وجود هیچوقت نذاشتم وقفه ای بین درس خوندنم بیوفته میخوندم حتی شده با ساعت مطالعه پایین ولی پیوستگی رو بهم نزدم.شاید یکی از دلایل فکر کردن به این موضوع همین بود.که عادت کردم به خوندن.
      به نظرتون چه کاری درسته؟میدونم الان زمانش نیست ولی من تا زمانی که افکارمو ننویسم کلافه ام نمیتونم تمرکز کنم اونم با وضعیت الان که درجریانید چقدر کلافه کنندست..میگن اینو بیشتر کن که جبران اون بشه و من واقعا نمیدونم چه ربطی به هم دارن.نهایی های امسال از نظر اکثریت سطح بالایی داشت.لااقل کسی نمیتونه بگه اسون بود با یه دور خوندن و نمیدونم شب امتحانی اینا نمره بالایی میشه گرفت خلاصه.و از این بابت معتقدن تراز خوب میده مثل پارسال نمیشه.ولی بعد از ترازدهی اردیبهشت قابل پیش بینیه چه اتفاقی قراره بیوفته.
      حالا یعنی هرچی شد بزنم و برم فقط؟مامان میگه ارزش نداره موندن عمرت هدر میره! یعنی اکثرا میگن.برای من سواله یه سال مجددا تلاش کردن اسمش هدر دادن عمره یا درس خوندن تو رشته تو دانشگاه و بعدها کار کردن تو محیطی که هیچ علاقه ای نداری؟نمیشه یه فرصت ..فقط یه فرصت دیگه به خودم بدم؟ ..البته به مامان حق میدم خودش تجربه بدی داشته.میترسه من با موندن نتونم پیشرفت کنم که هیچ وضعیت بد بشه.نمیدونم! شاید حق با اونه هرچی شد برم بهتره!
      نمیتونم انقدر راحت شکستو بپذریم و باهاش کنار بیام.. بگم اوکی توقعتو بیار پایین بابا کلا توانت همین بوده دیگه هرچی اوردی چشم بسته برو! تو موارد دیگه شاید قبول کنم ولی درمورد درس نه نمیتونم.بیشتر دلم به حال خودم میسوزه تمام این 12 سال مطلقا فقط درس بهم تحمیل شد فقط و فقط درس! با اینم کنار میام با خودم میگم افرادی مثل من مگه با درس خوندن بتونن به جایی که میخوان برسن یعنی باید رو پای خودشون وایستن و گلیمشونو یه جوری از اب بکشن بیرون و اینطور نیست که راه ها و پلنای مختلفی جلوت باشه بگی درس نشد میرم سرووقت کار دیگه ام اینهمه گزینه روی میزه! من نظرم اینجوریه..یعنی دلم نمیخواد پرونده این 12 سال اینجوری بسته شه.مث این میمونه که هیچکاری نکردمو باز باید از صفر شروع کنم.متوجهید؟
      دوهفته سختیه نمیدونی چکار کنی چیو مرور کنی ولی ادامه میدم باز.ناامیدم ولی خب این چیزا که مهم نیست..فقط اینکه نمیدونم چی میشه میذارن بمونم یا باید برم کمی اذیت کننده است.بحث کنکور صرفا مدرک گرفتن و دانشگاه رفتن نیست خب بحث یه عمر زندگی ادمه حق بدین این اشفتگیارو.اینکه تو این سن باید مشخص کنی شغلت محل زندگیت حتی جایگاهت تو جامعه و محل کارت و هرچی! یعنی چیز الکی ای نیست که بشه بیخیالش شد ازش راحت گذشت.فقط میشه کمتر بهش فکر کرد
      چون اسمتو خوندم تاپیکتو نمیخونم عزیزم خودتو جمع کن و برو سر درست دیگم از این چرتو پرتا نگو تو هرموقع کنکور تیرو دادی نتیجه رو دیدی و مطمئن شدی همونی نشده که میخوای اون موقع میتونی بیای اینارو بنویسی
      الان فقط باید بری بخونی و یکم خودتو باور داشته باشی به خودت اعتماد کنی و بدونی که میشه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش من نه پشت کنکوریم نه حتی امسال کنکور دارم خودمم یازدهمم
      ولی خب زیاد از تاپیکای اینجارو خوندم با خیلی از پشت ها حرف زدم
      یکیش تو انجمن zero هست تو zero نامش گفته اگه این باورو که من قراره پشت بمونم و نمیداشتم ممکن بود قبول شم یا حتی با رتبه بهتری پشت بمونم وقتی رفتم تو کنکور 98 ترازم حدودا 9800 بود
      شما هم از همین الان بخون تا کنکور با اطمینان که قبول میشی وقتی نتیجه رو دیدی و قبول نشدی اون موقع بهش فکر کن
      ببین تو همین الان میدونی که تلاش کردی وقتی همیشه نظمتو داشتی احتمالا سال بعدم میتونی بخونیو بهتر بشی ولی من میگم به جای اینکه 1 سالتو بزاری برای این کار ( هدر نمیدی ) خداقل قبلش مطمئن باش این سالو نتونستی

