مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بنظرتون دارم خریت میکنم ؟

سلام بچه ها خوبید من از پاییز پارسال خیلی برای کنکور تلاش کردم ولی من بدبختانه از بچگی از مسئله بیزار بودم اصلا دوست ندارم که مسئله محاسباتی حل کنم همین موضوع باعث شد من خوندن ریاضی فیزیک تویه نه ماه امروز فردا کنم تهش سرهم از هر کدوم دوسه مبحث خوندم که متاسفانه فیزیک منفی زدم ریاضی صفر بالا ترین درصدمم زیست بود ۳۰ و خورده چون وقت کم آوردم و من مثل همیشه فقط تو دروس حفظی و مفهومی موفق بودم
      من هدفم معلمی بود چون اصلا روحیاتم به فضای بیمارستان نمیخوره اصلا دلو جیگرشو ندارم من یکنفر به زخم کوچیک برمیدارد گریه ام میگیره من ترازم شد ۴۷۰۰ اینقدر گند بود حتی مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان نشدم از اون روز هم نهایی های بعدشو زیست شیمی خراب کردم چون اصلا تمرکز و امیدی برای خوندن نداشتم نهایت تزار معدلم بشه ۶۰۰۰ و الانم چن وقته تصمیمو گرفتم میخام برم انسانی بخاطر همین همش میگم من دیگه برای چ امیدی کنکور تیر بخونم تهش بتونن یه بهداشت بیارم یا یه پیرا ازاد خیلی بترکونم که هزینه پیرای آزادم ندارم من الان همه فکر و ذهنم پیش رشته انسانیه دارم کتاب تست هامو جزوه هامو میفروشم برای انسانی بخرم که بخونم برای کنکور ۱۴۰۵ ولی بنظر شما کار من خریت هست که دیگه کنکور تیر رو ول کردم نمیخونم ؟

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اگه واقعا انسانی دوست داری ، خیلی خوبه ، میتونی نخونی
      یه چند روزو فقط کنکورا رو سوالاشو حل کن یه هفت هزار کنکور میاری ده روزه تضمینی ، اگه میخوای همینجوری بری تجربیو
      واقعا نمیدونم چی بگم، فرهنگیان خیلی خوبه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
      ویرایش توسط Loneman : 25 خرداد 1404 در ساعت 10:57

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به هر کی میگم خنده اش میگیره من وقتی میبینم یکی معلمه حسرت میخورم ولی هیچوقت نشده هیچ حسی نسبت به پزشکی قبول شدن اطرافیانم داشته باشم

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizigoli نمایش پست ها
      به هر کی میگم خنده اش میگیره من وقتی میبینم یکی معلمه حسرت میخورم ولی هیچوقت نشده هیچ حسی نسبت به پزشکی قبول شدن اطرافیانم داشته باشم
      این یعنی عشق به معلمی ، منم می‌شنوم فلانی فرهنگیان آورد خوشحال میشم ، حسی برای بقیه رشته ها ندارم ، البته اعصاب معلمی رو ندارم اصلا ولی دوست داشتم یه زمانی
      معلمی هم همیشه شغل داره ، دختر باشی که فوق العاده مناسبه ، پسر باشی هم خیلی خوبه
      بقیه رو ول کن خودت دوست داشته باش بقیه پیشکش
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم
      ویرایش توسط Loneman : 25 خرداد 1404 در ساعت 11:33

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظرم اول تحقیق کامل راجب انسانی و دروسش انجام بده و خودتو بسنج ببین ایا واقعا استعداد انسانی رفتن رو داری؟
      چون علاقه به تنهایی کافی نیست
      و اگه دیدی که استعدادشم داری پس بچسب بهش
      اما این چند روز مونده رو خوب و محکم بخون تا حداقل ده درصد به هر کدوم از درصدهات اضافه شه اینجوری خود به خود اعتماد به نفست میره بالا

