مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb جو کنکوری درست از کجا بیاریم

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ازتون که شاید خنده دار باشه ولی خب خیلی مهمه برام

داشتم تاپیک نصیحت به کنکوری ها مثل توصیه نامه و zero نامه و خیلی تاپیک های دیگه رو خوندم و توشون یه چیزی مشترک بود ( حالا بخش های زیاد دیگع ای هم هستن ولی من این مورد رو ندارم ) اونم جو کنکوری درست و مناسب هست

من از سال دیگه (بدلیل افتضاح بودن مدرسه که هم معلما بدن و هم بچع هایی که از مسیر درس دورم میکنن) نمیخوام برم مدرسه
      تو شهرمون هم نه کتابخونه ای هست نه پانسیونی

دوستامم که درس خون نیستن بخوام با اونا بخونم
      الان واقعا نمیدونم چیکار کنم کجا برم که وقتی کل روز تو خونم از درس خوندن بیرون نیام

البته یه چیزی بگم که برای درسام کلاس انلاین گرفتم

2. Top | #2
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      در کل که سال کنکور سال تنهاییه ولیی اگر منظورتفضای رقابتیه می تونی بعد دادن هر ازمون درصد هاتو با نفرات برتر اون ارزمون مقایسه کنی یعضی گروه ها تو تلگرام و روبیکا هست که همش درسیه و بچهها پیگیر مساِل درسی هستن و اینم یه انگیزس خودش

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حنیفیون نمایش پست ها
      سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ازتون که شاید خنده دار باشه ولی خب خیلی مهمه برام

داشتم تاپیک نصیحت به کنکوری ها مثل توصیه نامه و zero نامه و خیلی تاپیک های دیگه رو خوندم و توشون یه چیزی مشترک بود ( حالا بخش های زیاد دیگع ای هم هستن ولی من این مورد رو ندارم ) اونم جو کنکوری درست و مناسب هست

من از سال دیگه (بدلیل افتضاح بودن مدرسه که هم معلما بدن و هم بچع هایی که از مسیر درس دورم میکنن) نمیخوام برم مدرسه

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم کجا برم که وقتی کل روز تو خونم از درس خوندن بیرون نیام

سلام
      به هیچ وجه برای اومدن تو جو کنکور خودت رو وارد فضای مجازی نکن و گروه و تلگرام و اینستا و ... همرو بریز دور و اینو بهت قول میدم حتی آزمون آزمایشی هم اون حس اجبار به درس خوندن رو بهت نخواهد داد . معمولا اول تیر همه پر انگیزن همه مثل بنز برای آزمون اول میخونن اما از شهریور به بعد با یه شیب ملایم شروع به حذف مبحث و بعدش درس و در نهایت کل آزمون میکنن اما راه حل چیه ؟ برای هر درس اون معلمی که داری باهاش درس میفهمی ( چه معلم مدرسه باشه چه معلم کلاس آنلاینت) بچسب بهش و جلسه به جلسه و قدم به قدم باهاش پیش برو و تک تک کارایی که میگه انجام بده و باهاش همقدم باش یعنی برنامه ریزیت باشه فاصله بین این جلسه و جلسه بعدی کلاست فکر کنکورو نگرانیا و نظرات و پیش بینی اطرافیان و حواشی کنکور از سرت بریز دور فقط زوم کن رو پیشروی با معلمت + در کنارش مرور جلسات گذشته با حل کردن دوباره تست های جلسات گذشته چون بهترین معلم هم یه مبحث رو فقط یه بار درس میده و از روش رد میشه وظیفه برگشتن و مرور با دانش آموزه اگر این طوری سال کنکور درس خوندی یه دفعه چشم باز میکنی میبینی سال تموم شده و بدون اینکه حتی متوجه شده باشی وخیلی سختی کشیده باشی آماده هستی و میری سر جلسه کنکور
      ویرایش توسط رامون کاخال : 22 خرداد 1404 در ساعت 12:47

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

راه حل : دوری از گروه های فضای مجازی
      "و لا حول و لا قوه الا بالله"

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      از فضای مجازی فرار‌کنید. از گروه‌های دوستان و رابطه هم فاصله بگیرید. اینا وقتشون سال کنکور نیست.
      فوقش توی کارنامه آزمون که درصد نفرات برتر رو نوشته، خودتون رو مقایسه کنید.
      بهتره برنامه‌تون رو با برنامه آزمون مچ کنید. برنامه معلما ممکنه به آزمون نخوره. اگر با آزمون نمی‌تونید، حداقل برنامه‌تون رو با معلما مچ کنید. این‌طوری وارد فضای رقابتی میشید.
      جو کنکور هم کلا سمیه. کلاس و مدرسه و آزمون و مشاور و معلم و... نداره. همه سمی‌ان. منم سمی‌ام.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri
      ویرایش توسط Mazaheri : 22 خرداد 1404 در ساعت 16:44