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      الان رو پر قدرت با وجود همین شرایط کشور، بخونید.
      جاییکه تا الان نخوندید یا نفهمیدید رو بذارید تو حذفیات. بقیه‌ش رو با آزمون جامع پر تعداد، مرور و تمرین و رفع اشکال کنید.
      ممکنه کنکور تعویق بخوره و بعدا پشیمون بشید که ازین فرصت استفاده نکردید.
      با یک میانگین ۴۰-۴۵ درصد احتمالا به تعهدیا میشه رسید.

بعد از اعلام نتایج، به پشت موندن فکر کنید. زمانش الان نیست.
      موفق باشید
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بعد از تموم شدن امتحانا
      در نرمال ترین شرایط هم درس خوندن سخته
      و من به عنوان کسی که خودش این بازه زمانی رو درس نخوند نمیتونم بگم تو این شرایط وحشتناک درس بخونی!
      از جهت پشت کنکور موندن میگم فقط
      قاعدتا کسی که امسال این نتیجه رو از کنکور گرفته پشت کنکور هم بمونه راهشو پیدا میکنه پس به اون فکر نکن
      ولی درکل من فکر نمیکنم پشت کنکور بمونی مگراینکه رشته و شهر خاصی مد نظرت باشه
      دیگه تراز کنکورت که ۹۳۰۰ بود
      نهاییم حتی اگه پایین تراز بدن که سقف تراز رو پایین آوردن و قاعدتا باید رتبه ها بهتر شه!
      اگه نشد هم یعنی وضعیت رو سال به سال دارن بدتر میکنن که بازم بهتره هر طور شده خودتو نجات بدی و بری
      بازم میگم تو این وضعیت بیشتر از این به خودتون فشار روانی وارد نکنید
      وضعیت بدی شده
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یادمه پارسال همین موقع همچین حسی داشتم
      و دیگه قطعی میدونستم که میمونم پشت پس کم خوندم برای تیر دیگه برام مهم نبود
      همون موقع یکی از دوستام که لول درسیش از من پایین تر بود سفت و سخت خوند و رتبش شد نصف رتبه ی من
      شاید اگه پارسال نا امید نمیشدم الان مثل اون دانشگاه بودم
      حست کاملا عادیه و حق داری که امروزتو استراحت کنی
      ولی باید از فردا شروع کنی جدی بخونی نزار بعدا پشیمون بشی

