مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 34 از 34
    1. Top | #31
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      فازت چیه جدا؟ اومدی یه تاپیک دیگه منو دیسلاک میکنی این حجم از فشار از کجا میاد؟ چه عیبی داره که یه نفر توی دو حیطه کار کنه؟ من از قبل کنکور هم در حیطه زبان فعالیت میکردم و الان هم ttc دارم، اکادمی های بین المللی تدریس کردم و هیچ اختلالی هم در درسم ایجاد نشده. پس یعنی هر کس رشته ای قبول شد باید تک بعدی باشه و هیچ فعالیت جانبی انجام نده؟ موسیقی رو ادامه نده؟ تدریس نکنه؟ اینکه یه نفر بتونه چند بعدی باشه نشون دهنده عرضش هست
      من عاشق رشتم هستم و از روز اول با علاقه وارد شدم و پر قدرت دارم ادامه میدم و معدل کلم هم الف هست و حتی خارج از چارت هم کاراموزی رفتم،امثال شما هستن که به خاطر اسم دکتر وارد این رشته شدن و بعد دیدن که نمیتونن ادامه بدن چون توی این رشته اگه علاقه نباشه که نمیشه دوام اورد و در نهایت انصراف میدن
      برو به کنکورت برس
      این آدم دقیقا همین رفتار رو هم با من داره. من شک ندارم برای جلب توجه و تحریک بقیه میاد این انجمن و پرت و پلا می نویسه. از این به بعد دیگه هیچ توجهی به این فرد نمی کنم. میخواد 1000 تا مخالفم هم بزنه. متاسفانه سیستم موافقم مخالفم اینجا ازش به راحتی سواستفاده میشه. یکی هست که فله ای فقط لایک میکنه یکی هم هست که فقط مخالفم میزنه. اگر موافقی بلاکش کنیم و به کار و زندگیمون برسیم.
      In this world, where the game is played with loaded dice, a man must have a temper of iron, with armor proof to the blows of fate, and weapons to make his way against men. Life is one long battle; we have to fight at every step and if we succeed, it is at the point of the sword, and that we die with the sword in our hand.

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      فازت چیه جدا؟ اومدی یه تاپیک دیگه منو دیسلاک میکنی این حجم از فشار از کجا میاد؟ چه عیبی داره که یه نفر توی دو حیطه کار کنه؟ من از قبل کنکور هم در حیطه زبان فعالیت میکردم و الان هم ttc دارم، اکادمی های بین المللی تدریس کردم و هیچ اختلالی هم در درسم ایجاد نشده. پس یعنی هر کس رشته ای قبول شد باید تک بعدی باشه و هیچ فعالیت جانبی انجام نده؟ موسیقی رو ادامه نده؟ تدریس نکنه؟ اینکه یه نفر بتونه چند بعدی باشه نشون دهنده عرضش هست
      من عاشق رشتم هستم و از روز اول با علاقه وارد شدم و پر قدرت دارم ادامه میدم و معدل کلم هم الف هست و حتی خارج از چارت هم کاراموزی رفتم،امثال شما هستن که به خاطر اسم دکتر وارد این رشته شدن و بعد دیدن که نمیتونن ادامه بدن چون توی این رشته اگه علاقه نباشه که نمیشه دوام اورد و در نهایت انصراف میدن
      برو به کنکورت برس
      حالا شما چرا فشاری میشید ؟
      شما که به اصطلاح خودتون زبان تدریس میکنید ، چرا مخالف تاثیر امتحان نهایی زبان توی کنکور هستید ؟
      مگه نباید دانش آموزاتون با تدریس عالی شما ، امتحان نهایی زبان رو عالی بدن و دغدغه ای نداشته باشن ؟
      پس چرا حرص میخورید ؟
      مشکل مملکت ما از شما و امثال شماست . بعد میگن چرا دامپزشکی توی ایران به این روز افتاده . چرا بیشتر دامپزشک ها بیکارن یا مهاجرت میکنن
      اگر دیدتون به رشته دامپزشکی ، یادگیری واقعی بود ، الان دامپزشکی رو به این روز نمینداختید
      به جای اینکه به دستاوردهای عملیتون اشاره کنید ( که بعید میدونم دستاوردی موجود باشه ) ، به معدل الف مینازید !
      معدل الف رو بذارید لب کوزه آبش رو بخورید . توی ایران به معدل الف و دانشگاه سراسری و کارآموزی خارج از چارت پول نمیدن ، به توانایی عملی و علم واقعی پول میدن .
      حداقلش ما اینطوری نبودیم که وارد یه رشته بشیم و خرابش کنیم ! ما اینطوری نبودیم که دنبال معدل و نمره باشیم و تمرکزمون رو از روی درسمون برداریم
      دیدیم این رشته به دردمون نمیخوره ازش خارج شدیم خداروشکر. بهتر از اینه که جای ینفر دیگه رو اشغال کنیم و آخرش هم بعد از فارغ التحصیلی ، به دنبال یه کار دیگه مثل تدریس باشیم !
      برید به کارآموزی خارج از چارت و تدریس زبانتون برسید
      ویرایش توسط _Parsa_ : 29 خرداد 1404 در ساعت 15:17

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      img_0431.jpeg

متاسفانه بعضی ها گذشته رو زود فراموش میکنن !
      و این اصلا خوب نیست
      نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم چون جالب نمیشه دیگه …

4. Top | #34
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      این آدم دقیقا همین رفتار رو هم با من داره. من شک ندارم برای جلب توجه و تحریک بقیه میاد این انجمن و پرت و پلا می نویسه. از این به بعد دیگه هیچ توجهی به این فرد نمی کنم. میخواد 1000 تا مخالفم هم بزنه. متاسفانه سیستم موافقم مخالفم اینجا ازش به راحتی سواستفاده میشه. یکی هست که فله ای فقط لایک میکنه یکی هم هست که فقط مخالفم میزنه. اگر موافقی بلاکش کنیم و به کار و زندگیمون برسیم.
      کاملا موافقم باهاتون
      نوع صحبت هاشون کاملا مشخصه که سطح دیدشون چطور هست
      سر بحث تاثیر قطعی معدل من گفتم که مخالف این مصوبه هستم چرا؟ چون میدیدم که شاگردام چقدر دارن اذیت میشن، چقدر دارن استرس میکشن و هر ازمون نهایی حکم یه کنکور براشون داره و استرسشون صد هزار برابر میشه و درصد تقلب هم بالاست یعنی به خاطر بچه ها من مخالفم، مگه نه خودم چون در حیطه زبان نهایی کار میکنم از نظر منافع شخصی به نفعم هست و الحمدلله نتایج بچه ها خیلی خوب بوده، ولی ایشون فکر میکنن تنها درسی که امتحان نهایی داره زبان هست!
      بعدم که شروع کردن به تخریب دانشگاه بنده و زیر سوال بردم سطح علمم
      در نهایت هم گفتم من بحثی ندارم بعد دیدم اومدن اینجا منو دیسلایک میکنن بعدم منت احوال پرسیشون بعد ازمون رو سرم میذارن:/ دستشون درد نکنه ولی واقعا ربطی نداره چون احوال پرسی کردن پس حرفاشون کاملا درسته و نباید انتقادی بشه بعدم این همه توهین به بنده کردن الان
      خب اگه بحث تموم شده ول کنه دیگه همونطور که من دیگه صحبتی نکردم
      La vida sigue, sigue dando lecciones
      ویرایش توسط Danica : 29 خرداد 1404 در ساعت 15:33

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)