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینطوری نیست که قبول شدن فرهنگیان توی رشته انسانی اسون تر باشه..رشته انسانی هم سختی های خودشو داره..مخصوصا اگه تغییر رشته ای باشی و بخوای تو یه سال درسای سه سالشونو بخونی
      اگه هدفت فقط معلمیه به نظرم با همین تجربی برای سال بعد بخونی خیلی منطقی تره تا اینکه تغییر رشته بدی..
      توی رشته ی انسانی رقابت برای فرهنگیان فوق العاده شدید تره..اگه رشتت تجربی بوده که یه پیش زمینه از همه ی درسها داری.
      اگه من بودم با تجربی محکم برای فرهنگیان میخوندم.
      بازم بستگی داره که به چه رشته ی دبیری علاقه داری..
      توی کنکور نیاز نیست برای قبولی فرهنگیان ریاضی و فیزیکو انچنانی بزنی..در حد 20 درصد برسونی و زیستو اوکی بزنی و تست هوش و تعلیم تربیتو هم عالی بزنی قبولی
      در ضمن مصاحبه و معدل هم که تاثیرشون واقعاا زیاده
      که گمان داشت که هست اینهمه درد
      در کمین دل آن کودک خرد؟
      آری آنروز چو میرفت کسی
      داشتم آمدنش را باور.
      من نمیدانستم معنی هرگز را.
      تو چرا بازنگشتی دیگر؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      یکی از آشناهای ماهم سال آخر یعنی دوازدهم تغییر رشته داد به انسانی و تو یک سال واقعاااا تلاش زیادی کرد . خیلی زیاد طوری که میگفت روزی حداقل ۶ ساعت مستمر تا کنکور خوندم . چون باید درس سه سال رو تو یه سال میخوند
      حالا من شرایط دیپلم اینارو نمیدونم که باید الان همه درسارو از دهم تا ۱۲م ایجاد سابقه کنی یا لازم نیست همه اش
      ولی بنظر من با کنکور انسانی راحت تر میتونی به فرهنگیان برسی
      چون ظرفیت قبولیش چند برابر تجربی هست البته اینم در نظر بگیر که تقریبا همه انسانی ها فرهنگیان میخوان و ثبت نام میکنن ولی تو تجربی اینطور نیست
      یعنی فک نکن رفتی انسانی دیگه راحت شدی و خیلی راحتتر و با تلاش کمتر میتونی قبول بشی نه !
      اتفاقا کارت تازه شروع میشه . میگم انسانی برات بهتره، بخاطر ویژگی هایی که از خودت گفتی میگم که حفظیاتت خوبه
      من خودم از تجربی قبول شدم اما دوستای انسانیم یادمه با رتبه های حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ انسانی بازم شک داشتن که قبول میشن یا نه
      اینم بگم که این دوسال واقعا فرق زیادی کرده با سالهای قبل . تاثیر زیاد معدل و مصاحبه تو فرهنگیان شرایط رو خیلی بهتر از سالهای پیش کرده
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره خب برای دبیری رتبه ۳ رقمی میخاد من تو تجربی ام فقط زیستم و مفاهیم شیمی ام خوب بود همین

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از نظر مصاحبه اوکی ام آخه نهایی شو چیکار کنم من الان شیمی اون سوال دونفره ای شیمی بااینکه کلی خونده بودم نتونستم مسئله حل کنم فقط ۲ نمره اون سوالو از دست دادم

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      از نظر مصاحبه اوکی ام آخه نهایی شو چیکار کنم من الان شیمی اون سوال دونفره ای شیمی بااینکه کلی خونده بودم نتونستم مسئله حل کنم فقط ۲ نمره اون سوالو از دست دادم
      به خاطر شیمی ۱۸ میگی تراز ۶۰۰۰ میگیری؟ وایسا حالا نمره ای ترازی چیزی بیاد به نظرم عجولانه تصمیم نگیر. اونوقت ممکنه بری انسانی حس کنی با اونا هم کنار نمیای. فعلا به نظرم این چند روز باقی مونده بچسب به کنکور تیر میتونی تا اون موقغ مباحث اسون تر و تست های روتین رو کار کنی که تراز کنکورت بیاد بالا. بعدا تصمیم میگیری که حالا رشته رو عوض کنی یا نه. الانم درسای انسانی رو بخری بازم نمیخونی. بذار چند روز بگذره سر فرصت فکر کن . الان وقت رو هدر نده بشین برای کنکور بخون

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. به نظر من، این چند روز تا کنکور رو بخون شاید نظرت عوض شد خواستی بمونی تجربی بخونی برای سال بعد
      ولی اگه خواستی بیای انسانی خیلی خوشحال می‌شم کمکت کنم
      انسانی هم مثل بقیه‌ی رشته‌ها سختیای خودشو داره
      من خودم درسای انسانی رو راحت‌تر از تجربی می‌فهمم
      بین ریاضی و انسانی مونده بودم کدومو انتخاب کنم
      ولی انسانی رو انتخاب کردم
      و راضی ام
      راستیتش من دهم خیلی کنکوری درس نمی‌خوندم
      یازدهم هم فقط برای نهایی خودمو جمع کردم
      ولی از تابستون شروع کردم حتی پاییز یکم افت کردم ولی ول نکردم
      مطمئنم اگه بخوای تغییر رشته بدی می‌تونی توی یه سال جمعش کنی
      فقط استمرار می‌خواد
      حتما اگه سوالی درباره‌ی درسای انسانی یا کلا هر چی داشتی خوشحال می‌شم جواب بدم
      نگران چیزی نباش
      آخرش همیشه خوب تموم می‌شه
      شاید اتفاقی بیفته که الان فکر کردن بهش هم برات جالب نیست ولی برات تبدیل به بهترین اتفاق بشه