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      تو دیگه اینو نگو ابجی
      الآنم پاشو برو یه پونصد تا بزار رو ترازت ، برو روزانه ، پاشو بینم عه ، پشت موندنو تکرار نکن هی ، پشت کنکور ریدن برات ، همینه که هست ، پاشو برو ادامه بده بی تمرکز با تمرکز یهپوصند بزار رو ۹۳۰۰ برو پزشکی روزانه دیگه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      از همتون خیلی ممنونم نظراتتون برام ارزشمنده
      اوضاع هم بهم ریخته خیلی سخته تمرکز کردن تو این برهه زمانی.این افکارم همینطور هجوم میارن.الان که فکرشو میکنم اصلا همین فردا معلوم نیست چی میشه و من چرا دارم به یه سال دیگه فکر میکنم.قبلا فقط همین نهاییا و این وضع مسخره ای بود که درست کردن الان چیزای خیلی بدتراز اونم هست و..
      باز ممنونم..خودمو جمع و جور میکنم..اینجوری موندنم درس نیس چیزی که عوض نمیشه...

10. Top | #10
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      از همتون خیلی ممنونم نظراتتون برام ارزشمنده
      اوضاع هم بهم ریخته خیلی سخته تمرکز کردن تو این برهه زمانی.این افکارم همینطور هجوم میارن.الان که فکرشو میکنم اصلا همین فردا معلوم نیست چی میشه و من چرا دارم به یه سال دیگه فکر میکنم.قبلا فقط همین نهاییا و این وضع مسخره ای بود که درست کردن الان چیزای خیلی بدتراز اونم هست و..
      باز ممنونم..خودمو جمع و جور میکنم..اینجوری موندنم درس نیس چیزی که عوض نمیشه...
      من الان تاپیکو دیدم.و اصلا انتظار نداشتم استارترش تو باشی!
      دختر از خودت ناامید نباش
      تو بهترین خودت بودی امسال کلی تلاش کردی یه قدم دیگه مونده برسی به خط پایان.کم نیااار.تو هر شرایطی درس خوندی از خیلی چیزا زدی.فک نمیکنی اگه موفقیت حق تو نباشه پس حق کیه؟
      پاشو پاشو ببینم.فک کن کنکور همون اسراییله.حمله کن بهش انتقامتو بگیر

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جسارتا سال اول کنکورتون بود یا پشت موندید ؟

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mtr نمایش پست ها
      من الان تاپیکو دیدم.و اصلا انتظار نداشتم استارترش تو باشی!
      دختر از خودت ناامید نباش
      تو بهترین خودت بودی امسال کلی تلاش کردی یه قدم دیگه مونده برسی به خط پایان.کم نیااار.تو هر شرایطی درس خوندی از خیلی چیزا زدی.فک نمیکنی اگه موفقیت حق تو نباشه پس حق کیه؟
      پاشو پاشو ببینم.فک کن کنکور همون اسراییله.حمله کن بهش انتقامتو بگیر
      حملهه
      بهترین که نه.. میتونستم خیلی بهتر عمل کنم..خصوصا برای نهاییا..حالا بریم جلو ببینیم چی میشه.. نهاییا که تموم شدن غصه فایده ای نداره
      مرسی ازت امیدوارم بترکونیی..از پسش برمیای

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaHSa.z نمایش پست ها
      جسارتا سال اول کنکورتون بود یا پشت موندید ؟
      من سال اول

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من تورو نمی دونم ولی اگه خودم رتبه ام دلخواهم نبود بازم میرم دانشگاه من سه سال پشت کنکور هستم و دیگه نمیخوام بیشتر از این پشت کنکور بمونم من میرم دانشگاه و بعد گرفتن لیسانس تصمیم میگیرم دوباره کنکور بدم یا اینکه ادامه بدم برم مقاطع بالاتر یعنی ارشد و دکتری
      بعدش هم بشین درست فکر کن ببین میتونی ی سال دیگه بشینی درس بخونی یا نه اگه احساس میکنی میتونی پس بمون پشت اگه احساس میکنی رتبه ات بدتر میشه و درس نمیخونی برو دانشگاه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چجوری پست بذارم کدوم قسمت سایت؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)