سلام بچه ها خوبید من از پاییز پارسال خیلی برای کنکور تلاش کردم ولی من بدبختانه از بچگی از مسئله بیزار بودم اصلا دوست ندارم که مسئله محاسباتی حل کنم همین موضوع باعث شد من خوندن ریاضی فیزیک تویه نه ماه امروز فردا کنم تهش سرهم از هر کدوم دوسه مبحث خوندم که متاسفانه فیزیک منفی زدم ریاضی صفر بالا ترین درصدمم زیست بود ۳۰ و خورده چون وقت کم آوردم و من مثل همیشه فقط تو دروس حفظی و مفهومی موفق بودم
من هدفم معلمی بود چون اصلا روحیاتم به فضای بیمارستان نمیخوره اصلا دلو جیگرشو ندارم من یکنفر به زخم کوچیک برمیدارد گریه ام میگیره من ترازم شد ۴۷۰۰ اینقدر گند بود حتی مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان نشدم از اون روز هم نهایی های بعدشو زیست شیمی خراب کردم چون اصلا تمرکز و امیدی برای خوندن نداشتم نهایت تزار معدلم بشه ۶۰۰۰ و الانم چن وقته تصمیمو گرفتم میخام برم انسانی بخاطر همین همش میگم من دیگه برای چ امیدی کنکور تیر بخونم تهش بتونن یه بهداشت بیارم یا یه پیرا ازاد خیلی بترکونم که هزینه پیرای آزادم ندارم من الان همه فکر و ذهنم پیش رشته انسانیه دارم کتاب تست هامو جزوه هامو میفروشم برای انسانی بخرم که بخونم برای کنکور ۱۴۰۵ ولی بنظر شما کار من خریت هست که دیگه کنکور تیر رو ول کردم نمیخونم ؟