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها خوبید من از پاییز پارسال خیلی برای کنکور تلاش کردم ولی من بدبختانه از بچگی از مسئله بیزار بودم اصلا دوست ندارم که مسئله محاسباتی حل کنم همین موضوع باعث شد من خوندن ریاضی فیزیک تویه نه ماه امروز فردا کنم تهش سرهم از هر کدوم دوسه مبحث خوندم که متاسفانه فیزیک منفی زدم ریاضی صفر بالا ترین درصدمم زیست بود ۳۰ و خورده چون وقت کم آوردم و من مثل همیشه فقط تو دروس حفظی و مفهومی موفق بودم
      من هدفم معلمی بود چون اصلا روحیاتم به فضای بیمارستان نمیخوره اصلا دلو جیگرشو ندارم من یکنفر به زخم کوچیک برمیدارد گریه ام میگیره من ترازم شد ۴۷۰۰ اینقدر گند بود حتی مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان نشدم از اون روز هم نهایی های بعدشو زیست شیمی خراب کردم چون اصلا تمرکز و امیدی برای خوندن نداشتم نهایت تزار معدلم بشه ۶۰۰۰ و الانم چن وقته تصمیمو گرفتم میخام برم انسانی بخاطر همین همش میگم من دیگه برای چ امیدی کنکور تیر بخونم تهش بتونن یه بهداشت بیارم یا یه پیرا ازاد خیلی بترکونم که هزینه پیرای آزادم ندارم من الان همه فکر و ذهنم پیش رشته انسانیه دارم کتاب تست هامو جزوه هامو میفروشم برای انسانی بخرم که بخونم برای کنکور ۱۴۰۵ ولی بنظر شما کار من خریت هست که دیگه کنکور تیر رو ول کردم نمیخونم ؟
      حالا که کنکور تیر تعویق افتاده
      بشینید و بخونید
      فرصت خوبیه برای افرادی مثل شما که بیخیال تیر شده بودن کلا

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دبیری رو از تجربی نمیاری بنظرم با این تفاسیر تراز بالای ۸۵۰۰ اینا میارن
      انسانی رو محکم بخون واسه سال بعد ایشالا ( با توجه به مشکلت با ریاضی فیزیک )

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اول کامل درمورد انسانی تحقیق کن
      چون تجربی خوندی و انسانی خیلی متفاوته با تجربی
      اگه الان صرفا برای اینکه از محاسبات فرار کنی بری انسانی ممکنه سال بعد هم بخاطر یه مبحثی توی انسانی پشیمون شی اون موقع دیگه پشیمونی خیلی دیره
      و اینکه به اینم توجه کن بخای بری انسانی باید سابقه تحصیلی ایجاد کنی ینی باید بری امتحان نهایی ها رو بدی
      و قطعن خیلی سخت خواهد بود که سال کنکورت رشته ات رو عوض کنی به اندازه ۳ پایه دروس جدید رو بخونی و ۲ پایه رو همزمان بری خرداد امتحان بدی
      بشین با خودت فک کن ببین ایا فقط داری از محاسبات فرار میکنی؟ یا هیچ علاقه ای نیس؟ اگه هیچ علاقه ای ب دروس تجربی نداری خب شاید تغییر رشته بتونه کمک کنه ولی اگه فقط چون حالشو نداری مسئله ها رو حل کنی و از چارتا فرمول استفاده کنی ب نظرم بیشتر باید رو تصمیمت فک کنی. من خودمم از ریاضی و فیزیک خوشم نمیومد اما چندتا مباحثش رو کار کردم و چندتاشم حذف کردم. رو زیست و شیمی بیشتر کارکردم. همون مباحث ریاضی و فیزیکم که باهاش حال میکردم رو خوب خوندم.
      به نظر من بله خریته
      سه سال تحصیلت رو میخای فدای دوتا درس کنی چون حوصله ات نمیشه اصن یه بار بخونیش! ب نظرم ی بار بخون ببین اصن یادمیگیری یا نه. با فقط تو ذهنت از این درسا میترسی
      انسانی هم که بری قرار نیس آسون باشه. درسا مفهومی ان. درسته مسئله ندارن ولی باید قشنگ بفهمیش و از اون جایی که فقط قراره ۱ سال فرصت داشته باشی و توی این یک سال هرسه پایه انسانی رو بخونی یادبگیری و برای کنکوش هم آماده بشی مطمئن باش قراره خیلی سختتر از این باشه که ۲ تا درس محاسباتی رو خوب بخونی
      به نظر من اگه می‌مونی پشت کنکور بمون و همین دروس محاسباتیت رو تقویت کن و از همین رشته ات برو برا فرهنگیان.
      تغییر رشته اونم تو سال پشت کنکور خیلی حرکت جالبی ب نظر نمیاد
      بازم خودت تواناییت رو بسنج. شاید تو واقعن آدمی باشی که برا انسانی خوندن ساخته شده و بتونه توی یه سال هرسه پایه رو یادبگیره و کنکوری بخونه و نهایی بده..
      من صرفا نظر خودمو گفتم
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)