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

تجربه شخصی من بهم نشون داد مدرسه رفتن بهتره حتی اگه مدرسه خوبی نباشه یا دوستات درسخون نباشن

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      از فضای مجازی فرار‌کنید. از گروه‌های دوستان و رابطه هم فاصله بگیرید. اینا وقتشون سال کنکور نیست.
      فوقش توی کارنامه آزمون که درصد نفرات برتر رو نوشته، خودتون رو مقایسه کنید.
      بهتره برنامه‌تون رو با برنامه آزمون مچ کنید. برنامه معلما ممکنه به آزمون نخوره. اگر با آزمون ممی‌تونید، حداقل برنامه‌تون رو با معلما مچ کنید. این‌طوری وارد فضای رقابتی میشید.
      جو کنکور هم کلا سمیه. کلاس و مدرسه و آزمون و مشاور و معلم و... نداره. همه سمی‌ان. منم سمی‌ام.
      منم سمی ام

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم سمی ام
      حنیف که خودش مار افعیه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم مدرسه رو برو
      یا یه کلاس حضوری اینجوری واقعا اذیت میشی
      مدرسه نمی خوای بری یک کلاس حضوری برو من خیلی دوست داشتم کسی باشه و باهاش درس بخونم ولی نبود

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم در کل از مدرسه رفتن ضربه خوردم
      ولی به نظرم اگه کلا نمی‌رفتم برام بدتر می‌شد
      اگه ممکنه یه روزای خاصی رو برو مثلا اگه یه معلم خوب دارید فقط برو کلاس اون. این طوری هم وقتت هدر نمی‌ره هم کلا تو خونه نیستی که یکنواخت بشه برات

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      کلا بگم دنبال رقیب یا نمیدونم پارتنر درسی باشی. یا گروه سحر خیزی رقابتی اعلام تست اعلام ساعت مطالعه جدا جدا واز این کانال به اون کانال از این گروه به اون گروه دنبال حرف انگیزشی اینستا و از این داستانا صرفا به بهونه ایجاد جو درسی وکنکوری.. نتیجه نمیگیری قول میدم..تو 11 سال گذشته چطور درس میخوندی؟ همونطوری بخون. دنبال معادله و فرمول خاصی نباش
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      کلا بگم دنبال رقیب یا نمیدونم پارتنر درسی باشی. یا گروه سحر خیزی رقابتی اعلام تست اعلام ساعت مطالعه جدا جدا واز این کانال به اون کانال از این گروه به اون گروه دنبال حرف انگیزشی اینستا و از این داستانا صرفا به بهونه ایجاد جو درسی وکنکوری.. نتیجه نمیگیری قول میدم..تو 11 سال گذشته چطور درس میخوندی؟ همونطوری بخون. دنبال معادله و فرمول خاصی نباش
      بخدا اصلا از این کارایی که گفتی بدم میاد خودم
      تا حالا هم تنهایی خوندم ولی چون میگن نمیشه تو سال کنکور تنهایی خوند برا این میگم

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بخدا اصلا از این کارایی که گفتی بدم میاد خودم
      تا حالا هم تنهایی خوندم ولی چون میگن نمیشه تو سال کنکور تنهایی خوند برا این میگم
      خوبه پس.
      اخه کی گفته نمیشه تعجب میکنم..سبک درس خوندن هرکی متفاوته.شخص من کل 12 سالو میشد تنهایی میخوندم حالا یکی دیگه یه هفته بیشتر تو خونه بمونه میزنه زیر درس کلا کلافه میشه.. خب این ادم بعضی روزای هفته رو بره مدرسه یا تو کتابخونه درس بخونه راحت تره حال و هواشم عوض میشه به نفعشم هست..کلا افراط خوب نیست قرار نیست خودتو کلاا تو خونه حبس کنی یا هر روز هفته رو مدرسه بری اونم اگه فکر میکنی بهت کمکی نمیکنه و خودت بمونی خونه واقعا میخونی..وگرنه مدرسه تاپ و خوبم زیاد داریم که نری بیشتر ضرر میکنی..خواستی خونه بمونی گوشیو تا بعد کنکور خاموش کن یا تحویل خونواده بده.خواستی مدرسه بری از جمعای سمی کاملا فاصله بگیر خودتو درگیر هیچی نکن..البته نظر من به اینه باز هرطور صلاح میدونی
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      طبق تجربه
      سال کنکورت اصلااا سمت مجازی نیا
      حتی همین فروم
      سعی کن تنها باشی
      مگه واسه استراحت بعد ازمونا خوب دادی با رفیقات دو ساعت برو بچرخ
      خودت واسه خودت فضا ایجاد کن
      رقیبت هم بشه خود قبلیت
      یه دفتر بردار
      درصدای ازموناتو هر دو هفته یبار بنویس
      هر دفعه سعی کن بهتر بشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)